ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید کیس یا سرور برای ESX مجازی سازی

Emperatour
16-10-17, 10:51
سلام دوستای قدیمی.یه سرور/ کیس میخام برا شرکت که روش مجازی سازی کنیم سرورها رو. الان شبکه 25 کلاینت و 3 سرور داره. اما برای دامین ادیشنال و گسترش شبکه در اینده به نظرم رسید مجازی سازی راه خوبی باشه. مینیمم یه سرور یا کیس خوب برای مجازی سازی چقدر بودجه لازم داره (ESX) و پیشنهادتون کیس هست یا سرور رک مونت.؟

فعلا 3 تا ویندوز سرور بیشتر نیست اما میخام کمی هم اینده نگری کنم

sfmth
16-10-17, 14:18
بستگی به بودجه و سیاست های شرکت داره پردازنده دست دو 8 هسته ای میشه تهسه کرد 200 هزارتومن و دوتاشو کنار هم گذاشت 16 هسته
میتونین هم سراغ پردازنده های نو و جدید برین که خیلی گرونن
اینکه کیس باشه یا رکمونت بستگی به ابعاد کارتون داره اگه 4 5 تا سیستمه ارزششو نداره رکمونت باشه چون رکمونت خیلی گرونتر در میاد همه چیش ولی اگه مطمینین که تا مثلا یکی دوسال دیگه به ده تا سیستم ارتقا باید بدین رکمونت ارزش داره چون فضای کمتری نیازه برای نگهداریش

XFXForce
16-10-17, 14:57
بوجه تون چقدره؟

Emperatour
16-10-17, 15:30
بودجه نگفتن . یعنی در حقیقت یه طرح پیشنهادیه از طرف من به شرکت برای جمع اوری کیس های سرور متعدد کم سرعت و یکی کردنشون. 3 تا سرور داریم الان. اکتیو . مالی و اتوماسیون برید.

شاید تا چند سال اینده حتی سروری اضافه نشه !!!! و بعیده نیروی انسانی و شبکه خیلی گسترده بشه به زودی. بنابراین باید بودجه منطقی باشه که قبول کنن. مثلا با 5 تومن میشه کاری کرد؟ طبعا نو اولویت داره چون برا شرکته

AMD>INTEL
16-10-17, 18:19
بودجه نگفتن . یعنی در حقیقت یه طرح پیشنهادیه از طرف من به شرکت برای جمع اوری کیس های سرور متعدد کم سرعت و یکی کردنشون. 3 تا سرور داریم الان. اکتیو . مالی و اتوماسیون برید.

شاید تا چند سال اینده حتی سروری اضافه نشه !!!! و بعیده نیروی انسانی و شبکه خیلی گسترده بشه به زودی. بنابراین باید بودجه منطقی باشه که قبول کنن. مثلا با 5 تومن میشه کاری کرد؟ طبعا نو اولویت داره چون برا شرکته

سرور آماده تهیه کنید. به هیچ عنوان یک سیستم نمیتونه به کلاس سرور برسه .

XFXForce
16-10-17, 21:21
به نظر من با بودجه شما (5 میلیون) این کار ارزش نداره

Emperatour
17-10-17, 13:42
مرسی از همگی. حداقل سرور چه مدلی جواب میده؟ و چقدر بودجه میخاد؟