یه سیستم هست هم موقعی که داخل ویندوز میشه هم تو بایوس هنگ میکنه و از هنگ در نمیاد !!
با memtest خاستم ببینم اونم میرم بوت کنم هنگ میکنه. نمیزاره برسیم بوت بشه. سریع هنگ میکنه وقت نمیده فوقش 20 30 ثانیه کار میده بعد هنگ ! گاهی هم تو همون لوگو مادربورد.
هارد رو در آوردم درست نشد.
مشکل چیست؟!! از رم؟
AMD>INTEL
11-10-17, 15:05
یه سیستم هست هم موقعی که داخل ویندوز میشه هم تو بایوس هنگ میکنه و از هنگ در نمیاد !!
با memtest خاستم ببینم اونم میرم بوت کنم هنگ میکنه. نمیزاره برسیم بوت بشه. سریع هنگ میکنه وقت نمیده فوقش 20 30 ثانیه کار میده بعد هنگ ! گاهی هم تو همون لوگو مادربورد.
هارد رو در آوردم درست نشد.
مشکل چیست؟!! از رم؟
مشکل یا به دلیل حرارتی و یا خرابی مادربرد شماست درض من باید مشخصات قطعات را در پست اول ذکرکنید .
Ghaioom
11-10-17, 15:55
مشکل یا به دلیل حرارتی و یا خرابی مادربرد شماست درض من باید مشخصات قطعات را در پست اول ذکرکنید .
چیز دیگه نمیتونم در بیارم اینارم از رو مادربورد و رم خوندم.
تو بایوس خواستم برم قطعات رو بخونم قبل رفتن هنگ میکنه قبلا میرفت بعد هنگ میکرد.
ضمنا تصویر هم نمیده باید هی انگولک کنم تا صفحه سیستم بیاد. قبلا از اینجور سیستم دیدم مشکل از پاور بود. اینم از لحاظ پاور ایراد داره که با انگولک بازی زیاد تصویر میده. این پاور رو سرچ کردم تو نت عجیبه نمیاد! تقلبیه لابد؟
چیز دیگه نمیتونم در بیارم اینارم از رو مادربورد و رم خوندم.
تو بایوس خواستم برم قطعات رو بخونم قبل رفتن هنگ میکنه قبلا میرفت بعد هنگ میکرد.
ضمنا تصویر هم نمیده باید هی انگولک کنم تا صفحه سیستم بیاد. قبلا از اینجور سیستم دیدم مشکل از پاور بود. اینم از لحاظ پاور ایراد داره که با انگولک بازی زیاد تصویر میده. این پاور رو سرچ کردم تو نت عجیبه نمیاد! تقلبیه لابد؟
پاور تقلبی و آش...
mehdi2017
14-01-18, 09:58
با سلام
به ترتیب کارهای زیر را انجام بده.
1- باطری مادربورد را برای چند دقیقه خارج کن و دوباره جا بزن تا اطلاعات بایوس دیفالت بشه.
2- از گرم نشدن cpu مطمئن شو ببین فن به درستی روی آن قرار گرفته یا نه نباید فن تکان بخوره و آیا خمیر سیلیکون بین فن و cpu وجود داره یا نه.
3- اگه با هیچکدام از موارد فوق مشکل حل نشد بایستی با یه پاور جدید سیستم را تست کنی.