PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سرعت لن لپ تاپ

mehdiace
03-09-17, 22:46
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه لپ تاپ خربد مدل asus x441uv رم 8 پردازنده i5 گرافیک 2
مشکلی که دارم اینکه وقتی میخوام با کابل کت 6 اطلاعاتی انتقال بدم سرعت انتقالم بیشتر 12 mb نمیشه علتش چیه؟ تو مشخصات لپ تاپ هم زده 10/100/1000 برای سرعت لن

Dark Devil
05-09-17, 00:35
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه لپ تاپ خربد مدل asus x441uv رم 8 پردازنده i5 گرافیک 2
مشکلی که دارم اینکه وقتی میخوام با کابل کت 6 اطلاعاتی انتقال بدم سرعت انتقالم بیشتر 12 mb نمیشه علتش چیه؟ تو مشخصات لپ تاپ هم زده 10/100/1000 برای سرعت لن

سلام دوست عزیز

خیلی دقیق ننوشتید اما فکر میکنم منظورتون سرعت انتفال 12 مگابایت بر ثانیه هست.
سرعت های نوشته شده در مشخصات دستگاه اعدادی به بیت هستن یعنی 10-100-1000 مگابیت در ثانیه

سرعت انتقال شما برای تبدیل به مگابیت باید در 8 ضرب بشه که میشه 96 مگابیت در ثانیه و تقریبا سرعت استاندارد اکثر روترهای معمولی هست
برای استفاده از استاندارد گیگابیت از سلامت کابل و کانکتور های دوطرف اطمینان پیدا کنید، درایورهای کارت شبکتون رو آپدیت کنید (اگر موجود هست) و اطمینان حاصل کنید دوطرف کارت شبکه ها یا روتر از استاندارد گیگابیت پشتیبانی میکنن
در صورتی که این شرایط فراهم باشه کانکشنتون به صورت خودکار باید با سرعت 1gbps کانکت بشه

mehdiace
05-09-17, 10:52
سلام دوست عزیز

خیلی دقیق ننوشتید اما فکر میکنم منظورتون سرعت انتفال 12 مگابایت بر ثانیه هست.
سرعت های نوشته شده در مشخصات دستگاه اعدادی به بیت هستن یعنی 10-100-1000 مگابیت در ثانیه

سرعت انتقال شما برای تبدیل به مگابیت باید در 8 ضرب بشه که میشه 96 مگابیت در ثانیه و تقریبا سرعت استاندارد اکثر روترهای معمولی هست
برای استفاده از استاندارد گیگابیت از سلامت کابل و کانکتور های دوطرف اطمینان پیدا کنید، درایورهای کارت شبکتون رو آپدیت کنید (اگر موجود هست) و اطمینان حاصل کنید دوطرف کارت شبکه ها یا روتر از استاندارد گیگابیت پشتیبانی میکنن
در صورتی که این شرایط فراهم باشه کانکشنتون به صورت خودکار باید با سرعت 1gbps کانکت بشه

سلام دوست عزیز همه این شرایط چک کردم اما جوب نداد
حتی درایور شبکه از خود سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان 12mb بیشتر نمیده
با لپ تاپ asus n56j تست کردم 90mb سرعت داد اما تو این لپ تاپ بیشتر از 12 نمیده
به نظرتون مجدد ویندوز نصب کنم(الان 10 نصب هستش ، 7 نصب کنم) درست میشه؟

Dark Devil
05-09-17, 14:43
سلام دوست عزیز همه این شرایط چک کردم اما جوب نداد
حتی درایور شبکه از خود سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان 12mb بیشتر نمیده
با لپ تاپ asus n56j تست کردم 90mb سرعت داد اما تو این لپ تاپ بیشتر از 12 نمیده
به نظرتون مجدد ویندوز نصب کنم(الان 10 نصب هستش ، 7 نصب کنم) درست میشه؟

اگر با همین کابل لپ تاپ دیگرو به یک دستگاه یکسان وصل کردید و سرعت گیگابیت دارید راهکار خاصی نداره
اگر به سلامت ویندوز اطمینان ندارید میتونین عوض کنین ولی در شرایطی که همه قطعات یکسان سرعت گیگابیت دارند و فقط لپ تاپ عوض میشه سرعت پایین میاد احتمال خرابی پورت RJ-45 خود لپتاپ هم هست (بعضی وقت ها اکسید سطحی پین ها یا کج شدن و یا گیرکردن اونها در قسمت بالایی و ننشستن روی سوکت امکان ایجاد همچین مشکلی رو زیاد میکنن)
به عنوان راهکار آخر روی کانکشنتون Right Click کنید و از منوی Properties روی Configure کلیک کنید از تب Advanced به دنبال گزینه Speed & Duplex در زیر مجموعه Property بگردید و مقدارش رو از Auto Negotiation به 1GBPS تغییر بدید و همین کار رو برای دستگاه مقصد هم انجام بدید اگر باگ نرم افزاری باشه شاید با این روش برطرف بشه

mehdiace
10-09-17, 21:51
اگر با همین کابل لپ تاپ دیگرو به یک دستگاه یکسان وصل کردید و سرعت گیگابیت دارید راهکار خاصی نداره
اگر به سلامت ویندوز اطمینان ندارید میتونین عوض کنین ولی در شرایطی که همه قطعات یکسان سرعت گیگابیت دارند و فقط لپ تاپ عوض میشه سرعت پایین میاد احتمال خرابی پورت RJ-45 خود لپتاپ هم هست (بعضی وقت ها اکسید سطحی پین ها یا کج شدن و یا گیرکردن اونها در قسمت بالایی و ننشستن روی سوکت امکان ایجاد همچین مشکلی رو زیاد میکنن)
به عنوان راهکار آخر روی کانکشنتون Right Click کنید و از منوی Properties روی Configure کلیک کنید از تب Advanced به دنبال گزینه Speed & Duplex در زیر مجموعه Property بگردید و مقدارش رو از Auto Negotiation به 1GBPS تغییر بدید و همین کار رو برای دستگاه مقصد هم انجام بدید اگر باگ نرم افزاری باشه شاید با این روش برطرف بشه
سلام دوست عزیز
انجام دادم اصلا گزینه 1GB نداره
بردمش گارانتی ببینم چی میشه

AMD>INTEL
10-09-17, 22:10
سلام دوست عزیز

گاهی با نصب درایور خود realtek وضعیت بهتر میشه . هم برای ساند ولن realtek اخرین درایور را از سایت سازنده دریافت و نصب کنید
البته ساند مربوط به مورد شما نبود و کلا عرض کردم

mehdiace
10-09-17, 23:15
گاهی با نصب درایور خود realtek وضعیت بهتر میشه . هم برای ساند ولن realtek اخرین درایور را از سایت سازنده دریافت و نصب کنید
البته ساند مربوط به مورد شما نبود و کلا عرض کردم
این کارو کردم حتی بایوس هم آپدیت کردم اما جواب نداد
رفتم گارانتی گفت شاید ساپورت نمیکه گفتم مگه میشه لپ تاپ 5 سال پیش ساپورت میکنه اینم لپ تاپ ضعیفی نیست که بگیم ساپورت نمیکه انگار گوشی جدید تقریبا خوب به بالا بیاد 4g ساپورت نکنه
تو سایت ایسوس رفتم نزده بود اصلا ساپورت میکنه یا نه اما سایت های دیگه مثل دیجی و یا سایت های خارجی زده بودن میکنه

Dark Devil
11-09-17, 16:53
سلام دوست عزیز

اگر درایور نصب هست و این گزینه نیست یعنی ساپورت نمیکنه

البته در Review های این لپتاپ ذکر شده 10/100/1000 ولی به این موضوع دقت کنید بعضی مدل های موبایل یا لپتاپ و خیلی دیگر از وسایل به سفارش منطقه ای تولید میشن و ممکنه چیپ Lan مدل شما اونی نباشه که در سایت های Review خارجی هست

mehdiace
11-09-17, 23:16
اگر درایور نصب هست و این گزینه نیست یعنی ساپورت نمیکنه

البته در Review های این لپتاپ ذکر شده 10/100/1000 ولی به این موضوع دقت کنید بعضی مدل های موبایل یا لپتاپ و خیلی دیگر از وسایل به سفارش منطقه ای تولید میشن و ممکنه چیپ Lan مدل شما اونی نباشه که در سایت های Review خارجی هست
بنا به review های سایت ها میشه کاری کرد تعویض کرد؟ چون من بنا به اون review خربد کردم
تو خود سایت ایسوس چرا نزده؟ تو سایت های خارجی هست اما تو ایسوس نزده اگر بتونم از سایت خود ایسوس ثابت کنم حتما تعویض میشه

Dark Devil
12-09-17, 01:16
بنا به review های سایت ها میشه کاری کرد تعویض کرد؟ چون من بنا به اون review خربد کردم
تو خود سایت ایسوس چرا نزده؟ تو سایت های خارجی هست اما تو ایسوس نزده اگر بتونم از سایت خود ایسوس ثابت کنم حتما تعویض میشه

متاسفانه من هم در سایت خود ایسوس و حتی Manual لپتاپتون چیزی پیدا نکردم
اما برای مدل های مشابه اعداد متغییره
مثلا X541UV سرعت 10/100 هست و X556UQ با سرعت 1000 که نشون میده متاسفانه برای این رنج از چیپ های مختلفی استفاده شده

mehdiace
13-09-17, 00:34
متاسفانه من هم در سایت خود ایسوس و حتی Manual لپتاپتون چیزی پیدا نکردم
اما برای مدل های مشابه اعداد متغییره
مثلا X541UV سرعت 10/100 هست و X556UQ با سرعت 1000 که نشون میده متاسفانه برای این رنج از چیپ های مختلفی استفاده شده
من حتی تو یه سایت خارجی دیدم همین مدل سری i3 زده 100 اما سری i5 زده 1000
مگه میشه اخ لپ تاپ های الان از 1000 پشتیبانی نکنن؟

Dark Devil
13-09-17, 16:18
من حتی تو یه سایت خارجی دیدم همین مدل سری i3 زده 100 اما سری i5 زده 1000
مگه میشه اخ لپ تاپ های الان از 1000 پشتیبانی نکنن؟

اگر خیلی مهم هست سرعت انتقال اطلاعاتتون از تبدیل USB به اترنت هم میتونین استفاده کنین تبدیل های USB3 سرعت 1gbps رو میتونن ارایه بدن