PDA

مشاهده نسخه کامل : وضعیت هارد و برطرف کردن مشکلش

0reza666
07-07-17, 19:36
با سلام. این هارد ایا مشکلش خیلی جدیه؟

Only the registered members can see the link

و ایا به مرور زمان بدتر میشه یا نه همینطوری میمونه؟

اصلا راهی هست این موردا درست بشه چون تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی نداشت و یا بقول گفتنی فیزیکی هست و نمیشه کاریش کرد؟

البته هارد اصلا زربه نخوره روشن بوده تکون نخوره یهو اینطوری شده اونم بعد صفحه ابی مرگ که چندین بار در یک روز میومد و حی سیستم ر استارت میشود. البته فکر کنم ویندوز خراب شده.

AMD>INTEL
07-07-17, 19:48

اصلا راهی هست این موردا درست بشه چون تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی نداشت و یا بقول گفتنی فیزیکی هست و نمیشه کاریش کرد؟

البته هارد اصلا زربه نخوره روشن بوده تکون نخوره یهو اینطوری شده اونم بعد صفحه ابی مرگ که چندین بار در یک روز میومد و حی سیستم ر استارت میشود. البته فکر کنم ویندوز خراب شده.

شات اسکرین با hd senitel با قسمت Overview

ramin1000
07-07-17, 19:51
سلام

اول باید از اطلاعات هارد بکآپ بگیری

1- از دستور زیر استفاده کن (برای هر پارتیشن به طور جداگانه)

20640

2- نرم افزار HD Tune Pro رو نصب کن و برو روی سربرگ erase و zero fill رو انتخاب کن و start رو بزن

0reza666
07-07-17, 19:52
شات اسکرین با hd senitel با قسمت Overview

؟

AMD>INTEL
07-07-17, 19:53
سلام

1- از دستور زیر استفاده کن (برای هر پارتیشن به طور جداگانه)

20640

2- نرم افزار HD Tune Pro رو نصب کن و برو روی سربرگ erase و zero fill رو انتخاب کن و start رو بزن

هاردی که ویندوز اگر رو باشه . اولا با این کار نمیشه چون اجازه نمیده . در ضمن شما باید به کاربر بگید با این کار کل اطلاعاتش غیر قابل بازیابی میشه . چون تمام سکتورهاشو صفر میکنه . راهنمایی غلط انجام ندید

AMD>INTEL
07-07-17, 19:55

؟

بد سکتور دارید .
از اطلاعات بکاپ بگیرید
وصل کنید به سیستم دیگر و با برنامه زیر کل هارد را low level format کنید . بعد از انجام این کار مجدد اسکرین شات بگذارید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

ramin1000
07-07-17, 19:56
هاردی که ویندوز اگر رو باشه . اولا با این کار نمیشه چون اجازه نمیده . در ضمن شما باید به کاربر بگید با این کار کل اطلاعاتش غیر قابل بازیابی میشه . چون تمام سکتورهاشو صفر میکنه . راهنمایی غلط انجام ندید

نوشتم که:

بد سکتور دارید .
از اطلاعات بکاپ بگیرید
وصل کنید به سیستم دیگر و با برنامه زیر کل هارد را low level format کنید . بعد از انجام این کار مجدد اسکرین شات بگذارید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

استفاده از low level format آخرین مرحله است نه اولین مرحله

0reza666
07-07-17, 20:01
بد سکتور دارید .
از اطلاعات بکاپ بگیرید

ایا فعلا میشه کار کرد تا بعد یه هارد اس اس دی بگیرم و رو هارد اس اس دی ویندوز نصب کنم و رو همین سیستمم هارد اچ دی دی وصل کنم و مراحلی که گفتین انجام بدم؟ یا نه همینطوری کار بکشم ممکنه بدتر بشه و بدسکتور بیشتری بگیره؟ اخه فعلا نمیتونم هارد اس اس دی بگیرم سیستم دیگه ای هم فعلا در دسترس نیست و حتی فعلا وقتشم ندارم:1. (28):

AMD>INTEL
07-07-17, 20:04
ایا فعلا میشه کار کرد تا بعد یه هارد اس اس دی بگیرم و رو هارد اس اس دی ویندوز نصب کنم و رو همین سیستمم هارد اچ دی دی وصل کنم و مراحلی که گفتین انجام بدم؟ یا نه همینطوری کار بکشم ممکنه بدتر بشه و بدسکتور بیشتری بگیره؟ اخه فعلا نمیتونم هارد اس اس دی بگیرم سیستم دیگه ای هم فعلا در دسترس نیست و حتی فعلا وقتشم ندارم:1. (28):

بدسکتورها به این شکل اضافه میشوند . بهتره بکاپ بگیرید و کاری که گفتم را انجام بدید .

- - - Updated - - -

نوشتم که:

استفاده از low level format آخرین مرحله است نه اولین مرحله

اون zerofill تفاوتی با llf ندارد . امیدوارم این رو بدونید

ramin1000
07-07-17, 20:10

آقا رضا اون مرحله اول که نوشتم به صورت زیره

روی درایوی که روش ویندوزه راست کلیک کن و properties رو بزن و طبق عکس عمل کن و باید ریستارت کنی خودش این عمل رو انجام میده

عکس (Only the registered members can see the link)

بدسکتورها به این شکل اضافه میشوند . بهتره بکاپ بگیرید و کاری که گفتم را انجام بدید .

- - - Updated - - -

اون zerofill تفاوتی با llf ندارد . امیدوارم این رو بدونید

من رفتم دقیق نگاه کردم و دیدم که هارد دیسک های جدید فقط تو کارخانه LLF می شن بنابراین چیزی به نام LLF که شما می فرمائید نداریم

هارد دیسک های جدید باید Zero Fill بشن و از اسمش پیداست که چه کاری انجام میده

AMD>INTEL
07-07-17, 20:37
من رفتم دقیق نگاه کردم و دیدم که هارد دیسک های جدید فقط تو کارخانه LLF می شن بنابراین چیزی به نام LLF که شما می فرمائید نداریم

هارد دیسک های جدید باید Zero Fill بشن و از اسمش پیداست که چه کاری انجام میده

اون سایت هایی که خوندی دوزار ارزش علمی ندارد . برنامه LLF نمونشه . اون فرمت سطح پایین که این سایت ها مینویسند از کتاب های سخت افزار 20 سال پیشه .
سال 2017
برنامه HDD LLF Low Level Format Tool

This HDD Low Level Format utility is free for home use. It can erase and Low-Level Format a SATA, IDE, SAS, SCSI or SSD hard disk drive. Will also work with any USB and FIREWIRE external drive enclosures as well as SD, MMC, MemoryStick and CompactFlash media.

ramin1000
07-07-17, 21:15

آقا رضا مطلب زیر رو بخون

لینک (Only the registered members can see the link)

0reza666
15-08-17, 21:12
همنطور که گفتم فعلا خیلی کار دارم و وقت ندارم اینکارهای که گفتین انجام بدم.

اما امروز تست کردم با این صحنه مواجه شدم.

خیلی خیلی عجیبه. خودش خود به خود درست شد!!؟

مگه داریم مگه میشه؟ :1. (27)::1. (35)::1. (26): حالا جریان چی بوده؟

AMD>INTEL
15-08-17, 21:59
همنطور که گفتم فعلا خیلی کار دارم و وقت ندارم اینکارهای که گفتین انجام بدم.

اما امروز تست کردم با این صحنه مواجه شدم.

خیلی خیلی عجیبه. خودش خود به خود درست شد!!؟

مگه داریم مگه میشه؟ :1. (27)::1. (35)::1. (26): حالا جریان چی بوده؟

نه با hd tune , HD SENITEL هم تست کنید

0reza666
15-08-17, 22:24
نه با hd tune , HD SENITEL هم تست کنید

همین الان

خدارو شکر که سالمه. درسته؟

AMD>INTEL
15-08-17, 22:32
همین الان

خدارو شکر که سالمه. درسته؟

بله سالم نشون میده

0reza666
15-11-17, 09:31
بله سالم نشون میده

وضعیت این دو تا هاردم چطوره؟

و اینکه اون روز چی میگه؟ یعنی فقط 169 روز دیگه عمر میکنه این هارد اس اس دی که تازه خریدم:1. (27):

AMD>INTEL
15-11-17, 10:19
وضعیت این دو تا هاردم چطوره؟

و اینکه اون روز چی میگه؟ یعنی فقط 169 روز دیگه عمر میکنه این هارد اس اس دی که تازه خریدم:1. (27):

۱۶۹ روز یک پارامنره نه جلوش نوشته day
lifetime نوشته بالای ۱۰۰۰ روز

taha.h
17-11-17, 09:46
۱۶۹ روز یک پارامنره نه جلوش نوشته day
lifetime نوشته بالای ۱۰۰۰ روز

سلام
از عمر این هارد 621 روز باقی مانده است؟ اگر نه پس این عدد چیست؟
یک سوال هم اینکه اگر هارد رو خوب و درست ازش استفاده کنیم, آیا بدون اینکه طول عمر خاصی داشته باشد, قابل استفاده می باشد؟ یا اینکه هر چقدر هم خوب استفاده شود بالاخره خراب خواهد شد؟

AMD>INTEL
17-11-17, 09:59
سلام
از عمر این هارد 621 روز باقی مانده است؟ اگر نه پس این عدد چیست؟
یک سوال هم اینکه اگر هارد رو خوب و درست ازش استفاده کنیم, آیا بدون اینکه طول عمر خاصی داشته باشد, قابل استفاده می باشد؟ یا اینکه هر چقدر هم خوب استفاده شود بالاخره خراب خواهد شد؟

جلوش نوشته DAYS برای سوال هم تاپیک بزنید

0reza666
17-11-17, 21:04
این فکر کنم برنامه خود هارد اس اس دی من باشه

Ultimate SU650 Solid State Drive | ADATA (Only the registered members can see the link)

اینم ادرس اون تاپیکم

خوب حالا همه چیز اوکی دیگه درسته؟

؟؟؟

AMD>INTEL
18-11-17, 05:33
این فکر کنم برنامه خود هارد اس اس دی من باشه

Ultimate SU650 Solid State Drive | ADATA (Only the registered members can see the link)

اینم ادرس اون تاپیکم

خوب حالا همه چیز اوکی دیگه درسته؟

؟؟؟

بله اوکیه .

0reza666
18-11-17, 13:16
در این تاپیک

که قفله قبلا همچین مشکلی داشتم بگزریم.

وقتی فقط هارد اس اس دی وصله به سیستم همین ثانیه که نوشتم خاموش و روشن میشه و هیچ صدای اضافه دیگه از کیس در نمیاد

ولی وقتی هارد اچ دی دی هم نصبه هم سیستم یکم دیر تر بالا میاد دیر ترم خاموش میشه. مشکل اینجا نیست.

موقعه خاموش شدن یه صدای عجیبی از از هارد میاد که فکر کنم از اس اس دی باشه و بلافاصله خاموش نمیشه انگار اول خودش یه ثانیه حالت خاموش میگیره بعد از هارد اچ دی دی اجازه مگیره بعد ظرف 2 ثانیه که به هارد اچ دی دی داده خاموش میشه. در صورتی که من 3 ثانیه قبل دکمه شاتادوم (خاموش شدن) زدم.

خوب مشکل از کجا میتونه باشه؟

ایا برای همه دوستان اینطوریه؟ منظورم اینه همه دوستانی که دوتا هارد دارن. یدونه اس اس دی یدونه اچ دی دی دارن.

صدا 001 (Only the registered members can see the link)

اینم صداش یکم بد شد چون یهو یه موتور از خیابون رد شد ولی با حندث فری گوش کنین معلومه. تازه هرچقدر کامپیوتر بیشتر روشن میبود دیرتر خاموش میشود و تست هاردم که پیام قبلیم عکسش هست و خوب من برای تست سریع روشن و صدارو ظبط و سریع خاموش کردم دیگه ولی بالا متن نوشتم همنطوری و مشکوکه بخدا.

بله اوکیه .

...

0reza666
23-11-17, 13:33
من اشتباه میکردم صدا از هارد اچ دی دی هست ولی خوب چرا اینطوریه؟ هارد که کاملا سالمه؟

صدای هارد اس اس دی نبود. اون صداش خیلی کمه. وقتی با برنامه فشار میارم بهش فقط خیلی کم صدای صوت مانند میده. مشکلی نیست.

مشکل پیام قبلیم هست که وقتی میخوام کامپیوتر خاموش کنم دیر و اون صدای مشکوک از هارد اچ دی دی میاد و چند سانیه دیر کامپیوتر خاموش میشه.

0reza666
11-04-18, 09:21
یه سوال دیگه دارم.
البته قبلا اینطوری نبود یا بود خیلی خیلی کم بود شایدم من نمیشنیدم.
وقتی سیستم روشن می کنم و ویندوز میخواد بالا بیاد اینبار واقعا به صورت تکی تست کردم هارد اس اس دی صوت میکشه و وقتی کامل ویندوز بالا امد و برای استفاده اس دیگه هیچ صدای نمیده فقط همون موقعه بالا امدن ویندوز؟
چرا اینطوری و اینکه چون از برند خیلی معتبری نیست اینطوری میشه و یا بی کیفیته؟

AMD>INTEL
11-04-18, 09:45
یه سوال دیگه دارم.
البته قبلا اینطوری نبود یا بود خیلی خیلی کم بود شایدم من نمیشنیدم.
وقتی سیستم روشن می کنم و ویندوز میخواد بالا بیاد اینبار واقعا به صورت تکی تست کردم هارد اس اس دی صوت میکشه و وقتی کامل ویندوز بالا امد و برای استفاده اس دیگه هیچ صدای نمیده فقط همون موقعه بالا امدن ویندوز؟
چرا اینطوری و اینکه چون از برند خیلی معتبری نیست اینطوری میشه و یا بی کیفیته؟

بعضی از هاردها موقع روشن شدن موتور و استارت اینطوری میشه

0reza666
23-04-18, 17:58
بعضی از هاردها موقع روشن شدن موتور و استارت اینطوری میشه

وای این چی میگه

هارد اس اس دی که تازه خریدم درجا بشه 99 روز:1. (27): یکمم سنگین کار می کنه مشکل کجاست. یعنی داره میسوزه؟

0reza666
23-04-18, 19:19
مشکل کجاست؟

کابل هم عوض کردم.

ایا باید ویندوز عوض کنم؟

منکه تازه هارد اس اس دی خریدم

؟

اه اون پیام بالا برام دیده نشد باز یکی دیگه فرستادم ببخشید

mushkin
23-04-18, 22:31
مشکل کجاست؟

کابل هم عوض کردم.

ایا باید ویندوز عوض کنم؟

منکه تازه هارد اس اس دی خریدم

؟

اه اون پیام بالا برام دیده نشد باز یکی دیگه فرستادم ببخشید

شما 1.6 ترابایت عمل رایت روی ssd انجام دادین و بدلیل محدودیت چیپ های موجود اس اس دی در انجام عمل رایت این مورد پیش اومده.البته جای نگرانی نداره .این اس اس دی مدتها کار میکنه براتون

این مقدار حجم رایت در 33 روز کمی زیاده

سعی کنین دانلود هاتونو روی هارد دیسک ذخیره کنین نه درایو حالت جامد

0reza666
23-04-18, 22:43
شما 1.6 ترابایت عمل رایت روی ssd انجام دادین و بدلیل محدودیت چیپ های موجود اس اس دی در انجام عمل رایت این مورد پیش اومده.البته جای نگرانی نداره .این اس اس دی مدتها کار میکنه براتون

این مقدار حجم رایت در 33 روز کمی زیاده

سعی کنین دانلود هاتونو روی هارد دیسک ذخیره کنین نه درایو حالت جامد

ایا ویندوز عوض کنم حل میشه این مورد؟

من خیلی حساسم باید این حل بشه:1. (28):

چطور اینکارو انجام بدم میشه بگی؟ اره خیلی دانلود کردم چقدر دقیق متوجه شدیا ایول. ممنون میشم راهنماییم کنی رو هارد اچ دی دی ذخیره کنیم.

0reza666
23-04-18, 22:52
الان درسته

یا باید تنضیمات دیگه انجام بدم در دانلود منیجر.

mushkin
24-04-18, 00:25
محلش درسته فقط شما الان فایلهای عمومی رو مسیرشو تغییر دادین.محل ذخیره بقیه فایلها مثل اسناد . ویدیو . صوت و فشرده رو هم تغییر مسیر بدین.

اینکارو بکنین: زبانه درگروه رو باز کنین (در عکستون مشخصه) تا بقیه موارد رو که در بالا گفتم رو هم تغییر مسیر بدین

در ضمن یک پوشه مجزا درست کنین تا فایلهای موقت در اون پوشه ذخیره بشه.بعد از ساخت پوشه جدیدمسیر رو تغییر بدین.

در مورد تعویض ویندوز متاسفانه تغییری در وضعیت هارد ایجاد نمیکنه. البته نمیشه گفت الان هاردتون ایراد داره .اصلن نگران نباشین .این درایو حداقل تا 3--4 سال دیگه راحت در حالت نرمال کار میکنه.

سوالی داشتین بفرمایین

0reza666
22-11-19, 15:57
.

این عکس ببینید

فلش قرمز میگه 80 درصد و با زدن فلش سبز میره.

جریان این هارد چیه؟

AMD>INTEL
22-11-19, 17:41
این عکس ببینید

فلش قرمز میگه 80 درصد و با زدن فلش سبز میره.

جریان این هارد چیه؟

اصلا مشکلی نداره . مهم سلامت که روی 100 درصده . اون 20 درصد جنبه توضیحات پایین نوشته و برای trim هست و مهم نیست .

0reza666
17-05-21, 10:42
.

یه سوال دارم.
من یه هارد اس اس دی 120 گیگابایت دارم که روش ویندوز است و مشکلی ندارم.
هارد دوم اچ دی دی 2 ترابایت است که بازی روش است و اینم مشکلی ندارم.
هارد سومم اچ دی دی 1 ترابایت است که بکاب بعضی از برنامه ها توش است.
حالا مشکل اینجاست من وقتی به صورت ساعت های طولانی بازی میکونم هارد سوم چرخشش وای میسته یا به ابارتی میخوابه و بعد یهو بیدار میشه این باعث میشه من همون لحظه در بازی لگ بشم چون بازی انلاین است خیلی حساسه درجا مثلا یکی من میکشه.
تایم بازی 6 ساعت به بالاست که تو این تایم هرزگایی روشن میشه دیسک داخل هارد و خاموش میشه.
میخوام بدونم راهی نیست این هارد سوم همش روشن باشه و اصلا به حالت خواب نره؟
ایا تنضیماتی است برنامه ای است که بشه جلوگیری کرد هارد نره به خواب؟

AMD>INTEL
17-05-21, 11:07
یه سوال دارم.
من یه هارد اس اس دی 120 گیگابایت دارم که روش ویندوز است و مشکلی ندارم.
هارد دوم اچ دی دی 2 ترابایت است که بازی روش است و اینم مشکلی ندارم.
هارد سومم اچ دی دی 1 ترابایت است که بکاب بعضی از برنامه ها توش است.
حالا مشکل اینجاست من وقتی به صورت ساعت های طولانی بازی میکونم هارد سوم چرخشش وای میسته یا به ابارتی میخوابه و بعد یهو بیدار میشه این باعث میشه من همون لحظه در بازی لگ بشم چون بازی انلاین است خیلی حساسه درجا مثلا یکی من میکشه.
تایم بازی 6 ساعت به بالاست که تو این تایم هرزگایی روشن میشه دیسک داخل هارد و خاموش میشه.
میخوام بدونم راهی نیست این هارد سوم همش روشن باشه و اصلا به حالت خواب نره؟
ایا تنضیماتی است برنامه ای است که بشه جلوگیری کرد هارد نره به خواب؟

سلام
مشخصات هارد دیسک را ذکر کنید . اگر سری گرین هست طبیعی هست چون این هارد میره تو حالت مدیریت مصرف انرژی
توی تنظیمات پاور منیجمنت میتونی زمان خاموشی هارد را تغییر بدید . ولی اگر مدیریت مصرف انرژی داشته باشه تو سری وسترن گرین عموما نمیشه کاری کرد به دلیل نوع فریم ویر

0reza666
17-05-21, 11:21
سلام

هاردها اسمشون

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff

Seagate Barracuda 2TB 7200Rpm 64MB Buff

ADATA SU650 uiti

هستن

AMD>INTEL
17-05-21, 11:24
هاردها اسمشون

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff

Seagate Barracuda 2TB 7200Rpm 64MB Buff

ADATA SU650 uiti

هستن

فعلا از طریق همون پاور منیجمت ویندوز زمان خاموشی هارد را بالا ببرید . ببنید تاثیری میکند یا نه