ورود

مشاهده نسخه کامل : برگشت مشکل گرافیک (نقطه های نویز)

REZA13700
11-08-17, 18:08
سلام. استاد امید این مشکل نقطه های نویز دوباره برگشت. حتی یه بار دیگه هم با تینر شستشو دادم
دیشب به محض اینکه یه فیلم رو پلی کردم اون نقطه ها اومد ، تو بازی که میرم دیگه افتضاح میشه.

ممکنه درایور ناسازگار باشه با این کارت ؟
و یه چیزی دیگه هم تو گوگل خوندم مشکل لحیم سردی چیپ گرافیک هست ، گفته بودن با ریبال کردن و هیتر مشکل حل میشه

امروز روی یه سیستم دیگه هم تست کردم همونجوری بود
فکر کنم راه حل نهایی سپردن گرافیک به تعمیرکار باشه

AMD>INTEL
11-08-17, 18:16
سلام. استاد امید این مشکل نقطه های نویز دوباره برگشت. حتی یه بار دیگه هم با تینر شستشو دادم
دیشب به محض اینکه یه فیلم رو پلی کردم اون نقطه ها اومد ، تو بازی که میرم دیگه افتضاح میشه.

ممکنه درایور ناسازگار باشه با این کارت ؟
و یه چیزی دیگه هم تو گوگل خوندم مشکل لحیم سردی چیپ گرافیک هست ، گفته بودن با ریبال کردن و هیتر مشکل حل میشه

امروز روی یه سیستم دیگه هم تست کردم همونجوری بود
فکر کنم راه حل نهایی سپردن گرافیک به تعمیرکار باشه

متاسفانه خمیر سیلیکون که زیر چیپ رفته کار خودشو کرده و باعث مشکل برای چیپ شده . این مورد صدمه خود چیپ گرافیکه . هیتر که هیچ ریبال هم 50-50 است . چون خمیر به هیچ عنوان نباید زیر چیپ بره
به نظرم عجله کردی و نباید از خمیر های بی کیفیت استفاده میکردی

REZA13700
12-08-17, 11:50
متاسفانه خمیر سیلیکون که زیر چیپ رفته کار خودشو کرده و باعث مشکل برای چیپ شده . این مورد صدمه خود چیپ گرافیکه . هیتر که هیچ ریبال هم 50-50 است . چون خمیر به هیچ عنوان نباید زیر چیپ بره
به نظرم عجله کردی و نباید از خمیر های بی کیفیت استفاده میکردی

استاد هزینه ریبال چقدر هست؟

AMD>INTEL
12-08-17, 12:36
استاد هزینه ریبال چقدر هست؟

فعلا باید بگردی دنبال کسی که BGA داشته باشه . هزینش هم برای این کارت تو محدوده 200-250 است

REZA13700
12-08-17, 22:02
فعلا باید بگردی دنبال کسی که BGA داشته باشه . هزینش هم برای این کارت تو محدوده 200-250 است

گارانتیش همراه پشتیبان هست تا مهر ماه اعتبار داره
تماس گرفتم بهشون مشکلم رو گفتم گفتن بیارید تا کارشناسای ما بررسی کنن

REZA13700
28-08-17, 12:01
استاد امید ، من دو هفته پیش گرافیک رو به گارانتی تحویل دادم و امروز بهم اطلاع دادن که کاری ازشون بر نمیاد چون کارت باز شده و قطعات این کارت تو ایران پیدا نمیشه
بهم گفتن ما ایمیل زدیم به دُبِی شاید براتون تعویض کنن و یه نو بفرستن که حدودا دو هفته زمان میبره جواب ایمیل رو بدن

خودمم بعید میدونم و دلسرد شدم
استاد شما تعمیر کار خوب سراغ ندارید؟
چون نمیشه دست هر کسی بدم متاسفانه تعمیرکار با وجدان کم پیدا میشه

AMD>INTEL
28-08-17, 12:20
استاد امید ، من دو هفته پیش گرافیک رو به گارانتی تحویل دادم و امروز بهم اطلاع دادن که کاری ازشون بر نمیاد چون کارت باز شده و قطعات این کارت تو ایران پیدا نمیشه
بهم گفتن ما ایمیل زدیم به دُبِی شاید براتون تعویض کنن و یه نو بفرستن که حدودا دو هفته زمان میبره جواب ایمیل رو بدن

خودمم بعید میدونم و دلسرد شدم
استاد شما تعمیر کار خوب سراغ ندارید؟
چون نمیشه دست هر کسی بدم متاسفانه تعمیرکار با وجدان کم پیدا میشه

میپرسم . اگر کسی را پیدا کردم که دستگاه BGA داشت و کارش خوب بود بهت معرفی میکنم .

REZA13700
28-08-17, 12:23
میپرسم . اگر کسی را پیدا کردم که دستگاه BGA داشت و کارش خوب بود بهت معرفی میکنم .
خیلی ممنون لطف میکنید

REZA13700
22-01-18, 23:21
سلام خدمت استاد امید.
استاد مشکل گرافیک بنده رو یادتون هست که به علت تعویض خمیر دچار نویز تصویر شده بود بنده امروز یه تعمیرکار مجرب و حرفه ای پیدا کردم داخل پاساژ ایرانیان ، شرکت تهران تعمیرات

حضوری رفتم اونجا ایشون گفتن ما با دستگاه BGA این کار انجام میدیم و من ضمانت میکنم که این کارت تا دو سال دیگه کار کنه گفتن توپ قلعی که استفاده میکنیم کیفیتش خیلی خوب هست سرب نداره دستگاه BGA ZM6810 دارن که خودشون گفتن شاید نمونه این دستگاه کلا چهار عدد داخل تهران باشه خلاصه با هزینه 180 تومن انجام میدن البته گفتن اگه این روش جواب نداد باید چیپ عوض بشه که اونم بین 200 تا 700 تومن بسته به مدل چیپ ، هزینه برمیداره حالا خواستم بدونم نظر شما چیه

AMD>INTEL
23-01-18, 05:57
سلام خدمت استاد امید.
استاد مشکل گرافیک بنده رو یادتون هست که به علت تعویض خمیر دچار نویز تصویر شده بود بنده امروز یه تعمیرکار مجرب و حرفه ای پیدا کردم داخل پاساژ ایرانیان ، شرکت تهران تعمیرات

حضوری رفتم اونجا ایشون گفتن ما با دستگاه BGA این کار انجام میدیم و من ضمانت میکنم که این کارت تا دو سال دیگه کار کنه گفتن توپ قلعی که استفاده میکنیم کیفیتش خیلی خوب هست سرب نداره دستگاه BGA ZM6810 دارن که خودشون گفتن شاید نمونه این دستگاه کلا چهار عدد داخل تهران باشه خلاصه با هزینه 180 تومن انجام میدن البته گفتن اگه این روش جواب نداد باید چیپ عوض بشه که اونم بین 200 تا 700 تومن بسته به مدل چیپ ، هزینه برمیداره حالا خواستم بدونم نظر شما چیه
سلام
باید هزینه کنید .به هر حال فکر نکنم اپشن دیگه ای داشته باشی

REZA13700
31-01-18, 18:09
سلام
باید هزینه کنید .به هر حال فکر نکنم اپشن دیگه ای داشته باشی

استاد امید این جایی که بردم تشخیص دادن مشکل از رم گرافیک هست و چیپ مشکلی نداره ، خودشونم نمیتونن تعمیر کنن شما تعمیرکار حرفه ای سراغ ندارید

AMD>INTEL
31-01-18, 19:12
استاد امید این جایی که بردم تشخیص دادن مشکل از رم گرافیک هست و چیپ مشکلی نداره ، خودشونم نمیتونن تعمیر کنن شما تعمیرکار حرفه ای سراغ ندارید

عزیز حتما درست تشخیص دادن چون نیاز به بررسی از نزدیک داره . من نمیتونم ندید چیزی بگم .
آذتیکفت های دانه برفی معمولا از رم است .
نه کسی را در این زمینه معرفی نمیکنم

REZA13700
31-01-18, 21:03
ببخشید امید جان ، فقط یه سوال بکنم دیگه مزاحم نمیشم چون من فقط میخوام تعمیر کنم و بفروشم بره
ایا این گرافیک قابل درست شدن هست؟

AMD>INTEL
31-01-18, 21:33
ببخشید امید جان ، فقط یه سوال بکنم دیگه مزاحم نمیشم چون من فقط میخوام تعمیر کنم و بفروشم بره
ایا این گرافیک قابل درست شدن هست؟

باید یک نفر خبره پیدا کنی. تو این وضعیت در بهترین حالت 40 درصد احتمالا تعمیر شدن است .

omid2ss
31-01-18, 23:23
سلام به اقایون

اینقدر حرص نخورید

دیگه الان هیچ دستگاهی قابل تعمیر نیست

برو یه نو بخر خودتو راحت کن

تازه بیای تعمیر کنی.... ایا درست بشه یا نه.....ایا کار بده یا نه....

ایا چندسال کار بده.....

قایده نداره بیشتر از 50 تومن هزینه کنی

یه جمله ای میگم اویزه گوشت کن برای همیشه:

قطعات کامپیوتر اگه تعمیری باشه به هیچ وجه خوب از اب در نمیاد
و در بحث قطعات کامپیوتر و موبایل و کلا وسیله برقی جنس دست دوم خریدن اشتباه محضه.....چون هیچیش معلوم نیست....حالا هرچی هم بهت بگن این خوبه....این نو ....این اک بنده...... تو باور نکن

حالا هرچی فروشنده هم برات اسمان و ریسمان به هم ببافه و بگه این خوبه.....

تو باور نکن

برو یه کارت گرافیک نو بخر خودتو راحت کم