ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد استور ویندوز 10

mahone
07-10-17, 08:03
سلام. یک ماهی میشه از ویندوز 7 کوچ کردم به ویندوز 10. مشکل اینجاست که همون روز اول از نرم افزار DestroyWindowsSpying استفاده کردم و گزینه remove all modern app store رو زدم و الان استور ویندوز 10 کار نمیکنه.
راهی هست بشه استور رو نصب کرد بدون تعویض ویندوز.
مثلاً استفاده از DVD ویندوز 10 و Repair کردن بدون اینکه نرم افزارهای روی درایو C پاک بشه. از Restor نمیخوام استفاده کنم.

mohsen1367
07-10-17, 09:10
سلام. یک ماهی میشه از ویندوز 7 کوچ کردم به ویندوز 10. مشکل اینجاست که همون روز اول از نرم افزار DestroyWindowsSpying استفاده کردم و گزینه remove all modern app store رو زدم و الان استور ویندوز 10 کار نمیکنه.
راهی هست بشه استور رو نصب کرد بدون تعویض ویندوز.
مثلاً استفاده از DVD ویندوز 10 و Repair کردن بدون اینکه نرم افزارهای روی درایو C پاک بشه. از Restor نمیخوام استفاده کنم.

برنامه powershell ویندوز رو بصورت ادمین اجرا کن
این دستور رو بنویس اینتر رو بزن

Get-Appxpackage -Allusers

تمام برنامه های ویندوز رو نشون میده
بعد بین اونا برنامه اسنور رو پیدا کن

21243

جلوی package Fullname هر اسمی هست رو کپی کن .
بعد کد زیر رو بنویس

Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\******\AppxManifest.xml" -DisableDevelopmentMode

به جای ستاره ها عباراتی که رو به روی package fullname هست ( داخل کادر زرد کوچیک ) رو عینا بنویس اینتر بزن .
البته اسمی که برای من هست با اسم شما متفاوته توی عکس رو کپی نکنی:lol:

mahone
07-10-17, 11:46
سلام. اسمی با عنوان microsoft windows store نداره.

ضمن اینکه من این کد زیر رو توی پاور شل که میزنم میگه برای نصب باید برنامه رو ببینید. ولی برنامه روی سیستم باز نیست.
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}