سلام ..
لطفاً یه مودم تا 80 هزار تومن معرفی کنید .. خودم TP-Link W8960N دارم .. بد نیست ..
برای کسی میخوام که اینترنتشو از مخابرات گرفته .. همین مدل خوبه بگیرم یا گزینهی بهتری هم هست؟
AMD>INTEL
02-08-17, 23:11
TP-Link W8960N
گزینه خوبیه دوست عزیز . من هم از این مودم استفاده می کنم .
xaxi
02-08-17, 23:40
TP-Link W8960N
گزینه خوبیه دوست عزیز . من هم از این مودم استفاده می کنم .
ممنون
این مدل چی؟ D-Link DSL-2740U
AMD>INTEL
03-08-17, 00:02
ممنون
این مدل چی؟ D-Link DSL-2740U
2740 یکسری مشکلات دیدم ازش .ولی 8960 رو هم سیستم خودم و هم برای جاهایی که نصب کردم بدون مشکل جواب داده
xaxi
03-08-17, 01:11
یه سوال مبتدیانه !
جطور میشه به پنل مودم (192.168.1.1) دسترسی داشت تو خونهای که کامپیوتر نداره؟ یعنی مودم به کامپیوتر وصل نیست!
david-ebi
03-08-17, 08:09
یه سوال مبتدیانه !
جطور میشه به پنل مودم (192.168.1.1) دسترسی داشت تو خونهای که کامپیوتر نداره؟ یعنی مودم به کامپیوتر وصل نیست!
من در خیلی مواقع وقتی طرفم کامپیوتر یا لب تاپ نداشته برای کانفیگ مودم از موبایلم استفاده کردم که خوب هم جواب داده.یعنی توسط مرورگر موبایل وارد پنل کانفیگ مودم شدم.
mohsen1367
03-08-17, 10:33
از tp-link مدل 8961nd هم کارایی مناسبی داره
۷۸۵۱
03-08-17, 11:29
با سلام . اینجا کار بلدا زیادن ولی منم به جای خودم میخوام نظرمو در مورد مودم بگم.من مودم 2740u داشتم و 2750u داشتم و مودم tenda d301 و هواوی hg521 و 2790u داشتم. میتونم به جرئت بگم که دلینک مدل 2740 بهترین مودمیه که دیدم. هیچگونه مشکلی نداره. 4 ساله که دارمش آخ نگفته الانم بردمش مغازه برای دوربین مدار بسته استفاده میکنم و چند ماهه خاموش هم نکردم بدون مشکل کار میکنه و خیلی دوست داشتنیه و اینکه یه مشکل کوچیک در firmwareداشت که با آپدیت درست شد. در مورد ddns عالی هستش و سرور اختصاصی رایگان هم داره که خیلی خوبه و مدل 2750 اون فلش میخوره و پرینتر هم میتونه متصل بشه . دانگل 3g هم میخوره . من طرفدار دلینکم و رابطه خوبی با تی پی لینک ندارم. آنتن دهی 2740 و 2750 خیلی عالیه به طوری که دو محله بغلی رو هم پوشش میده.آخه چی ازین بهتر؟
2740 یکسری مشکلات دیدم ازش .ولی 8960 رو هم سیستم خودم و هم برای جاهایی که نصب کردم بدون مشکل جواب داده
آقا میشه بگین چه مشکلی؟
AMD>INTEL
03-08-17, 12:20
با سلام . اینجا کار بلدا زیادن ولی منم به جای خودم میخوام نظرمو در مورد مودم بگم.من مودم 2740u داشتم و 2750u داشتم و مودم tenda d301 و هواوی hg521 و 2790u داشتم. میتونم به جرئت بگم که دلینک مدل 2740 بهترین مودمیه که دیدم. هیچگونه مشکلی نداره. 4 ساله که دارمش آخ نگفته الانم بردمش مغازه برای دوربین مدار بسته استفاده میکنم و چند ماهه خاموش هم نکردم بدون مشکل کار میکنه و خیلی دوست داشتنیه و اینکه یه مشکل کوچیک در firmwareداشت که با آپدیت درست شد. در مورد ddns عالی هستش و سرور اختصاصی رایگان هم داره که خیلی خوبه و مدل 2750 اون فلش میخوره و پرینتر هم میتونه متصل بشه . دانگل 3g هم میخوره . من طرفدار دلینکم و رابطه خوبی با تی پی لینک ندارم. آنتن دهی 2740 و 2750 خیلی عالیه به طوری که دو محله بغلی رو هم پوشش میده.آخه چی ازین بهتر؟
آقا میشه بگین چه مشکلی؟
مشکل خرابی چیپ اصلی و وایرلس
۷۸۵۱
03-08-17, 15:08
ولی من برای چندین نفر که پر مصرفن خرید کردم ولی چیزی ندیدم:) احتمالا شما تعمیرکار باشین و یا جنستون مورد داشته.من از نمایندگی تامین میکنم ۱۲یا۱۴تا دلینک ۲۷۴۰هم فروختم ولی مشکلی ندیدم:)(برای اطرافیان ٬فروشنده نیستم)
AMD>INTEL
03-08-17, 15:22
از دید کیفیت pcb و طراحی کیفیت المان های استفاده شده در برد دستگاه عرض می کنم . همچنین خرابی های که به دلیل مدیریت در سایت تعمیرکاران ایران در تاپیک ها دیدم .
۷۸۵۱
03-08-17, 16:34
از دید کیفیت pcb و طراحی کیفیت المان های استفاده شده در برد دستگاه عرض می کنم . همچنین خرابی های که به دلیل مدیریت در سایت تعمیرکاران ایران در تاپیک ها دیدم .
خوب
در مدل ۲۷۵۰ از چیپست متفاوتی استفاده شده درمورد ۲۷۵۰ هم این حرفا صدق میکنه؟
mohsen1367
03-08-17, 18:21
تا الان با 8960n مشکل نداشتین ؟
چون ظاهرن این نوع مودم تو اکثر مواقع چیپ وایرلسش مشکل داره .
من یکی از همین مدل رو برای یکی آشناها گرفتم در حالت استفاده نرمال مشکلی نداره .
ولی وقتی چند دقیقه مدام دانلود کنی اینترنت رو قطع میکنه .
چراغ adsl و اینترنت روشن میمونه ولی هیچ اطلاعاتی بین مودم و دستگاهای وایرلس رد و بدل نمیشه .
تنها راهش ریستارت کردن مودم هست .
تو نظرات سایت دیجی کالا هم نگا کردم دیدم خیلیا همین مشکل رو دارن .
با آپدیت هم مشکل کمتر میشه اما رفع نمیشه .
من با توجه به اینکه توی این مدل از چیپ بردکام استفاده شده به دوستان پیشنهاد دادم ولی ظاهرن توی بحث وایرلس درصد زیادی ازشون با مشکل مواجه میشن .
AMD>INTEL
03-08-17, 19:12
تا الان با 8960n مشکل نداشتین ؟
چون ظاهرن این نوع مودم تو اکثر مواقع چیپ وایرلسش مشکل داره .
من یکی از همین مدل رو برای یکی آشناها گرفتم در حالت استفاده نرمال مشکلی نداره .
ولی وقتی چند دقیقه مدام دانلود کنی اینترنت رو قطع میکنه .
چراغ adsl و اینترنت روشن میمونه ولی هیچ اطلاعاتی بین مودم و دستگاهای وایرلس رد و بدل نمیشه .
تنها راهش ریستارت کردن مودم هست .
تو نظرات سایت دیجی کالا هم نگا کردم دیدم خیلیا همین مشکل رو دارن .
با آپدیت هم مشکل کمتر میشه اما رفع نمیشه .
من با توجه به اینکه توی این مدل از چیپ بردکام استفاده شده به دوستان پیشنهاد دادم ولی ظاهرن توی بحث وایرلس درصد زیادی ازشون با مشکل مواجه میشن .
من مشکلی ندارم . حداقل کسانی که براشون خریدم هم مشکل ندارند . الان سه دستگاه بدون مشکل دارن از همین مودم خودم سرویس میگیرند . به جرات میتونم بگم نسبت به مودم های همسطح خودش گزینه خوبیه . البته قابل قیاس با مودم های بالای 100 تومن نیست .