PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره ابدیت کارت گرافیک

0reza666
01-07-17, 08:09
با سلام. من کارت گرافیکم همش ابدیت میکنم و همش جدیده.

مشکل اینجاست من همش وارد پنل انویدیا میشم و بازی هارو اونجا چک میکنم کولا همش میرم داخل پنل دیگه.

ولی اینبار رفتم اینطوری بود و هرکاری میکونم نمیتونم اونجاهای که فلش قرمز کشیدم برم و فلش سبز اجازه نمیده برم

Only the registered members can see the link

حالا چه کنم؟

گفتم شاید از ابدیت قدیمی باشه که البته یهو اینطوری شده ولی امروز ابدیت جدید امده 384.76 و منم سریع دانلود و نصب کردم و بازم اینطوریه. اصلا ابدیت ورژن قبلی نصب بود یهو اینطوری شد و نمیشه داخل پنل یا خروج یا جا جای پنل رفت.

sfmth
01-07-17, 09:26

مشکل اینجاست من همش وارد پنل انویدیا میشم و بازی هارو اونجا چک میکنم کولا همش میرم داخل پنل دیگه.

ولی اینبار رفتم اینطوری بود و هرکاری میکونم نمیتونم اونجاهای که فلش قرمز کشیدم برم و فلش سبز اجازه نمیده برم

حالا چه کنم؟

گفتم شاید از ابدیت قدیمی باشه که البته یهو اینطوری شده ولی امروز ابدیت جدید امده 384.76 و منم سریع دانلود و نصب کردم و بازم اینطوریه. اصلا ابدیت ورژن قبلی نصب بود یهو اینطوری شد و نمیشه داخل پنل یا خروج یا جا جای پنل رفت.
به خاطر اینه که ایرانو تحریم کردن هیچ کدوم از شرکت های امریکایی به ایران سرویس نمیدن
با فندقشکن بری باید حل بشه

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

AMD>INTEL
01-07-17, 09:54

حالا چه کنم؟

مشکل از همون تحریم هست که دوستمون گفتند .