با سلام . امروز رو سیستم خونگی یکی از دوستام ویندوز 7 نصب کردم ، درایور هاش همراهش نبود . از جدیدترین اتو درایور (+driverpack solution plus 2017.5
snappy drive) استفاده کردم ، اما بعد نصب درایور ها دیدم ورایور اینترنت وصل نشده و به نت وصل نمیشه . دیوایس منیجر رو هم نگاه کردم درایور نصب نشده ای نشون نمیداد اما نتورک آداپتور هم نداشت ... بعدش با دومین برنامه که تو دو وی دیش بود یعنی همون snappy driver چک کردم دیدم چندتا درایور اورد که نصب نشده که یکیش هم lan بود ولی زدم که نصب بشه ارور داد و نصب نشد .... الان چیکار باید بکنم و چجوری نصب کنم درایور اینترنت رو ؟؟؟ خیلی ممنون
AMD>INTEL
14-08-17, 15:52
مشخصات سیستم ؟
ata-gh
14-08-17, 17:34
مشخصات سیستم ؟
مشخصاتش رو نگاه نکردم یادم رفت نگاه کنم ! الان یعنی نمیشه هیچ رقمه راهنمایی کنین .
سیستم متوسطی هستش ، مادربوردش فقط روشن کردم یادمه ایسوس بود دیگه بقیه چیزاش نگاه نکردم . خیلی هم تعجب کردم که درایورو نصب نکرد چون سیستم خفن و خیلی جدیدی نیست که ، باید تو همون دی وی دی میشد به نظرم .
AMD>INTEL
14-08-17, 18:09
باید حداقل مادربردش رو بگی تا بتونم بگم چیپ لنش چیه
ata-gh
15-08-17, 13:03
2096520964
ata-gh
15-08-17, 13:05
اگه میشه لطف کنین بگین از کجا می تونم دانلود کنم ؟ یا لینکش اگه امکانش هست بدین بهم تا دانلود کنم ، خیلی ممنون :give_rose:
AMD>INTEL
15-08-17, 21:39
اگه میشه لطف کنین بگین از کجا می تونم دانلود کنم ؟ یا لینکش اگه امکانش هست بدین بهم تا دانلود کنم ، خیلی ممنون :give_rose:
حتما ویندوز هم عوض کن
Only the registered members can see the link
ata-gh
15-08-17, 21:48
حتما ویندوز هم عوض کن
Only the registered members can see the link
دستتون درد نکنه :give_rose::give_rose: فقط همون lan رو دانلود کنم دیگه ؟
ویندوزش رو ؟ چرا ؟ مشکلش چیه ؟
AMD>INTEL
15-08-17, 22:01
دستتون درد نکنه :give_rose::give_rose: فقط همون lan رو دانلود کنم دیگه ؟
ویندوزش رو ؟ چرا ؟ مشکلش چیه ؟
چون با درایور پک داغون شده
چیپست و بقیه موارد اینتل هم دانلود کنید
ata-gh
15-08-17, 22:23
چون با درایور پک داغون شده
چیپست و بقیه موارد اینتل هم دانلود کنید
یعنی همه درایورایی که تو اون لینک هست رو دانلود کنم ، دیگه کل درایوراش همینه و دیگه به درایور پک نیاز نیست ؟؟نمیشه ویندوز رو از اول نصب نکنم ؟ فقط یه راهی باشه کل درایور هایی که نصب شده روش رو آنیستال یا کنسل یا رول بک کنم ؟؟
AMD>INTEL
15-08-17, 22:30
یعنی همه درایورایی که تو اون لینک هست رو دانلود کنم ، دیگه کل درایوراش همینه و دیگه به درایور پک نیاز نیست ؟؟نمیشه ویندوز رو از اول نصب نکنم ؟ فقط یه راهی باشه کل درایور هایی که نصب شده روش رو آنیستال یا کنسل یا رول بک کنم ؟؟
فایده نداره
ata-gh
15-08-17, 22:38
فایده نداره
اگه همینجوری بمونه و فقط درایور نت رو نصب کنم مشکلش چیه ؟
AMD>INTEL
15-08-17, 22:57
اگه همینجوری بمونه و فقط درایور نت رو نصب کنم مشکلش چیه ؟