ورود

مشاهده نسخه کامل : شرایط نگهداری هارد

Meysam_M69
05-07-17, 13:09
سلام دیروز هارد 4 ترابایت خریدم بعد هارد 1 ترابایتم گذاشتم داخل براکت و داخل همون کیس نگهداریش میکنم با توجه به اینکه کابل ساتا و برق بهش وصل نیست این دمایی که داخل کیس ایجاد میشه گرم شدن و سرد شدن خدایی نکرده باعث خرابی هارد 1 ترابایتم نمیشه ؟

DOOM999
05-07-17, 13:33
مشکل نداره ولی اون هاردی که کار میکنه بهتره یه فن مکنده جلوی کیس براش نصب شه

Meysam_M69
05-07-17, 14:51
مشکل نداره ولی اون هاردی که کار میکنه بهتره یه فن مکنده جلوی کیس براش نصب شه
یه فن ۱۲ سانتی که باد به داخل کیس میده جلوش نصب هست مرسی.

ramin1000
05-07-17, 14:51
سلام دیروز هارد 4 ترابایت خریدم بعد هارد 1 ترابایتم گذاشتم داخل براکت و داخل همون کیس نگهداریش میکنم با توجه به اینکه کابل ساتا و برق بهش وصل نیست این دمایی که داخل کیس ایجاد میشه گرم شدن و سرد شدن خدایی نکرده باعث خرابی هارد 1 ترابایتم نمیشه ؟

مبارکت باشه واقعا هارد بسیار خوبی گرفتی و سال ها بی دردسر برات کار می کنه

فقط این هارد رو از کجا گرفتی که تولید 2017 است

Meysam_M69
05-07-17, 15:16
مبارکت باشه واقعا هارد بسیار خوبی گرفتی و سال ها بی دردسر برات کار می کنه

فقط این هارد رو از کجا گرفتی که تولید 2017 است
از دیجی کالا خریدم
حداکثر دمای هارد چقد باید باشه ؟

DOOM999
05-07-17, 15:24
از 60 بالاتر نره
70 محدوده خطر و خرابیه هارده
دمای معمولی هم بین حدود 30- 35 تا 45

ramin1000
05-07-17, 15:36
از دیجی کالا خریدم
حداکثر دمای هارد چقد باید باشه ؟

من برات نگاه کردم دیدم اکثر دماها بین 28 تا 35 درجه بود و اگه بالاتر از 40 نره خیلی خوب می شه و بالاتر از 40 هم بره چیزی نمی شه فقط از عمر هارد کم می شه و کارایی هم پایین میاد

موقع کپی کردن هم اگه دما چند درجه بالا رفت زیاد مهم نیست چون طبیعیه

فقط هر دو هفته یکبار، پارتیشن هاش رو دیفرگ کن فقط با diskeeper

من الان هارد بلک دارم و تقریبا 8 سال کار کرده و هنوز هم داره کار می کنه آخ نگفته

Meysam_M69
05-07-17, 15:41
من برات نگاه کردم دیدم اکثر دماها بین 28 تا 35 درجه بود و اگه بالاتر از 40 نره خیلی خوب می شه و بالاتر از 40 هم بره چیزی نمی شه فقط از عمر هارد کم می شه و کارایی هم پایین میاد

موقع کپی کردن هم اگه دما چند درجه بالا رفت زیاد مهم نیست چون طبیعیه

فقط هر دو هفته یکبار، پارتیشن هاش رو دیفرگ کن فقط با diskeeper

من الان هارد بلک دارم و تقریبا 8 سال کار کرده و هنوز هم داره کار می کنه آخ نگفته

دما تو حالت معمولی ۳۴ درجه هستش چیزی کپی میکنم تا ۳۸ میره بالا

AMD>INTEL
05-07-17, 15:44

دمای زیر 48 مناسبه .

ramin1000
05-07-17, 16:07

الان چون تو اوج گرما هستیم دمای هارد انقدره و فکر کنم تو ماه های دیگه حتی دما پایین تر هم بیاد

من نمی دونم جلوی کیس شما فن 120 می خوره یا نه اگه می خوره می تونی یک فن 120 گرین قرار بدی طوری که هوای بیرون رو بمکه بیاره داخل که کمی گرمای هارد رو کم کنه و فن پشت کیس هم اون گرما رو از پشت بده بیرون

من همین کار رو کردم ولی فقط 2 درجه دما پایین اومد شاید فن های جدید گرین میزان خنک کنندگی بیشتری داشته باشن

Meysam_M69
05-07-17, 16:10
الان چون تو اوج گرما هستیم دمای هارد انقدره و فکر کنم تو ماه های دیگه حتی دما پایین تر هم بیاد

من نمی دونم جلوی کیس شما فن 120 می خوره یا نه اگه می خوره می تونی یک فن 120 گرین قرار بدی طوری که هوای بیرون رو بمکه بیاره داخل که کمی گرمای هارد رو کم کنه و فن پشت کیس هم اون گرما رو از پشت بده بیرون

من همین کار رو کردم ولی فقط 2 درجه دما پایین اومد شاید فن های جدید گرین میزان خنک کنندگی بیشتری داشته باشن

یه فن ۱۲ سانتی که باد به داخل کیس میده جلوش نصب هست مرسی.