PDA

مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ مناسب طراحی و برنامه نویسی سایت

asemoooon
07-10-17, 17:24
سلام.لپ تاپ مناسب طراحی و برنامه نویسی سایت لطفا معرفی کنید.بین قیمت 2 تا 4 تومن . مشخصات زیر رو هم داشته باشه

سري پردازنده Core i7
پردازنده گرافيکي NVIDIA
اندازه 15.6 اینچ
RAM حداقل 8
کیفیت صفحه نمایش بالا و wide
داشتن درایور نوری

ممنون

یه سوال دیگم اینکه برای طراحی و استفاده طولانی که چشمم اذیت نکنه صفحه نمایش مات بهتره یا براق؟

sfmth
07-10-17, 17:57
صفحه مات بازتاب نمیده محیط بیرونو ولی صفحه نمایش براق چرا در کل صفحه نمایش براق زیباتر هستش ولی اگه مثلا پشت به یه پنجره بشینین ازاردهنده میتونه باشه
xiaomi mi notebook pro لپتاپ خوبیه پردازندش تقریبا هم اندازه پردازنده های این لپتاپ هاست ولی با مصرف کمتر خیلی هم با کیفیت و عالی هستش اس اس دی هم داره
این لپتاپ هایی که شما گفتین از لحاظ کیفیتی قابل مقایسه با این نیستن این لپتاپ با مک های اپل مقایسه میشه
البته گارانتی و اینا نداره ولی محصولی هم نیست که به گارانتی نیاز داشته باشه

asemoooon
08-10-17, 09:02
ممنون این عالیه ولی من لپتاپ ۱۵.۶ اینچی میخوام

sfmth
08-10-17, 12:56
ممنون این عالیه ولی من لپتاپ ۱۵.۶ اینچی میخوام
15 اینچی هستش عزیز دل
دو مدل هستن air و pro مدل pro اندازش 15 هست و اونیکی 13

asemoooon
08-10-17, 17:27
مرسی ، این لپتاپ شیائومی قیمتش چنده و کی وارد بازار میشه ؟من برای این مدت میخوام که دیجی کالا و فروشگاه های دیگه ندارن

نظرتون راجب این لپتاپ چیه؟
Acer Aspire F5-573G-771L
صفحه نمایشش برای فیلم دیدن و کارهای گرافیکی خوبه؟
با اینکه من بیرون نمیبرم و نور نمیخوره به لپتاپ آیا از لحاظ خستگی چشم صفحه مات برام مناسب تره یا براق؟

با این امکانات ولی صفحه نمایش ips باشه مدلی هست؟
تشکر از راهنماییتون

sfmth
08-10-17, 18:00
این لپتاپو از چین میارن دیجی کالا هم هیچوقت موجودش نخواهد کرد فروشگاه رسمی شیائومی فکر کنم بتونن براتون سفارش بدن Only the registered members can see the link
اگه شیوه های پرداخت بین الملل دارین میتونین از سایت banggood خرید کنین برای ایران هم میفرستن
این سایت هم این لپتاپو میفروشه
لپ تاپ شیائومی Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6 Core i7 | می نوت بوک پرو (Only the registered members can see the link)

لپتاپ ایسری که شما فرمودین پنلش tn هست و خیلی خوب نیست زوایای دید خوبی نداره و رنگ هارو دقیق نشون نمیده
n552vw لپتاپ خوبیه ips هست و کیفیت خوبی داره
البته بازم میگم اینهایی که دیجیکالا داره نصف این لپتاپ شیایومی هم نیستن میتونین اینجا بخونین درموردش فیلم یوتوبشم توصیه میکنم ببینین

Only the registered members can see the link

asemoooon
08-10-17, 20:26
ببخشید دوتا سوالم دارم
با اینکه چینیه کیفیتش پایین نیست نسبت به لپتاپ هایی مثل ایسوس و.. و زود خراب نمیشه؟
و اینکه لپتاب مثل گوشی هنگام ورود گرونه بعد ارزونتر میشه یا برعکسه؟

sfmth
08-10-17, 22:44
ببخشید دوتا سوالم دارم
با اینکه چینیه کیفیتش پایین نیست نسبت به لپتاپ هایی مثل ایسوس و.. و زود خراب نمیشه؟
و اینکه لپتاب مثل گوشی هنگام ورود گرونه بعد ارزونتر میشه یا برعکسه؟
خیر شرکت های چینی کوچیک معمولا برای جذب مشتری و رقابت با برند های بزرگ از کیفیت محصولاتشون کم میکنن و با قیمت کمتری عرضه میکنن و این سیاست اینده ای هم نداره
ولی این لپتاپ یک محصول گران قیمت هستش و کیفیت خیلی بالایی داره لپتاپ های ایسوس مثلا با این کانفیگ قیمتشون نهایت 3 تومن باشه ولی این 4 تومنه
کم شدن قیمت هم بعد از معرفی خیر این سیاستی که فقط سامسونگ برای گوشیاش اتخاذ کرده و چند تا شرکت دیگه چون تکنولوژی موبایل به سرعت درحال پیشرفته ولی مثلا اپل فقط موقع معرفی گوشی جدیدتر قیمت موبایلای قبلیشو کم میکنه