PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد مشگل Task maneger

pouyaza
12-07-17, 15:31
با سلام در task manegerلب تاب من همیشه پر از برنامه های در حال اجرا هست چه جوری میتونم ببندمشون20688

فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk

amin.fa
12-07-17, 21:15
سلام. تو ویندوز 7 که اگه روشون راست کلیک کنی گزینه end processرو بزنی بسته میشه این کارو امتحان کن ببین میشه. راستی مواظب باش برنامه های مربوط به ویندوز رو نبندی چون باعث مشکلات در ویندوز میشن

sfmth
12-07-17, 21:27
نه اینها برای بستن نیستن
همشون برنامه های ویندوز هستن
برنامه هارو فقط از توی نوار پایین یا با زدن دکمه ضربدر ببندین

amin.fa
12-07-17, 21:57
بیشترشون برنامه ویندوز هستن ولی همشون که برنامه ویندوز نیستن مثل تلگرام . بابستن از طریق ضربدر هم خیلی از برنامه ها بسته میشه ولی بعضی از برنامه ها نمیرن و هم رم رو اشغال میکنن هم سی پی یو رو

sfmth
12-07-17, 21:58
بیشترشون برنامه ویندوز هستن ولی همشون که برنامه ویندوز نیستن مثل تلگرام . بابستن از طریق ضربدر هم خیلی از برنامه ها بسته میشه ولی بعضی از برنامه ها نمیرن و هم رم رو اشغال میکنن هم سی پی یو رو
بله ولی اگه ایشون ندونن کدوم رو ببندن بهتره نبندن منظور من این بود

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

AtrafNET
13-07-17, 15:22
البته بعضی محصولات مایکروسافت تو ویندوز 10 الکی فقط درحال اجرا هستن و ممکنه خیلی ها اصلاً ازشون استفاده نکنن.
مثلاً تا ویندوز 10 نصب کنید همیشه OneDrive اتومات اجرا میشه و اگر استفاده نمیکنید می تونید غیرفعال کنید یا تو همین عکس هم Skype مایکروسافت درحال اجراست و اگر از سرویس چت اسکایپ استفاده نمیکنید اینم می تونید غیرفعالش کنید.

در همین Task Manager ویندوز 10 به تب Start-Up برید می تونید برنامه هایی که خودشون تا کامپیوتر روشن میکنید اجرا میشن رو ببینید و اگر دوست نداشتید با دکمه Disable غیرفعالشون کنید.
معمولاً چیز هایی اضافی که برای ما ایرانی ها هست یکیش مثلاً Adobe Updater هستش که وقتی فتوشاپ یا یه محصول ادوبی رو نصب کنید خودکار میاد تو Start-Up و وقتی ما کرکی و غیرقانونی استفاده میکنیم رسماً آپدیتی هم نداریم پس بهتره غیرفعالش کرد.

ramin1000
13-07-17, 16:14
البته بعضی محصولات مایکروسافت تو ویندوز 10 الکی فقط درحال اجرا هستن و ممکنه خیلی ها اصلاً ازشون استفاده نکنن.
مثلاً تا ویندوز 10 نصب کنید همیشه OneDrive اتومات اجرا میشه و اگر استفاده نمیکنید می تونید غیرفعال کنید یا تو همین عکس هم Skype مایکروسافت درحال اجراست و اگر از سرویس چت اسکایپ استفاده نمیکنید اینم می تونید غیرفعالش کنید.

در همین Task Manager ویندوز 10 به تب Start-Up برید می تونید برنامه هایی که خودشون تا کامپیوتر روشن میکنید اجرا میشن رو ببینید و اگر دوست نداشتید با دکمه Disable غیرفعالشون کنید.
معمولاً چیز هایی اضافی که برای ما ایرانی ها هست یکیش مثلاً Adobe Updater هستش که وقتی فتوشاپ یا یه محصول ادوبی رو نصب کنید خودکار میاد تو Start-Up و وقتی ما کرکی و غیرقانونی استفاده میکنیم رسماً آپدیتی هم نداریم پس بهتره غیرفعالش کرد.

سلام

من یک نرم افزار دارم که به دلایلی دوست ندارم اسمش رو بگم

این نرم افزار فقط روی ویندوز 7 و 32 بیت کار می کنه و چون من کار کردن با اون رو کامل بلد هستم نمی تونم از نرم افزارهای جدید استفاده کنم جالب این هست که من ویندوز 10 و 32 بیت رو نصب کردم اما روی اون هم کار نمی کنه

به همین خاطر من محدود به استفاده از 3.5 گیگ رم و ویندوز 7 هستم و نمی تونم سیستم جدید بخرم

به نظر شما چطور می شه یک درایور برای سیستم عامل 64 بیت نوست البته من تو نمایشگاه کتاب یک کتاب آموزش زبان اسمبلی خریدم که خودم بنویسم و تا فصل دوم همه چی خوب پیش می رفت اما دیگه دیدم نمی تونم یاد بگیرم یعنی کار من نیست

به نظر شما ما تو ایران کسی یا موسسه ای رو داریم که بتونه درایور نرم افزاری برای ویندوز 64 بیت بنویسه

چون شما ویندوز 10 رو داری اگه وقت داشتی یک تاپیکی بزن و این آموزش ها رو تصویری قرار بده مثل disable کردن نرم افزارهای پیش فرضی که استفاده ای ندارن

مثلا یکی از مشکلات من تو ویندوز 10 این بود که هر عکس رو باز می کردم دیگه مثل ویندوز 7 اون عکس نشون داده نمی شد و یک پنجره جدید می اومد که اصلا باهاش حال نکردم و نمی دونم که تو نسخه جدید این برطرف شده یا نه