سلام. من متوجه شدم قطعات کامپیوتری اختلاف بسیار زیادی با معادل دلاری آن در خارج از کشور دارند. مثلا روی یک کارت گرافیک وارد کننده ی محترم نزدیک 1 میلیون و خورده ای کشیده روش !
من حساب کردم برای خرید یک سیستم حدودا 7 میلیون تومنی در داخل کشور، در صورتی که معادل دلاری اون رو از دبی خرید کنم نزدیک 2 میلیون و نیم برام به صرفه تره. از طرفی تور دبی 4 روزه 800 هزار تومنه، در صورتی که من برم دوبی خرید کنم برگردم ، یک میلیون و 700 سود کردم ! البته اطلاعی از قوانین گمرک ندارم، اما اون طوری که شنیدم برای یک نفر مسافر، در صورتی که قطعات رو از حالت آکبند خارج کرده باشه، مالیات یا گمرکی ای چیزی تعلق نمیگیره (اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید). حالا جدای از این که قطعات ارزونتر هستن و بسیاری از قطعاتی که داخل ایران نیست اون جا هست، آدم خیالش از اصل بودن قطعات هم راحته،چون از نمایندگی های اصلی اون جا وقتی بخریم دیگه احتمال تقلب نیست مثل این جا که تونر اصل رو بر میدارن جاش چینی میندازن بعدم دوباره بسته بندی میکنن !
نظرتون چیه در مورد این کار؟ کسی تا حالا تجربه داشته ؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید.
AMD>INTEL
03-07-17, 12:37
مشکل گمرکی پیدا میکنید . در آخر بعد از ترخیص و هزینه های شیپینگ اندازه قیمت داخل ایران براتون در میاد .
pcmylife
03-07-17, 12:42
مشکل گمرکی پیدا میکنید . در آخر بعد از ترخیص و هزینه های شیپینگ اندازه قیمت داخل ایران براتون در میاد .
ینی حتی اگه کیس رو اسمبل کنیم، باز هم گمرکی میگیرن ؟ بار مسافر مگه محسوب نمیشه ؟ :1. (28):
AMD>INTEL
03-07-17, 12:45
ینی حتی اگه کیس رو اسمبل کنیم، باز هم گمرکی میگیرن ؟ بار مسافر مگه محسوب نمیشه ؟ :1. (28):
بله . حسابی هم گمرکی میگیرن . بار همراه مسافر محدودیت هایی دارد .خود وارد کنندگان هم هزینه هایی دارند که شخصی که از بیرون به این مسئله نگاه میکند فقط قیمت بالاتر را می بیند .
هزینه های شیپینگ دو مسیره - هزینه گمرکی بسیار زیاد - هزینه های مربوط به شرکت و قسمت گارانتی
مسئله دیگه اگر مادربرد را عوض کنند باید با هزینه خودشون به rma بفرستند .
sfmth
03-07-17, 12:48
سلام. من متوجه شدم قطعات کامپیوتری اختلاف بسیار زیادی با معادل دلاری آن در خارج از کشور دارند. مثلا روی یک کارت گرافیک وارد کننده ی محترم نزدیک 1 میلیون و خورده ای کشیده روش !
من حساب کردم برای خرید یک سیستم حدودا 7 میلیون تومنی در داخل کشور، در صورتی که معادل دلاری اون رو از دبی خرید کنم نزدیک 2 میلیون و نیم برام به صرفه تره. از طرفی تور دبی 4 روزه 800 هزار تومنه، در صورتی که من برم دوبی خرید کنم برگردم ، یک میلیون و 700 سود کردم ! البته اطلاعی از قوانین گمرک ندارم، اما اون طوری که شنیدم برای یک نفر مسافر، در صورتی که قطعات رو از حالت آکبند خارج کرده باشه، مالیات یا گمرکی ای چیزی تعلق نمیگیره (اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید). حالا جدای از این که قطعات ارزونتر هستن و بسیاری از قطعاتی که داخل ایران نیست اون جا هست، آدم خیالش از اصل بودن قطعات هم راحته،چون از نمایندگی های اصلی اون جا وقتی بخریم دیگه احتمال تقلب نیست مثل این جا که تونر اصل رو بر میدارن جاش چینی میندازن بعدم دوباره بسته بندی میکنن !
نظرتون چیه در مورد این کار؟ کسی تا حالا تجربه داشته ؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید.
میشه بفرمایین کدوم کارت گرافیک رو 1 تومن روش کشیدن نهایتا 100 تومن اختلاف باشه حتی ارزونتر هم دیدم
در ضمن شما قیمت های دلاری رو از کجا در اوردین تو هر کشوری یه قیمت دارن
تو امارات اتفاقا قیمت بعضی چیز ها خیلی بیشتر از ایرانه
ولی سایت هایی مثل newegg یا amazon بعضی مواقع تخفیف های خیلی خوبی روی بعضی محصولات ارائه میکنن چون مستقیم با خود سازنده در تماس هستن
اگه کسی رو توی امریکا دارین که میتونه براتون تهیه کنه و بیاره مشکلی نیست
بغیر از امریکا مگر اینکه برین تایوان اونجا هم قیمت ها ی خیلی خوبی هستش چون خیلی از کارخونه ها همونجان
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
ramin1000
03-07-17, 12:48
سلام
اصلا فرض می کنیم که سیستم 7 میلیونی در بیاد 5 میلیون و 500 اما همه مردم که نمی تونن برن دبی برای همین به جای اینکه هرکس خودش بره قطعات رو وارد کنه یک شرکت می ره و این کار رو انجام میده
من پیشنهاد بهتری دارم و اون اینه که امثال شماها که پول دارید این قطعات رو تو ماه های گرون سال نخرید و حتی یک مدت تحریم کنید خودشون مجبور می شن بیارن پایین یعنی از قیمت کاذب خارج می شه مثل قضیه خودرو ها البته این به شرطیه که همه با هم همکاری کنن
فقط یک نکته ای است همون طور که می دونی خیلی ها روزی زن و بچشون رو از این راه تامین می کنن خوب اگه قطعه نخریم پس اونا باید چیکار کنن
پس بهترین راه اینه که قطعاتی رو بخریم که قیمتشون واقعیه مثلا من الان می خوام سیستم بخرم و می بینم که کارت گرافیک ها قیمت واقعیشون نیستن می تونم قطعات دیگه رو بخرم کارت گرافیک رو بذارم مثلا تو فصل پاییز یا زمستون
pcmylife
03-07-17, 12:50
ببخشید اینو نفهمیدم :
- - - Updated - - -
بله . حسابی هم گمرکی میگیرن . بار همراه مسافر محدودیت هایی دارد .خود وارد کنندگان هم هزینه هایی دارند که شخصی که از بیرون به این مسئله نگاه میکند فقط قیمت بالاتر را می بیند .
هزینه های شیپینگ دو مسیره - هزینه گمرکی بسیار زیاد - هزینه های مربوط به شرکت و قسمت گارانتی
ببخشید اینو نفهمیدم :
- - - Updated - - -
ببخشید اینو نفهمیدم :
اگر کاربری مادربرد را ببره گارانتی . این مادربرد عوض شود . شرکت گارانتی باید با هزینه خودش بفرسته HQ سازنده برای گارانتی
pcmylife
03-07-17, 13:28
میشه بفرمایین کدوم کارت گرافیک رو 1 تومن روش کشیدن نهایتا 100 تومن اختلاف باشه حتی ارزونتر هم دیدم
در ضمن شما قیمت های دلاری رو از کجا در اوردین تو هر کشوری یه قیمت دارن
تو امارات اتفاقا قیمت بعضی چیز ها خیلی بیشتر از ایرانه
ولی سایت هایی مثل newegg یا amazon بعضی مواقع تخفیف های خیلی خوبی روی بعضی محصولات ارائه میکنن چون مستقیم با خود سازنده در تماس هستن
اگه کسی رو توی امریکا دارین که میتونه براتون تهیه کنه و بیاره مشکلی نیست
بغیر از امریکا مگر اینکه برین تایوان اونجا هم قیمت ها ی خیلی خوبی هستش چون خیلی از کارخونه ها همونجان
به عنوان نمونه کارت گرافیک ASUS - STRIX-GTX1080-8G در خود دبی قیمتش هست 549 دلار (513 دلار اصل قیمت + 36 دلار هزینه ارسال آمازون به دوبی) . این لینکش (دوبی رو اگه انتخاب کنید اون 36 دلار اضافه رو مینویسه) :
Only the registered members can see the link
549 دلار با احتساب دلاری 3775 تومن میشه 2 میلیون 73 هزار تومن .
در حالی که این کارت گرافیک دقیقا با همین مشخصات در ایران با قیمت 3 میلیون 600 داره فروش میره ! (قیمت ها رو همین الان نگاه کردم برای امروز)
یعنی اختلاف قیمت این یه قطعه به تنهایی 1میلیون و 600 هزار تومنه !
من آمریکا کسی رو ندارم، اما همین آمازون به راحتی میتونه در دبی با این قیمت تحویل بده. ضمن این که اگه در خود بازار دوبی اگه بگردیم، و یا مثلا اگه مراجعه کنیم به نمایندگی رسمی ایسوس در دوبی، قطعا قیمتی کمتر از این هم میشه پیدا کرد.
pcmylife
03-07-17, 13:43
سلام
اصلا فرض می کنیم که سیستم 7 میلیونی در بیاد 5 میلیون و 500 اما همه مردم که نمی تونن برن دبی برای همین به جای اینکه هرکس خودش بره قطعات رو وارد کنه یک شرکت می ره و این کار رو انجام میده
من پیشنهاد بهتری دارم و اون اینه که امثال شماها که پول دارید این قطعات رو تو ماه های گرون سال نخرید و حتی یک مدت تحریم کنید خودشون مجبور می شن بیارن پایین یعنی از قیمت کاذب خارج می شه مثل قضیه خودرو ها البته این به شرطیه که همه با هم همکاری کنن
فقط یک نکته ای است همون طور که می دونی خیلی ها روزی زن و بچشون رو از این راه تامین می کنن خوب اگه قطعه نخریم پس اونا باید چیکار کنن
پس بهترین راه اینه که قطعاتی رو بخریم که قیمتشون واقعیه مثلا من الان می خوام سیستم بخرم و می بینم که کارت گرافیک ها قیمت واقعیشون نیستن می تونم قطعات دیگه رو بخرم کارت گرافیک رو بذارم مثلا تو فصل پاییز یا زمستون
این مساله مساله ی تازه ای نیست که با تحریم حل بشه. چون الان خیلی ساله که قیمت های قطعات بالاست (مواردی هم هست که اختلاف قیمت زیاد نیست و علتشم نمیدونم چیه مثلا بعضی از سی پی یو ها واقعا با قیمت مناسبی این جا عرضه میشه اما مثلا اختلاف در رم و کارت گرافیک به وضوح قابل مشاهده است) . البته واقعا 7 میلیون برای کامپیوتر خیلی عدد بالایی نیست ! الان شما یه گوشی اپل میخرید نزدیک 2 میلیون. اگه مادربورد و کارت گرافیک و سی پی یو ، هر کدوم رو مثل یک گوشی فرض کنید، میشه 6 میلیون ! این شرایط اقتصادی بدی هست که باعث میشه ما یه کامپیوتر متوسط رو به بالا وقتی میخوایم بخریم، با یه عدد نجومی روبرو شیم.
مشکل بعدی دیگه فقط قیمت بالای قطعات در ایران نیست. از دوستان من با چشم خودشون دیدن که مثلا پرینتر های اصل رو با دستگاه های مخصوصی از حالت آکبند در میارن، هلوگرامش رو گرم میکنن تا کنده شه، بعد تونر اورجینال رو برمیدارن و یه تونر آشغال چینی جاش میذارن، بعد دوباره با ابزار مخصوص آکبند میکنن، هولوگرامشم میذارن سر جاش ! تونر رو هم جداگونه با قیمت بالا میفروشن! خوب با این وضعیت من نمیدونم چه طوری آدم خیالش راحت باشه که جنسی که میخره اصله و تقلبی نیست. حالا شما توی قطعات کامپیوتر یه قطعه ندارید که تکلیفتون مشخص باشه، چندین قطعه ، هر کدوم باید حواستون باشه سرتون کلاه نره ! اقلا 2 تومن اضافه میدیم، ای کاش خیالمون راحت بود که قطعات اورجینالن. در این حد هم خیالمون راحت نیست !
این که دارن این جوری نون میخورن ، من مشکلی ندارم، دروغ نگن ، گرون فروشی نکنن، ازشون میخریم، نوش جانشون زحمت کشیدن وارد کردن سود معقولشون رو هم میگیرن، نه این جوری با دوز و کلک هزار دروغ !
pcmylife
03-07-17, 13:48
اگر کاربری مادربرد را ببره گارانتی . این مادربرد عوض شود . شرکت گارانتی باید با هزینه خودش بفرسته HQ سازنده برای گارانتی
حالا این جور که میفرمایید ، از جهت قیمتی که سود نمیکنیم اگه گمرک بگیرن ، نظرتون در رابطه با این که از اصالت قطعات مطمین میشیم چیه ؟ به نظرتون ارزش داره به خاطر این مزیت این کارو بکنیم ؟
AtrafNET
03-07-17, 13:53
حالا این جور که میفرمایید ، از جهت قیمتی که سود نمیکنیم اگه گمرک بگیرن ، نظرتون در رابطه با این که از اصالت قطعات مطمین میشیم چیه ؟ به نظرتون ارزش داره به خاطر این مزیت این کارو بکنیم ؟
ولی خب تو خارج هم کلاه بردار و دزد وجود داره از کجا معلوم مغازه و پاساژی که میرید اونجا خرید گیر یکی از این بی وجدان ها از نوع خارجیش نیفتید؟
مگر اینکه بدونید نمایندگی های رسمی هر برندی کجاست و بخواید از نمایندگی های رسمی اونجا ها بخرید.
وگرنه اگه بحث کلاه برداری باشه حداقل تو ایران می دونید کجا ها به اصطلاح میندازن به آدم کجا ها یکم وجدان دارن و...
ramin1000
03-07-17, 13:57
این مساله مساله ی تازه ای نیست که با تحریم حل بشه. چون الان خیلی ساله که قیمت های قطعات بالاست (مواردی هم هست که اختلاف قیمت زیاد نیست و علتشم نمیدونم چیه مثلا بعضی از سی پی یو ها واقعا با قیمت مناسبی این جا عرضه میشه اما مثلا اختلاف در رم و کارت گرافیک به وضوح قابل مشاهده است) . البته واقعا 7 میلیون برای کامپیوتر خیلی عدد بالایی نیست ! الان شما یه گوشی اپل میخرید نزدیک 2 میلیون. اگه مادربورد و کارت گرافیک و سی پی یو ، هر کدوم رو مثل یک گوشی فرض کنید، میشه 6 میلیون ! این شرایط اقتصادی بدی هست که باعث میشه ما یه کامپیوتر متوسط رو به بالا وقتی میخوایم بخریم، با یه عدد نجومی روبرو شیم.
مشکل بعدی دیگه فقط قیمت بالای قطعات در ایران نیست. از دوستان من با چشم خودشون دیدن که مثلا پرینتر های اصل رو با دستگاه های مخصوصی از حالت آکبند در میارن، هلوگرامش رو گرم میکنن تا کنده شه، بعد تونر اورجینال رو برمیدارن و یه تونر آشغال چینی جاش میذارن، بعد دوباره با ابزار مخصوص آکبند میکنن، هولوگرامشم میذارن سر جاش ! تونر رو هم جداگونه با قیمت بالا میفروشن! خوب با این وضعیت من نمیدونم چه طوری آدم خیالش راحت باشه که جنسی که میخره اصله و تقلبی نیست. حالا شما توی قطعات کامپیوتر یه قطعه ندارید که تکلیفتون مشخص باشه، چندین قطعه ، هر کدوم باید حواستون باشه سرتون کلاه نره ! اقلا 2 تومن اضافه میدیم، ای کاش خیالمون راحت بود که قطعات اورجینالن. در این حد هم خیالمون راحت نیست !
این که دارن این جوری نون میخورن ، من مشکلی ندارم، دروغ نگن ، گرون فروشی نکنن، ازشون میخریم، نوش جانشون زحمت کشیدن وارد کردن سود معقولشون رو هم میگیرن، نه این جوری با دوز و کلک هزار دروغ !
ببین من یک پرینتر hp خریدم فروشنده گفت اولش استارتره 700 تا می زنه و بعد اگه شارژ کنی 1000 تا می زنه
ولی اولش 200 یا 250 تا زد پس اینجوری تونر آمریکایی رو با چینی عوض کرد
من عصر می رم جلوی همه مغازه دارای پاساژ می خوابونمش رو زمین
دمت گرم که راهنمایی کردی میگم چرا اینجوری شد (اولین باره کسی سرم رو کلاه میذاره چون شبیه آک بود)
درباره اون کارت گرافیکی که گفتی واقعا حق با شماست
دلار هم 3250 تومنه
pcmylife
03-07-17, 13:59
ولی خب تو خارج هم کلاه بردار و دزد وجود داره از کجا معلوم مغازه و پاساژی که میرید اونجا خرید گیر یکی از این بی وجدان ها از نوع خارجیش نیفتید؟
مگر اینکه بدونید نمایندگی های رسمی هر برندی کجاست و بخواید از نمایندگی های رسمی اونجا ها بخرید.
وگرنه اگه بحث کلاه برداری باشه حداقل تو ایران می دونید کجا ها به اصطلاح میندازن به آدم کجا ها یکم وجدان دارن و...
درست میفرمایید. قطعا برای خرید باید به نمایندگی های رسمی اون جا مراجعه کرد. مثلا من در سایت اپل رفتم نمایندگی رسمی در دوبی رو آدرس داده. و یا راه دیگه اینه که قطعات رو از آمازون سفارش بدیم چون قیمت بسیار مناسبی داره، با یه هزینه ی ارسال توی دوبی بهمون تحویل میدن. همه چیش هم مطمین.
ظاهرا فقط میمونه مشکل گارانتی که اقای AMD میفرمایند، که به نظرم خیلی مرسوم نیست که یه قطعه ای همون ابتدا به ساکن خراب باشه (میشه داد همون جا اسمبل کنن که مطمین شیم همه چی اوکیه)، قاعدتا قطعات وقتی خراب میشن و از کار می افتن که چند سالی از اتمام تاریخ گارانتی گذشته باشه (بلایی که سر خودم اومده!) انگار این مدلی تنظیم کردن طول عمرشونو ! :1. (24):
pcmylife
03-07-17, 14:04
ببین من یک پرینتر hp خریدم فروشنده گفت اولش استارتره 700 تا می زنه و بعد اگه شارژ کنی 1000 تا می زنه
ولی اولش 200 یا 250 تا زد پس اینجوری تونر آمریکایی رو با چینی عوض کرد
من عصر می رم جلوی همه مغازه دارای پاشاژ می خوابونمش رو زمین
دمت گرم که راهنمایی کردی میگم چرا اینجوری شد (اولین باره کسی سرم رو کلاه میذاره چون شبیه آک بود)
درباره اون کارت گرافیکی که گفتی واقعا حق با شماست
دلار هم 3250 تومنه
عجب! :1. (28): حالا شاید مشکل چیز دیگه ای باشه.
من یکی از دوستانم، یه مدتی در یه شرکت واردات پرینتر کار میکرد توی بورس پرینتر تهران (توی ایرانشهره فکر کنم). اون جا این مساله رو دیده بود خودش. ایشون میگفت همه همین کارو میکردن، اما حالا خیلی هم بدبین نباشیم، همیشه آدمای خوب همه جا هستن. ولی ظاهرا خیلی شایعه این مساله.
Quote:
-------------------------------------------
"به عنوان نمونه کارت گرافیک ASUS - STRIX-GTX1080-8G در خود دبی قیمتش هست 549 دلار (513 دلار اصل قیمت + 36 دلار هزینه ارسال آمازون به دوبی) . این لینکش (دوبی رو اگه انتخاب کنید اون 36 دلار اضافه رو مینویسه) :
در حالی که این کارت گرافیک دقیقا با همین مشخصات در ایران با قیمت 3 میلیون 600 داره فروش میره ! (قیمت ها رو همین الان نگاه کردم برای امروز)
من آمریکا کسی رو ندارم، اما همین آمازون به راحتی میتونه در دبی با این قیمت تحویل بده. ضمن این که اگه در خود بازار دوبی اگه بگردیم، و یا مثلا اگه مراجعه کنیم به نمایندگی رسمی ایسوس در دوبی، قطعا قیمتی کمتر از این هم میشه پیدا کرد."
-----------------------------------------
این کارت قیمت مدل oc نشده و oc شدش خیلی فرق داره توی خود امازون
مدل 1600 مگاهرتزش همونی هست که شما میفرمایین
مرجع داخلی برای قیمت این کارت ارائه نداده بودین منم نمیدونم مدل اون کارتی که شما چک کردین چی بوده توی فروشگاه های انلاین هم موجود پیداش نکردم
ولی
مدل 1835 مگاهرتزش توی لیون کامپیوتر قیمت 3 میلیون تومان داره و توی امازون 790 دلار هست
فقط 20 هزار تومن اختلاف دارن یعنی با نرخ روز دلار
شما گفتین با قیمت 3.600 "فروش میره" بله تو امازون هم همون کارت هست با قیمت بالای 1000 دلار فروش میره
ramin1000
03-07-17, 14:11
درست میفرمایید. قطعا برای خرید باید به نمایندگی های رسمی اون جا مراجعه کرد. مثلا من در سایت اپل رفتم نمایندگی رسمی در دوبی رو آدرس داده. و یا راه دیگه اینه که قطعات رو از آمازون سفارش بدیم چون قیمت بسیار مناسبی داره، با یه هزینه ی ارسال توی دوبی بهمون تحویل میدن. همه چیش هم مطمین.
ظاهرا فقط میمونه مشکل گارانتی که اقای AMD میفرمایند، که به نظرم خیلی مرسوم نیست که یه قطعه ای همون ابتدا به ساکن خراب باشه، قاعدتا قطعات وقتی خراب میشن و از کار می افتن که چند سالی از اتمام تاریخ گارانتی گذشته (بلایی که سر خودم اومده!).
آقا شما بگو من چطوری می تونم از آمازون قطعه سفارش بدم لطف می کنی مراحل کار رو بگی چطوری پول بریزم به حسابشون چطوری برام می فرستن
آقا یه برادری کن هر چی می دونی رو بگو چون من می خوام یه سیستم جدید بخرم اینجوری با این پول سیستم قوی تری می خرم
AMD>INTEL
03-07-17, 14:13
فطعات داحل ایران هم مشکل اصالت ندارند . در مورد شرکت های مطرح گیگابایت و اسوس و MSI قطعه ای که خرید میکنید تفاوتی مثلا با کشورهای همسایه مثل دبی نداره .فقط در صورتی که مشکل بخورید باید ببرید از کشوری که خرید کردید برای گارانتی
pcmylife
03-07-17, 14:14
Quote:
"به عنوان نمونه کارت گرافیک ASUS - STRIX-GTX1080-8G در خود دبی قیمتش هست 549 دلار (513 دلار اصل قیمت + 36 دلار هزینه ارسال آمازون به دوبی) . این لینکش (دوبی رو اگه انتخاب کنید اون 36 دلار اضافه رو مینویسه) :
من آمریکا کسی رو ندارم، اما همین آمازون به راحتی میتونه در دبی با این قیمت تحویل بده. ضمن این که اگه در خود بازار دوبی اگه بگردیم، و یا مثلا اگه مراجعه کنیم به نمایندگی رسمی ایسوس در دوبی، قطعا قیمتی کمتر از این هم میشه پیدا کرد."
مرجع داخلی برای قیمت این کارت ارائه نداده بودین منم نمیدونم مدل اون کارتی که شما چک کردین چی بوده توی فروشگاه های انلاین هم موجود پیداش نکردم
ولی
مدل 1835 مگاهرتزش توی لیون کامپیوتر قیمت 3 میلیون تومان داره و توی امازون 790 دلار هست
شما گفتین با قیمت 3.600 "فروش میره" بله تو امازون هم همون کارت هست با قیمت بالای 1000 دلار فروش میره
نه نسخه ای که Oc نیست رو من عرض کردم.
لینک سایت رقیب این جاست فکر کنم در تضاد با قوانین باشه، قیمت روز قطعات سخت افزار اگه توی گوگل سرچ کنید در صفه ی اول پیدا میشه اون جا میتونید ببیید.
AMD>INTEL
03-07-17, 14:16
لینک سایت رقیب این جاست فکر کنم در تضاد با قوانین باشه، قیمت روز قطعات سخت افزار اگه توی گوگل سرچ کنید در صفه ی اول پیدا میشه اون جا میتونید ببیید.
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 12 تیر (Only the registered members can see the link)
sfmth
03-07-17, 14:16
اولا شما باید از مراجع مطمئن مثل لیون کامپیوتر یا دیجیکالا بخرید
دوما وقتی موجود ندارن اون کارتو و سایتای دیگه با قیمت بالاتر میزنن برای فروش بفرمایین کارت دیگه بگیرین اینهمه کارت 1080
ramin1000
03-07-17, 14:25
Quote:
-------------------------------------------
-----------------------------------------
ولی
تو لینک دومی که گذاشتی از کجا دبی رو انتخاب کردی چون من نمی بینمش
بعد اگه به فرض آدم تو آمریکا کسی رو داشته باشه چه فرقی داره و چطوری می تونه برا آدم یه کاری بکنه که مثلا ارزونتر از دبی در بیاد می تونه مستقیم به ایران بفرسته
pcmylife
03-07-17, 14:26
آقا شما بگو من چطوری می تونم از آمازون قطعه سفارش بدم لطف می کنی مراحل کار رو بگی چطوری پول بریزم به حسابشون چطوری برام می فرستن
آقا یه برادری کن هر چی می دونی رو بگو چون من می خوام یه سیستم جدید بخرم اینجوری با این پول سیستم قوی تری می خرم
متاسفانه من در این زمینه صاحب نظر نیستم چون تاحالا این کارو نکردم ! برای همین هم پرسیدم ببینم توی این جا کسی از دوستان این کارو کرده تا حالا یا نه. فقط میدونم به ایران که 100 درصد نمیفرستن چون تحریمیم. بعضی از شرکتای ایرانی هستن که سفارش رو به اونا میدید اونا وارد میکنن که قیمت خون پدرشون رو از ملت میگیرن بابت این کار. تنها چیزی که به ذهنم میرسید اینه که شخصا برم دوبی و از اون جا قطعات رو سفارش بدم بفرستن بگیرم بیام (البته چون حدود 7 تا 10 روز کاری طول میکشه ارسالش، قاعدتا از قبل از سفر باید سفارش دادکه این برای خودمم سواله که آیا به هتلی که رزرو کردیم از قبل، میفرستن یا نه) . خرید کارت اعتباری هم خیلی مشکلی نیست شرکت هایی هستن که کارت اعتباری ارایه میدن در داخل ایران. یا این که با کارت خودشون براتون خرید رو انجام میدن. جوانب زیادی داره این کار که من خودم در حال تحقیق هستم. باز اگه از دوستان کسی اطلاع بیشتری داره یا اقلا تجربه ای داشته بگن کمک بزرگی کردن.
تو لینک دومی که گذاشتی از کجا دبی رو انتخاب کردی چون من نمی بینمش
بعد اگه به فرض آدم تو آمریکا کسی رو داشته باشه چه فرقی داره و چطوری می تونه برا آدم یه کاری بکنه که مثلا ارزونتر از دبی در بیاد می تونه مستقیم به ایران بفرسته
برای لینک تغییر مکان، سمت راست وسط صفحه Ship to احتمالا نیویورکی چیزی نوشته، باید اونو تغییر بدید لیست کشورا میاد هر کشوری رو که انتخاب کنید، قیمت ارسال به اون کشور با یه + به قیمت اصلی اضافه میشه.
pcmylife
03-07-17, 14:46
اولا شما باید از مراجع مطمئن مثل لیون کامپیوتر یا دیجیکالا بخرید
دوما وقتی موجود ندارن اون کارتو و سایتای دیگه با قیمت بالاتر میزنن برای فروش بفرمایین کارت دیگه بگیرین اینهمه کارت 1080
در لینکی که جناب AMD دادن، قیمت 3 تومن قید شده. باز هم 1 میلیون اختلاف قیمته با دوبی. یک قطعه، یک میلیون !!! خیلیه !
حالا من مثال عرض کردم ! من روی اکثر قطعاتی که انتخاب کردم دست میذاشتم یه اختلافی بود، بعضی زیاد بعضی کم (مث سی پی یو). وقتی جمع میکنید در انتها، دو میلیون تومن میشه راحت !
این نکته هم نکته ی مهمیه ! که میگین وقتی این نیست برو یه چی دیگه بگیر. نکته اینه که خیلی از قطعات نیستن ما مجبوریم یه چی دیگه بگیریم ! اینم دردسر سومه خرید از ایرانه.
راستی میگید از دیجی کالا باید خرید کرد،قیمت لپ تاپ Alienware رو دیجی کالا الان یه دونه داره. یه چک بکنید با قیمت اصلی ! خنده داره واقعا! اگه اشتباه نکنم نزدیک 2 تومن گرونتر داره میده این اقای دیجی کالا. نمیدونم باز لپ تاپ اگه یکی بگیره بازم گمرک میخوره یا نه.
ramin1000
03-07-17, 14:57
در لینکی که جناب AMD دادن، قیمت 3 تومن قید شده. باز هم 1 میلیون اختلاف قیمته با دوبی. یک قطعه، یک میلیون !!! خیلیه !
حالا من مثال عرض کردم ! من روی اکثر قطعاتی که انتخاب کردم دست میذاشتم یه اختلافی بود، بعضی زیاد بعضی کم (مث سی پی یو). وقتی جمع میکنید در انتها، دو میلیون تومن میشه راحت !
این نکته هم نکته ی مهمیه ! که میگین وقتی این نیست برو یه چی دیگه بگیر. نکته اینه که خیلی از قطعات نیستن ما مجبوریم یه چی دیگه بگیریم ! اینم دردسر سومه خرید از ایرانه.
راستی میگید از دیجی کالا باید خرید کرد،قیمت لپ تاپ Alienware رو دیجی کالا الان یه دونه داره. یه چک بکنید با قیمت اصلی ! خنده داره واقعا! اگه اشتباه نکنم نزدیک 2 تومن گرونتر داره میده این اقای دیجی کالا. نمیدونم باز لپ تاپ اگه یکی بگیره بازم گمرک میخوره یا نه. من فامیلم از آلمان لپ تاپ اورد هیچ گمرکی نداد. حالا شاید قطعات کامپیوتر چون تعدادشون زیاده حساس میشن، که آقای AMD اشاره کردن که گمرکشو باید داد.
تعرفه گمرک 4 درصده برای شرکت ها و مالیات بر ارزش افزوده هم 9 درصد
AMD>INTEL
03-07-17, 15:04
سایت گمرک اطلاعات خوبی میتونید بدست بیارید .
mohsen1367
03-07-17, 17:49
در مورد گوشی و لب تاپ که خیلیا این کارو میکنن و معمولا هم مشکلی پیش نمیاد
اما در مورد کیس نمیدونم
شاید بشه اونم بصورت اسمبل شده تو چمدون مسافر رد کرد شانسیه
اما گرونی قیمتا یه قسمتش رو که امید خان توضیح دادن
گمرک و شیپینگ و فلان و بهماان ...
ولی یه قسمت هم به نظر من مقصر دولته
وقتی تو عناوین شرکتها میبینم که مثلا میگن شرکت فلان وارد کننده انحصاری محصولات مثلا گیگابایت یا اسوس یا msi یا ...
یاد این فیلمای کره ای میفتم که از تلویزیون پخش میشد .
تو این فیلما درباریها دو دسته بودن، یه دسته فاسد که به تاجرا در ازای پول ، امتیازات انحصاری خرید و فروش کالا میدادن و یه دسته درستکار که با این کار مخالفت میکردن.
حالا تو مملکت ما هم این اتفاق داره میفته
وقتی به یک شخص یا شرکت امتیاز انحصاری واردات یه کالای خاص میدن ( تو هر زمینه ای ) چند اتفاق میفته :
اول اینکه برای بدست آوردن این امتیاز و حفظ اون باید سبیل یه عده چرب بشه
خب این رو از جیب من و شما در میارن
دوم اینکه وقتی انحصار باشه رقابتی در کار نیست و هرجور بخوان قیمت گذاری میکنن بدون در نظر گرفتن شرایط مردم
تو ایران هم خریدار تو این حوزه معمولا تعصبی عمل میکنه و واردکننده خیالش راحته که محصول رو باهر قیمت و شرایطی وارد بازار کنه مشتری خاص خودش رو داره
بعنوان مثال یک فن اسوس بندرت میره محصولات گیگابایت یا شرکتای دیگه بخره هرچند که شرایط اونا تا حدودی بهتر باشه و بلعکس
سوم اینکه در ازای این همه پول معمولا تعهدی به خدمات پس از فروش ندارن
بنظر من ( ممکنه برداشت من غلط باشه ) اگه این انحصارها از بازار واردات برداشته بشه قیمتها به قیمتهای جهانی خیلی نزدیکتر میشه و خدمات پس از فروش هم خیلی بهتر از شرایط حال حاضر میشه
توی هر کشور کوچیک که نگا میکنید مثل دبی و قطر و ... و حتی همین عراق جنگ زده میبینید هر برندی 3 تا 4 تا نماینده رسمی داره
فقط توی ایران انحصار بازار وجود داره