PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن لپ تاپ سونی

Yas1613
07-07-17, 10:43
درود ب ی مشکلی بر خوردم ، وقتی لپ تاپ و روشن میکنم اون قسمت پایین نوار ادرس میخوای زبان و انتخاب کنی اگه گزینه زبان باشه لپ تاپ هنگ میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد، ولی وقتی اون گزینه زبان نیست هیچ مشکلی نداره،

pouyaza
07-07-17, 10:45
درود ب ی مشکلی بر خوردم ، وقتی لپ تاپ و روشن میکنم اون قسمت پایین نوار ادرس میخوای زبان و انتخاب کنی اگه گزینه زبان باشه لپ تاپ هنگ میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد، ولی وقتی اون گزینه زبان نیست هیچ مشکلی نداره،
شاید مشگل نرم افزاری باشه
ویندوز عوض کن شاید درست بشه

فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk

ramin1000
07-07-17, 10:54

سلام

قبل از اینکه ویندوز دوباره نصب کنی این کار رو انجام بده

ابتدا آنتی ویروست رو غیر فعال کن

بعد برو به استارت منو و cmd رو تا تایپ کن و روی اون راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو بزن و بعد دستور زیر رو از این جا کپی کن و توی اون با موس paste کن و اینتر رو بزن

sfc /scannow

AMD>INTEL
07-07-17, 11:46

سلام کمی واضح تر توضیح بدید تا بتونم کمکتون کنم .

ramin1000
07-07-17, 12:40
اگه درست نشد می تونی توی cmd دستور زیر رو وارد کنی اگه درایوی که توش ویندوز نصب کردی C است که همین دستور رو اجرا کن و اگر C نیست به جای حرف C ، حرف درایوی که ویندوز توش نصبه رو تایپ کن

20637