سلام
من چند ساله یه لپتاپ Probook 450 دارم و از زمان خرید تا الان به مرور باتریش ضعیف تر شده، اما چند روز پیش بود که قبل از بوت شدن یه ارور مربوط به مشکل باتری نشون داد و که متنش دقیقا خاطرم نیست و با زدن Enter سیستم بوت میشد، از اون روز به بعد دیگه فکر میکنم به طور کامل خراب شده، چون حتی وقتی درصد زیادی شارژ داره ناگهانی خاموش میشه و به همین خاطرم دائما توی شارژه، الان هم که دیگه اصلا سیستم بالا نمیاد و مجبورم چند بار دکمه On/Off رو پشت سر هم بزنم و با زحمت روشن میشه، حتی قبلا میشد باتری رو خارج کرد و فقط با کابل برق از لپتاپ استفاده کرد که دیگه اونم نمیشه، میخواستم ببینم با خرید باتری نو مشکل حل میشه؟ یا آسیب جدی تری وارد شده؟ (با توجه به اینکه بدون باتری هم به سختی بوت میشه)
با تشکر
AMD>INTEL
07-09-17, 22:01
بله احتمال زیاد با تعویض باتری مشکل شما حل میشه. در بعضی از بردهای لپتاپ باتری لپتاپ در واقع کار باتری cmos هم انجام می دهد . فکر میکنم باتری این دستگاه در بازار موجود است و می توانید تهیه کنید .
V.W
07-09-17, 22:22
بله احتمال زیاد با تعویض باتری مشکل شما حل میشه. در بعضی از بردهای لپتاپ باتری لپتاپ در واقع کار باتری cmos هم انجام می دهد . فکر میکنم باتری این دستگاه در بازار موجود است و می توانید تهیه کنید .
ممنون،
بیشتر به این خاطر شک داشتم که با خارج کردن باتری و اتصال کابل برق باید مشکل برطرف میشد که نشد،
پس فعلا باتری رو تعویض میکنم تا ببینم چی میشه.
AMD>INTEL
07-09-17, 22:28
ممنون،
بیشتر به این خاطر شک داشتم که با خارج کردن باتری و اتصال کابل برق باید مشکل برطرف میشد که نشد،
پس فعلا باتری رو تعویض میکنم تا ببینم چی میشه.
بله می توانید دستگاه را با خود ببرید موقع خرید . از فروشنده بخواهید برای شما تست کنند .
V.W
28-09-17, 19:51
بله می توانید دستگاه را با خود ببرید موقع خرید . از فروشنده بخواهید برای شما تست کنند .
سلام
در پی مشکلی که وجود داشت، باتری لپتاپ و cmos رو تعویض کردم و باعث شد حدودا 1 هفته مشکل برطرف بشه، اما الان دوباره همون ایراد رو پیدا کرده، بطور خلاصه چراغهای روی لپتاپ و حتی فن روشن میشن (فقط چراغها و مشخصه که ویندوز بالا نیومده) اما مانیتور مطلقا چیزی نمایش نمیده و انگار خاموشه، به نظرتون مشکل از کجاست و چکار باید کرد؟
با تشکر
AMD>INTEL
28-09-17, 20:29
سلام
در پی مشکلی که وجود داشت، باتری لپتاپ و cmos رو تعویض کردم و باعث شد حدودا 1 هفته مشکل برطرف بشه، اما الان دوباره همون ایراد رو پیدا کرده، بطور خلاصه چراغهای روی لپتاپ و حتی فن روشن میشن (فقط چراغها و مشخصه که ویندوز بالا نیومده) اما مانیتور مطلقا چیزی نمایش نمیده و انگار خاموشه، به نظرتون مشکل از کجاست و چکار باید کرد؟
با تشکر
این مشکل چیز دیگری است و احتمالا به دلیل پریدن بایوس لپتاپ هست که باید پروگرام بشه
V.W
28-09-17, 21:09
این مشکل چیز دیگری است و احتمالا به دلیل پریدن بایوس لپتاپ هست که باید پروگرام بشه
ممنون
چی باعث شده بایوس بپره؟ چون یه مدت هم رندوم روشن میشد تا وقتی از کار افتاد، کار خاصی هم انجام ندادم.
AMD>INTEL
29-09-17, 08:30
ممنون
چی باعث شده بایوس بپره؟ چون یه مدت هم رندوم روشن میشد تا وقتی از کار افتاد، کار خاصی هم انجام ندادم.
دلیل خاصی نمیشه نام برد . گاهی پیش میاد .
V.W
02-10-17, 11:15
دلیل خاصی نمیشه نام برد . گاهی پیش میاد .
من تو این چند روز تعطیلی این موارد رو چک کردم،
رم: با یک رم سالم تست کردم ولی مشکل حل نشد
بایوس: باتری بایوس رو تعویض و ورژن اون رو از سایت خود hp به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد
الان به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
با تشکر
AMD>INTEL
02-10-17, 12:02
بایوس و EC باید پروگرام شود
V.W
02-10-17, 12:09
بایوس و EC باید پروگرام شود
اگر امکانش هست یه جای مطمئن معرفی کنید برای تعمیرات یا اگه خودتون انجام میدین آدرس رو پ.خ کنید.
با تشکر
AMD>INTEL
02-10-17, 13:46
اگر امکانش هست یه جای مطمئن معرفی کنید برای تعمیرات یا اگه خودتون انجام میدین آدرس رو پ.خ کنید.
با تشکر
سلام
به iranfso میتونی مراجعه کنید . من خودم متاسفم وقت ندارم