ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد

hamid data
06-07-17, 18:42
سلام من سخت افزار سیستم رو از یک کیس به کیس دیگی انتقال دادم اما زمانی که سیستم روشن کردم هیچی بالا نمیاد گفتم شاید ویندوز دچار مشکل شده ویندوز عوض کنم اما با این پیغام مواجعه شدم دارم شاخ در میارم من هیچ کاری نکردم چه جوری اینجوری شد نمیدونم
20629

20630

sfmth
06-07-17, 19:04
پارتیشن مشکل داره باید پارتیشن رو پاک کنین و پارتیشن جدید بسازین مراحلشو اینجا میتونین چک کنین
Only the registered members can see the link

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

AMD>INTEL
06-07-17, 19:55
سلام من سخت افزار سیستم رو از یک کیس به کیس دیگی انتقال دادم اما زمانی که سیستم روشن کردم هیچی بالا نمیاد گفتم شاید ویندوز دچار مشکل شده ویندوز عوض کنم اما با این پیغام مواجعه شدم دارم شاخ در میارم من هیچ کاری نکردم چه جوری اینجوری شد نمیدونم
20629

20630

پارتشینی که انتخاب کردی جای خالی برای نصب ویندوز نداره .

hamid data
06-07-17, 20:34
پارتشینی که انتخاب کردی جای خالی برای نصب ویندوز نداره .

اون که موس روش بوده نمی خواستم تو اون درایور نصب کنم

AMD>INTEL
06-07-17, 20:36
پارتشین ویندوز را دیلیت کن و دوباره ایجاد کن درست میشه . نشد هاردت داینامیک شده باید برگردونی به بیسیک

hamid data
06-07-17, 20:37
پارتیشن مشکل داره باید پارتیشن رو پاک کنین و پارتیشن جدید بسازین مراحلشو اینجا میتونین چک کنین
Only the registered members can see the link

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

دوست عزیز من درایو c رو همین کار کردم اما بازم همین پیغام رو داد درایوهایی دیگه رو نمی تونم این کار رو بکنم چون تمام اطلاعاتم تو این درایوها قرار داره راه دیگی نیست میترسم کل پارتیشن رو پاک کنم اما باز ردیف نشه:love:

ramin1000
06-07-17, 20:54
20629

20630

سلام

حمید جان الان که شما این پست رو ارسال کردی یعنی یک سیستم دیگه ای هم داری به راحتی می تونی درستش کنی

من کلا با این پارتیشن اول شما مشکل دارم که 100 مگابایته و اصلا هیچ وقت این پارتیشن رو ایجاد نمی کنم شما اگه اون پارتیشن رو دیلیت کنی مشکلت حل می شه یعنی می تونی پارتیشن دوم رو هم که می خوای روش ویندوز نصب کنی فرمت کنی

ولی یه مشکلی وجود داره اگه پارتیشن 100 مگابایتی رو دیلیت کنی کل پارتیشن های هارد می پره البته اطلاعاتت از بین نمی ره و چون شما تجربه نداری نمی تونی برشون گردونی

من پیشنهاد می کنم مثلا نرم افزار MiniTool Partition Wizard رو دانلود کن نسخه بوت از cd و رایتش کن و اون پارتیشن رو دیلیت کن

شما باید bootmgr رو به درایو دیگه ای انتقال بدی مثلا پارتیشن سوم و همون پارتیشن رو هم active کنی

یکم کار حساسیه

hamid data
06-07-17, 20:55
پارتشین ویندوز را دیلیت کن و دوباره ایجاد کن درست میشه . نشد هاردت داینامیک شده باید برگردونی به بیسیک

کل پارتیشن رو پاک کنم کلی اطلاعات دارم راهی هست بشه برگردنی

AMD>INTEL
06-07-17, 20:58
کل پارتیشن رو پاک کنم کلی اطلاعات دارم راهی هست بشه برگردنی

خیر . با یک برنامه مثل آکرونیس به صورت بوتیبل بیایید بالا و سیستم رو بوت کنید
هارد احتمال زیاد داینامیک شده .با اون برنامه برگردون به بیسیک درست میشه .

hamid data
06-07-17, 23:42
سلام

حمید جان الان که شما این پست رو ارسال کردی یعنی یک سیستم دیگه ای هم داری به راحتی می تونی درستش کنی

من کلا با این پارتیشن اول شما مشکل دارم که 100 مگابایته و اصلا هیچ وقت این پارتیشن رو ایجاد نمی کنم شما اگه اون پارتیشن رو دیلیت کنی مشکلت حل می شه یعنی می تونی پارتیشن دوم رو هم که می خوای روش ویندوز نصب کنی فرمت کنی

ولی یه مشکلی وجود داره اگه پارتیشن 100 مگابایتی رو دیلیت کنی کل پارتیشن های هارد می پره البته اطلاعاتت از بین نمی ره و چون شما تجربه نداری نمی تونی برشون گردونی

من پیشنهاد می کنم مثلا نرم افزار MiniTool Partition Wizard رو دانلود کن نسخه بوت از cd و رایتش کن و اون پارتیشن رو دیلیت کن

شما باید bootmgr رو به درایو دیگه ای انتقال بدی مثلا پارتیشن سوم و همون پارتیشن رو هم active کنی

یکم کار حساسیه

تشکر از شما دوستان که برای بنده وقت میزارید موقعی که اینجوری شد من درایویی که ویندوز روش بود رو کلا پارتیشن رو پاک کردم یکبار دیگه ایجاد کردم بعد پاک کردن پارتیشن اول اون ۱۰۰ ایجاد شد الان نمیدونم باید چکار کنم اگر میشه اطلاعات رو برگردن من کل پارتیشن رو پاک کنم

ramin1000
07-07-17, 12:05
مراحلی که من به شما میگم رو اجرا کن درست می شه

همونطور که در عکس دومی که گذاشتی می بینی الان system رو پارتیشن 100 مگابایتی است در قسمت type

با روش زیر ما می خواهیم اون پارتیشن 100 مگابایتی رو حذف کنیم و system رو بیاریم روی پارتیشن 2

1- دی وی دی نصب ویندوز رو بذار تا مراحل نصب آغاز بشه وقتی به قسمت زیر رسیدی shift + F10 رو بزن

عکس (Only the registered members can see the link)

2- cmd که باز شد شما دستور زیر رو تایپ کن و اینتر بزن

Diskpart

بعد list disk رو تایپ کن و اینتر بزن (فاصله ها رو رعایت کن)

3- بعد list partition رو تایپ کن و اینتر بزن
الان باید پارتیشن ها رو ببینی و اون پارتیشن 100 مگابایتی رو

4- بعد select partition 1 رو وارد کن و اینتر کن

5- بعد delete partition override رو وارد کن و اینتر بزن

6- بعد select partition 2 رو تایپ کن و اینتر بزن

7- بعد active رو تایپ کن و اینتر بزن

8- cmd رو ببند و دوباره ریستارت کن و حالا ویندوز رو روی درایو c نصب کن

عکس مراحل 4 تا 7 (Only the registered members can see the link)

این روش صددرصد کار می کنه بدون از دست رفتن اطلاعات