سلام دوستان!
من چند روز پیش لینوکس را در کنار ویندوز نصب کرده بودم،امروز تمام اون درایو ها را پاک کردم و فضای ایجاد شده + یخورده دیگه فضا از سایر درایو ها را با استفاده از نرم افزار EaseUS Partition Master به درایو C اضافه کردم،سیستم ریست شد و بقیه عملیات می بایست در هنگام بالا آمدن سیستم و فضای بوت انجام شود،چند ساعتی صبر کردم تا به 99 درصد رسید و تکمیل شده بود اما دیگه هر چی صبر کردم 100 نشد و من هم ریست کردم و عملیات حذف لینوکس را انجام دادم(با استفاده از CMD و کد ها)،حالا می خواستم بدونم برای هارد مشکلی پیش نیامده که در حین پارتیشن بندی من سیستم را خاموش کردم؟البته بعضی برنامه ها که نصب بوده دیگه آیکون ندارند و حذف شده اما آنها را اجرا می کنه،
خیلی ممنون میشم کمک کنید،بنچمارک هم گرفتم،
20817
AMD>INTEL
24-07-17, 17:20
سلام دوستان!
من چند روز پیش لینوکس را در کنار ویندوز نصب کرده بودم،امروز تمام اون درایو ها را پاک کردم و فضای ایجاد شده + یخورده دیگه فضا از سایر درایو ها را با استفاده از نرم افزار EaseUS Partition Master به درایو C اضافه کردم،سیستم ریست شد و بقیه عملیات می بایست در هنگام بالا آمدن سیستم و فضای بوت انجام شود،چند ساعتی صبر کردم تا به 99 درصد رسید و تکمیل شده بود اما دیگه هر چی صبر کردم 100 نشد و من هم ریست کردم و عملیات حذف لینوکس را انجام دادم(با استفاده از CMD و کد ها)،حالا می خواستم بدونم برای هارد مشکلی پیش نیامده که در حین پارتیشن بندی من سیستم را خاموش کردم؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید،بنچمارک هم گرفتم،
20817
پیشنهاد میکنم . یکبار هارد را فرمت کامل کنید بعد مجدد پارتشین بندی کنید . با استفاده از ابزار hiren boot یک فرمت کامل انجام بدید .مشکل حل میشه .
3527352205
24-07-17, 17:21
پیشنهاد میکنم . یکبار هارد را فرمت کامل کنید بعد مجدد پارتشین بندی کنید . با استفاده از ابزار hiren boot یک فرمت کامل انجام بدید .مشکل حل میشه .
یعنی الان مشکل داره؟چرا؟
مگه نرم افزار EaseUS Partition Master قدرتمند نیست،پس چطور نتونست پارتیشن بندی را 100 درصد انجام بده؟
AMD>INTEL
24-07-17, 17:29
یعنی الان مشکل داره؟چرا؟
مگه نرم افزار EaseUS Partition Master قدرتمند نیست،پس چطور نتونست پارتیشن بندی را 100 درصد انجام بده؟
به هر حال چنین نرم افزارهایی ممکنه در روند کار دچار مشکل شوند . البته نمیشه گفت از این نرم افزار فقط بوده . ممکنه به خاطر دستگاه شما بوده . ایراد نداره ولی موقع تست نوسان و افت داشته . البته این میتونه به خاطر آنتی ویروس یا سایر نرم افزارهای دیگر باشد .
3527352205
24-07-17, 17:33
به هر حال چنین نرم افزارهایی ممکنه در روند کار دچار مشکل شوند . البته نمیشه گفت از این نرم افزار فقط بوده . ممکنه به خاطر دستگاه شما بوده . ایراد نداره ولی موقع تست نوسان و افت داشته . البته این میتونه به خاطر آنتی ویروس یا سایر نرم افزارهای دیگر باشد .
یعنی الان هارد من مشکل دارد؟
چطور با این نرم افزار فرمت کنم؟میشه راهنمایی کنید؟
و در آخر چگونه نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعاتم بگیرم؟
AMD>INTEL
24-07-17, 17:39
یعنی الان هارد من مشکل دارد؟
چطور با این نرم افزار فرمت کنم؟میشه راهنمایی کنید؟
و در آخر چگونه نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعاتم بگیرم؟
اون هم مشخص نمیشه . تست سلامت هارد با برنامه hd senitel قسمت overview
در cd بوت هیرن برنامه power max هست . با اون برنامه یکبار zero fill quick کنید و سپس دوباره پارتشین بندی و ویندوز را نصب کنید .
3527352205
24-07-17, 17:41
اون هم مشخص نمیشه . تست سلامت هارد با برنامه hd senitel قسمت overview
در cd بوت هیرن برنامه power max هست . با اون برنامه یکبار zero fill quick کنید و سپس دوباره پارتشین بندی و ویندوز را نصب کنید .
یعنی الان با این نرم افزار تست بگیرم؟
نمی دونم چی شد همین الان کرک ویندوز هم پرید؟!و فکر می کنم اطلاعات درون درایو ها هم جابه جا شده،میشه علت را بگید؟
با خود همون نرم افزار EaseUS Partition Master پارتیشن بندی نکنم؟
AMD>INTEL
24-07-17, 17:44
یعنی الان با این نرم افزار تست بگیرم؟
نمی دونم چی شد همین الان کرک ویندوز هم پرید؟!و فکر می کنم اطلاعات درون درایو ها هم جابه جا شده،میشه علت را بگید؟
با خود همون نرم افزار EaseUS Partition Master پارتیشن بندی نکنم؟
نیازی به اون برنامه نیست . با خود برنامه دیسک منیجمنت ویندوز به راحتی میشه پارتشین بندی کرد .
3527352205
24-07-17, 17:47
20818
یعنی همون برنامه ویندوز بهتر از اینه؟ولی قابلیت هایی که این نرم افزار داره مثل توسعه درایو های غیر مجاور خیلی خوبه!
پس چرا با خود این برنامه ها نباید فرمت کرد؟نتیجه سلامتی که 100 درصد هست پس برای چی باید پارتیشن بندی کنم؟
AMD>INTEL
24-07-17, 17:59
اون هارد ماکستور مشکل داره . اینی که گذاشتی نه
اون برنامه ها هم میشه مشکلی نداره
3527352205
24-07-17, 18:01
اون هارد ماکستور مشکل داره . اینی که گذاشتی نه
اون برنامه ها هم میشه مشکلی نداره
ببخشید این قدر سوال می کنم،
پس چرا نتونست 100 درصد کنه؟یعنی به خاطر همینه که برای اطلاعات مشکل بوجود آمده؟
هارد ماکستور را اگر فرمت کنم درست میشه؟
AMD>INTEL
24-07-17, 18:53
باید مثل این شات بگیری تا چک کنم .
3527352205
24-07-17, 19:06
باید مثل این شات بگیری تا چک کنم .
20819
وضعیت این هارد چطوره نیازی به فرمت داره؟
هر کاری کردم نتونستم بک آپ بگیرم این هم ارور!لطفا راهنمایی کنید،
20820
AMD>INTEL
24-07-17, 19:08
20819
وضعیت این هارد چطوره نیازی به فرمت داره؟
هر کاری کردم نتونستم بک آپ بگیرم این هم ارور!لطفا راهنمایی کنید،
این هارد باید low level format بشه . بعد دوباره شات بگذاری . فعلا وضع خوبی نداره . باید فرمت بشه تا ببینم امیدوار کننده است یا نه
3527352205
24-07-17, 19:17
این هارد باید low level format بشه . بعد دوباره شات بگذاری . فعلا وضع خوبی نداره . باید فرمت بشه تا ببینم امیدوار کننده است یا نه
آیا از عمر هارد نمی کاهد این نوع فرمت؟و با چه نرم افزاری؟
AMD>INTEL
24-07-17, 19:20
آیا از عمر هارد نمی کاهد این نوع فرمت؟و با چه نرم افزاری؟
در پست های قبل گفتم با چه نرم افزاری . فقط سوال نپرسید دقت کنید به جواب
این هارد فعلا مشکل داره . به این شکل قابل استفاده نیست . باید فرمت بشه با برنامه ایی که گفتم تا ببینیم وضعیتش چیه
3527352205
24-07-17, 19:24
در پست های قبل گفتم با چه نرم افزاری . فقط سوال نپرسید دقت کنید به جواب
این هارد فعلا مشکل داره . به این شکل قابل استفاده نیست . باید فرمت بشه با برنامه ایی که گفتم تا ببینیم وضعیتش چیه
معذرت میخوام :give_rose:
آخرین سوال،من هر کاری کردم نتونستم با ویندوز بک آپ بگیرم،عکس ارور هم فرستادم،اگر میشه لطف کنید راهنمایی فرمایید.
AMD>INTEL
24-07-17, 19:44
اون هارد مکستور بدسکتور داره همون باعث میشه بکاپ مشکل شود .
3527352205
24-07-17, 21:27
اون هارد مکستور بدسکتور داره همون باعث میشه بکاپ مشکل شود .
من که محل ذخیره سازی رو در اون هارد قرار نمی دهم،پس چطور این مشکل هست؟
AMD>INTEL
24-07-17, 21:30
من که محل ذخیره سازی رو در اون هارد قرار نمی دهم،پس چطور این مشکل هست؟
بدسکتور داره عزیز حتی تو خواندن هم مسئله ایجاد میشه .
3527352205
24-07-17, 21:35
بدسکتور داره عزیز حتی تو خواندن هم مسئله ایجاد میشه .
پس چی کار کنم،یعنی باید 2 ترابایت اطلاعاتم رو دور بریزم؟!!
AMD>INTEL
24-07-17, 21:39
پس چی کار کنم،یعنی باید 2 ترابایت اطلاعاتم رو دور بریزم؟!!
دقیق بگو چیکار میخوای بکنی . اطلاعات را از کجا میخوای به کدوم درایو کپی کنی .
3527352205
24-07-17, 21:40
دقیق بگو چیکار میخوای بکنی . اطلاعات را از کجا میخوای به کدوم درایو کپی کنی .
میخوام به گفته شما کل هارد ها رو فرمت و پارتیشن بندی کنم.
AMD>INTEL
24-07-17, 21:42
میخوام به گفته شما کل هارد ها رو فرمت و پارتیشن بندی کنم.
خوب اطلاعات چیه این وسط ؟
3527352205
24-07-17, 21:49
خوب اطلاعات چیه این وسط ؟
یعنی چه؟همون فایل ها و برنامه ها و... دیگه!!همه ی زندگیم!!:1. (27):
AMD>INTEL
24-07-17, 21:56
یعنی چه؟همون فایل ها و برنامه ها و... دیگه!!همه ی زندگیم!!:1. (27):
:lol:
اون ها باید در یک درایو دیگر ذخیره کنید . این درایو را فرمت کنید و مجدد روی این درایو کپی کنید .
3527352205
24-07-17, 21:59
:lol:
اون ها باید در یک درایو دیگر ذخیره کنید . این درایو را فرمت کنید و مجدد روی این درایو کپی کنید .
یعنی تکی تکی؟درایو C را چطور؟؟اون که ویندوز روشه؟
و این که میخوام ویندوزم رو عوض کنم،شما چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید؟ویندوز 10 چطوره؟؟
AMD>INTEL
24-07-17, 22:02
یعنی تکی تکی؟درایو C را چطور؟؟اون که ویندوز روشه؟
و این که میخوام ویندوزم رو عوض کنم،شما چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید؟ویندوز 10 چطوره؟؟
تمام اطلاعات این درایو باید بره روی درایو دیگر .
فرمت zero fill کامل هارد رو شخم میزنه . پارتشین اینا باقی نمیگذاره . باید بکاپ بگیری بعد فرمتش کنی
ویندوز هم بستگی به مشخصات سیستم
3527352205
24-07-17, 23:26
تمام اطلاعات این درایو باید بره روی درایو دیگر .
فرمت zero fill کامل هارد رو شخم میزنه . پارتشین اینا باقی نمیگذاره . باید بکاپ بگیری بعد فرمتش کنی
ویندوز هم بستگی به مشخصات سیستم
خُب،در نهایت یعنی اینکه باید مثلا الان درایو D رو پارتیشن بندی کرد،بعد G، دوباره همین طور تا این تمامی درایو ها تکی تکی پارتیشن بندی شوند،درست می گم؟
پیشنهاد می کنید با چه نرم افزاری بک آپ بگیرم؟؟با خود ویندوز که نشد!
AMD>INTEL
24-07-17, 23:56
خُب،در نهایت یعنی اینکه باید مثلا الان درایو D رو پارتیشن بندی کرد،بعد G، دوباره همین طور تا این تمامی درایو ها تکی تکی پارتیشن بندی شوند،درست می گم؟
پیشنهاد می کنید با چه نرم افزاری بک آپ بگیرم؟؟با خود ویندوز که نشد!
شما فایلها را به هارد دیگه منتقل کنید .به صورت دستی
بعد فرمت با پاورمکس
سپس پارتشین بندی
-----------
هارد مشکل دار هم از سیستم جدا کنید باعث هنگ و کندی میشه
3527352205
25-07-17, 00:10
شما فایلها را به هارد دیگه منتقل کنید .به صورت دستی
بعد فرمت با پاورمکس
سپس پارتشین بندی
-----------
هارد مشکل دار هم از سیستم جدا کنید باعث هنگ و کندی میشه
یعنی منظورتون هارد اکسترنال هست؟من فقط همین دو هارد رو دارم،مگه نباید هر دو هارد رو پارتیشن بندی کنم؟؟؟مگه نباید تک تک درایو ها رو فرمت کنم؟من که نمی تونم کل هارد رو یک جا فرمت کنم چون اطلاعاتم پاک می شه باید هر درایو رو که فرمت کردم اطلاعات درایو بعدی رو داخل درایوی که تازه فرمت شده انتقال بدم و سپس دوباره اون رو فرمت کنم،این طوری میشه ؟؟
با نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره؟
AMD>INTEL
25-07-17, 00:30
یعنی منظورتون هارد اکسترنال هست؟من فقط همین دو هارد رو دارم،مگه نباید هر دو هارد رو پارتیشن بندی کنم؟؟؟مگه نباید تک تک درایو ها رو فرمت کنم؟من که نمی تونم کل هارد رو یک جا فرمت کنم چون اطلاعاتم پاک می شه باید هر درایو رو که فرمت کردم اطلاعات درایو بعدی رو داخل درایوی که تازه فرمت شده انتقال بدم و سپس دوباره اون رو فرمت کنم،این طوری میشه ؟؟
با نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره؟
این شکلی فایده ندارد عزیز . اگر فضایی برای بکاپ ندارید نمیشه کاری کرد .اون هارد ماکستور هم باید از سیستم خارج کنید .
3527352205
25-07-17, 00:33
این شکلی فایده ندارد عزیز . اگر فضایی برای بکاپ ندارید نمیشه کاری کرد .اون هارد ماکستور هم باید از سیستم خارج کنید .
حالا برا اون یه فکری می کنم،نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره برای فرمت؟؟و همچنین EaseUS Partition Master برای پارتیشن بندی؟؟
AMD>INTEL
25-07-17, 00:49
حالا برا اون یه فکری می کنم،نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره برای فرمت؟؟و همچنین EaseUS Partition Master برای پارتیشن بندی؟؟
HDD Low Level Format Tool
کل هارد را فرمت میکنه . نه پارتشین . به شکلی فرمت میکنه به هیچ عنوان اطلاعات بر نمیگرده .
پس برای این هاردی که دارید فقط میتونی در حالتی که فضای ثالث داشته باشی بکاپ بگیری
3527352205
25-07-17, 09:46
HDD Low Level Format Tool
کل هارد را فرمت میکنه . نه پارتشین . به شکلی فرمت میکنه به هیچ عنوان اطلاعات بر نمیگرده .
پس برای این هاردی که دارید فقط میتونی در حالتی که فضای ثالث داشته باشی بکاپ بگیری
می دونم
HDD Low Level Format Tool فقط فرمت می کنه ولی بعد EaseUS Partition Master که می تونه پارتیشن بندی کنه،نمی تونه؟؟خوب هست؟؟
AMD>INTEL
25-07-17, 12:29
می دونم
HDD Low Level Format Tool فقط فرمت می کنه ولی بعد EaseUS Partition Master که می تونه پارتیشن بندی کنه،نمی تونه؟؟خوب هست؟؟
بله بله عزیز فقط سوال میپرسی .کلا گزینه خواندن جواب ها را نداری
3527352205
25-07-17, 14:06
بله بله عزیز فقط سوال میپرسی .کلا گزینه خواندن جواب ها را نداری
خیلی ممنون از راهنمایی تان:11():