با سلام و خسته نباشید. دوستان عزیز خیلی بررسی کردم و هنگ کردم اخر! گفتم دیگه از اساتید و دوستان با تجربه کمک بگیرم.
من کارم طراحی وب سایت و گرافیک است ، در کنارش با سیستم فیلم هم میبینم. بازی خیلی کم در حد فیفا.
بین این مانیتورها کدوم و پیشنهاد میدید؟ یا اگه مدل دیگه ایی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
بودجه هم زیر 700تومن.
BenQ VZ2350HM Monitor 23 Inch
BenQ GW2270H Monitor 21.5 Inch
BenQ GW2470H Monitor
LG 22MP58VQ Monitor 21.5 Inch
LG 24MP68VQ
samsung LS22F355HN
با تشکر ویژه
AtrafNET
24-07-17, 11:50
سلام
تفاوت هایی که من پیدا کردم:
مدل BenQ VZ2350HM تنها مدلیه که دارای اسپیکر داخلیه و به تنهایی می تونه صدا پخش کنه اما به جاش جک هدفون نداره و فقط Line In گذاشته که بتونید سیم سبز رنگ AUX رو یه طرف به این و یه طرف به پشت کیس وصلش کنید و صدا رو از مادربورد میگیره و بدون نیاز به اسپیکر جدا پخش میکنه چون خودش دو تا اسپیکر داخلی 2 وات داره.
منم یه مانیتور از Acer دارم که اینطوریه و یعنی در واقع جکی که شبیه جک هدفون هست تو این مانیتور ها کارکرد Line In به جای هدفون داره.
نکته ای که هست اینه که اگه شما با HDMI به مانیتور اسپیکر دار وصل بشید دیگه نیاز به اتصال کابل به سوکت Line In هم ندارید و از طریق همون HDMI صدا رو پخش میکنه.
اما باقی مدل هایی که انتخاب کردید اسپیکر داخلی ندارن و فقط جک هدفون می پذیرن.
مدل های LG هر دو تا دارای پنل IPS هستن مدل های BenQ فقط مدل BenQ VZ2350HM که گفتم اسپیکر داخلی داره از پنل IPS استفاده میکنه و دو تای دیگه از پنل های VA و AMVA+ استفاده میکنن و مدل سامسونگ هم که پنلش TN هست.
از لحاظ تولید روشنایی همه مدل ها دارای سطح روشنایی تا 250cd/m2 هستن به جز سامسونگ که تا 200cd/m2 هست.
از لحاظ کنتراست BenQ gw2470h و BenQ gw2270h دارای کنتراست 3000:1 و باقی مدل ها به جز LG 22MP58VQ که گفته کنتراست Mega همه دیگه دارای کنتراست 1000:1 هستن.
زاویه دید همه مدل ها به جز سامسونگ 178 / 178 درجه هست ولی سامسونگ 170 / 160 درجه هستش.
از لحاظ پورت های خروجی تصویر همه مدل های دارای پورت HDMI هستن با این تفاوت که LG 22MP58VQ ورژن HDMI رو 2.0 و دو مدل BenQ gw2270h و LG 24MP68VQ ورژن HDMI رو 1.4 گفتن در صورتی که باقیه مدل ها فقط به بودن پورت HDMI بسنده کردن و ورژنش رو قید نکردن.
تمامی مدل ها دارای پورت قدیمی D-Sub یا همون VGA که میگیم هم هستن.
پورت تصویر دیجیتال DVI-D (همونی که شبیه VGA هستش فقط سفیده) هم همه مدل ها به جز سامسونگ و BenQ gw2470h و BenQ gw2270h دارن.
در کل به نظر من مدل سامسونگ رو همین اول حذف کنید چون من که مزیت خاصی توش پیدا نکردم خصوصاً که سایت اصلی سامسونگ هم زیاد اهمیت به این مانیتور نداده که اطلاعات کاملی در اختیار بذاره.
بعدش بین مدل های BenQ و LG شخصاً سلیقه ای LG 22MP58VQ رو بیشتر می پسندم چون هم ظاهر زیبایی داره هم HDMI 2.0 داره و هم گارانتی مادیران به نظرم خیلی پاسخگو تر و وظیفه شناس تر از گارانتی های دیگه مانیتور ها هستش برای اینم مدل 22 اینچش رو انتخاب کردم چون مدل 24 هم کنتراست ظاهراً کمتری داره و هم ورژن HDMI 1.4 داره و هم چون بزرگتره ممکنه یکم چشم رو اذیت کنه.
بین مدل های BenQ هم همون VZ2350HM که اسپیکر داخلی داره و پورت هاش نسبت به سایر BenQ ها تکمیل تره به نظرم بهتره.
حالا باز انتخاب با خودتونه امیدوارم این همه نوشتم کمکی بهتون کرده باشم :1. (35):
ramin1000
24-07-17, 12:01
ضمن احترام به حسین جان من اگه باشم LG 24MP68VQ رو می خرم چون خودم ال جی دارم و منوهاش هم شبیه همینه و کار کردن باهاش خیلی آسونه
همچنین کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
22 اینچ ال جی هم فکر کنم همینطوری باشه که انتخاب با خودته که 22 یا 24 بخری
AtrafNET
24-07-17, 12:05
ضمن احترام به حسین جان من اگه باشم LG 24MP68VQ رو می خرم چون خودم ال جی دارم و منوهاش هم شبیه همینه و کار کردن باهاش خیلی آسونه
همچنین کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
22 اینچ ال جی هم فکر کنم همینطوری باشه که انتخاب با خودته که 22 یا 24 بخری
فکر کنم مدل 24 اینچش بیشتر برای گیم خوب باشه چون ویژگی AMD FreeSync هم داره که با کارت های گرافیک AMD مچ میشه وگرنه از لحاظ اندازه همون 22 اینچه تا سایز 27 اینچ هم داره این مدل 27 اینچ همون 22 اینچه: LG 27MP58VQ
miladsokout
25-07-17, 22:37
تشکر فراوان از دوستان عزیز.
شخصا از مدل VZ2350HM بنکیو خیلی خوشم اومده ولی متاسفانه در اهواز نتونستم از نزدیک این مدل و مشاهده کنم و کیفیت تصویر و ببینم. فیلم های یوتوب هم خب نمیشه خوب تشخیص داد. از نطر زیبایی و طراحی واقعا هم این مدل بنکیو هم مدل ال جی عالی هستن. ال جی hdmi v.2 داره که فکر نمیکنم با توجه به اینکه فول اچ دی هستن و 60هرتز و با hdmi 1.4 هم نشون میدن تفاوتی داشته باشه.
فقط میخوام مطمئن بشم که مدل بنکیو کیفیت تصویر خیلی خوبی برای فیلم و گرافیک داشته باشه ، حداقل در حد همین مدل ال جی باشه. جون میخوام اینترنتی خرید کنم در اهواز موجود نیست این مدل بنکیو که بتونم قبل خرید تست کنم.
با تشکر از دوستان عزیز.
AMD>INTEL
25-07-17, 22:53
مونیتور خوبیه . ولی خیلی به طور عامیانه به آب و رنگ تصویر علاقه داری بهتره سراغ LG بروید . من در مورد خریدران این مونیتور دو طیف دیدم . یکسری واقعا راضی هستند و طیف دیگه اعلام می کردند انتظار بیشتری داشتند ولی در مجموع از دید من مانیتور خوبیه
miladsokout
25-07-17, 23:59
مونیتور خوبیه . ولی خیلی به طور عامیانه به آب و رنگ تصویر علاقه داری بهتره سراغ LG بروید . من در مورد خریدران این مونیتور دو طیف دیدم . یکسری واقعا راضی هستند و طیف دیگه اعلام می کردند انتظار بیشتری داشتند ولی در مجموع از دید من مانیتور خوبیه
ممنون دوست عزیز از راهنمایتون.
والا از برخی از دوستان در فروم های دیگه میگفتن که مانیتور بنکیو VZ2350HM بهترین مانیتور ips در رنج قیمتی زیر یک میلیون است! دلم میگه بنکیو! ولی مغزم میگه یا بنکیو یا ال جی! :1. (26): اگه مطمئن باشم که کیفیت تصویر بنکیو هیچی از ال جی کم نداره سریع میخرمش.
البته ویدیوهایی که دیدم تنظیمات مانیتور بنکیو خیلی سنتی و قدیمی بود،منوی مانیتور. ولی ال جی میگن حتی یه برنامه داره با نصبش میتونی از طریق اون تنظیمات تصویر و انجام بدی.
AMD>INTEL
26-07-17, 00:22
ممنون دوست عزیز از راهنمایتون.
والا از برخی از دوستان در فروم های دیگه میگفتن که مانیتور بنکیو VZ2350HM بهترین مانیتور ips در رنج قیمتی زیر یک میلیون است! دلم میگه بنکیو! ولی مغزم میگه یا بنکیو یا ال جی! :1. (26): اگه مطمئن باشم که کیفیت تصویر بنکیو هیچی از ال جی کم نداره سریع میخرمش.
البته ویدیوهایی که دیدم تنظیمات مانیتور بنکیو خیلی سنتی و قدیمی بود،منوی مانیتور. ولی ال جی میگن حتی یه برنامه داره با نصبش میتونی از طریق اون تنظیمات تصویر و انجام بدی.
صد درصد نمیشه نظر داد . چون همانطور گفتم دو تا طیف دیدم . بعضی ها بسیار راضی هستند و بعضی هم نه
اگر آدم حساسی هستید به نمایش گرم رنگ ها الجی بگیرید .
miladsokout
18-08-17, 12:26
دوستان عزیز با تشکر فراوان. همچنان درگیرم! با توجه به موجود نبودن مدل lg در بازار اهواز(البته تا یکی دو هفته دیگه موجود میشه) ، باعث شد به فکر مدل ایسوس بیوفتم ، به نظرتون این مدل ارزش خرید 930000 تومان و نسبت به مدل های مورد بحث داره؟
ASUS VX239H
ممنون دوستان.
sfmth
18-08-17, 12:54
دوستان عزیز با تشکر فراوان. همچنان درگیرم! با توجه به موجود نبودن مدل lg در بازار اهواز(البته تا یکی دو هفته دیگه موجود میشه) ، باعث شد به فکر مدل ایسوس بیوفتم ، به نظرتون این مدل ارزش خرید 930000 تومان و نسبت به مدل های مورد بحث داره؟
ASUS VX239H
ممنون دوستان.
s24d595 samsung
این مانیتور رنگ هارو بهتر نشون میده از ایسوس توی لیون کامپیوتر هم موجود هست با قیمت کمتر
gw2470h benq
ولی بهترین گزینه برای شما همین مانیتور هست کنتراست ۳۰۰۰ این مانیتور کاملا مناسب کار شما هست و تصاویر رو بسیار بهتر از همه مانیتور های دیگه نشون میده
miladsokout
18-08-17, 16:35
s24d595 samsung
این مانیتور رنگ هارو بهتر نشون میده از ایسوس توی لیون کامپیوتر هم موجود هست با قیمت کمتر
gw2470h benq
ولی بهترین گزینه برای شما همین مانیتور هست کنتراست ۳۰۰۰ این مانیتور کاملا مناسب کار شما هست و تصاویر رو بسیار بهتر از همه مانیتور های دیگه نشون میده
ممنون دوست عزیز. مدل gw2406z از مدل gw2470h بهتر نیست؟ ( در مقایسه مشخصات از خود سایت سازنده، 2406z بهتره)
این مدل s24d595 samsung هم متاسفانه چون تولید داخله ، دتر سایت سامسونگ هیج مشخصاتی ازش نیست. بعضی ها هم در سایت لیون گفتن که مثل اینکه مشکلاتی داره.
AMD>INTEL
18-08-17, 16:58
ممنون دوست عزیز. مدل gw2406z از مدل gw2470h بهتر نیست؟ ( در مقایسه مشخصات از خود سایت سازنده، 2406z بهتره)
این مدل s24d595 samsung هم متاسفانه چون تولید داخله ، دتر سایت سامسونگ هیج مشخصاتی ازش نیست. بعضی ها هم در سایت لیون گفتن که مثل اینکه مشکلاتی داره.
اون مدل سامسونگ بالای 20 تا به حال فروختم ناراضی نداشتم .
sfmth
18-08-17, 16:59
نه از لحاظ کنتراست که کمتره این مدلی که شما میگین. بنظر من کنتراست اهمیت زیادی داره توی کارهای گرافیکی توی یوتیوب میتونین مقایسه کنتراست هارو ببینین
برای مشخصات میتونین مدل s24d590 رو چک کنین که معادل همین مدله و رنگ هارو بهتر از بقیه نشون میده توی این رنج
به هر نظری اعتماد نکنین
نظرات سایت امازون درمورد s24d590 رو بخونین بهتر هست
ولی باز هم کنتراست این مانیتور ۱۰۰۰ هست
توی تصاویری که رنگ سیاه توشون به کار رفته کنتراست مانیتور به شدت به چشم میاد البته همین مانیتور سامسونگ یک حالت گیم داره که یک مقدار ایرادات حاصل از کنتراست کم رو اصلاح میکنه و توی گیم به کار میاد ولی رنگ هارو به هم میریزه
اگه با چیزهایی که توشون سیاهی به کار رفته سروکار دارین حتما برین سراغ مانیتور با کنتراست بالا تر وگرنه توی یک تصویر معمولی که سیاهی زیادی نداره مانیتور سامسونگ بهتر عمل میکنه
برای اینکه بهتر بفهمین این کنتراست رو گوشیهای سامسونگ اکثرا پنل oled دارن این پنل ها از لحاظ تیوری کنتراستشون بینهایت هست و میتونین خودتون تصاویر رو با تصویر یک مانیتور مقایسه کنین گوشی سیاهی هارو کاملا سیاه نشون میده ولی مانیتور نه
درواقع کنتراست نسبت روشنایی روشن ترین پیکسل در مقابل تاریک ترین پیکسل هست ۱۰۰۰:۱ یعنی ۱۰۰۰ برابر و ۳۰۰۰:۱ یعنی ۳۰۰۰ برابر