david-ebi
21-08-17, 12:02
سلام.من خواستم پوشه های my pictures و my music و documents و.... از محل همیشگیشون در درایو c به مدرایو دیگه ای منتقل کنم.فقط موقع move کردنشون به درایو دیگه من فقط درایو مقصد رو براشون مشخص کردم و توی اون درایو براشون پوشه ای مشخص نکردم.
خلاصه بعد وضع طوری شد که هر چی توی اون درایو مقصد میریختم روی صفحه دسکتاپ ظاهر میشد و هرچی روس صفحه دسکتاپ میریختم تو اون درایو ظاهر میشد(یعنی هر دو جا بود)
در درایو جدید هم هیچ اثری از پوشه های عکس و موزیک و مدارک و.... نبود.
با هزار زحمت دوباره ریستور کردم و پوشه ها رو(که فقط در مای کامپیوتر دیده میشدند) به درایو c برگردوندم.اما باز هم در درایو c نه اثری از پوشه ها هست و وقتی توی پوشه عکسهام چیزی میریزم باز روی دسکتاپ ظاهر میشه و بالعکس.
بازم میگم الان این پوشه ها رو فقط در مای کامپیوتر (this pc) می بینم ولی اسم همشون هم به documents تبدیل شده.
اینم عکسشون.
Only the registered members can see the link
خلاصه بعد وضع طوری شد که هر چی توی اون درایو مقصد میریختم روی صفحه دسکتاپ ظاهر میشد و هرچی روس صفحه دسکتاپ میریختم تو اون درایو ظاهر میشد(یعنی هر دو جا بود)
در درایو جدید هم هیچ اثری از پوشه های عکس و موزیک و مدارک و.... نبود.
با هزار زحمت دوباره ریستور کردم و پوشه ها رو(که فقط در مای کامپیوتر دیده میشدند) به درایو c برگردوندم.اما باز هم در درایو c نه اثری از پوشه ها هست و وقتی توی پوشه عکسهام چیزی میریزم باز روی دسکتاپ ظاهر میشه و بالعکس.
بازم میگم الان این پوشه ها رو فقط در مای کامپیوتر (this pc) می بینم ولی اسم همشون هم به documents تبدیل شده.
اینم عکسشون.
Only the registered members can see the link