PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره تهیه لپ تاپ یا PC

ehsanss
12-09-17, 16:35
سلام

اول پوزش میخواهم بابت اینکه موضوعی که میخواهم مطرح کنم هم مربوط به مشاوره خرید لپ تاپ میشه و هم PC.

دوم مختصر توضیحی بابت خواسته ام اینجا قرار میدهم؛ من بیشتر با لپ تاپ بازی میکنم و تا حدودی نیز کارهای تدوین فیلم و مونتاژ و رندرینگ انجام میدهم. با توجه به این شرایط قصد خرید لپ تاپ دارم با بودجه نهایت 4.5 و کارایی 7 و 8 سال. در ضمن اینکه من به ندرت لپ تاپ با خودم حمل میکنم و بیشتر بابت فضای کمی که اشغال میکنه قصد خرید لپ تاپ دارم؟

سوالی که خدمت دوستان داشتم این است که تهیه لپ تاپ بهتره است یا pc? یا اینکه هر دو با هم مثلا (یک pc قوی گیم و تدوین در حد 6تومن و یک لپ تاپ ارزان در حد 1تومن)؟

sfmth
12-09-17, 16:57
قطعا pc برای عمر بلند مدت و استفاده دايم بهتر خواهد بود و قدرت بسیار بیشتری هم خواهد داشت اگه حمل لپتاپ براتون مهم نیست پس بنظر من pc قطعا بهتر خواهد بود
اگر هم به یک کامپیوتر توی محل خارج از خونه نیاز دارین یک لپتاپ در حد ۱.۵ میلیون تومان خوب خواهد بود البته نه برای رندرینگ و گیم
البته همش بستگی به نیاز خودتون به جابجایی داره
البته جمع و جور بودن عاملی برای انتخاب نیست چون با pc قدرت بیشتری خواهید داشت

ehsanss
12-09-17, 17:58
قطعا pc برای عمر بلند مدت و استفاده دايم بهتر خواهد بود و قدرت بسیار بیشتری هم خواهد داشت اگه حمل لپتاپ براتون مهم نیست پس بنظر من pc قطعا بهتر خواهد بود
اگر هم به یک کامپیوتر توی محل خارج از خونه نیاز دارین یک لپتاپ در حد ۱.۵ میلیون تومان خوب خواهد بود البته نه برای رندرینگ و گیم
البته همش بستگی به نیاز خودتون به جابجایی داره
البته جمع و جور بودن عاملی برای انتخاب نیست چون با pc قدرت بیشتری خواهید داشت

دوست گرامی ممنون، جریان اینه که من یه لپ تاپی دارم که اخیرا خراب شده بردم برای تعمیر گفتند مشکل از چیپ دستگاه هست شاید با تعویض چیپ درست بشه شاید هم باید مادربورد تعویض کنند به همین علت گفتم از دوستان بپرسم اگه لپ تاپ درست بشه میتونم روش حساب کنم برای گیم یا تدوین یا نه؟

sfmth
12-09-17, 20:09
دوست گرامی ممنون، جریان اینه که من یه لپ تاپی دارم که اخیرا خراب شده بردم برای تعمیر گفتند مشکل از چیپ دستگاه هست شاید با تعویض چیپ درست بشه شاید هم باید مادربورد تعویض کنند به همین علت گفتم از دوستان بپرسم اگه لپ تاپ درست بشه میتونم روش حساب کنم برای گیم یا تدوین یا نه؟
مدل لپتاپتون چی هستش

ehsanss
12-09-17, 23:03
مدل لپتاپتون چی هستش

سونی مدل vaio fw dfb490

AMD>INTEL
13-09-17, 05:38
تعمیر این لپتاپ ارزش ندارد . چون بردش به شدت قیمتش بالاست

ehsanss
13-09-17, 12:05
تعمیر این لپتاپ ارزش ندارد . چون بردش به شدت قیمتش بالاست

سلام

میشه بفرمایید حدودا چقدر هزینه تعمیرش میشه؟ (تعویض چیپ یا تعویض مادربورد)