ورود

مشاهده نسخه کامل : گوشی های پشتیبانی کننده از 4.5g

Mamahy
14-07-17, 15:32
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزان شهر سخت افزار
چند وقت پیش یه مطلبی رو تو سایت دیدم که گفتم شاید ایجاد این تاپیک براش مناسب باشهارتباط 4.5G چیست؟ (آیا دستگاه من نیز از 4.5G پشتیبانی می‌کند؟) (Only the registered members can see the link) حالا سوال من این هست.
واقعا چه گوشی هایی زیر قیمت 1 میلیون تومان از شبکه فورجی پلاس ساپورت می کنند؟
خیلی جا ها درباره هین مطلب بحث شده ولی بعضی گوشی ها رو ذکر نکرده و یا از بعضی گوشی ها فقط بعضی مدل ها این قابلیت رو دارند.
می خواستم نظرتون رو در باره این گوشی های زیر بدونم چند قراره تا اخر تیر ماه با دوستم یکیش رو بخرم گفتم کمک کنید.
1-Lg k10 2017
2-Htc one a9
3-huawei gt3
4-huawei p9 lite
خیلی ممنون میشم کمک کنید چون واقعا وقت ندارم.
اگه گوشی دیگری مد نظرتون بود با قیمت مناسب و پشتیبانی از فورجی پلاس حتما بگید.
خیلی ممنون.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

AMD>INTEL
14-07-17, 15:39
بهترین گوشی‌های 4G بازار با قیمت زیر یک میلیون تومان (خرداد و تیر ۹۶) (Only the registered members can see the link)

Mamahy
14-07-17, 15:53
ببخشید مهندس من این متنو دیدم منظورم فورجی پلاس هست 4.5g
حالا نظرتون به این گوشی هایی که لیست کردم چیه؟ خوبن ارزش خرید دارن؟

AMD>INTEL
14-07-17, 16:03
بفخشید مهندس من این متنو دیدم منظورم فورجی پلاس هست 4.5g

اوکی
Lg k10 را میپسندم و در رتبه بعدی huawei p9 lite

Mamahy
14-07-17, 16:04
اخه چند جا شنیدم میگن پی 9 لایت فقط یک مدل خاصش این 4.5 رو پستیبانی می کنه؟ اونطوره؟
من نظرم بر اینه اول gt3 بعد الجی کا 10 بعد پی 9 لایت
Gt3چه طوره خوبه ?

ramin1000
14-07-17, 16:05
بفخشید مهندس من این متنو دیدم منظورم فورجی پلاس هست 4.5g

سلام

بد نیست که این مطلب رو هم بخونی

4.5 G رو هم خودت حدس بزن

لینک (Only the registered members can see the link)

الان دارم موبایل ها رو نگاه می کنم نظرم رو میگم

Mamahy
14-07-17, 16:10
سلام

بد نیست که این مطلب رو هم بخونی

4.5 G رو هم خودت حدس بزن

الان دارم موبایل ها رو نگاه می کنم نظرم رو میگم
بله مطلب خوبیه من الان نمیدونم دقیقا چرا که موبایل های زیادی سرعتشون از cat6 برابر یا بیشتر است ولی 4.5 جی رو پشتیبانی نمی کنن.
من می خوام سریعا برای دوستم یه مدل گوشی معرفی کنم که حسگر اثر انگشت داشته باشه و صفحه نمایشش در بازه 5 تا 5.5 باشه و از پشتیبانی شبکه 4.5 جی و سخت افزار خوبی و بدنه مناسب بهره مند باشه همین.

AMD>INTEL
14-07-17, 16:13
اخه چند جا شنیدم میگن پی 9 لایت فقط یک مدل خاصش این 4.5 رو پستیبانی می کنه؟ اونطوره؟
من نظرم بر اینه اول gt3 بعد الجی کا 10 بعد پی 9 لایت
Gt3چه طوره خوبه ?

من K10 را از نزدیک کار کردم .میتونم بگم گوشی بسیار خوبیه .

ramin1000
14-07-17, 16:21
بله مطلب خوبیه من الان نمیدونم دقیقا چرا که موبایل های زیادی سرعتشون از cat6 برابر یا بیشتر است ولی 4.5 جی رو پشتیبانی نمی کنن.
من می خوام سریعا برای دوستم یه مدل گوشی معرفی کنم که حسگر اثر انگشت داشته باشه و صفحه نمایشش در بازه 5 تا 5.5 باشه و از پشتیبانی شبکه 4.5 جی و سخت افزار خوبی و بدنه مناسب بهره مند باشه همین.

من گوشی سوم رو پیدا نکردم ولی از بین اون سه تای دیگه Huawei P9 lite گزینه بهتریه

گوشی زیر هم بالاتر از بودجه شماست که مدل 64 گیگ رو دوست شما باید بخره

Xiaomi Mi 5

Mamahy
14-07-17, 16:25
من گوشی سوم رو پیدا نکردم ولی از بین اون سه تای دیگه Huawei P9 lite گزینه بهتریه

گوشی زیر هم بالاتر از بودجه شماست که مدل 64 گیگ رو دوست شما باید بخره

Xiaomi Mi 5
گوشی سومی همون هونور 5 سی هست
شیاعومی برند خوبیه؟ قابل اعتماد هست ؟پس تا الان به این نتیجه رسیدیم که پی 10 لایت و الجی کا 10 گوشی های خوبی هستند و مد نظر من.ولی سوال اخر
کدوم مدل از این گوشی ها ار فورجی پلاس ساپورت می کنن چون تو سایت ایرانسل 10 مدل متنوع از الجی کا 10 و پی 10 لایت هست.

AMD>INTEL
14-07-17, 16:30
شیاعومی برند خوبیه؟ قابل اعتماد هست ؟پس تا الان به این نتیجه رسیدیم که پی 10 لایت و الجی کا 10 گوشی های خوبی هستند و مد نظر من.ولی سوال اخر
کدوم مدل از این گوشی ها ار فورجی پلاس ساپورت می کنن چون تو سایت ایرانسل 10 مدل متنوع از الجی کا 10 و پی 10 لایت هست.

مدلهای 2017 از 4.5G پشتیبانی میکنند . باز دقیقش را تا شب براتون در میارم .

ramin1000
14-07-17, 16:43

شما این مقایسه رو نگاه کن و بهترین رو انتخاب کن و بعد گوشی های دیگه رو در جای خالی (compare with) که در بالای هر گوشی قرار داره بنویس و روش کلیک کن تا در لیست مقایسه قرار بگیره

یه مقایسه هم باید خودت انجام بدی از نظر رنگ و طراحی و ... که سلیقه ایه

ال جی برند خیلی خوبیه ولی k10 2017 از لحاظ سخت افزاری حرفی واسه گفتن نداره

اگه اونجوری بخوام نگاه کنم Xiaomi و Huawei هم مورد پسند من نیستن

دوست شما الان عجله داره وگرنه می شد روی Galaxy J7 2017 هم فکر کرد

Mamahy
14-07-17, 16:48
مگه از 4.5g ساپورت می کنه؟

Meysam_M69
14-07-17, 17:51
سلام عذرخواهی میکنم بابت پرسش سوالم در اینجا من الان گوشی ۳جی دارم سرعت دانلود ۱ مگابایت هستش میخواستم بخاطر همین نسل ۴.۵ گوشیمو عوض کنم اگه خیلی تفاوت سرعت هستش اینکارو انجام بدم سرعت دانلود نسل ۴.۵ چند هستش؟
از خط همراه اول استفاده میکنم.

Mamahy
14-07-17, 17:59
دوست عزیز تست نکرده ام و اینجا جای پرسش نیست

AMD>INTEL
14-07-17, 18:50
دوست عزیز تست نکرده ام و اینجا جای پرسش نیست

عزیز جان به مهندس سعادت پیام دادم که شما را راهنمایی کنند . متخصص ما در قسمت موبایل در سایت هستند .

Mamahy
14-07-17, 18:52
عزیز جان به مهندس سعادت پیام دادم که شما را راهنمایی کنند . متخصص ما در قسمت موبایل در سایت هستند .
خیلی متشکرم مهندس امید جان

Pami
14-07-17, 20:42
سلام دوستان
از اونجایی که میانگین سرعت اینترنت در کشور ما 4-5 مگابیت بر ثانیه هست و سرعت تئوری LTE-A یا همون 4G+ حدود 300 مگابیت بر ثانیه، خیلی دلشوره اینکه گوشی تون از این قابلیت پشتیبانی کنه رو نداشته باشید
برای اینکه بدونید گوشی تون از این قابلیت پشتیبانی می کنه باید مودم CAT 6 به بالا داشته باشه تا بتونه به سرعت دانلود 300 مگابیت و استاندارد LTE-A برسه (از جدول زیر ببینید)
برای ارتباط 4.5G هم مودم CAT 9 لازم هست
برای پی بردن به اطلاعات گوشی تون کافیه دنبال اطلاعات مودم چیپست گوشی باشید، چیپست گوشی ها منظور Snapdragon و Mediatek و ... هست
راه دیگه هم جستجو در سایت gsmarena و مشاهده نسل مودم هست

Only the registered members can see the link

Pami
14-07-17, 20:57
سلام عذرخواهی میکنم بابت پرسش سوالم در اینجا من الان گوشی ۳جی دارم سرعت دانلود ۱ مگابایت هستش میخواستم بخاطر همین نسل ۴.۵ گوشیمو عوض کنم اگه خیلی تفاوت سرعت هستش اینکارو انجام بدم سرعت دانلود نسل ۴.۵ چند هستش؟
از خط همراه اول استفاده میکنم.

از نسل سه به چهار بله تفاوت زیادی می کنه و سرعت شما بستگی به ترافیک شبکه، نزدیکی به آنتن و ... ممکنه به حتی 20 مگابیت هم برسه
همچنین تاخیر شبکه هم توی نسل چهار کمتر هست و کیفیت بالاتری رو دارید، الان پوشش شبکه نسل چهار در شهرهای بزرگ هم از نسل 3 بیشتره

Mamahy
14-07-17, 22:15
سلام دوستان
از اونجایی که میانگین سرعت اینترنت در کشور ما 4-5 مگابیت بر ثانیه هست و سرعت تئوری LTE-A یا همون 4G+ حدود 300 مگابیت بر ثانیه، خیلی دلشوره اینکه گوشی تون از این قابلیت پشتیبانی کنه رو نداشته باشید
برای اینکه بدونید گوشی تون از این قابلیت پشتیبانی می کنه باید مودم CAT 6 به بالا داشته باشه تا بتونه به سرعت دانلود 300 مگابیت و استاندارد LTE-A برسه (از جدول زیر ببینید)
برای ارتباط 4.5G هم مودم CAT 9 لازم هست
برای پی بردن به اطلاعات گوشی تون کافیه دنبال اطلاعات مودم چیپست گوشی باشید، چیپست گوشی ها منظور Snapdragon و Mediatek و ... هست
راه دیگه هم جستجو در سایت gsmarena و مشاهده نسل مودم هست

Only the registered members can see the link
سلام
موضوع بحث این هست که چه گوشی هایی از قابلیت 4.5g پشتیبانی می کنن !
اولا داشتن مودمی با کتیگوری 9 لازم نیست کت 6 به بالا کاملا کارساز هست .
دوما فقط کت 6 بودن که دلیل نیست.mimo و انتن و خیلی چیز های دیگه هم دلیل میشه.
من فقط سوالم این که چه گوشی هایی از فورجی پلاس ساپورت میکنن شما لیست بده مثلا بگو هواوی فلان سامسونگ فلان در بازه قیمت 400 تا800 هزار تومان

Mamahy
14-07-17, 22:49
مهندس جان میشه یه راه ارتباطی با این اقای سعادت برام بزارید که من باهاشون کامل در مورد گوشی حرف بزنم واقعا وقت کمی دارم نمیتونم صبر کن چند روز دیگه باید خبر بدم.

AMD>INTEL
14-07-17, 22:56
مهندس جان میشه یه راه ارتباطی با این اقای سعادت برام بزارید که من باهاشون کامل در مورد گوشی حرف بزنم واقعا وقت کمی دارم نمیتونم صبر کن چند روز دیگه باید خبر بدم.

میان جواب میدن . بهشون خصوصی بزنید .

Mamahy
14-07-17, 23:00
اخه اصلا خصوصیشونو هم نمیدونم چه طور پیام بدم.
اگه میشه یوزرنیمشون رو بگید

AMD>INTEL
14-07-17, 23:05
اخه اصلا خصوصیشونو هم نمیدونم چه طور پیام بدم.
اگه میشه یوزرنیمشون رو بگید

روی نام کاربریش که در همین تاپیک پست زدن کلیک کنید . گزینه پیام خصوصی را کلیک کنید .

Pami
15-07-17, 02:50
سلام
موضوع بحث این هست که چه گوشی هایی از قابلیت 4.5g پشتیبانی می کنن !
اولا داشتن مودمی با کتیگوری 9 لازم نیست کت 6 به بالا کاملا کارساز هست .
دوما فقط کت 6 بودن که دلیل نیست.mimo و انتن و خیلی چیز های دیگه هم دلیل میشه.
من فقط سوالم این که چه گوشی هایی از فورجی پلاس ساپورت میکنن شما لیست بده مثلا بگو هواوی فلان سامسونگ فلان در بازه قیمت 400 تا800 هزار تومان

شما مشخصه خیلی اطلاعات بالایی دارید، اینو برای کسایی گفتم که مثل شما قوی در جریان نیستن
لازمه ی اتصال شما به شبکه قوی تر پشتیبانی مودم از اون نسل ارتباط هست
بحث آنتن و ... هم دخیله اما تا زمانی که مودم پشتیبانی نکنه امکانش نیست

کت 6 نهایت سرعت 300 مگابیت رو به شما میده که جزو دسته LTE-A Pro یا همون 4.5G قرار نمیگیره، لطفا سرچ کنید

برای دریافت مشاوره خرید هم اینجا:

لیست قیمت گوشی موبایل + مشاوره تخصصی رایگان خرید | آپدیت: 18 تیر (Only the registered members can see the link)

و همچنین :

بهترین گوشی‌های موبایل پیشنهادی بر اساس قیمت (خرداد و تیر 1396) (Only the registered members can see the link)