PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب موس تا 600 هزار تومان و فرق لیزر با اپتیکال

problem
22-09-17, 18:03
سلام من یک موس 350 هزار تومنی دارم از لاجیتک .. ام ایس مستر .... خوبه همه چیزش ولی دقیق نیست مثل میخوام روی یک نقطه بیام دقیقا نمیتونم در سریعترین تایم اینکارو بکنم ... البته احساس میکنم چون اتصال بی سیم هست اینطوریه و اون دی پی ای موس کم هست .... میخوام دیگه برم تو کار سیمی ... با دی ای آی های بالا که شنیدم 16000 اومده ... چنتا سوال داشتم اول اینکه چه فرقی بین موس
لیزری با اپتیکال هست ؟ کدوم بهتر و دقیق تر هست؟
دوم اینکه کدوم یکی از این موس هارو پیشنهاد میکنید؟ (کار من گیم حرفه ای و طراحی حرفه ای هست)
DeathAdder Elite
Mamba 2016
یا ؟؟؟

AMD>INTEL
22-09-17, 18:07
موس GM70 از MSI که شهر سخت افزار هم این محصول را بررسی کرده میتونه انتخاب خوبی باشه . یکی از بهترین سنسورها دارد که فقط در موس های بسیار گران قیمت استفاده می شود .
حتما بررسی این موس را بخوانید .
آنچه که درباره این ماوس می توانیم بگوییم، ترکیبی ایده آل از بدنه با کیفیت ساخت بالا، طراحی آرگونومی، حسگر دقیق و پرسرعت و قابلیت های شخصی سازی است. در حقیقت MSI Clutch GM70 از نظر قیمت در کلاس محصولات میان رده (Mid-Range) قرار می گیرد اما همان کارایی و قابلیت های محصولات رده بالا (High-End) را ارائه می کند که به وضوح بر ارزش خرید آن می افزاید.

نکات مثبت:

حسگر با دقت و سرعت بالا
عملکرد سریع و بی نقص
امکان استفاده به صورت بی سیم و سیمی
طراحی ارگونومی و کیفیت ساخت بالا
امکان شخصی سازی
بسته نرم افزاری مکمل کارآمد
امکان استفاده با هر دو دست
نورپردازی RGB تماشایی
قیمت پایین تر از محصولات مشابه

Only the registered members can see the link

problem
22-09-17, 18:15
موس GM70 از MSI که شهر سخت افزار هم این محصول را بررسی کرده میتونه انتخاب خوبی باشه . یکی از بهترین سنسورها دارد که فقط در موس های بسیار گران قیمت استفاده می شود .
حتما بررسی این موس را بخوانید .
آنچه که درباره این ماوس می توانیم بگوییم، ترکیبی ایده آل از بدنه با کیفیت ساخت بالا، طراحی آرگونومی، حسگر دقیق و پرسرعت و قابلیت های شخصی سازی است. در حقیقت MSI Clutch GM70 از نظر قیمت در کلاس محصولات میان رده (Mid-Range) قرار می گیرد اما همان کارایی و قابلیت های محصولات رده بالا (High-End) را ارائه می کند که به وضوح بر ارزش خرید آن می افزاید.

نکات مثبت:

حسگر با دقت و سرعت بالا
عملکرد سریع و بی نقص
امکان استفاده به صورت بی سیم و سیمی
طراحی ارگونومی و کیفیت ساخت بالا
امکان شخصی سازی
بسته نرم افزاری مکمل کارآمد
امکان استفاده با هر دو دست
نورپردازی RGB تماشایی
قیمت پایین تر از محصولات مشابه

ممنون ولی مثل اینکه این موس هنوز منتشر نشده ... و مورد دیگه در مورد فرق اپتیکال و لیزر توضیحی به بنده ندادید !

AMD>INTEL
22-09-17, 18:24
این موس به زودی کمتر از یک ماه دیگر در بازار ایران موجود می شود .
درباره تفاوت هم فردا پاسخ میدهم .

problem
22-09-17, 18:37
این موس به زودی کمتر از یک ماه دیگر در بازار ایران موجود می شود .
درباره تفاوت هم فردا پاسخ میدهم .

بعد در نهایت نظرتون در باره این موس چیه؟ Mamba 2016

AMD>INTEL
22-09-17, 18:40
بعد در نهایت نظرتون در باره این موس چیه؟ Mamba 2016

موس بینظیری است . تنها نقطه ضعفش قیمتش هست و اینکه برای کسانی هست که راست دست هستند

problem
22-09-17, 19:11
موس بینظیری است . تنها نقطه ضعفش قیمتش هست و اینکه برای کسانی هست که راست دست هستند

خب البته 90 درصد موس ها راست دست هست ... و خیلی از کاربران هم راست دست ... البته این موس یک حالت صافی دارد که چپ دست ها هم میتونن ازش استفاده کنن ...

AMD>INTEL
22-09-17, 19:14
خب البته 90 درصد موس ها راست دست هست ... و خیلی از کاربران هم راست دست ... البته این موس یک حالت صافی دارد که چپ دست ها هم میتونن ازش استفاده کنن ...

این نظر من را در سایت pc mag هم میتونید مشاهده کنید . از روی هوا چیزی رو نمیگم

problem
22-09-17, 19:15
این نظر من را در سایت pc mag هم میتونید مشاهده کنید . از روی هوا چیزی رو نمیگم

البته یک نکته ای وجود داره مثل اینکه این موسی که عرض کردم چه در حالت سیم چه بی سیم پاسخگویی یک میلی ثانیه داره در حالی که موسی که شما معرفی کردید در حالت با سیم 0.33 میلی ثانیه هست پاسخگوییش و این بهتره