PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در خرید لپ تاب پرقدرت

mohandes66
29-08-17, 22:17
سلام خدمت اساتید گرام

بنده قصد خرید یک لپ تاب قدرمتند برای انجام کارهای گرافیکی و همچنین محاسباتی دارم‏ و مدل ایسوز gl553vd با هارد 1 ترا و 512 اس اس دی گرافیک 1050 تی آی و 16 گیگ رم با صفحه نمایش آی پی اس خریدم. بعد از تست و نصب ویندوز لپ تاب را تحویل گرفتم. شب وقتی شروع به استفاده کردم متوجه شدم در حاشیه های لپ تاب چند نقطه هست که هاله روشن دارن و این مشکل در پس زمینه های تیره کامل مشخصه ولی در زمینه های روشن معلوم نیست. با کمی جستجو در اینترنت متوجه شدم اشکال فوق با عنوان backlight bleeding شناخته میشه. با هزار بدبختی لپ تاب را به گارانتی سازگار برگردوندم و لپ تاب جدید تحویل گرفتم و همونطور آکبند بردم به فروشنده و شرط کردم که اگر قبول میکنید که در صورت باز کردن و مشکل دار بودن پس بگیرید باز کنیم در غیر اینصورت لپ تاب اکبند تحویل شما و پول بنده را پس بدین. فروشنده محترم با ذکر این نکته که این مشکل یک در میلیون اتفاق میوفته و نگران نباش پلمپ لپ تاب را باز کرد و در عین ناباوری این هم همون مشکل را داشت.

بعد از یکم جستجو در اینترنت چیزی که به دستم اومده اینه که این مشکل توی اکثر پنل های ips وجود داره (شما میتونید همین الان صفحه مانیتور خودتون را تست کنید )

چه مدلی برام پیشنهاد میکنید که این مشکل را نداشته باشه؟

اینم عکس نمونه از این مشکل
21059

mohandes66
30-08-17, 11:36
دوستان و اساتید افتخار بدن تا از تجربیاتشون بهرمند بشیم

mohandes66
30-08-17, 14:04
سلام

فکر کنم مدل لپ تاپ شما این باشه

لینک (Only the registered members can see the link)

در قسمت display نوشته:

there are no gaps and no backlight bleed

احتمالا برای کاهش قیمت، پنل های ارزون IPS برای مدل های سفارش داده شده برای داخل قرار دادن البته با استناد به گفته شما

نه به نظر اینطور نمیاد لطفا ویدیوی زیر را تماشا کنید لینک اول لینک اصلی یوتوب و لینک دوم لینک بدون فیلتر هستش

متاسفانه این مشکل مشکل شایع در لپ تاب های ایسوز هستش البته با استناد به ویدیوی فوق

در هر حال چه مدلی را در رنج 5.5 الی 6.5 پیشنهاد میکنید؟ هرچی به 5.5 نزدیکتر بهتر

mohandes66
30-08-17, 18:22
این ویدئو شما که مربوطه به مانیتور Asus PG279Q و backlight bleeding داره فقط چرا این فرد و گروهش اینهمه از این مانیتور مشکل دار رو تهیه کردن و کنار هم قرار دادن که backlight bleeding این مدل رو ثابت کنن. چه سودی واسشون داره؟

تو بعضی ها داره و تو بعضی ها نداره مثلا توی این دو تا نداره مثل اینکه شانسیه

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link fnlFWlpH28Hy1wvPErz0w

پس ایسوز نباشه دیگه؟ چون من که تستشون نکردم ممکنه اینجوری باشن. فقط ایسوس هم نه، ممکنه از برندهای دیگه هم یه وقت اینطوری در بیاد

من خودم هم می خواستم لپ تاپ ایسوز بخرم الان به شک افتادم با این ویدئو

عرضم به خدمتتون که ظاهرا اینا پلمپ و آکبند هستن یعنی خرابا جدا نشدن همینطور که اشاره کردی بعضی هاشون مشکل ندارن که این خودش صحت آکبند بودنو نشون میده چون در اینصورت همگی باید معیوب میبودن. تازه تجربه ای که سر من اومد دوتا لپ تاپ آکبند همین مشکل و داشتن و تو محیط هایی با زمینه تیره مثل فتو شاپ واقعا رو مخه. به همین دلیل کلا از ایسوز منصرف شدم

توی این انجمن اساتید و تعمیرکاران خبره ای حضور دارن. خواهش میکنم در زمینه پیشنهاد لپ تاپ کمک کنند.

نظر بنده فعلا روی ایسر هست به دلیل گارانتی معتبر و اینکه گارانتی توی شهر من یعنی تبریز نماینده خدمات داشته باشه. msi به دلیل همین مورد از لیستم خط خورد.

AMD>INTEL
30-08-17, 19:20
لینک های سایت یو#تیوب حذف شد .

mohandes66
30-08-17, 23:46
توی این مدت توی انجمن سخت افزار کسی نیست که در این زمینه بتونه راهنمایی کنه؟

sfmth
31-08-17, 02:08
این خیلی مسیله ای نیستش اکثرا لپتاپ ها این مشکلاتو دارن تو لپتاپ ها هم بیشتر دیده میشه
pg279q این مانیتور هم استثنا هستش این مانیتور به backlight bleeding مشهوره
ایسوس هایی که تو ایران پیدا میشن توی این رنج قیمتی مثل اینکه اکثرا نمایشگرشون کیفیتی نداره متاسفانه ایسوس تنوع لپتاپ هاشو تو ایران خیلی کم نگه داشته
اینطوری که معلومه این لپتاپ های جدید ام اس ای که باریک هستن این مشکلو خیلی کمتر دارن مثل gs73vr gs63vr در کل لپتاپ های خوبی هستن

mohandes66
31-08-17, 02:58
این خیلی مسیله ای نیستش اکثرا لپتاپ ها این مشکلاتو دارن تو لپتاپ ها هم بیشتر دیده میشه
pg279q این مانیتور هم استثنا هستش این مانیتور به backlight bleeding مشهوره
ایسوس هایی که تو ایران پیدا میشن توی این رنج قیمتی مثل اینکه اکثرا نمایشگرشون کیفیتی نداره متاسفانه ایسوس تنوع لپتاپ هاشو تو ایران خیلی کم نگه داشته
اینطوری که معلومه این لپتاپ های جدید ام اس ای که باریک هستن این مشکلو خیلی کمتر دارن مثل gs73vr gs63vr در کل لپتاپ های خوبی هستن

نظر منم بعد از این مشکل روی gs73vr بود ولی به دلیل اینکه گارانتی ارایه دهندش فقط یکی هست و اونم توی تبریز نمایندگی خدمات نداره از خریدش منصرف شدم. نمایشگرش روی کاغذ خیلی بهتر از ایسوز هستش با 120 هرتز همچنین باریک و خیلی زیباست

نظرتون روی برند ایسر چیه؟ از نظر صفحه نمایش و کیفیت کلی

اگر نظرتون مساعد هست از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین

Acer Aspire V15 Nitro VN7-593G

با گرافیک 1060 و قیمت 6.5
و

Acer Aspire VX5-591G

با گرافیک 1050 Ti و قیمت 5.5

مورد اول ارزش اختلاف قیمت یک میلیونی را دارد؟

اگر از این برند یا برندای دیگه مورد بهتری سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید

sfmth
31-08-17, 03:24
شما چجور کارهای گرافیکی و محاسباتی انجام میدین دقیقا با چه نرم افزارهایی محاسباتتون پارالل هستن؟

mohandes66
31-08-17, 15:20
شما چجور کارهای گرافیکی و محاسباتی انجام میدین دقیقا با چه نرم افزارهایی محاسباتتون پارالل هستن؟

بله محاسبات موازی با تعداد اجرای بالا

کار گرافیکی هم اکثرا فتوشاپ و کورل

sfmth
31-08-17, 20:11
اون مدل ۶.۵ میلیونی ایسر خوبه کیفیتش هم نسبت به مدل ۵.۵ بیشتره
dell xps 15 9550 هم لپتاپ خیلی عالی هستش اگه بتونین تهیه کنین خیلی خیلی عالیه نهایت کیفیت یک لپتاپ هستش

mohandes66
01-09-17, 01:13
اون مدل ۶.۵ میلیونی ایسر خوبه کیفیتش هم نسبت به مدل ۵.۵ بیشتره
dell xps 15 9550 هم لپتاپ خیلی عالی هستش اگه بتونین تهیه کنین خیلی خیلی عالیه نهایت کیفیت یک لپتاپ هستش

مشخصات مدلی که فرمودین چیه و قیمتش چنده؟

sfmth
01-09-17, 01:44
مشخصات مدلی که فرمودین چیه و قیمتش چنده؟
قیمت دقیقی ازش نمیدونم باید برین بپرسین
مشخصاتشم این هست
6700hq
16gb ram
512gb ssd
--------------
6700hq
8gb ram
256gb ssd
نمیدونم کدومشون ۴کی هستن شاید هم برای هردوتاشون ۴کی و فول اچ دی موجوده هارد دیسک هم نداره

ولی اگه میتونین صبر کنین اینتل نسل جدید پردازنده هاشو معرفی کرده که پردازنده های رده بالای لپتاپش قراره ۶ هسته ای باشن به جای ۴ هسته ای با قیمت برابر یعنی خیلی قویتر تا ۴ ۵ ماه دیگه باید بشه به راحتی پیدا کرد و خرید