ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم برای یک معمار (3DsMax , AutoCAD , Photoshop)

babak_tour
10-07-17, 12:35
سلام.
یک سیستم می‌خواستم برای خواهرم که معمار هست. با نرم‌افزار‌های AutoCAD و 3DsMax و Photoshop کار می‌کنه.
تو این ۵ ساله اخیر بیشتر چون دانشجو بوده و داشته یاد می‌گرفته، یه لپتاپ ASUS N53sv کارش رو راه انداخته. دلیل اینکه قصد داره یک سیستم جدید بگیره اینه که کار‌ها زیادتر و سنگین‌تر شده و از این لپتاپ انتظار بیشتری نمی‌شه داشت.

به من سپرده که یه سیستم جدید براش جور کنم.
تو این چند هفته یه جستجویی توی اینترنت کردم و چندتا لیست هم جور کردم، منتها چند سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنید و به اون‌ها جواب بدین ممنون می‌شم:

۱.موقع رندر گرفتن، یه تعداد مربع رو ی عکس میاد که تعداد اونها به تعداد هسته‌های cpu بستگی داره و اندازه‌ی اون‌ها به وضوح انتخابی برای عکس. من نمی‌دونم که سرعت کار هر مربع به چی بستگی داره؟ به سرعت cpu یا به سرعت VGA.
به همین دلیل این سوال بوجود میاد که cpu مهمتره و یا کارت گرافیک؟

۲.بین خود cpu ها معماری چه اهمیتی داره؟ core i7معماری بهتری داره و یا xeon هم کار راه می‌ندازه؟ با دومی می‌شه با قیمت کمتری یه سیستم با هسته‌های پردازشی خیلی بیشتر تهیه کرد.

۳.بین کارت گرافیک‌ها کدوم قبلیت مهمتره؟ معماری(quadro یا GTX)،مقدار رم، سرعت رم، پهنای باند رم، سرعت هسته، تعداد CUDA، عمق رنگ(چند bit باشه برای رندر گرفتن یک صحنه مناسب هست)؟

بودجه در درجه‌ی دوم اهمیت قرار داره ولی مسلماً از یک حدی بیشتر نباید بشه. ما حدود ۷ میلیون تومن رو درنظر گرفتیم، ولی اگر برای یک سیستم که برای چندین یال کار راهبنداز باشه تا ۹ هم امکان داریم.

AMD>INTEL
10-07-17, 12:58
سلام سیستم پیشنهادی من بر اساس پردازنده رایزن هست
AMD RYZEN 7 1800X
MAIN GIGABYTE AX370-Gaming 5
Crucial Ballistix Elite 16GB 8GBx2 3200Mhz CL15
VGA MSI 1080 ARMOR
SSD 250GB SAMSUNG 850 EVO
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN Z4
POWER COOLER MASTER V650
CPU COOLER GREEN GLC240-EVO
DVD/RW LITEON 24X
----------
1-در این برنامه ها هر دو پردازنده و گرافیک باید قدرت مناسبی داشته باشند . مسلما هر چقدر این این دو قطعه قدرت مناسب داشته باشند عملکرد بهتری خواهند داشت
2-در حال حاضر پردازنده های رایزن به دلیل قیمت مناسب و عملکرد در برنامه هایی که چند هسته را درگیر می کنند . انتخاب مناسبیه
3-کارت های GTX جیفورس هم به دلیل داشتن هسته کودا مشکلی در این برنامه ها ندارند

AMD>INTEL
10-07-17, 13:20
سلام سیستم پیشنهادی من بر اساس پردازنده رایزن هست
AMD RYZEN 7 1800X
MAIN GIGABYTE AX370-Gaming 5
Crucial Ballistix Elite 16GB 8GBx2 3200Mhz CL15
VGA MSI 1080 ARMOR
SSD 250GB SAMSUNG 850 EVO
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN Z4
POWER COOLER MASTER V650
CPU COOLER GREEN GLC240-EVO
DVD/RW LITEON 24X
----------
1-در این برنامه ها هر دو پردازنده و گرافیک باید قدرت مناسبی داشته باشند . مسلما هر چقدر این این دو قطعه قدرت مناسب داشته باشند عملکرد بهتری خواهند داشت
2-در حال حاضر پردازنده های رایزن به دلیل قیمت مناسب و عملکرد در برنامه هایی که چند هسته را درگیر می کنند . انتخاب مناسبیه
3-کارت های GTX جیفورس هم به دلیل داشتن هسته کودا مشکلی در این برنامه ها ندارند

این بررسی هم کمکت میکنه برای انتخاب

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

babak_tour
10-07-17, 17:54
این بررسی هم کمکت میکنه برای انتخاب

Only the registered members can see the link

ممنو از راهنماییت، این لینک آخری مقایسه‌ی خوبی بود.
یک دلیل مهم برای نرفتن طرف AMD بحث آینده است. من یک سیستم می‌خوام برای کار، سیستمی که انتظار دارم تا ۵ سال آینده مثل چی کار کنه و البته در طی و یا بعد از این مدت قابلیت ارتقاء و یا فروش داشته باشه.
حالا من اگه روی AMD حساب باز کنم، شرکتی که افت‌های زیاد و خیز‌های کم داشته، کار منطقی‌ای نیست.

در هر صورت می‌شه حدود قیمت این لیست رو بهم بدی؟

AMD>INTEL
10-07-17, 17:59
ممنو از راهنماییت، این لینک آخری مقایسه‌ی خوبی بود.
یک دلیل مهم برای نرفتن طرف AMD بحث آینده است. من یک سیستم می‌خوام برای کار، سیستمی که انتظار دارم تا ۵ سال آینده مثل چی کار کنه و البته در طی و یا بعد از این مدت قابلیت ارتقاء و یا فروش داشته باشه.
حالا من اگه روی AMD حساب باز کنم، شرکتی که افت‌های زیاد و خیز‌های کم داشته، کار منطقی‌ای نیست.

در هر صورت می‌شه حدود قیمت این لیست رو بهم بدی؟
البته اشتباهه دوست عزیز کمی سرچ بزنید سایت های خارجی و همینطور شرکت های ایرانی که سیستم تخصصی رندر جمع می کنند . سیستم های خوبی بر اساس رایزن لیست کرده بودند . پردازنده های اینتل در حد عملکرد این پردازنده 5-6 میلیون قیمت دارند .
قیمت ها را در لینک زیر هست .
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سخت‌افزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 19 تیر (Only the registered members can see the link)