سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی یه لپتاپ n552vw گرفتم که دو مشکل داره
1- با هر نرم افزاری که فلش بوت برای نصب ویندوز 10 می سازم اصلا شناساییش نمیکنه(Rufus , ISO2Disc) و میره توی یه صفحه سیاه شبیه داس!
تو تنظیمات بایوس هم اولین گزینه بوت روی فلشه
secure boot غیر فعاله و گزینه ای هم به نام legacy تو تنظیمات مربوط به usb فعاله
2- قسمت فلزی بدنه لپتاپ هنگام اتصال آداپتور به برق، به صورت جزئی الکتریسیته داره! چه باید کرد؟ شنیدم میگن باید یه سیم از لپتاپ به زمین وصل کرد! یعنی راه دیگه ای نداره؟
AMD>INTEL
30-07-17, 20:28
Only the registered members can see the linkآموزش-نصب-ویندوز-برروی-نوت-بوک-های-سری-جدید-asus-57273/
mohsencg
30-07-17, 20:39
Only the registered members can see the linkآموزش-نصب-ویندوز-برروی-نوت-بوک-های-سری-جدید-asus-57273/
ممنون
طبق آموزش لینک شما پیش رفتم. ولی الان جوری شده که بعد از ریست مستقیم میره توی بایوس و کلا جای دیگه ای نمیره
فلشم هم به صورت بوت و uefi درست شده و اصلا شناسای نمیشه
AMD>INTEL
30-07-17, 20:46
ممنون
طبق آموزش لینک شما پیش رفتم. ولی الان جوری شده که بعد از ریست مستقیم میره توی بایوس و کلا جای دیگه ای نمیره
فلشم هم به صورت بوت و uefi درست شده و اصلا شناسای نمیشه
عجیبه عزیز
نشد فلش را به صورت لگاسی و mbr درست کنید و در حالت legacy نصب کنید
mohsencg
30-07-17, 20:54
جالبه!
رفتم طبق آموزشهای شما درایور جدید لپتاپ هم گرفتم که بریزم
بعد میگه خیلی قدیمیه و نصب نمیکنه! در صورتی که جدیدتر از ورژن فعلی تو لپتاپه
این گزینه رو بزنم توی rufus؟20868
این مشکل برق داشتن بدنه چیه؟ قابل حل نیست به صورت قطعی؟ وقتی با یه سیم به زمین وصلش میکنم حل میشه.
این صفحه ای هست که میاد بعد از ریست
20869
AMD>INTEL
30-07-17, 21:12
جالبه!
رفتم طبق آموزشهای شما درایور جدید لپتاپ هم گرفتم که بریزم
بعد میگه خیلی قدیمیه و نصب نمیکنه! در صورتی که جدیدتر از ورژن فعلی تو لپتاپه
این گزینه رو بزنم توی rufus؟20868
این مشکل برق داشتن بدنه چیه؟ قابل حل نیست به صورت قطعی؟ وقتی با یه سیم به زمین وصلش میکنم حل میشه.
نه لگاسی . Uefi همون قبلی میشه /
اون هم طبیعیه نیاز به کار خاصی نیست . به دلیل نداشتن سیم ارت در سیم کشی های ایران هست
mohsencg
30-07-17, 21:27
الان این درسته؟
رو این حالت میره برای نصب ویندوز
یعنی من نمیتونم uefi نصب کنم؟! آخه چرااا
20870
در مورد این برق داشتن هم میفرمایید یعنی تمام لپتاپهای بدنه فلزی همینن تو ایران؟؟!!؟ خیلی عیجیبه
دوستان یه سوال دیگه
من باید از طریق همون صفحه dos که میاد پارتیشن بندی کنم یا باید با فلش بوت این کارو بکنم
؟
AMD>INTEL
30-07-17, 21:44
UEFI هم میتونید . فقط باید طبق راهنمایی که نوشتم عمل کنید
این هم درسته
بله عجیب نیست . اگر به محافظ هایی که داری پریز ارت هستند بزنید خیلی کمتر میشه . اگر سیم کشی ساختمان ها استاندارد بود این مشکل نبود
mohsencg
30-07-17, 21:57
UEFI هم میتونید . فقط باید طبق راهنمایی که نوشتم عمل کنید
این هم درسته
بله عجیب نیست . اگر به محافظ هایی که داری پریز ارت هستند بزنید خیلی کمتر میشه . اگر سیم کشی ساختمان ها استاندارد بود این مشکل نبود
من آموزش هاتون رو مو به مو انجام دادم به نظر خودم. ولی به نتیجه نرسیدم. کجای کارم ایراد داشته. خواهش میکنم بگین بهم:1. (28)::1. (28):
mohsencg
30-07-17, 22:27
حذف شود لطفا
mohsencg
31-07-17, 04:12
درحال حاضر مشکل حل شد<br>مشکل این بود که نسخه ویندزم ظاهرا مشکل داشت و البته پارتیشن بندی هم کردم و حل شد<br>ممنونم ازتون