سلام
دوستان فرضا یک نفر خودکشی کرده. و بعد از چند روز منجر به فوت شده
آیا پلیس وارد قضیه میشه و تحقیقاتی شروع میکنه یا خیر؟
AMD>INTEL
12-07-17, 20:14
بله. بعد از کالبد شکافی اگر مشکوک باشه پلیس آگاهی دایره قتل وارد ماجرا می شود .
خبات کریمی
12-07-17, 20:43
سلام
دوستان فرضا یک نفر خودکشی کرده. و بعد از چند روز منجر به فوت شده
آیا پلیس وارد قضیه میشه و تحقیقاتی شروع میکنه یا خیر؟
سلام دوست گرامی
بازپرس صرفاً دستور میده علت مرگ رو بررسی کنن و اگر شواهدی نباشه که فرضا نشون بده صحنه سازی بوده و نه خودکشی، تموم! مثلا به این نتیجه میرسن یا اصلا فول واضحه که بر اثر شلیک به سر بوده. صرفا بررسی میکنن که خودکشی بوده یا نه، اگه به این نتیجه برسن خودکشی بوده تمومه. اینطور نیست که برن ببین چرا طرف خودکشی کرده تحت تاثیر کی و چی بوده. اون چیزا برا فیلم خارجی ها است!
life24
12-07-17, 20:54
طرف واقعا دارو مصرف کرده و محرز هست این قضیه .
پس با این حساب اگر پلیس ببینه که محرز هست و واقعا خودش دارو رو مصرف کرده ، ورود نمیکنه
دیگه کار به انگیزه خودکشی پلیس نداره و ورود نمیکنه؟
آخه تو گواهی فوت نوشته شده مسمومیت های اتفاقی !
پس مسمومیت عمدی چی میشه!؟
خبات کریمی
12-07-17, 21:20
طرف واقعا دارو مصرف کرده و محرز هست این قضیه .
پس با این حساب اگر پلیس ببینه که محرز هست و واقعا خودش دارو رو مصرف کرده ، ورود نمیکنه
دیگه کار به انگیزه خودکشی پلیس نداره و ورود نمیکنه؟
آخه تو گواهی فوت نوشته شده مسمومیت های اتفاقی !
پس مسمومیت عمدی چی میشه!؟
بستگی داره اطرافیان /خانواده قربانی چی بگن/ پلیس به چی برسه
اگه انگیزه جنایی مطرح باشه چرا رسیدگی میکنن.
اما فرضا من خودکشی کنم خانواده یا کسی چیز خاصی برا گفتن نداشته باشه نه تمومه خاک میکنن انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده
مسمومیت اتفاقی اگه ناخواسته باشه مثلا مصرف زیاد دارو/مصرف اشتباهی/مصرف اتفاقی (آلودگی) اینا نه. اما یکی که هیچ دارویی مصرف نمیکنه یهو با مسومیت بمیره این جنبه جنایی پیدا میکنه. البته کلا به بازپرس و گزارش پلیس بستگی داره پرونده به چه سمتی بره.
پلیس صرفا صورت جلسه میکنه، چیزی ببینه میده بازپرس، بازپرس طبق تشخیص خودش تصمیم میگیره اما اگه کسی فکر کنه جنبه جنایی داره میتونه شاکی بشه/درخواست رسیدگی بکنه.
- - - Updated - - -
اگه کسی بخواد با دارو بکشه یکسری راه داره حتما اون راه ها محتمل نبوده و رد شده احتمالش
مثلا به زور دارو رو به خورد مقتول داده باشن باید اثاری از ورود یا خروج یک نفر یا اثاری از اسیب دیدگی در اون فرد دیده بشه
اگه شما به کسی مطنون هستین من هیچ اطلاعی ندارم ولی اصولا باید بشه شکایتی چیزی کرد که بررسی دقیقتر بشه
اصولا مرگ با دارو چه خودکشی باشه چه کسی بخواد یکی دیگه رو از بین ببره فوق العاده سخته و بالای 80 درصد ناموفق
چون برخلاف فیلم ها دارو اصلا راحت نمیکشه
چون داروی خطرناک راحت گیر نمیاد
چون داروی خطرناک خیلی کمه
چون اغلب داروهای امروزی خیلی کم خطر هستند
کسی میتونه موفق باشه که شناخت /آگاهیی بالایی داشته باشه.
کسی با خوردن داروهای معمولی که دکتر میده نمیمیره.
اونا فقط فیلمه که طرف بسته قرصشو میخوره بای بای.
AtrafNET
13-07-17, 15:13
حرف های آقای کریمی درسته چون تو فیلم ها واقعاً درباره زمینه خودکشی خیلی اغراق میکنن.
مثلاً می دونید آمپول هوا هم باعث مرگ نمیشه؟ یعنی اگه شما سرنگ بگیرید و توی رگتون هوا هم تزریق کنید مطمئن باشید نمی میرید.
همش باور های غلطی که با فیلم ها تو ذهن مردم افتاده خودم شخصاً دیدم تو یه فیلم خارجی بود پرستار یه آمپول هوا میزنه درجا چند ثانیه ای می میره در صورتی که اینطور نیست و برای مرگ با هوای وارد شده در خون باید حداقل هوای خیلی خیلی بیشتری نسبت به یه آمپول چند سی سی معمولی باشه.
DOOM999
13-07-17, 15:48
با کشتن خودتون به عاشق حقیقی خودتون یعنی خدا اهانت کردید اون رو نادیده گرفتید و عشقش رو پس زدید و جزای این اهانت عذاب ابدی و سخت برای شخص شماست .
AtrafNET
13-07-17, 17:33
نامربوط به بحث
DOOM999
13-07-17, 18:25
حذف پست...
AtrafNET
13-07-17, 19:11
نامربوط به بحث
DOOM999
13-07-17, 19:37
درسته تایپیک شلوغ شد استاد امید پست های منم حذف کن چون از بحث اصلی خارج شدم
علی حسنی
13-07-17, 20:34
می دونید آمپول هوا هم باعث مرگ نمیشه؟ یعنی اگه شما سرنگ بگیرید و توی رگتون هوا هم تزریق کنید مطمئن باشید نمی میرید.
آمبولی هوا تا 100 سی سی به درون وریدها ندرتا مشکلی ایجاد میکند ولی در مقادیر بیشتر از اون بصورت حباب بزرگی داخل قلب می شه و مانع پمپاژ خون از قلب می شود.( اکثر تزریق ها وریدی انجام میشه)
اما تزریق هوا به درون شریان می تواند مشکل ساز بشه بطوریکه وجود 2 سی سی حباب هوا در جریان خون مغز باعث سکته مغزی می شود و وجود نیم سی سی هوا در عروق کرونر باعث ایست قلبی می شه و مرگ ...
AMD>INTEL
13-07-17, 21:00
دوستان پست های خود که درباره روشهای .... هست ویرایش کنید .این موارد دیده بشه برای سایت مشکل ایجاد میشه . من هم نمیتونم تمام پست ها را چک کنم . خود کاربران باید رعایت کنند .
sfmth
13-07-17, 23:54
اگه اوضاعتون اونقدر بد باشه که تنها راهتون مرگ باشه خوب خدا خودش میکشتتون اگه هنوز زنده این دلیل داره هیچ چیز بی دلیل نیست. امیدتون رو حفظ کنین و به زندگی ادامه بدین و به حرف های استاد امید گوش کنین
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
mohsen1367
14-07-17, 01:28
--_:؛_/^'-":
AtrafNET
14-07-17, 08:55
دوستان پست های خود که درباره روشهای .... هست ویرایش کنید .این موارد دیده بشه برای سایت مشکل ایجاد میشه . من هم نمیتونم تمام پست ها را چک کنم . خود کاربران باید رعایت کنند .
آقا امید می خوای پست های نا مربوط رو کلاً پاک کنید خیلی ممنون هم که احترام همه رو رعایت میکنید و میذارید خودشون تصمیم بگیرن :1. (35):
ramin1000
15-07-17, 11:25
امروز صبح برای من با صبح های دیگه فرق می کرد چون وقتی صفحه اول انجمن رو باز کردم و دیدم که دوستمون آنلاینه واقعا خیلی خوشحال شدم و به نظرم صحبت های دوستان موثر واقع شد