PDA

مشاهده نسخه کامل : جابجا شدن محل پوشه های my pictures و my video و....

david-ebi
21-08-17, 12:02
سلام.من خواستم پوشه های my pictures و my music و documents و.... از محل همیشگیشون در درایو c به مدرایو دیگه ای منتقل کنم.فقط موقع move کردنشون به درایو دیگه من فقط درایو مقصد رو براشون مشخص کردم و توی اون درایو براشون پوشه ای مشخص نکردم.

خلاصه بعد وضع طوری شد که هر چی توی اون درایو مقصد میریختم روی صفحه دسکتاپ ظاهر میشد و هرچی روس صفحه دسکتاپ میریختم تو اون درایو ظاهر میشد(یعنی هر دو جا بود)

در درایو جدید هم هیچ اثری از پوشه های عکس و موزیک و مدارک و.... نبود.

با هزار زحمت دوباره ریستور کردم و پوشه ها رو(که فقط در مای کامپیوتر دیده میشدند) به درایو c برگردوندم.اما باز هم در درایو c نه اثری از پوشه ها هست و وقتی توی پوشه عکسهام چیزی میریزم باز روی دسکتاپ ظاهر میشه و بالعکس.

بازم میگم الان این پوشه ها رو فقط در مای کامپیوتر (this pc) می بینم ولی اسم همشون هم به documents تبدیل شده.

اینم عکسشون.

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
21-08-17, 12:08
این مسیر رو چک کن

david-ebi
21-08-17, 12:26
به این شکله:

مساله اینه که اصلا این پوشه ها در جایی که ویندوز اعلام میکنه نیستند و با دسکتاپ پیوند خوردند.هر چی تو این پوشه ها کپی کنم روی صفحه دسکتاپ هم کپی میشه و بالعکس.

david-ebi
21-08-17, 12:41
توسط مسیر بالا که گفتید تونستم پوشه های عکس و موزیک و... رو در درایو دلخواهم تشکیل بدم.فقط همچنان این پوشه ها در this pc همگی به نام documents دیده می شوند.

AMD>INTEL
21-08-17, 13:02
توسط مسیر بالا که گفتید تونستم پوشه های عکس و موزیک و... رو در درایو دلخواهم تشکیل بدم.فقط همچنان این پوشه ها در this pc همگی به نام documents دیده می شوند.

اون رو باید خودت ببینی دقیقا چه کاری انجام دادی از همون طریق بگردی . روش انتقال صحیح را توضیح دادم .

AMD>INTEL
21-08-17, 13:07
این هم ببین

david-ebi
21-08-17, 13:59
مساله مهم اینه که هر چی تو این پوشه ها کپی می کنم تو صفحه دسکتاپ هم کپی میشه و هر چی حذف می کنم از دسکتاپ هم حذف میشه

david-ebi
23-08-17, 12:40
دوستان الان تنها مشکل اینه که با مثلا ذخیره یک عکس در پوشه my pictures اون عکس در روی صفحه دسکتاپ هم ذخیره میشه و اگر از روی دسکتاپ حذفش کنم از توی پوشه مربوطه هم حذف میشه.

وضعیت پوشه های documents و my video و .... هم به همین صورته.