PDA

مشاهده نسخه کامل : لپتاپ تا 5 میلیون

sakoreal
06-09-17, 12:39
سلام به همگی
من به تازگی عضو شدم چون متوجه شدم که همه به همدیگه کمک میکنن و مشاوره میدن و این خیلی خوبه
من میخوام ی لپتاپ با قیمت 5 میلیون بگیرم اما متاسفانه دو دل شدم
برای بازی کردن و کارهای سنگین میخوام
و تا پنج شیش سال آینده هم نمیخوام عوضش کنم
البته فوقش تا 2 سال دیگه بازی های روز رو بازی کنم چون بعد از اون دیگه حوصله ندارم و به همون Pes و fifa بسنده میکنم
اما میخوام با بالاترین کیفیت بازی کنم
بین ایسر و لنوو هم میخوام بگیرم پس لطفا از برند های دیگه چیزی رو معرفی نکنین
اول از همه ی سوال اساسی ذهنمو درگیر کرده
اونم اینکه گرافیک 960M قوی تره یا 1050 ؟؟؟
ی مدل ایسر پیدا کردم تقریبا 5 تومن با گرافیک 1050 و رم 16 و هارد 1 ترا با 256 ssd .
ی لنوو هم هست y700 که فقط گرافیکش 960m هست

ممنون میشم راهنمایی کنین

sfmth
06-09-17, 12:53
1050 خیلی قویتره
اگه میخواین براتون بمونه بنظرم صبر کنین که پردازنده های coffelake اینتل وارد لپتاپ ها بشن این پردازنده ها خیلی قویترن چون هسته های اضافه تر دارن ۵۰ درصد میانگین افزایش قدرت با قیمت برابر همین پردازنده های الان برای کارهای سنگین اختلاف قابل تاملی هستش اینتل چند سال چنین افزایشی رو تو قدرت پردازنده های جدید نداشته و تا چند سالی ههم نخواهد داشت
اگه نمیتونین صبر کنین که بگیرین همون مدل ایسر رو که ۲۵۶ گیگ اس اس دی داره لپتاپ خوبیه

sakoreal
06-09-17, 13:01
ممنون از پاسختون

کسی دیگه ای نظری داره لطفا بگه

AMD>INTEL
06-09-17, 13:29
GE62 7RD Apache - B
گزینه خوبیه

sakoreal
06-09-17, 22:24
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟

sakoreal
10-09-17, 13:43
ممنون از همه
من به نتیجه رسیدم
لطفا تاپیک رو ببندید

bill geits
10-09-17, 16:34
اگر امکانش هست لطفا بفرمایید چه دستگاهی خریدید و نظرتون پس از تست اولیه دستگاه چی بوده؟

sakoreal
10-09-17, 17:19
اگر امکانش هست لطفا بفرمایید چه دستگاهی خریدید و نظرتون پس از تست اولیه دستگاه چی بوده؟
هنوز نخریدم
ولی مدلی که به نتیجه رسیدم تا بخرم اینه :
Aspire VX5-591G-7740بعد از خرید و تست میام نظرمو راجبش میگم

prince.of.persia
07-10-17, 04:27
1050 خیلی قویتره
اگه میخواین براتون بمونه بنظرم صبر کنین که پردازنده های coffelake اینتل وارد لپتاپ ها بشن این پردازنده ها خیلی قویترن چون هسته های اضافه تر دارن ۵۰ درصد میانگین افزایش قدرت با قیمت برابر همین پردازنده های الان برای کارهای سنگین اختلاف قابل تاملی هستش اینتل چند سال چنین افزایشی رو تو قدرت پردازنده های جدید نداشته و تا چند سالی ههم نخواهد داشت
اگه نمیتونین صبر کنین که بگیرین همون مدل ایسر رو که ۲۵۶ گیگ اس اس دی داره لپتاپ خوبیه

مطمئنی cpu های کافی لیک اینتل 50 در صد قوی تر هستن و با همین قیمت cpu های فعلی بفروش خواهند رسید ؟
بنظرت لپ تاپ با cpu های کافی لیک چه زمانی وارد بازار ایران میشن؟

چند ماه دیگه؟

bill geits
07-10-17, 11:56
پردازنده های جدید اینتل از نظر کارایی نسبت به قیمت، ظاهراً جذاب تر از نسل های قبلی هستن ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که دلار افزایشی بوده و هس (همین الان از حدود 3800 داره میرسه به 4000) و خب این یه افزایش قیمتی رو به خریدار ایرانی تحمیل میکنه متاسفانه
در مجموع معلوم نیس صبر کردن برای خرید لپ تاپ با پردازنده نسل هشتم به نفع هس یا ضرر

sfmth
07-10-17, 13:52
مطمئنی cpu های کافی لیک اینتل 50 در صد قوی تر هستن و با همین قیمت cpu های فعلی بفروش خواهند رسید ؟
بنظرت لپ تاپ با cpu های کافی لیک چه زمانی وارد بازار ایران میشن؟

چند ماه دیگه؟
بستگی داره سازنده های کی لپتاپهاشون رو وارد بازار بکنن همین الانشم لپتاپ هایی هستن که ازین پردازنده ها استفاده میکنن و تو بازار ایران هم هستن