PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم روشن شدن چراغ کیبورد لپ تاپ

rezazare1234
18-08-17, 15:43
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید.

چند هفته قبل من مشکلی داشتم در زمینه دیر روشن شدن لپ تاپ ، که در پست زیر به ان اشاره شد
Only the registered members can see the link

خداروشکر این مشکل با تعویض bios حل شد.

اما متاسافانه جدید به مشکل جدیدی خوردم.

سرعت دیر روشن شدن لپ تاپ رفع شد. اما الان چراغ های کیبورد دیگه روشن نمیشه.
لازم به ذکر است همیشه موقع روشن کردن لپ تاپ در حد یک ثانیه روشن میشد، الان نه در محیط ویندوز و نه زمان شروع کار روشن نمیشه.

و من حدس میزنم مربوط به بایوس باشه ، چون بایوس قبلی خودش روشن میشود اما سرعت بالا امدن به شدت کم بود.

من این موضوع به تعمیرگاه گفتم ، گفت نمیشه حلش کرد بایوس ، مدل ماربرد شما رو گذاشتیم.

الان من یک سوال مهم دارم.
من همیشه از لینک زیر ، درایورهای ویندوز ، ازجمله بایوس میگردم
این برای خود سیستم عامل من هستش ، مدل لپ تاپ من asus n500 jk هستش

من امدم مثل همیشه با برنامه خود ایسوس winflash بایوس آپدیت کنم.
که با پیغام زیر مواجه شدم!

20985

خیلی برام عجیب بود میگه شما نمیتونید . با این فایل اپدیت کنید چون مدل شما n550 jv است ! در صورتی که قبل از تعمییر در این قسمت زده بود n550jk

بعد از تماس با تعییرکار ، گفته شد ، ما براساس مارد برد شما بایوس قرار دادیم .
با برنامه cpu -z بررسی کردم....
دیدم مدل مارد برد زده n550jv

حالا سوال من اینه ، چرا مدل لپ تاپ من asus n550jk است ، اما مدل مادربرد n550jv ?

ایا این برنامه ها مدل بایوس ، همون مدل مادربرد میگیرند؟ اخه قبلا با لینک بالا بایوس من اپدیت میشد ، اما الان میگه این مدل برای شما نیست.

اینکه چراغ کیبورد روشن نمیشه ، مطمئنم از بایوسه ، به نظرتون چه کار میتونم بکنم

من پس از جستجو یک سایت دیدم مدل بایوس Asus n550.jk میفروشه

اما زده برای مادربرد asus n550jk

اما مدل لپ تاپ من Asus n500 jk هست ، ولی مادربرد میزنه n550jv!!!

من مطمئنم بایوس قبلی من مدلش asus n550 jk بود.

لطفا راهنمایی کنید

AMD>INTEL
18-08-17, 15:48
بایوس برد مشابه پروگرام شده . این روی EC دستگاه هم اثر میگذاره . تنها راهش هم پیدا کردن بایوس و فایل EC خود این دستگاه و پروگرام با پروگرامر است .

rezazare1234
18-08-17, 15:56
بایوس برد مشابه پروگرام شده . این روی EC دستگاه هم اثر میگذاره . تنها راهش هم پیدا کردن بایوس و فایل EC خود این دستگاه و پروگرام با پروگرامر است .

ممنون از پاسخگویی ، قبلا لپ تاپ من با درایور بایوس n550jk اپدیت میشد ، اما جدیدا با مدل n550jv شناسایی و اپدیت میشود.

من سه تا سوال از شما دارم
1- این مراحلی که گفتید من میتونم خودم انجام بدم ؟ و اگر خیر ، به تعمیرکار بگویم چه کاری انجام دهد.
2- لپ تاپ من الان جز عدم روشن شدن چراغ کیبورد هیچ مشکلی ندارد. خواستم ببینم ایا با نرم افزاری میشه این روشنایی کنترل کرد ، یا وقتی که بایوس نتونه اول روشن کنه دیگه راهی نداره؟
3-هزینه این موردی که گفتید تقریبا چقدر است.

AMD>INTEL
18-08-17, 16:08
باسلام و ممنون از پاسخ گویی ، من الان با بایوس مدل n550jv توانستم اپدیت کنم و بدون ایراد. اما قبلا مدل بایوس من با N550jk اپدیت شد.
من دو تا سوال کلی دارم.

1- ایا این کاری که میگید از عهده من بر میاد؟
2-و الان من باید به تعمیرکار بگم دقیقا چیکار کنه؟
لپ تاپ من جز روشن نشدن چرا کیبورد هیچ مشکل دیگه ای ندارد.
و نمیدونم ایا در محیط ویتدوز نرم افزاری یا کاری میشه کرد که روشنش کرد یا نه

با سپاس

پیشنهاد من در این موارد این هست که دست نزنید . چون باید دستگاه بازشود و هم بایوس و EC پروگرام شوند .هم هزینه بالایی دارد و هم ریسک دارد