یک مشکل در استفاده از لب تابم Asus N550 دارم و اونم کندی بسیار بسیار بیش از حد هارد و با کوچکترین فعالیت کپی یا .. 100% شدن دیسک است
با تعویض های مکرر ویندوزهای مختلف و غیرفعال سازی های اپ های پرفشار روی هارد و تمامی روش های موجود در نت مثل غیرفعال کردن سرچ و ...
همچنان مشکل داشتم و امشب با نرم افزارهای تست هارد هارد رو تست کردم که به 2 ارور برخوردم ارور "current pending sector" و "interface crc error count"
در مورد این ارورها کمی تحقیق کردم, بعضا اشاره میکردن که ارور خطرناکی هست و امکان از بین رفتن هارد هست و بعضی میگفتن نه در حالت ثابت طبیعیه در کل
واقعا احساس میکنم که این لب تاب یه مشکلی داره که کند هست و تنها موردی که نشون میده فشار روی هارد هست که این ارورها رو داره اما سلامتیش 99% گیج شدم
205982060020599
خیلی خیلی ممنون میشم اگه در مورد این ارورها توضیح بدین و اینکه واقعا مشکل از کجاست و اینکه آیا هارد درست بشو هست یا نه؟
sfmth
05-07-17, 07:30
Current pending sector
این ارور به صورت تصادفی میتونه رخ بده اگه چند بار تست گرفتین و باز هم رخ داد با توجه به درصد سلامتی هارد دیسک شما زیاد جای نگرانی نیست
Interface crc error count
این ارور هم بیشتر مربوط به اشکال در اتصال هارد درایو به پورت ساتا میباشد خیلی مهم نیست
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
AMD>INTEL
05-07-17, 09:57
ضمن سلام و خستنه باشید به مدیران و کاربران عزیز
یک مشکل در استفاده از لب تابم Asus N550 دارم و اونم کندی بسیار بسیار بیش از حد هارد و با کوچکترین فعالیت کپی یا .. 100% شدن دیسک است
با تعویض های مکرر ویندوزهای مختلف و غیرفعال سازی های اپ های پرفشار روی هارد و تمامی روش های موجود در نت مثل غیرفعال کردن سرچ و ...
همچنان مشکل داشتم و امشب با نرم افزارهای تست هارد هارد رو تست کردم که به 2 ارور برخوردم ارور "current pending sector" و "interface crc error count"
در مورد این ارورها کمی تحقیق کردم, بعضا اشاره میکردن که ارور خطرناکی هست و امکان از بین رفتن هارد هست و بعضی میگفتن نه در حالت ثابت طبیعیه در کل
واقعا احساس میکنم که این لب تاب یه مشکلی داره که کند هست و تنها موردی که نشون میده فشار روی هارد هست که این ارورها رو داره اما سلامتیش 99% گیج شدم
205982060020599
خیلی خیلی ممنون میشم اگه در مورد این ارورها توضیح بدین و اینکه واقعا مشکل از کجاست و اینکه آیا هارد درست بشو هست یا نه؟
1 سکتور ضعیفه که با LLF کردن هارد حل میشه
saman721
05-07-17, 16:33
الانم چک کردم دقیق همون مقادیر ثابت بودن
نیاز به رفع این ارورها نیست؟ دلیل کند بودن هارد اینا نیست
- - - Updated - - -
1 سکتور ضعیفه که با LLF کردن هارد حل میشه
ممنون میشک که توضیح یا ارجاع بدین LLf به چ صورت انجام میگیره که من انجام بدم
این فرمت ایا احتمال آصیب زدن به هارد رو داره؟ چقدر نیاز هست این کار رو انجام بدم یعنی این کندی به خاطر این میتونه باشه
AMD>INTEL
05-07-17, 16:39
الانم چک کردم دقیق همون مقادیر ثابت بودن
نیاز به رفع این ارورها نیست؟ دلیل کند بودن هارد اینا نیست
- - - Updated - - -
ممنون میشک که توضیح یا ارجاع بدین LLf به چ صورت انجام میگیره که من انجام بدم
این فرمت ایا احتمال آصیب زدن به هارد رو داره؟ چقدر نیاز هست این کار رو انجام بدم یعنی این کندی به خاطر این میتونه باشه
بله . باید از اطلاعات بکاپ بگیری
هارد را به عنوان هارد دوم وصل کنی و با برنامه زیر llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
آسیب نمیزنه
saman721
05-07-17, 16:49
بله . باید از اطلاعات بکاپ بگیری
هارد را به عنوان هارد دوم وصل کنی و با برنامه زیر llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
آسیب نمیزنه
ممنون از کمک و راهنماییتون پس با یک فلش بوت ویندوز رو بالا بیارم و هاردم رو با این برنامه LLF کنم فقط متوجه نشدم
1.با این اطلاعت سلامتی هارد نیاز به این فرمت هست واقعا؟
2.این مشکل میتونه دلیل کندی هارد باشه؟ چون هارد صدای خر خر کوچکی هم داشته از روز اول
3. متوجه نشدم احتمال اصیب رسیدن به هارد با این برنامه هست یا نه؟
AMD>INTEL
05-07-17, 17:06
ممنون از کمک و راهنماییتون پس با یک فلش بوت ویندوز رو بالا بیارم و هاردم رو با این برنامه LLF کنم فقط متوجه نشدم
2.این مشکل میتونه دلیل کندی هارد باشه؟ چون هارد صدای خر خر کوچکی هم داشته از روز اول
یکبار LLF کنید .مشخص میشه . بعد مجدد شات بگیرید تا بررسی کنم .
خیر عزیز این برنامه استاندارد است .توسط یکی از معتبرترین شرکت های تخصصی هارد ساخته شده است .
برای رفع کندی و WEAK SECTOR این روش مطمئن هست .
saman721
05-07-17, 17:11
سلام
من خودم یک فلش مموری رو که کاملا سالم بود برای اینکه اطلاعاتش غیر قابل بازیابی بشه LLF کردم اما برای همیشه خراب شد انداختمش دور ولی تا الان روی یک هارد اینکار رو انجام ندادم و شاید برای هارد این مشکل به وجود نیاد و هارد شما کاملا درست بشه
فکر می کنم هاردی که امیدی بهش نیست رو بایدLLF کنیم چون بعضی از افراد خبره میگن که یک هارد رو فرمت کامل هم نکنین مدام، چون اسیب می بینه به جاش فرمت سریع کنین
شما یک عکس هم با برنامه crystaldiskinfo بذار ببینیم هاردت چطوریه
عکس ها رو همراه اولین سوال ارسال کردم ولی اینم عکس با این برنامه که گفتین
20611
والا کندی هارد خیلی خیلی غیر طبیعی و رو مخ هست به نظرم وگرنه سیستم i7 8GRam Gtx850 سیستم ضعیفی نیست ولی هارد همیشه در کوچکترین فعالیت مثل کپی پخش فیلم و ... میره روی 100% و من نمیدونم ایا این ارورها واقعا رابطه ای با کندی هارد داره یا نه و اینکه با این فرمت حل میشه یا نه چون واقعا بحدی خستم کرده که میخوام یه SSD بگیرم و این هارد رو اکسترنالش کنم برا ارشیو فیلم و اینا برای اینکه حداقل نمیخوام اصیب ببینه اگه مشکلی نداره و قابل استفاده هست.
ramin1000
05-07-17, 17:13
لطف می کنی با برنامه crystaldiskinfo یک عکس بزاری
متاسفانه پستم رو پاک کردن
ramin1000
05-07-17, 18:19
متاسفانه تا اومدم جواب بدم برق رفت
شما باید حتما از اطلاعات هاردت بک آپ بگیری چون اگه هارد سالم سالم هم باشه بیشتر تست های هارد اطلاعات رو می پرونه چه برسه که الان هارد شما ارور هم داره
1- استفاده از دستور chkdsk
در قسمت سرچ منوی استارت cmd رو تایپ کن و بعد روش راست کلیک کن و run as administrator رو انتخاب کن
حالا برای اینکه بفهمی هارد مشکل داره دستور زیر رو تایپ کن برای هر پارتیشن به صورت جداگانه. دستور زیر مشکل رو برطرف نمی کنه فقط میگه مشکل داره یا نه
20613
برای برطرف کردن مشکل از دستور زیر استفاده کن
20616
2- فرمت کامل کردن هارد
3- تو همون برنامه HD Tune Pro برو به سربرگ Erase و باید روی zero fill باشه و استارت رو بزن
می تونی بعد از مرحله اول یعنی chkdsk c: /F مرحله سوم رو انجام بدی فقط بدون اطلاعاتت ممکنه از دست برن
ولی در مرحله اول یعنی دستور chkdsk من ندیدم اطلاعات از بین بره ولی باز اگه بک آپ داشته باشی ضرر نمی کنی
20617
Ramin65k
01-02-18, 23:45
من این ارور رو دارم و درصد سلامتی هارد روی 99 درصده میخوام با hdtune هارد رو erase کنم ولی این ارور رو میده در حالی که هارد پارتیشنی نداره خالی هم هست هارد هم وسترن اکسرناله چه کنم
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
02-02-18, 00:06
من این ارور رو دارم و درصد سلامتی هارد روی 99 درصده میخوام با hdtune هارد رو erase کنم ولی این ارور رو میده در حالی که هارد پارتیشنی نداره خالی هم هست هارد هم وسترن اکسرناله چه کنم
با برنامه زیر این کار را انجام بدید
Ramin65k
02-02-18, 06:09
با همون نرم افزار که گفتبن فرمت کردم ولی این ارور پاک نشد
AMD>INTEL
02-02-18, 10:36
با همون نرم افزار که گفتبن فرمت کردم ولی این ارور پاک نشد
این برنامه که گفتم قویتر هم هست . اگر پاک نشده فقط باید با hdat2 چک کنید
amir-slr
20-11-18, 16:58
من هم لپ تاپم asus n550 هست و دقیقا همین مشکل کندی شدید هارد همرا با ارور crc رو دارم... راه حل نهایی چی هست باید چیکار کرد؟
AMD>INTEL
21-11-18, 09:25
من هم لپ تاپم asus n550 هست و دقیقا همین مشکل کندی شدید هارد همرا با ارور crc رو دارم... راه حل نهایی چی هست باید چیکار کرد؟