سلام دوستان،
لپتاب بنده روش ویندوز ۱۰ نصبه و هربار که Task Managerرو باز میکنم و کنارش کارای خیلی کوچیکی هم انجام میدم میبینم قسمت Disk به استفاده ی ۱۰۰درصد میرسه،میخاستم بدونم این مورد باعث چه اختلالاتی میشه و چطور باید برطرفش کرد؟
باتشکر از زحماتتون پیشاپیش.
20527
AMD>INTEL
01-07-17, 00:03
سلام دوستان،
لپتاب بنده روش ویندوز ۱۰ نصبه و هربار که Task Managerرو باز میکنم و کنارش کارای خیلی کوچیکی هم انجام میدم میبینم قسمت Disk به استفاده ی ۱۰۰درصد میرسه،میخاستم بدونم این مورد باعث چه اختلالاتی میشه و چطور باید برطرفش کرد؟
20527
اول با برنامه destroy windows spying tools یکبار جلوی مصرف منابع سیستم توسط مایکروسافت را بگیرید
اگر باز مشکل باقی بود اعلام کنید
Amir9671
01-07-17, 00:41
با این روش و غیرفعال کردن windows search و superfetch بهتر شد یعنی دیرتر به صددرصد میرسه اما مشکل همچنان باقیه چون مثلا وقتی یه زیپو اکسترکت میکنم و همزمان یه برنامه دیگه رو باز میکنم (کلن موقع فعالیت با ویندوز) دوباره صددرصد میشه و وقتی کاری نمیکنم میاد پایین..
AMD>INTEL
01-07-17, 00:48
با این روش و غیرفعال کردن windows search و superfetch بهتر شد یعنی دیرتر به صددرصد میرسه اما مشکل همچنان باقیه چون مثلا وقتی یه زیپو اکسترکت میکنم و همزمان یه برنامه دیگه رو باز میکنم (کلن موقع فعالیت با ویندوز) دوباره صددرصد میشه و وقتی کاری نمیکنم میاد پایین..
برنامه را اجرا کردی ؟
این هم تست کن
spybot anti beacon
nima_hl
01-07-17, 01:35
سلام دوستان،
20527
امیر جان بنظرم رم سیستمت کمه
یه مشخصات از سیستمت میگی
sfmth
01-07-17, 09:23
شاید هم به خاطر انتی ویروسه .
کاسپر اسکای دیدم اینکارو بکنه
خوب بر اساس میزان استفاده از هارد برنامه هارو مرتب کن و یه عکس بده ببینیم کدوم برنامه اینکارو میکنه (روی اون علامت 100 درصد بزنی اینکارو میکنه)
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
Amir9671
01-07-17, 20:50
دوستان مشکل حل نشد هنوز،
مشخصات لپتاپ: i7 6700HQ -رم ۸ - گرافیک ۴ -
هر فعالیتی که انجام میدم استفاده دیسک ۱۰۰درصد میشه،مثل اکسترکت کردن زیپ،نصب برنامه و ...آیا برای همه اینطوریه؟!
انتی ویروسم آویرا فعال هست...از کروم و اسکایپ هم میدونم نیست .
این ویندوز 10 رو فروشنده از طریق uefi نصب کرد که کلی برنامه جانبی روش نصب بود و از اول هم به نظرم جالب نمیومد،البته هرچی خاستمو خودم پاک کردم..به نظرتون به ویندوز مربوطه؟
20541
AMD>INTEL
01-07-17, 20:54
دوستان مشکل حل نشد هنوز،
هر فعالیتی که انجام میدم استفاده دیسک ۱۰۰درصد میشه،مثل اکسترکت کردن زیپ،نصب برنامه و ...آیا برای همه اینطوریه؟!
این ویندوز 10 رو فروشنده از طریق uefi نصب کرد که کلی برنامه جانبی روش نصب بود و از اول هم به نظرم جالب نمیومد،البته هرچی خاستمو خودم پاک کردم..به نظرتون به ویندوز مربوطه؟
20541
میتونه از ویندوز هم باشه .
بهتره یک ویندوز کلین نصب کنید
یک شات هم از برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW بگذارید
karbon
05-07-17, 00:06
درود
هارد خرابه خودت را اذیت نکن برای منهم اینجوری بود .....
Amir9671
05-07-17, 02:33
میتونه از ویندوز هم باشه .
بهتره یک ویندوز کلین نصب کنید
یک شات هم از برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW بگذارید
این شات :نظرتون چیه؟
20597
تو قسمت درایو c زده gpt, آیا تو نصب ویندوز تاثیری داره؟
AMD>INTEL
05-07-17, 02:39
این شات :نظرتون چیه؟
20597
تو قسمت درایو c زده gpt, آیا تو نصب ویندوز تاثیری داره؟
خوب بنچمارک بگیر با HDTUNE ببینم وضعیت سرعت به چه شکل هست . فقط FILE BENCHMARK نگیر .
nima_hl
05-07-17, 08:49
دوستان مشکل حل نشد هنوز،
20541
امیر جان توی تسک منیجر که عکس گذاشتی برو توی تب پرفومنس پائین صفحه اپن ریسورس مانیتور را بزن
برو روی تب دیسک ببین کدوم نرم افزار داره از هارد استفاده میکنه
20601
nxzx
05-07-17, 12:09
سلام. سرعت هارد لپ تاپم من خیلی پایینه، تنها راهش تعویض هارد یا راه حل دیگه ای هم داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
AMD>INTEL
05-07-17, 12:15
سلام. سرعت هارد لپ تاپم من خیلی پایینه، تنها راهش تعویض هارد یا راه حل دیگه ای هم داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بعضی وقت ها با یکبار low level format سرعت هارد بر میگرده . اگر بعد از این کار جواب نداد بهتره هارد تعویض شود .
Amir9671
05-07-17, 18:14
خوب بنچمارک بگیر با HDTUNE ببینم وضعیت سرعت به چه شکل هست . فقط FILE BENCHMARK نگیر .
بفرمایید:
20612
امیر جان توی تسک منیجر که عکس گذاشتی برو توی تب پرفومنس پائین صفحه اپن ریسورس مانیتور را بزن
برو روی تب دیسک ببین کدوم نرم افزار داره از هارد استفاده میکنه
20601
بفرمایید:فقط توجه داشته باشید همانطور که قبلاً گفتم فقط هنگام کار با ویندوز استفاده ۱۰۰درصد میشه، اینجا هم برای مثال برنامه ی اریجین رو باز کردم که بلافاصله شات گرفتم.
20614
Amir9671
05-07-17, 18:28
اینم از قسمت disk:
که تو حالت عادی هیچ برنامه ی کاربری باز نکردم اما مصرف دیسک همچنان روی ۹۰درصد ثابته.
20619
sfmth
05-07-17, 18:46
اینم از قسمت disk:
که تو حالت عادی هیچ برنامه ی کاربری باز نکردم اما مصرف دیسک همچنان روی ۹۰درصد ثابته.
20619
هاردتون مشکلی نداره ماشالله چه سرعتی هم داره
خوب وقتی برنامه باز میکنین طبیعیه از هارد استفاده میکنه هارد همیشه معمولا 100 میشه در موقع استفاده
یکی از عکسها که مربوط به winrar بود حدس میزنم موقع اکسترکت فایل عکس گرفتین که کاملا طبیعیه 100 شدن هارد
یکی هم مربوط به origin بود که اون رو هم اشاره کرده بودین بلافاصله پس از باز شدن گرفته بودین و انگار بعد از اون 100 نمیشده . برای یک نرم افزار در حین اجرا شدن طبیعیه چون داره یک سری فایل هایی رو از روی هارد میخونه و هارد رو تحت فعالیت نگه میداره
اونجایی هم که برنامه ای باز نبوده خود ویندوز داشته یه کارایی میکرده مهم نیست ویندوز از این کارا زیاد میکنه
نمیخواد نگران هیچی باشین مشکلی نداره هاردتون
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
ramin1000
05-07-17, 18:48
سلام
برو توی کنترل پنل بعد administrative tools و بعد services رو باز کن
برو آخرا windows update رو باز کن و دکمه stop رو بزن و بعد از منوی کشویی بالا گزینه disabled رو انتخاب کن و ok کن و سیستم رو ریستارت کن
اگه درست نشد برنامه loaris آخرین نسخه رو دانلود کن و بعد از نصب جلوی scan خودکار رو بگیر یعنی stop رو بزن
باید از قسمتی مثلا به نام custom scan درایو ویندوز رو وارد کنی و چند تا گزینه هم داره که تیک نخورده شما تیک اونا رو هم بزن ولی تیک گشتن فایل های آرشیو رو نزن چون خیلی طول می کشه
سیستمت رو یک اسکن بکنه ببین ارور قرمز میاد
AMD>INTEL
05-07-17, 19:12
اینم از قسمت disk:
20619
این هارد سالمه . در وضعیت خوبی هم قرار دارد .
احتمالا همون پروسه های ویندوز 10 هست که این مسئله را ایجاد کرده است .
پیشنهاد میکنم ببینی با برنامه destroy windows spying tools مشکل حل میشه یا نه
فقط موقع استفاده از این برنامه اینترنت قطع باشه و بعد از انجام کار با این برنامه سیستم را ریستارت کنید
احنمال زیاد مشکل حل میشود .
AMD>INTEL
05-07-17, 19:23
این هارد سالمه . در وضعیت خوبی هم قرار دارد .
احتمالا همون پروسه های ویندوز 10 هست که این مسئله را ایجاد کرده است .
پیشنهاد میکنم ببینی با برنامه destroy windows spying tools مشکل حل میشه یا نه
فقط موقع استفاده از این برنامه اینترنت قطع باشه و بعد از انجام کار با این برنامه سیستم را ریستارت کنید
احنمال زیاد مشکل حل میشود .
همچنین در قسمت سرویس
با زدن دستور services.msc
در قسمت run
این دو سرویس را غیر فعال کنید
"Windows Search" and "Superfetch."
یکسری موارد هم در لینک زیر در صورت برطرف نشدن
Only the registered members can see the link
nima_hl
05-07-17, 20:43
اینم از قسمت disk:
20619
امیر جان یا ویندوزت در حالت آپدیته یا برنامه هائی که برای بازی نصب کردی ( orgin و igoproxy ) دارند مشکل ایجاد میکنند
چیز دیگه ای بنظرم نمیرسه
اگر به قول آقا امید یه ویندوز 10 جدید و کلین میتونستی نصب کنی بنظرم خوب بود
Amir9671
05-07-17, 21:02
ممنون از لطفتون دوستان،حداقل خیالم راحت شد که مشکل از هارد نیست پس لازم نیست به نمایندگی و گارانتی رجوع کنم..
حتما یه ویندوز کلین نصب میکنم همین روزا ..انشالا که درست شه..
بازم ممنون از زحماتتون.
Amir9671
05-07-17, 21:23
درضمن قبلا دربارهی مشکل سرچ آفلاین تو لپتاپم تاپیک زدم که الان بعد از این کارا میبینم درست شده و کورتانا به خوبی کار میکنه..حداقل یه سودی کردیم این وسط...
ramin1000
05-07-17, 21:30
درضمن قبلا دربارهی مشکل سرچ آفلاین تو لپتاپم تاپیک زدم که الان بعد از این کارا میبینم درست شده و کورتانا به خوبی کار میکنه..حداقل یه سودی کردیم این وسط...
منم یادمه
با کدوم روش درست شد؟
Amir9671
05-07-17, 21:38
منم یادمه
با کدوم روش درست شد؟
نمیدونم عزیز، تو این مدت به خیال این که کار نمیکنه اصلا سراغش نرفتم...اما احتمالا بعد از غیرفعال کردن windows search و شایدم استفاده از نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردند برای قطع ارتباط مایکروسافت، درست شده...