سلام
دوستان عزیز مدل لبتاپ FUJITSU AH532/G21 میباشد باطریش فاسد شده بود یک نو انداخیم روش لبتاپ روشن نمیشه وقتی باطری در میاریم روشن میشه یعنی بدون باطری روشن میشه تو حال خاموش هم وقتی باطریش روش هست و شارژر را میزنی چراغ نشان دهنده شارژر شدن باطری روشن میشه دوستان با چنین مشکلی مواجه شدن تا مارو راهنمایی کنن.... ممنون
AMD>INTEL
05-07-17, 00:25
باتریت مشکل داره . باید ببری عوض کنی
karbon
06-07-17, 00:57
باتریت مشکل داره . باید ببری عوض کنی
ممنون از شما استاد محترم متاسفانه فروشنده قبول نکرد و پس نگرفت الان آیا میشه این باتری را تعمیر کرد و درست شدنی است یا نه ؟
AMD>INTEL
06-07-17, 01:03
ممنون از شما استاد محترم متاسفانه فروشنده قبول نکرد و پس نگرفت الان آیا میشه این باتری را تعمیر کرد و درست شدنی است یا نه ؟
نه عزیز . باتری باز کردنش ارزش نداره . یعنی باز کردنش و عیب یابیش حتی تعمیرش مقرون به صرفه نیست .
این که قبول نکرده مشخصه قاعده بنداز در رو داشته
ramin1000
06-07-17, 01:09
سلام
دوستان عزیز مدل لبتاپ FUJITSU AH532/G21 میباشد باطریش فاسد شده بود یک نو انداخیم روش لبتاپ روشن نمیشه وقتی باطری در میاریم روشن میشه یعنی بدون باطری روشن میشه تو حال خاموش هم وقتی باطریش روش هست و شارژر را میزنی چراغ نشان دهنده شارژر شدن باطری روشن میشه دوستان با چنین مشکلی مواجه شدن تا مارو راهنمایی کنن.... ممنون
کی باتری رو خریدی
AMD>INTEL
06-07-17, 01:23
کی باتری رو خریدی
پست های اسپم = اخطار
این تذکر را جدی بگیرید .در صورت تکرار اخطار میگیرید و در صورت تکرار مجدد بن میشید .
karbon
06-07-17, 01:30
نه عزیز . باتری باز کردنش ارزش نداره . یعنی باز کردنش و عیب یابیش حتی تعمیرش مقرون به صرفه نیست .
این که قبول نکرده مشخصه قاعده بنداز در رو داشته
متاسفانه باطری این مدل خیلی گرونه 200 هزار تومنه گفتم شاید تعمیر بشه..
AMD>INTEL
06-07-17, 01:35
متاسفانه باطری این مدل خیلی گرونه 200 هزار تومنه گفتم شاید تعمیر بشه..
تعمیر باتری ارزش ندارد . احتمال زیاد از میکرو کنترلر یا ایسی داخل باتری هست . اگر میخواهید بازش کنید مسئله ای نیست .
ولی تمیز باز کردن محفظه باتری کار سختیه .
ramin1000
06-07-17, 10:57
پست های اسپم = اخطار
این تذکر را جدی بگیرید .در صورت تکرار اخطار میگیرید و در صورت تکرار مجدد بن میشید .
اگه می خوای بن کنی بن کن چرا ایراد الکی می گیری
من گفتم " کی باتری رو خریدی" این اسپمه مگه شما می دونی که من چرا این سوال رو پرسیدم و از نیت من آگاهی داری
اگه این آقا جواب میداد من بهش می گفتم که برای چی پرسیدم
AMD>INTEL
06-07-17, 12:06
اگه می خوای بن کنی بن کن چرا ایراد الکی می گیری
من گفتم " کی باتری رو خریدی" این اسپمه مگه شما می دونی که من چرا این سوال رو پرسیدم و از نیت من آگاهی داری
اگه این آقا جواب میداد من بهش می گفتم که برای چی پرسیدم
من اخطارم رو دادم تمام پست هایی که اسپم باشن حذف میشوند . این آخرین اخطار من بود .پست اسپم ببینم اخطار میدم بدون هیچ توضیحی این دو تا پست شما هم یکیش اخطار میگیره.