سلام.متاسفانه تاپیک قبلی بسته شد وگرنه مشکلم رو در ادامه همون تاپیک قبلی می گفتم.
با اینکه مشکل وارد نشدن به محیط ستاپ حل شد اما همچنان موقع آپگرید ویندوز 8.1 به 10 وقتی به 83 درصد میرسه سیستم ارور صفحه آبی میده
جالب اینجاست که 5 روز پیش از روی همین ویندوز به راحتی به ویندوز10 آپگرید کردم.بعد بنا به دلایلی به ویندوز 8.1 برگشتم(توسط بک آپ آکرونیس)
حالا که میخواهم دوباره به ویندوز 10 آپگرید کنم متاسفانه با این ارور مواجه میشم.:1. (28):
AMD>INTEL
30-07-17, 19:30
سلام.متاسفانه تاپیک قبلی بسته شد وگرنه مشکلم رو در ادامه همون تاپیک قبلی می گفتم.
با اینکه مشکل وارد نشدن به محیط ستاپ حل شد اما همچنان موقع آپگرید ویندوز 8.1 به 10 وقتی به 83 درصد میرسه سیستم ارور صفحه آبی میده
جالب اینجاست که 5 روز پیش از روی همین ویندوز به راحتی به ویندوز10 آپگرید کردم.بعد بنا به دلایلی به ویندوز 8.1 برگشتم(توسط بک آپ آکرونیس)
حالا که میخواهم دوباره به ویندوز 10 آپگرید کنم متاسفانه با این ارور مواجه میشم.:1. (28):
از bsod که میاد شات بگذار تا بتونم دلیلش رو بفهمم
david-ebi
30-07-17, 19:54
از bsod که میاد شات بگذار تا بتونم دلیلش رو بفهمم
این رو هم بگم که موقع آپگرید آنتی ویروسم با اینکه غیر فعالش هم کردم پیغام میده که new device detected and scan که وقتی به توضیحاتش مراجعه می کنم می بینم منظورش از دستگاه جدید همین فلشی هست که از روش دارم آپگرید می کنم.
که البته فقط اسکنش کرده و جلوشو نگرفته
Only the registered members can see the link۲۰۱۷۰۷۳۰_۲۰۱۴۱۳.jpg
AMD>INTEL
30-07-17, 19:57
xmp رو غیر فعال میکنی دوباره تست بگیری . نظر من این هست قبل از اپدیت درایور قطعات را انیستال کن .
david-ebi
30-07-17, 20:09
xmp رو غیر فعال میکنی دوباره تست بگیری . نظر من این هست قبل از اپدیت درایور قطعات را انیستال کن .
در طی آپگریدهایی که امروز داشتم xmp کلا غیر فعال بوده.(به علت آپدیت بایوس).باز هم برای اطمینان چک کردم و غیرفعال بود.
AMD>INTEL
30-07-17, 20:27
در طی آپگریدهایی که امروز داشتم xmp کلا غیر فعال بوده.(به علت آپدیت بایوس).باز هم برای اطمینان چک کردم و غیرفعال بود.
درایورها را انیستال کن بعد شروع به اپدیت کن
david-ebi
30-07-17, 20:32
درایورها را انیستال کن بعد شروع به اپدیت کن
درایوها خیلی خیلی زیادن باید همشونو آنیستال کنم؟
یا فقط چند تا اصلیها رو؟
در ضمن این ارور امکان داره ربطی به آپدیت نبودن کارت گرافیک داشته باشه؟
AMD>INTEL
30-07-17, 20:47
درایوها خیلی خیلی زیادن باید همشونو آنیستال کنم؟
یا فقط چند تا اصلیها رو؟
در ضمن این ارور امکان داره ربطی به آپدیت نبودن کارت گرافیک داشته باشه؟
درایورهای اضافی شروع کنید . چون مشخص نمیشه برای کدوم درایوره
یکی از درایورها مشکل سازه