سلام دوستان لینک سری تمام Command & Conquer Generals رو اگه کسی داره لطف کنه . چطور نصب میشه . استراتژیک
TechBaMohsen
20-07-17, 10:24
سلام دوستان لینک سری تمام Command & Conquer Generals رو اگه کسی داره لطف کنه . چطور نصب میشه . استراتژیک
سلام.
شما بایستی اینکارارو انجام بدید:
1) نسخه جنرال رو نصب میکنید (CNC Generals1)
Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-استراتژیک-جنرال-generals/
2) نسخه جنرال 2 رو نصب میکنید ( CNC Generals Zero Hour)
Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-استزاتژیک-command-conquer-generals-zero-hour-ژنرال-2/
3) جنرالز 2 رو به آخرین نسخه آپدیت می کنید (آپدیت 1.04 حدود 13مگابایت هست)
Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-استزاتژیک-command-conquer-generals-zero-hour-ژنرال-2/
4) بعد از آپدیت، کرک میکنید (2مگابایت کرک رو در محل نصب کپی میکنید)
5) بعد از اینکار ها یکبار جنرالز2 رو اجرا می کنید (دیگه کلا کارتون به جنرالز1 نباشه فقط بزارید نصب بمونه،لازم هم نیست جنرالز1 رو آپدیت کنید یا کرک کنید.)
6) سپس مُد های معروف و بسیار خوب مثل Contra 007 رو بر روی جنرالز2 نصب میکنید.
Contra: Generals Zero Hour Modification (Only the registered members can see the link)
و در آخر بازی واستون اجرا خواهد شد. برای ویندوز های مختلف شاید ایراداتی داشته باشه که عموما با دستکاری فایل تنظیمات در پوشه ی Document ، مشکل حل میشه.
Only the registered members can see the link
maysamsina
24-07-17, 22:36
سلام.
Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-استراتژیک-جنرال-generals/
5) بعد از اینکار ها یکبار جنرالز2 رو اجرا می کنید (دیگه کلا کارتون به جنرالز1 نباشه فقط بزارید نصب بمونه،لازم هم نیست جنرالز1 رو آپدیت کنید یا کرک کنید.)
Contra: Generals Zero Hour Modification (Only the registered members can see the link)
و در آخر بازی واستون اجرا خواهد شد. برای ویندوز های مختلف شاید ایراداتی داشته باشه که عموما با دستکاری فایل تنظیمات در پوشه ی Document ، مشکل حل میشه.
درود . بنده تا ژنرال 4 رو بازی کردم . فقط نسخه 4 نمیدونم مراحلش چرا کم بود ؟ بعدش نسخه 5 چطوریه ؟
TechBaMohsen
24-07-17, 23:21
درود . بنده تا ژنرال 4 رو بازی کردم . فقط نسخه 4 نمیدونم مراحلش چرا کم بود ؟ بعدش نسخه 5 چطوریه ؟
جنرال 4 و 5 که نداریم... احتمالا منظورتون تایبرین و اینهاست.
ببینید کمند اند کانکر رد آلرت داشتیم مال سال 2000
بعدش کمند اند کانکر جنرالز داشتیم سال 2003
بعدش کمند اند کانکر جنرالز زیرو آور داشتیم سال 2003 فکر کنم همون موقع ها اومد.بصورت بسته الحاقی واسه قبلیه اومد.
بعدش کمند اند کانکر رد آلرت 3 داشتیم فکر کنم سال 2008
بعدش هم کمند اند کانکر تایبرین وارز داشتیم که بهش میگفتیم جنرالز4 ! که البته درست نیست. این هم اصلا یه چیز بیخودی بود واسه خودش!
بعدش دیگه چیزی نیومد.
یعنی قرار بود جنرالز 2 ساخته بشه (کاملا نسخه ی جدید جنرالز) توی سال 2013، کنسل شد!
دوباره گفتن قراره جنرالز 2 بیاد توی سال فکر کنم 2015 ، بعدش بطور کامل کنسل محض شد!!
هنوز که هنوزه این مُد هایی که میبینید،مال همون نسخه ی جنرالز زیرو آور (مال همون سال 2003) هستش.که البته پر از باگ و ارور بود،ولی محبوب ترین نسخه اش بود.
قضیه اینجوریاست.EA که شرکت WestWood رو خرید، و به گند کشوندش، و بعد از به قول خودمون جنرالز4 ، شرکت رو تعطیل اعلام کرد.
شرکت WestWood با بازی Dune 2 ، تقریبا اولین بازی استراتژیک دنیا رو معرفی کرد، در سگا.
یادش گرامی!
Rip WestWood...
maysamsina
25-07-17, 09:37
جنرال 4 و 5 که نداریم... احتمالا منظورتون تایبرین و اینهاست.
ببینید کمند اند کانکر رد آلرت داشتیم مال سال 2000
بعدش کمند اند کانکر جنرالز داشتیم سال 2003
بعدش کمند اند کانکر جنرالز زیرو آور داشتیم سال 2003 فکر کنم همون موقع ها اومد.بصورت بسته الحاقی واسه قبلیه اومد.
بعدش کمند اند کانکر رد آلرت 3 داشتیم فکر کنم سال 2008
بعدش هم کمند اند کانکر تایبرین وارز داشتیم که بهش میگفتیم جنرالز4 ! که البته درست نیست. این هم اصلا یه چیز بیخودی بود واسه خودش!
بعدش دیگه چیزی نیومد.
یعنی قرار بود جنرالز 2 ساخته بشه (کاملا نسخه ی جدید جنرالز) توی سال 2013، کنسل شد!
دوباره گفتن قراره جنرالز 2 بیاد توی سال فکر کنم 2015 ، بعدش بطور کامل کنسل محض شد!!
هنوز که هنوزه این مُد هایی که میبینید،مال همون نسخه ی جنرالز زیرو آور (مال همون سال 2003) هستش.که البته پر از باگ و ارور بود،ولی محبوب ترین نسخه اش بود.
قضیه اینجوریاست.EA که شرکت WestWood رو خرید، و به گند کشوندش، و بعد از به قول خودمون جنرالز4 ، شرکت رو تعطیل اعلام کرد.
شرکت WestWood با بازی Dune 2 ، تقریبا اولین بازی استراتژیک دنیا رو معرفی کرد، در سگا.
یادش گرامی!
Rip WestWood...
Command Conquer 4 Tiberian Twilight همین نسخه رو دارم dvd یشو و.لی 1 مرحله بیشتر نداشت . نمیدونم چرا ؟ اخه تو این سایت زده جنرال 5 ؟
دانلود بازی جنرال 1 2 3 4 5 برای کامپیوتر و ویندوز 7 8 xp (Only the registered members can see the link)
TechBaMohsen
25-07-17, 10:55
Command Conquer 4 Tiberian Twilight همین نسخه رو دارم dvd یشو و.لی 1 مرحله بیشتر نداشت . نمیدونم چرا ؟ اخه تو این سایت زده جنرال 5 ؟
دانلود بازی جنرال 1 2 3 4 5 برای کامپیوتر و ویندوز 7 8 xp (Only the registered members can see the link)
نه کلا جنرالز با نسخه ی رد آلرت با نسخه ی معمولیه کمند اند کانکر فرق دارن.
از این سایت استفاده کن خوبه.اگر میتونی دانلودش کن.دقت کن حجم بازی طرفای 7-8گیگابایت هستا! کمتر باشه شاید نسخه های بدون آپدیت و قدیمیش باشه.
نمیدونم چجوری نسخه ی تایبرین 4 رو فیکس کنیم که مراحلش باز بشه. یادمه یونیت ها و مراحل رو باید دونه دونه باز میکردی. مثل کاراکترهایی که تا بازی رو جلو نبری،باز نمیشن.
اگر منظورت اینه چرا فقط یک مُد داره (فقط بایستی به 2500 امتیاز برسی) همین مشکل رو منم داشتم.یه مدل بازی بیشتر نداشت.
بازی Starcraft 2 هم عین همین بازی استراتژیک هستش و کیفیتش فوق العاده خوبه.مراحل بسیار زیادی هم داره میتونی به اون هم یه نظر بندازی.
من همه لینک ها رو میزارم اگر خودت بتونی دانلود کنی که خیالت راحته :
دانلود StarCraft 2
(Only the registered members can see the linkبازی-starcraft-ii-heart-of-the-swarm/)
دانلود C & C 4
(Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-كامپيوتري-استراتژ/)
دانلود C & C 3
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-کامپیوتر-command-conquer-3-kanes-wrath/)
دانلود C & C Red Alert 3
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-command-conquer-red-alert-3-برای-کامپیوتر/)
دانلود C & C Generals
(Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-استراتژیک-جنرال-generals/)
دانلود C & C Generals Zero Hour
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-استزاتژیک-command-conquer-generals-zero-hour-ژنرال-2/)
امیدوارم بدردت بخوره.موفق باشی.
maysamsina
25-07-17, 14:07
نه کلا جنرالز با نسخه ی رد آلرت با نسخه ی معمولیه کمند اند کانکر فرق دارن.
از این سایت استفاده کن خوبه.اگر میتونی دانلودش کن.دقت کن حجم بازی طرفای 7-8گیگابایت هستا! کمتر باشه شاید نسخه های بدون آپدیت و قدیمیش باشه.
نمیدونم چجوری نسخه ی تایبرین 4 رو فیکس کنیم که مراحلش باز بشه. یادمه یونیت ها و مراحل رو باید دونه دونه باز میکردی. مثل کاراکترهایی که تا بازی رو جلو نبری،باز نمیشن.
اگر منظورت اینه چرا فقط یک مُد داره (فقط بایستی به 2500 امتیاز برسی) همین مشکل رو منم داشتم.یه مدل بازی بیشتر نداشت.
بازی Starcraft 2 هم عین همین بازی استراتژیک هستش و کیفیتش فوق العاده خوبه.مراحل بسیار زیادی هم داره میتونی به اون هم یه نظر بندازی.
من همه لینک ها رو میزارم اگر خودت بتونی دانلود کنی که خیالت راحته :
دانلود StarCraft 2
(Only the registered members can see the linkبازی-starcraft-ii-heart-of-the-swarm/)
دانلود C & C 4
(Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-كامپيوتري-استراتژ/)
دانلود C & C 3
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-کامپیوتر-command-conquer-3-kanes-wrath/)
دانلود C & C Red Alert 3
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-command-conquer-red-alert-3-برای-کامپیوتر/)
دانلود C & C Generals
(Only the registered members can see the linkدانلود-رایگان-بازی-استراتژیک-جنرال-generals/)
دانلود C & C Generals Zero Hour
(Only the registered members can see the linkدانلود-بازی-استزاتژیک-command-conquer-generals-zero-hour-ژنرال-2/)
امیدوارم بدردت بخوره.موفق باشی.
این بازی Starcraft 2 رو انجام دادم . بجز اخرین نسخش . الان تمام نسخهای جنرال اینهاس درسته ؟
TechBaMohsen
25-07-17, 21:37
این بازی Starcraft 2 رو انجام دادم . بجز اخرین نسخش . الان تمام نسخهای جنرال اینهاس درسته ؟
بله عزیز همین هاست. چندتا نسخه خیلی خیلی قدیمی هم داره که اونها رو نزاشتم.
البته بحث مُد ها جداست.
میتونی مُد ها رو که بر روی بازی نصب میشن و مراحل و یونیت های بیشتری به بازی میدن از اینجا دانلود کنی وبسایت فوق العاده خوبیه:
Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB (Only the registered members can see the link)
اسم بازی مد نظرت رو سرچ کن،مُد های مختلفش رو میاره.با آزمون و خطا بهترین مُد رو برای خودت پیدا کن.
مثلا میگم.چند نفر اومدن بازی C&C3: Tiberium Wars رو گرفتن و واسش یک مُد ساختن، اسم مُد بنظرت چیه؟! جنرالز 2 !!:1. (27): رفتن بازی جنرالز2 رو روی نسخه کمند اند کانکر جدید، مُد زدن!:1. (31):این هم صفحه اش هست:
CNC:Generals2 mod for C&C3: Tiberium Wars - Mod DB (Only the registered members can see the link)
مُد های بسیار زیادی هست و مطمئنم تستش کنی،ضرر نمیبینی.
موفق باشی.:11():
maysamsina
26-07-17, 14:05
بله عزیز همین هاست. چندتا نسخه خیلی خیلی قدیمی هم داره که اونها رو نزاشتم.
البته بحث مُد ها جداست.
میتونی مُد ها رو که بر روی بازی نصب میشن و مراحل و یونیت های بیشتری به بازی میدن از اینجا دانلود کنی وبسایت فوق العاده خوبیه:
Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB (Only the registered members can see the link)
اسم بازی مد نظرت رو سرچ کن،مُد های مختلفش رو میاره.با آزمون و خطا بهترین مُد رو برای خودت پیدا کن.
مثلا میگم.چند نفر اومدن بازی C&C3: Tiberium Wars رو گرفتن و واسش یک مُد ساختن، اسم مُد بنظرت چیه؟! جنرالز 2 !!:1. (27): رفتن بازی جنرالز2 رو روی نسخه کمند اند کانکر جدید، مُد زدن!:1. (31):این هم صفحه اش هست:
CNC:Generals2 mod for C&C3: Tiberium Wars - Mod DB (Only the registered members can see the link)
مُد های بسیار زیادی هست و مطمئنم تستش کنی،ضرر نمیبینی.
موفق باشی.:11():
رفیق بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king مدشو چطور میشه نصب کرد نقشه و هروهای جدید ؟
TechBaMohsen
26-07-17, 14:47
رفیق بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king مدشو چطور میشه نصب کرد نقشه و هروهای جدید ؟
واقعا نمیدونم دقیقا هر بازی به چه شکل مُد هاش نصب میشن.ولی من که تست کردم عموماً بدین شکلن:
مُد رو که دانلود میکنی معمولا یک فایل فشرده هست که بازش میکنی،معمولا به چند شکل میشه بر روی بازی قرارش داد مثلا
1) اینکه محتویات پوشه ی مُد رو OverWrite میکنی درون محتویات پوشه ی اصلی بازی.
2) خود مُد یک Installer داره که با کلیک بر رووش خیلی معمولی Setup میکنی (درون فولدر اصلی بازی)
داخل مُد و صفحه ی توضیحات مُد (Toturials) به دقت نوشته شده که چجوری نصب میشن.
مثلا یکی از مُد ها نوشته:
Installing the Mod tutorial - Age of the Ring mod for Battle for Middle-earth II: Rise of the Witch King - Mod DB (Only the registered members can see the link)
Step 1: Save the ZIP to your desired location i.e. on your desktop.
Step 2: Find and open your computer (default is generally C:/) drive.
step 2
Step 3: Create a new folder called "The Horse Lords" in your (C:/) directory:
step 3
Now extract the contents of the ZIP file into the new folder.
Step 4: An existing shortcut should be included, however in the case that it shouldn't work:
1.) Copy the Rise of the Witch King shortcut and paste it into The Horse Lords directory.
2.) Open the properties of the shortcut and look for the target and add at the end -mod "C:\The Horse Lords"
3.) Save and you can optionally set the icon to for the shortcut that's included in the directory.
step 5
Step 5: Run the mod and enjoy!
maysamsina
26-07-17, 23:11
واقعا نمیدونم دقیقا هر بازی به چه شکل مُد هاش نصب میشن.ولی من که تست کردم عموماً بدین شکلن:
مُد رو که دانلود میکنی معمولا یک فایل فشرده هست که بازش میکنی،معمولا به چند شکل میشه بر روی بازی قرارش داد مثلا
1) اینکه محتویات پوشه ی مُد رو OverWrite میکنی درون محتویات پوشه ی اصلی بازی.
2) خود مُد یک Installer داره که با کلیک بر رووش خیلی معمولی Setup میکنی (درون فولدر اصلی بازی)
داخل مُد و صفحه ی توضیحات مُد (Toturials) به دقت نوشته شده که چجوری نصب میشن.
مثلا یکی از مُد ها نوشته:
Installing the Mod tutorial - Age of the Ring mod for Battle for Middle-earth II: Rise of the Witch King - Mod DB (Only the registered members can see the link)
الان کاملترین مد یا هروهای جدیدشو کدومه ؟ کامل باشه
TechBaMohsen
30-07-17, 19:08
الان کاملترین مد یا هروهای جدیدشو کدومه ؟ کامل باشه
نمیدونم عزیزم من تست نکردم
روی بازی مورد نظرت برو، بر روی تب Mods کلیک کن، از لیستی که میاد بر اساس Popularity مرتب کن. مُد های بالا بهترین مُد ها برای همون گیم هستند.:great:
maysamsina
31-07-17, 14:35
نمیدونم عزیزم من تست نکردم
روی بازی مورد نظرت برو، بر روی تب Mods کلیک کن، از لیستی که میاد بر اساس Popularity مرتب کن. مُد های بالا بهترین مُد ها برای همون گیم هستند.:great:
درود بی زحمت تراینز Command & Conquer(tm) Generals Zero Hour میدی :lol:
TechBaMohsen
02-08-17, 21:54
درود بی زحمت تراینز Command & Conquer(tm) Generals Zero Hour میدی :lol:
همون کد تقلب منظورت هست؟
بازی کن تا یاد بگیری :lol:
نه بی شوخی ندارم،توی اینترنت هم واست گشتم نتونستم پیدا کنم.
توی اینجور مواقع که زیاد بلد نیستی، 3تا یار قوی با خودت بزار و دو تا دشمن، بعد بازی کن،بشین واسه خودت بیس بساز تانک بساز و...، یارات میکشنشون :1. (31): به این میگن جنگ نیابتی:Love-ssa~! (1):
maysamsina
03-08-17, 13:13
همون کد تقلب منظورت هست؟
بازی کن تا یاد بگیری :lol:
نه بی شوخی ندارم،توی اینترنت هم واست گشتم نتونستم پیدا کنم.
توی اینجور مواقع که زیاد بلد نیستی، 3تا یار قوی با خودت بزار و دو تا دشمن، بعد بازی کن،بشین واسه خودت بیس بساز تانک بساز و...، یارات میکشنشون :1. (31): به این میگن جنگ نیابتی:Love-ssa~! (1):
اتفاقا رفیق من تو 2 روز با هارد تموش کردم . برای اس---مش میخاستم . بازیشم قشنگ بلدم :lol: تا حالا چند بار رفتمش از اولم داشتمش و سی دیوش دادم رفیقم گم کرد .
maysamsina
04-08-17, 00:43
سلام.
همه اینا رو باید بترتیب نصب کنم ؟ ویندوزم 7 32 بیتی
Contra 007 packed with RAR (110Mb):
Download from Deposit Files (Only the registered members can see the link)
Download from ModDB (Only the registered members can see the link)
Download from Revora (Only the registered members can see the link)
Contra 007 packed with ZIP (151Mb):
Fixes:
Fixed Contra 007 Launcher (0.16Mb) (Only the registered members can see the link)
Fixed Contra 007 AI (0.25Mb) (Only the registered members can see the link)
TechBaMohsen
06-08-17, 22:15
همه اینا رو باید بترتیب نصب کنم ؟ ویندوزم 7 32 بیتی
Contra 007 packed with RAR (110Mb):
Download from Deposit Files (Only the registered members can see the link)
Download from ModDB (Only the registered members can see the link)
Contra 007 packed with ZIP (151Mb):
Fixes:
Fixed Contra 007 Launcher (0.16Mb) (Only the registered members can see the link)
Fixed Contra 007 AI (0.25Mb) (Only the registered members can see the link)
آره میثم جان همونطور که شماره 1 و 2 و 3 و... نوشتم انجام بده.
کنترا 007 از هر آدرسی که راحت تری دانلود کن، مدل 151مگابایت با 110 مگابایت یکیه. فرقی ندارن.
موزیک هم داره اگر خواستی توی سایت اصلیش پک موزیک گذاشته باحالم هستن :1. (31):
اونی که نوشته Fixes هم مشکلات ریز و باگ های این پچ رو حل میکنه. بترتیب انجامشون بده.
maysamsina
07-08-17, 00:29
آره میثم جان همونطور که شماره 1 و 2 و 3 و... نوشتم انجام بده.
کنترا 007 از هر آدرسی که راحت تری دانلود کن، مدل 151مگابایت با 110 مگابایت یکیه. فرقی ندارن.
موزیک هم داره اگر خواستی توی سایت اصلیش پک موزیک گذاشته باحالم هستن :1. (31):
اونی که نوشته Fixes هم مشکلات ریز و باگ های این پچ رو حل میکنه. بترتیب انجامشون بده.
درود بنده مد رو دانلود کردم و راحت اینستال و لاونچ شد به بازی . ولی فقط اسکریمش داره درسته ؟ با داستان بازی پیش نمیره ؟ ارتش کلی نیز نداره . مثلا خلاصه ارتش آمرریکا
TechBaMohsen
07-08-17, 20:28
درود بنده مد رو دانلود کردم و راحت اینستال و لاونچ شد به بازی . ولی فقط اسکریمش داره درسته ؟ با داستان بازی پیش نمیره ؟ ارتش کلی نیز نداره . مثلا خلاصه ارتش آمرریکا
سلام.
نسخه ی کنترا نه،بلکه نسخه ی Remix ارتش کلی هم داره ولی مشکلش اینه یکم ناقصه،زیاد بالانس نیست، و اینکه هوش مصنوعیش ناقصه:
Contra Remix
Remix Escalation 0.9 Beta (110Mb) (Only the registered members can see the link)
داستان کلا نداره فقط Skirmish کار میده. آمریکا ارتش لیزر،دفاعی،هوایی و ربات داره.
چین ارتش پیاده نظام،ارتش تانک،بمب اتمی و آتش زا داره.
جی ال آ هم ارتش انتحاری، مواد سمی، نامرئی و تانک ساز داره.
maysamsina
08-08-17, 07:35
سلام.
نسخه ی کنترا نه،بلکه نسخه ی Remix ارتش کلی هم داره ولی مشکلش اینه یکم ناقصه،زیاد بالانس نیست، و اینکه هوش مصنوعیش ناقصه:
Contra Remix
Remix Escalation 0.9 Beta (110Mb) (Only the registered members can see the link)
داستان کلا نداره فقط Skirmish کار میده. آمریکا ارتش لیزر،دفاعی،هوایی و ربات داره.
درود . نسخه کنترا بنظرت مشکل نداره ؟ چون بعضی آپشنها و گزینها تو بازی لود نمیشه . به عنوان جنگ پیشرفته یا حالت نشسته سربازها و یا بمب کمکی یا .... لود نمیشه تا نصفه میمیاند ولی پر نمیشه و به ارتش اضافه نمیشه . نسخه ریمکس کاملتره یا کنترا ؟
maysamsina
10-08-17, 22:34
سلام.
Contra Remix
Contra Remix روی کنترا نصب کنم ؟
TechBaMohsen
14-08-17, 20:44
Contra Remix روی کنترا نصب کنم ؟
نسخه کنترا باید حتما جنرالت 2لول توی بازی بره بالا تا بتونی بمب و فلان بسازی.حتما باید پیشروی کنی وگرنه نمیزاره خانه های اصلی و تانک و هواپیمای اصلی بسازی.
اگر هم گیر کرد و بالا نیومد،یکدور پاک کن نصب کن درست میشه.
کنترا Remix رو بعد از اینکه بازی جنرال 1 و 2 رو نصب کردی و جنرال 2 رو آپدیت کردی و بعد کرک کردی، اونوقت Remix رو بنداز روی جنرالز.
حتما کنترا 007 پاک باشه، Contra Remix بصورت تنها، روی جنرال2 باشه.
maysamsina
14-08-17, 23:30
نسخه کنترا باید حتما جنرالت 2لول توی بازی بره بالا تا بتونی بمب و فلان بسازی.حتما باید پیشروی کنی وگرنه نمیزاره خانه های اصلی و تانک و هواپیمای اصلی بسازی.
اگر هم گیر کرد و بالا نیومد،یکدور پاک کن نصب کن درست میشه.
کنترا Remix رو بعد از اینکه بازی جنرال 1 و 2 رو نصب کردی و جنرال 2 رو آپدیت کردی و بعد کرک کردی، اونوقت Remix رو بنداز روی جنرالز.
حتما کنترا 007 پاک باشه، Contra Remix بصورت تنها، روی جنرال2 باشه.
رفیق الان بالانس کدومش بهتره ؟ کدومش بیشتر حال میده کنترا یا ریمکس ؟
TechBaMohsen
15-08-17, 11:48
رفیق الان بالانس کدومش بهتره ؟ کدومش بیشتر حال میده کنترا یا ریمکس ؟
کنترا 007 بالانسه و بدون باگ
کنترا ریمیکس فقط برای آنلاین یا با دوستان خوبه،وگرنه باگ زیاد داره،ولی یونیت های بسیار بیشتر و تنوع بمب های بیشتری نسبت به قبلی ها داره.هوش مصنوعیش کلا بخوبی کار نمیده.
کنترا 008 هم هست ولی یکم باگ داره هرچند یونیت های جدید و خاصی داره میتونه بعدا تستش کنی،هوش مصنوعیش هم یکم مشکل داره.