PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید هارد ۴ ترابایت

Meysam_M69
26-06-17, 19:42
سلام میخواستم هارد ۴ ترابایت بگیرم چی بگیرم ؟
نظر خودم وسترن دیجیتال بلک با قیمت ۸۰۰ هزار تومان هستش به نظر شما این خوبه چون میگن سرعت خوبی داره البته یه هارد ۱ ترا وسترن بلو دارم اینم میخواستم به سیستمم اضافه کنم بازی زیاد دانلود میکنم و تمامی بازیهامم رو هارد نصب میکنم میخواستم سرعت خوبی داشته باشه

AMD>INTEL
26-06-17, 20:13
سلام
اگر برای آرشیو فقط استفاده می کنید و بوت و سیستم عامل روش نمیخواهید نصب کنید
وسترن بلو انتخاب خوبیه
البته این سری جدید سیگیت هم برای کار شما مناسبه .
Seagate IronWolf
سرعت 5900 هست . ولی میزان READ/WRITE بیشتری را تضمین میکنه .

Meysam_M69
26-06-17, 20:30
سلام
اگر برای آرشیو فقط استفاده می کنید و بوت و سیستم عامل روش نمیخواهید نصب کنید
وسترن بلو انتخاب خوبیه
البته این سری جدید سیگیت هم برای کار شما مناسبه .
Seagate IronWolf
سرعت 5900 هست . ولی میزان READ/WRITE بیشتری را تضمین میکنه .

ویندوز رو ssd نصبه فقط واسه ذخیره سازی بازی فیلم اهنگ بیشتر بازی و نصب بازی
از ۴ ترابایت چقد فضای ازاد داره ؟

AMD>INTEL
26-06-17, 20:40
ویندوز رو ssd نصبه فقط واسه ذخیره سازی بازی فیلم اهنگ بیشتر بازی و نصب بازی
از ۴ ترابایت چقد فضای ازاد داره ؟

همون WD BLUE مناسبه یا ایرون ولف .
منظورتون متوجه نشدم . اگر ظرفیت واقعی منظورت هست مقداری کمتر هست

Meysam_M69
26-06-17, 20:48
همون WD BLUE مناسبه یا ایرون ولف .
منظورتون متوجه نشدم . اگر ظرفیت واقعی منظورت هست مقداری کمتر هست
وسترن دیجیتال ابی ۷۲۰۰ تو سایتها موجود نیست همشون ۵۴۰۰ هستن وسترن ابی ۷۲۰۰ موجود هست؟
اری ظرفیت واقعی چقد کمتره ؟

AMD>INTEL
26-06-17, 20:58
وسترن دیجیتال ابی ۷۲۰۰ تو سایتها موجود نیست همشون ۵۴۰۰ هستن وسترن ابی ۷۲۰۰ موجود هست؟
اری ظرفیت واقعی چقد کمتره ؟

همون 5400 کافیه برای نصب بازی بیشتر از این نیازی هم نیست .
4GB = 3.64GiB
فرمولش
TB to TiB – 9.1% less
GB to GiB – 6.9%
MB to MiB – 4.7%
KB to KiB – 2.2%

Meysam_M69
26-06-17, 21:32
همون 5400 کافیه برای نصب بازی بیشتر از این نیازی هم نیست .
4GB = 3.64GiB
فرمولش
TB to TiB – 9.1% less
GB to GiB – 6.9%
MB to MiB – 4.7%
KB to KiB – 2.2%

شما باشی بین وسترن ، ایرون ولف کدومو انتخاب میکنی؟

AMD>INTEL
26-06-17, 21:43
شما باشی بین وسترن ، ایرون ولف کدومو انتخاب میکنی؟

ایرون ولف هارد جدیدتریه . برای خواندن و نوشتن با حجم بالا ساخته شده است . هارد بسیار خوبیه
وسترن بلو هم خوبه .سرعت ایرون ولف 5900 هست .

ramin1000
27-06-17, 15:07
سلام میخواستم هارد ۴ ترابایت بگیرم چی بگیرم ؟
نظر خودم وسترن دیجیتال بلک با قیمت ۸۰۰ هزار تومان هستش به نظر شما این خوبه چون میگن سرعت خوبی داره البته یه هارد ۱ ترا وسترن بلو دارم اینم میخواستم به سیستمم اضافه کنم بازی زیاد دانلود میکنم و تمامی بازیهامم رو هارد نصب میکنم میخواستم سرعت خوبی داشته باشه

دوست عزیز صد در صد وسترن بلک رو تهیه کن اگه پولش رو داری از همه لحاظ برتره
قیمتش قبلا 950 هزار تومن بود ولی الان که 800 شده هر ترابایتی در میاد 200 تومن

Meysam_M69
01-07-17, 21:16
دوست عزیز صد در صد وسترن بلک رو تهیه کن اگه پولش رو داری از همه لحاظ برتره
قیمتش قبلا 950 هزار تومن بود ولی الان که 800 شده هر ترابایتی در میاد 200 تومن
دوست عزیز من که نمیخوام ویندوز روش نصب کنم حقیقتش بودجشو دارم وسترن بلک بخرم ولی از طرفی زورم میاد ۸۰۰ بدم واسه هارد مکانیکی اونم فقط واسه ارشیو یه ۱ ترا وسترن بلو دارم ۹۰ درصد پر شده این دفعه میخوام سیگیت بخرم ببینم چطورین همین ایرون ولف که دوست عزیزمون اقا امید معرفی کردند.

sfmth
01-07-17, 21:39
دوست عزیز من که نمیخوام ویندوز روش نصب کنم حقیقتش بودجشو دارم وسترن بلک بخرم ولی از طرفی زورم میاد ۸۰۰ بدم واسه هارد مکانیکی اونم فقط واسه ارشیو یه ۱ ترا وسترن بلو دارم ۹۰ درصد پر شده این دفعه میخوام سیگیت بخرم ببینم چطورین همین ایرون ولف که دوست عزیزمون اقا امید معرفی کردند.
وسترن بلک عمرش هم کمتره

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

Meysam_M69
04-07-17, 22:19
خرید هارد 4 ترابایت وسترن بلک بافر 128 به قیمت 800 تومن
از راهنمایی دوست عزیز اقا امید تشکر میکنم با توجه به اینکه اقا امید هارد سیگیت و وسترن بلو پیشنهاد دادن و از اونجایی که بابت سیگیت ایرون ولف با چرخش 5900 باید 600 تومن هزینه میکردم و ترابایتی 150 تومن میشد و 1 ترابایت از وسترن بلو هم دارم تصمیم گرفتم وسترن بلک با چرخش 7200 بافر 128 بخرم که ترابایتی در میاد 200 تومن.( ماشاالله هارد خوبیه- سرعت خوبی داره - روونه - خیلی هم کم صدا با اینکه 1 ترابایت داخلش انتقال دادم من صدایی که به خارج کیس منتقل بشه نشنیدم ) با سپاس

20596

AMD>INTEL
04-07-17, 22:23
خرید هارد 4 ترابایت وسترن بلک بافر 128 به قیمت 800 تومن
از راهنمایی دوست عزیز اقا امید تشکر میکنم با توجه به اینکه اقا امید هارد سیگیت و وسترن بلو پیشنهاد دادن و از اونجایی که بابت سیگیت ایرون ولف با چرخش 5900 باید 600 تومن هزینه میکردم و ترابایتی 150 تومن میشد و 1 ترابایت از وسترن بلو هم دارم تصمیم گرفتم وسترن بلک با چرخش 7200 بافر 128 بخرم که ترابایتی در میاد 200 تومن.( ماشاالله هارد خوبیه- سرعت خوبی داره - روونه - خیلی هم کم صدا با اینکه 1 ترابایت داخلش انتقال دادم من صدایی که به خارج کیس منتقل بشه نشنیدم ) با سپاس

20596

مبارکتون باشه .البته به خوب بودن وسترن بلک شکی نیست . یکی از هاردهایی است زیاد ازش روی سیستم هایی که بستم استفاده کردم . این که هاردهایی دیگر پیشنهاد دادم به خاطر این بود که نیازی به هارد 7200 برای گیم نبود.
تاپیک قفل میشود .