دوستان بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدین.از لحاظ سازگاری با انواع رم و غیره.بعضی از دوستان میگن مدل msi با برخی رمها سازگار نیستش
MSi B350 Tomahawk
Gigabyte AB350 Gaming 3
AMD>INTEL
10-07-17, 13:04
سلام
این مورد هم از اون حرف ها بود . یکی از کم دردسرترین بردهای AM4 هستند . به راحتی با هر رمی کار میکنند .مخصوصا با این بایوس آخری
هر دو این بردها خوب هستند .
mehdi_kingmax
10-07-17, 13:13
سلام
این مورد هم از اون حرف ها بود . یکی از کم دردسرترین بردهای AM4 هستند . به راحتی با هر رمی کار میکنند .مخصوصا با این بایوس آخری
هر دو این بردها خوب هستند .
امید جان شما کدومو انتخاب میکنی؟
AMD>INTEL
10-07-17, 13:17
امید جان شما کدومو انتخاب میکنی؟
واقعا فرق زیادی نمی کنند . هر کدام که قیمت مناسبتری دارند را تهیه کن .
ramin1000
10-07-17, 22:02
دوستان بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدین.از لحاظ سازگاری با انواع رم و غیره.بعضی از دوستان میگن مدل msi با برخی رمها سازگار نیستش
MSi B350 Tomahawk
Gigabyte AB350 Gaming 3
من Gigabyte AB350 Gaming 3 رو انتخاب می کنم یعنی برای خودم هم، همین رو می خرم
M.T.N.8
11-07-17, 00:02
MSi B350 Tomahawk
Gigabyte AB350 Gaming 3
اگه پورت usb -c براتون مهم نیس برد گیگا سیستم صوتی بهتری داره
اگه قیمت مناسب و پروت usb-c با ظاهر بهتر بخای برد msi رو انتخاب کن
mehdi_kingmax
11-07-17, 01:00
اگه پورت usb -c براتون مهم نیس برد گیگا سیستم صوتی بهتری داره
اگه قیمت مناسب و پروت usb-c با ظاهر بهتر بخای برد msi رو انتخاب کن
یعنی شما ظاهر msi رو به گیگا ترجیح میدی با اون led هاش که البته یه چیز اضافه هست
فکر میکردم برعکسه
M.T.N.8
12-07-17, 14:46
یعنی شما ظاهر msi رو به گیگا ترجیح میدی با اون led هاش که البته یه چیز اضافه هست
فکر میکردم برعکسه
دوست عزیز این یه انتخاب کاملا سلیقه ای هست و اگه برد گیگا چشتو گرفته بدون شک بخرش
ولی این طرح MSI که با همین اسم برای چیپ z270 ساخته شده برنده چند جایزه طراحی شده
نورپردازی مادربرد هم کلا زیاد معیار خوبی برای مقایسه نیس چون با نوار های led RGB میشه داخل کیسو خیلی خوب نورپردازی کرد