مشکل در آنتن گلکسی اس 6 که یه دفه آنتنش قطع شده و آنتن نمیده..
AMD>INTEL
24-06-17, 17:46
اولین کار دستگاه را فکتوری ریست کنید .با سیم کارت دیگری هم قبل از ریست تست کنید .
Gamer621
24-06-17, 18:39
اولین کار دستگاه را فکتوری ریست کنید .با سیم کارت دیگری هم قبل از ریست تست کنید .
سیم کارتو عوض کردم نشد..ریسیت فکتور هم کردم نشد از طریق بایوسش ریسیت کردم الانم کار نمی کنه البته اوپراتور هارو پیدا می کنا ولی اتصال نمی کنه و یک پیام میده ...
This phone has been flashed with unauthorized sowftware a is locked. Call your mobile operator for additional support. Please note that repair/return for this issue may have additional cost.
- - - Updated - - -
زیرش هم ریبوت می زنه...ریبوت که می کنی..سیستم اپ دیت می زنه ولی وقتی بالا میاد دوباره همون مشکل هست...
AMD>INTEL
24-06-17, 18:54
سیم کارتو عوض کردم نشد..ریسیت فکتور هم کردم نشد از طریق بایوسش ریسیت کردم الانم کار نمی کنه البته اوپراتور هارو پیدا می کنا ولی اتصال نمی کنه و یک پیام میده ...
This phone has been flashed with unauthorized sowftware a is locked. Call your mobile operator for additional support. Please note that repair/return for this issue may have additional cost.
- - - Updated - - -
زیرش هم ریبوت می زنه...ریبوت که می کنی..سیستم اپ دیت می زنه ولی وقتی بالا میاد دوباره همون مشکل هست...
دستگاه لاک شده .باید ببری جایی برات انلاک کنند .
Gamer621
24-06-17, 19:13
دستگاه لاک شده .باید ببری جایی برات انلاک کنند .
چطوری...منظور از انلاک ..ینی همون فلش کنن...درسته...؟؟؟
Gamer621
24-06-17, 19:18
دستگاه لاک شده .باید ببری جایی برات انلاک کنند .نمی شه با اپ کردن نرم افزار خود گوشی...اندرویدش ..درستش کرد؟؟
AMD>INTEL
24-06-17, 19:20
چطوری...منظور از انلاک ..ینی همون فلش کنن...درسته...؟؟؟
باید توسط شخص حرفه ای بررسی شود . همین قدر با توجه به توضیحات شما میتونم راهنمایی کنم .
میتونید رام جدیدتر هم تست کنید