سلام
لب تاب من رم 8 گیگ هستش
اما در اطلاعات سیستم داخل پرانتز زده(7) گیگ
مشگل چیه؟
لب تابم asus x550iu
فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk
AMD>INTEL
27-09-17, 05:43
گرافیک اینتل 1 گیگ را اشغال کرده
pouyaza
27-09-17, 19:39
گرافیک اینتل نیست اصلا یه گرافیک Amd R7
یکی گرافیک Amd Rx460
فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk
XFXForce
27-09-17, 20:47
منظور دوستمون از گرافیک اینتل کلا گرافیک های مجمتع هستن که چون اعلب پردازنده های لپ تاپی اینتل هستن و همه آنبورد دارن ایشون گفته اینتل،
اما در کل منظور گرافیک مجتمع با پردازنده هست که برای شما R7 سری رادئون شرکت AMD هست و این گرافیک اون مقدار رمتون رو کش کرده که کم شده. در مادربوردهای دسکتاپی توی بایوس قسمتی هست که میتونید این مفدار رو کم یا زیاد کنید اما فک نمیکنم تو بایوس لپ تاپ شما این امکان باشه باز یه چک بکنید، احتمالا نوشته:
INTEGRATED Graphic: 1GB
pouyaza
16-01-18, 22:51
یه سوال من میخوام رم بخرم برای این لب تاب اما توسایت خودش زده تا 12 گیگ میتونید بریتش بالا
Only the registered members can see the link
اما تو یه سایت دیگه که اسمش یوزر بنمارچ هستش دیدم که شخصی همین مدل تا 16 گیگ اپدیت کرده بعد بنمارچ گرفته
Asus X550IU Performance Results - UserBenchmark (Only the registered members can see the link)
حالا میخواستم ببینم من رم چند گیگ بخرم 4 یا 8 ؟
AMD>INTEL
17-01-18, 06:05
یه سوال من میخوام رم بخرم برای این لب تاب اما توسایت خودش زده تا 12 گیگ میتونید بریتش بالا
Only the registered members can see the link
اما تو یه سایت دیگه که اسمش یوزر بنمارچ هستش دیدم که شخصی همین مدل تا 16 گیگ اپدیت کرده بعد بنمارچ گرفته
Asus X550IU Performance Results - UserBenchmark (Only the registered members can see the link)
حالا میخواستم ببینم من رم چند گیگ بخرم 4 یا 8 ؟
مدل دقیقش خیلی مهمه . چون مادربردها این لپتاپ ها فرق میکنه