رم افزار های مورد استفاده :
3dsmax +vray
autucad
photoshop
رندر بر پایه cpu هست و بیشترین هزینه میخوام برا cpu باشه که برای کار روی فایل های سنگین بهترین عملکرد و کمترین لگ رو داشته باشه سیستم و رندر ها سریع ترین حالت ممکن انجام شه تو این رنج هزینه.
AMD Ryzen 1800X
ASUS PRIME X370-PRO
Crucial Ballistix Elite 32GB 16GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
GIGABYTE GTX 1070 WF2X 8GB GDDR5
SSD SAMSUNG 850 PRO
HDD 2TB WD BLUE
GREEN Z4
POWER COOLER MASTER V650
DVD/RW SAMSUNG 22X
CPU COOLER ThermalRight Le GRAND Macho RT
baby2jun
23-07-17, 16:44
AMD Ryzen 1800X
ASUS PRIME X370-PRO
Crucial Ballistix Elite 32GB 16GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
GIGABYTE GTX 1070 WF2X 8GB GDDR5
SSD SAMSUNG 850 PRO
HDD 2TB WD BLUE
GREEN Z4
POWER COOLER MASTER V650
DVD/RW SAMSUNG 22X
CPU COOLER ThermalRight Le GRAND Macho RT
با تشکر از پاسخ گوییتون ، کانفیگ پیشنهادی خیلی خوبه و نزدیک به 7 تومن در میاد ولی من باز میخوام cpu قوی تر باشه و اینکه مچ بودن کامل قطعات خیلی مهمه واسم چون یه سیستم با cpu i5 4440 و مادربورد giga z97x با رم 8 و گرافیک gt710 دارم به زور از پس فوتوشاپ بر میاد . و حس میکنم زیاد مچ نیستن قطعات.
AMD>INTEL
23-07-17, 16:46
با تشکر از پاسخ گوییتون ، کانفیگ پیشنهادی خیلی خوبه و نزدیک به 7 تومن در میاد ولی من باز میخوام cpu قوی تر باشه و اینکه مچ بودن کامل قطعات خیلی مهمه واسم چون یه سیستم با cpu i5 4440 و مادربورد giga z97x با رم 8 و گرافیک gt710 دارم به زور از پس فوتوشاپ بر میاد . و حس میکنم زیاد مچ نیستن قطعات.
این کانفیک رایزن توسط های شرکت های تخصصی رندرینگ مثل مازستا هم بسته می شود . یکی از کانفیگ های پر طرفدار هم شده است .
sfmth
23-07-17, 17:40
این کانفیک رایزن توسط های شرکت های تخصصی رندرینگ مثل مازستا هم بسته می شود . یکی از کانفیگ های پر طرفدار هم شده است .
استاد امید درست میگن این سیستم خیلی خیلی قوی هست نگران هیچ چیز نباشین حتی براتون زیاد هم هست
فقط برای کارت گرافیک wx7100 اگه پیدا کردین بگیرین توی رندر های با کارت گرافیک خیلی بهتر عمل میکنه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
baby2jun
24-07-17, 01:24
استاد امید درست میگن این سیستم خیلی خیلی قوی هست نگران هیچ چیز نباشین حتی براتون زیاد هم هست
فقط برای کارت گرافیک wx7100 اگه پیدا کردین بگیرین توی رندر های با کارت گرافیک خیلی بهتر عمل میکنه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
با تشکر از لطف هر دو شما دوستان عزیز
بنچمارکا و نقد بررسی های سایت های خارجی رو بررسی کردم مثل اینکه توی این رنج قیمت برای همچین استفاده ای ryzen 1800x گزینه مناسبی هست.
کارت گرافیکی هم که شما فرمودین متاسفانه هنوز مثکه تو بازار ایران نیست و قیمت بالایی 2 تومن هم داره .
با این حال اگر باز بیشنهاد ها و تجربیات بیشتری در این زمینه دارین ممنون میشم در میان بگذارید ..و در نهایت نتیجه نهایی قبل و بعد از خرید رو اعلام میکنم که بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن.
AMD>INTEL
24-07-17, 03:15
با تشکر از لطف هر دو شما دوستان عزیز
بنچمارکا و نقد بررسی های سایت های خارجی رو بررسی کردم مثل اینکه توی این رنج قیمت برای همچین استفاده ای ryzen 1800x گزینه مناسبی هست.
کارت گرافیکی هم که شما فرمودین متاسفانه هنوز مثکه تو بازار ایران نیست و قیمت بالایی 2 تومن هم داره .
با این حال اگر باز بیشنهاد ها و تجربیات بیشتری در این زمینه دارین ممنون میشم در میان بگذارید ..و در نهایت نتیجه نهایی قبل و بعد از خرید رو اعلام میکنم که بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن.
اینجا سعی میشه مشاوره تخصصی باشه . خریداران محترم ضرر نکنند . با این رنج بودجه شما رایزن بهترین گزینست .
کارت میتونی کوادرو هم بگیری . مثل مدل زیر
PNY Quadro K1200 4GB GDDR5
ولی کارت 1070 هم به خوبی جوابگوست
baby2jun
25-07-17, 11:03
اینجا سعی میشه مشاوره تخصصی باشه . خریداران محترم ضرر نکنند . با این رنج بودجه شما رایزن بهترین گزینست .
کارت میتونی کوادرو هم بگیری . مثل مدل زیر
PNY Quadro K1200 4GB GDDR5
ولی کارت 1070 هم به خوبی جوابگوست
ssd samsung evo 960 که مستقیم به مادربرد وصل میشه گزینه بهتری نیست ؟ قیمتش پایین تر ولی سرعت خوندن و نوشتن 3 برابر هست
و اینکه پاور 650 جوابگو هس؟
بعضیا میگن cpu amd نسبت به ایتتل بازدهیش بعد دو سال کم میشه ..این دیدگاه فنی هست؟
AMD>INTEL
25-07-17, 12:28
ssd samsung evo 960 که مستقیم به مادربرد وصل میشه گزینه بهتری نیست ؟ قیمتش پایین تر ولی سرعت خوندن و نوشتن 3 برابر هست
و اینکه پاور 650 جوابگو هس؟
بعضیا میگن cpu amd نسبت به ایتتل بازدهیش بعد دو سال کم میشه ..این دیدگاه فنی هست؟
رم افزار های مورد استفاده :
3dsmax +vray
autucad
photoshop
رندر بر پایه cpu هست و بیشترین هزینه میخوام برا cpu باشه که برای کار روی فایل های سنگین بهترین عملکرد و کمترین لگ رو داشته باشه سیستم و رندر ها سریع ترین حالت ممکن انجام شه تو این رنج هزینه.
فقط cpu i7 بهتر هست یا xeon ??
بودجه تا 8 ملیون (فقط سیستم)
دوست عزیز نمیدونم قطعاتتون رو خریدید یا نه ولی با توجه به توضیحاتتون مشخصه از GPU Acceleration استفاده ای نمیکنید
پس بهتره از پردازنده های Xeon v3 که الان به صورت tray در بازار با قیمت مناسب هست استفاده کنید
مثل Xeon 2696v3 که با یک برد خوب مثل MSI x99A raider یک کمبو خوب میتونه باشه و قیمت بسیار مناسبی داره به جاش کارت گرافیکی مثل 1050TI با 4گیگ مموری کامل جوابگوی Viewport و طراحی های Highpoly هست
حتی میتونین سراغ کارت های قدیمی تر هم برین چون اکثریت برنامه های طراحی ساپورت Dx11 هستن , ولی هزینه چند میلیونی روی گرفیکی که استفاده ای ازش نمیکنید انجام ندید
موفق باشید
baby2jun
07-08-17, 22:38
دوست عزیز نمیدونم قطعاتتون رو خریدید یا نه ولی با توجه به توضیحاتتون مشخصه از GPU Acceleration استفاده ای نمیکنید پس بهتره از پردازنده های Xeon v3 که الان به صورت tray در بازار با قیمت مناسب هست استفاده کنید مثل Xeon 2696v3 که با یک برد خوب مثل MSI x99A raider یک کمبو خوب میتونه باشه و قیمت بسیار مناسبی داره به جاش کارت گرافیکی مثل 1050TI با 4گیگ مموری کامل جوابگوی Viewport و طراحی های Highpoly هستحتی میتونین سراغ کارت های قدیمی تر هم برین چون اکثریت برنامه های طراحی ساپورت Dx11 هستن , ولی هزینه چند میلیونی روی گرفیکی که استفاده ای ازش نمیکنید انجام ندیدموفق باشیدسلام هننوز تهیه نکردم در حال قیمت گرفتن و پیداکردن قطعات هستم تا 10 روز اینده ایشالا منابع مالی دفتر تامین شه جمع میکنم سیستم رو ......cpu که فرمودین قیمتش 4 تومن هست فکر میکنم ...اگه لطف کنین یه گانفیگ با مشخصات دقیق تو رنچ 7 تا 9 با همین cpu بدین که از سیستم قبل قوی تر باشه ممنون میشم.
baby2jun
07-08-17, 22:49
قیمت 1070 بالاست پیشنهاد میکنم 1080 بگیری gaming x msi بله عزیز دارهنظر شما در مورد پیشنهاد دوستمون در پست بالا چی هست ؟
AMD>INTEL
08-08-17, 00:46
عزیز همون کانفیک با یک گرافیک پایین تر ولی به طور مثال با 32 گیگ رم ببندید
sfmth
08-08-17, 02:28
اینجا کسی رو حرف استاد حرف نمیزنه حرفشونو باید قاب بگیرین بزنین رو دیوار
اینقد که ایشون نگران مردم هستن که اینجا کارشون راه بیفته اینجا اینقد خوبه و همه به جواب سوالشون میرسن وگرنه فوروم های دیگرو ندیدین اونا که اقا امید ندارن نگرانشون باشه هر کسی از راه میرسه یه چیزی میبافه میگه به مردم مردمم به اشتباه میفتن هرچی که استاد میگن به صلاح خودتونه حتی شاید بیشتر از خودتون نگران این کار شما باشن ایشون
Dark Devil
08-08-17, 16:00
سلام هننوز تهیه نکردم در حال قیمت گرفتن و پیداکردن قطعات هستم تا 10 روز اینده ایشالا منابع مالی دفتر تامین شه جمع میکنم سیستم رو ......cpu که فرمودین قیمتش 4 تومن هست فکر میکنم ...اگه لطف کنین یه گانفیگ با مشخصات دقیق تو رنچ 7 تا 9 با همین cpu بدین که از سیستم قبل قوی تر باشه ممنون میشم.
اصلی ترین قطعه در کار شما پردازنده هست و سایر قطعات تاثیر خاصی روی کارکرد و سرعت رندرتون نداره
CPU : Intel Xeon 2696 v3
Cooler : CoolerMaster MasterAir Pro4
MB : MSI X99A Raider
GPU : MSI GTX 1050TI 4GT OC
Ram : Gskill Ripjaws V 4x8GB 2133MHz
باقی قطعات رو می تونید از پیشنهاد دوستان استفاده کنید
فقط در مورد رم بدونید که در این سیستم باید 4 عدد رم تهیه کنید یا پک 4کاناله بخرید (یعنی برای 32 گیگ رم 4تا 8گیگ) و اینکه رم با فرکانس بالا نیاز نیست چون پروفایل XMP پردازنده Xeon رو با مشکل مواجه میکنه
در مورد پردازنده های Tray هم شاید نیاز باشه بدونید که:
این نوع از CPU های Xeon که مخصوص سرور هستن معمولا در بازار عرضه نمیشند و فقط در اختیار تولید کننده های سیستم های سرور قرار میگیرند و اون شرکت های OEM بعد از مدتی به دلایل مختلف مثل قدیمی شدن نسل اون پردازنده موجودی خودشون رو به صورت Tray در بازار با قیمت پایینتر میفروشن (پردازنده 2696 یا در مواقع همون 2699 یک چیپ با قیمت حدود 3500 تا 4000 دلار بوده در زمان خودش و در زمینه پردازش های چند رشته ای قابل مقایسه با پردازنده های دسکتاپ فعلی Corei7 و Ryzen 7 نیست)
Aboli26
11-08-17, 00:41
اصلی ترین قطعه در کار شما پردازنده هست و سایر قطعات تاثیر خاصی روی کارکرد و سرعت رندرتون نداره
CPU : Intel Xeon 2696 v3
Cooler : CoolerMaster MasterAir Pro4
MB : MSI X99A Raider
GPU : MSI GTX 1050TI 4GT OC
Ram : Gskill Ripjaws V 4x8GB 2133MHz
باقی قطعات رو می تونید از پیشنهاد دوستان استفاده کنید
فقط در مورد رم بدونید که در این سیستم باید 4 عدد رم تهیه کنید یا پک 4کاناله بخرید (یعنی برای 32 گیگ رم 4تا 8گیگ) و اینکه رم با فرکانس بالا نیاز نیست چون پروفایل XMP پردازنده Xeon رو با مشکل مواجه میکنه
در مورد پردازنده های Tray هم شاید نیاز باشه بدونید که:
این نوع از CPU های Xeon که مخصوص سرور هستن معمولا در بازار عرضه نمیشند و فقط در اختیار تولید کننده های سیستم های سرور قرار میگیرند و اون شرکت های OEM بعد از مدتی به دلایل مختلف مثل قدیمی شدن نسل اون پردازنده موجودی خودشون رو به صورت Tray در بازار با قیمت پایینتر میفروشن (پردازنده 2696 یا در مواقع همون 2699 یک چیپ با قیمت حدود 3500 تا 4000 دلار بوده در زمان خودش و در زمینه پردازش های چند رشته ای قابل مقایسه با پردازنده های دسکتاپ فعلی Corei7 و Ryzen 7 نیست)
عزیز من بین این ۲ تا واقعن گیر کردم واسه ۳d کدوم بهتره و چرا