سلام
به مدت یک دقیقه در هر روز میخوام از کامپیوتر برق بگیرم
حالا این یک دقیقه فرق نمیکنه با زمانبندی باشه یا از راه دور با تیم ویور قطع و وصل کنم
هر فکری که کردم هیچ چیزی به ذهنم نخورد که بتونم قطع و وصل کنم مثل فن و... که ولتاژش رو استفاده کنم ، با یک دستگاه جانبی مثل usb ها میشه اینکارو کرد؟
------
دلیل اینکارم اینه میخوام برم مسافرت و در طول یک هفته با کامپیوتر گلدون ها رو اب بدم ، به صورتی که برقی که میگیرم با رله به پمپ آب متصله و هر زمان خواستم بتونم پمپ رو روشن و خاموش کنم
sfmth
23-07-17, 13:43
سلام
حالا این یک دقیقه فرق نمیکنه با زمانبندی باشه یا از راه دور با تیم ویور قطع و وصل کنم
هر فکری که کردم هیچ چیزی به ذهنم نخورد که بتونم قطع و وصل کنم مثل فن و... که ولتاژش رو استفاده کنم ، با یک دستگاه جانبی مثل usb ها میشه اینکارو کرد؟
------
دلیل اینکارم اینه میخوام برم مسافرت و در طول یک هفته با کامپیوتر گلدون ها رو اب بدم ، به صورتی که برقی که میگیرم با رله به پمپ آب متصله و هر زمان خواستم بتونم پمپ رو روشن و خاموش کنم
ولتاژ یو اس بی رو با نرم افزار میشه کنترل کرد
از یک برنامه نویس بخواین که اینکارو براتون بکنه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
M.T.N.8
23-07-17, 14:15
سلام
با نخ کاموا و این روش میتونید با خیال راحت به سفر برید من خودم تست کردم جواب داده
20804
ABC.ABC
12-08-17, 19:34
سلام ممنون از همگی ، نخ هم ایده ی جالبی بود ، با تایمر اینکارو کردم و اون رو به پمپ شیشه شور ماشین زدم
nima_hl
12-08-17, 20:37
سلام
------
سلام
برای این کار نیاز به کامپیوتر ندارید
یک بردی در بازار هست به اسم تایمر دو زمانه
قیمتش هم حدود 10-15 تومنه
یه تایم خاموش بهش میدی (مثلا 24 ساعت ) یه تایم روشن (مثلا 5 دقیقه )
این خودش در هر روز 5 دقیقه رله و پمپتون را روشن میکنه
برق هم قطع بشه وقتی وصل شد خودش ادامه میده
ABC.ABC
12-08-17, 20:39
سلام
برای این کار نیاز به کامپیوتر ندارید
یک بردی در بازار هست به اسم تایمر دو زمانه
قیمتش هم حدود 10-15 تومنه
یه تایم خاموش بهش میدی (مثلا 24 ساعت ) یه تایم روشن (مثلا 5 دقیقه )
این خودش در هر روز 5 دقیقه رله و پمپتون را روشن میکنه
سلام
ممنون دقیقا پست بالا همین مورد رو گفتم با تایمر اینکار رو کردم ، تایمر خودش رله داشت و قیمتش 40.000 تومن بود