درود
دوستان عزبز مدل گرافیک لبتاپ quadro 3000m 2g میباشد مدل لبتاپ هم HP8760W من از سایت اچ پی درایورش را نصب کردم بدون مشکل ولی وقتی میرم آخرین آپدیت را از انویدیا nvidia.com میگیرم و نصب میکنم نصب نمیشه قبلا" ها این مشکل را اصلا نداشتم !! نمیدونم مشکل از کجاست...
۷۸۵۱
10-08-17, 09:47
درود
دوستان عزبز مدل گرافیک لبتاپ quadro 3000m 2g میباشد مدل لبتاپ هم HP8760W من از سایت اچ پی درایورش را نصب کردم بدون مشکل ولی وقتی میرم آخرین آپدیت را از انویدیا nvidia.com میگیرم و نصب میکنم نصب نمیشه قبلا" ها این مشکل را اصلا نداشتم !! نمیدونم مشکل از کجاست...
:) دوست عزیز دانلود نمیشه یا نصب نمیشه؟اگر نصب نمیشه یه شات از ارور یا مشکلی که بوجود میاد بگیرین و اینجا قرار بدین . از سایت نویدیا هم با واسطه میشه دانلود کرد حداقل برای من اینطوریه:):give_rose::11():راستی مشخصات سیستم و نوع سیستم عاملتون رو هم بگین:) چون نسخه های جدید درایو های نویدیا با بعضی از سیستم عامل ها مشکل دارن:)
اینم لینک دانلود درایوتون: برای ویندوز 7 و 8- 64بیتی
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! (Only the registered members can see the link)
:) توضیحتون برای کمک کامل نبود.اطلاعات کاملی قرار بدین تا بتونیم کمک کنیم:)
karbon
10-08-17, 10:27
:) دوست عزیز دانلود نمیشه یا نصب نمیشه؟اگر نصب نمیشه یه شات از ارور یا مشکلی که بوجود میاد بگیرین و اینجا قرار بدین . از سایت نویدیا هم با واسطه میشه دانلود کرد حداقل برای من اینطوریه:):give_rose::11():راستی مشخصات سیستم و نوع سیستم عاملتون رو هم بگین:) چون نسخه های جدید درایو های نویدیا با بعضی از سیستم عامل ها مشکل دارن:)
اینم لینک دانلود درایوتون: برای ویندوز 7 و 8- 64بیتی
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! (Only the registered members can see the link)
:) توضیحتون برای کمک کامل نبود.اطلاعات کاملی قرار بدین تا بتونیم کمک کنیم:)
ممنون از شما من بالا عرض کردم نصب نمیشه و ورژنی که قرار دادی من دان کردم....
AMD>INTEL
10-08-17, 11:11
قبل از نصب درایو جدیدتر باید درایور قدیمی تر حذف شود .
karbon
10-08-17, 11:31
قبل از نصب درایو جدیدتر باید درایور قدیمی تر حذف شود .
ممنون اینکار انجام شده متاسفانه جواب نداده حتی بلافاصله بعداز نصب ویندوز هم جواب نمیده و باید مال سایت خودش را نصب کرد لازم به ذکر است که تو آپدیت ویندوز چند ورژن میاد بالا(آپدیت میشه) ولی باز ورژن نهایی نیست...