سلام خدمت دوستان به دلیل مشکل عدم بوت بعد آپدیت بایوس میخوام برش گردونم به تنظیمات کارخونه منتها تو دفترچه اشاره به این قسمت کرده چکار باید انجام بدم مدل مادربورد ایسوس PRIME-X370-PRO
20450
AMD>INTEL
23-06-17, 14:26
سلام خدمت دوستان به دلیل مشکل عدم بوت بعد آپدیت بایوس میخوام برش گردونم به تنظیمات کارخونه منتها تو دفترچه اشاره به این قسمت کرده چکار باید انجام بدم مدل مادربورد ایسوس PRIME-X370-PRO
20450
سلام
برق سیستم رو بکش . اون دو تا پین clear rtc را چند لحظه با یک شی فلزی اتصال بده . clear میشه
RADEON9
23-06-17, 15:28
سلام
برق سیستم رو بکش . اون دو تا پین clear rtc را چند لحظه با یک شی فلزی اتصال بده . clear میشه
استاد انجام دادم ولی برگشت به شماره بایوس 0612 درحالی که شماره بایوس اول این مادربورد 0502 هست تو سایت ایسوس.گیرش کم شده ولی هست هی باید ریست کنم تا بالاخره وارد ویندوزشه
AMD>INTEL
23-06-17, 15:35
استاد انجام دادم ولی برگشت به شماره بایوس 0612 درحالی که شماره بایوس اول این مادربورد 0502 هست تو سایت ایسوس.گیرش کم شده ولی هست هی باید ریست کنم تا بالاخره وارد ویندوزشه
اگر میخوای بایوس را دانگرید کنی باید از طریق همون بایوس ورژن قبلی را پروگرام کنی . ببین شاید به خاطر تنظیمات بایوس بایوس باشه . یکبار تنظیمات را ست کن . احتمال زیاد مشکل حل شود .
RADEON9
23-06-17, 15:55
فقط به همون 0612 دانگرید میشه به قبلی هاش نمیشه .استاد طریقه clear بایوس با باطری رو هم توضیح میدی
AMD>INTEL
23-06-17, 16:04
فقط به همون 0612 دانگرید میشه به قبلی هاش نمیشه .استاد طریقه clear بایوس با باطری رو هم توضیح میدی
برق رو میکشی از پاور باتری را در میاری .15 دقیقه صبر میکنی دوباره باتری جا میزنی و برق را وصل میکنی
RADEON9
23-06-17, 19:29
نشد استاد هر دوراه رو با دقت انجام دادم نشد .احتمال داره مادربورد خراب باشه
AMD>INTEL
23-06-17, 19:39
نشد استاد هر دوراه رو با دقت انجام دادم نشد .احتمال داره مادربورد خراب باشه
برای اطمینان رم ها را تکی تست کن و فرکانس هم روی 2133 بگذار
الان میخوای بایوس را دانگرید به نسخه قبلی ؟. روشش دردسر داره . این روش هست .
Only the registered members can see the link
RADEON9
23-06-17, 19:53
برای اطمینان رم ها را تکی تست کن و فرکانس هم روی 2133 بگذار
الان میخوای بایوس را دانگرید به نسخه قبلی ؟. روشش دردسر داره . این روش هست .
Only the registered members can see the link
الحق و الانصاف که استادی امید جان مشکل موقتا حل شد ولی این روشی که تو این سایت گذاشته یه توضیح مختصر میدی اسم برنامش اولش اینتل داره
AMD>INTEL
23-06-17, 20:18
الحق و الانصاف که استادی امید جان مشکل موقتا حل شد ولی این روشی که تو این سایت گذاشته یه توضیح مختصر میدی اسم برنامش اولش اینتل داره
فعلا با عوض کردن اسلات های رم مشکل را حل کن . تا بایوس جدید بیاد . این کار را توصیه نمیکنم فعلا .
سعی کن با دستی وارد کردن تایمینگ رم مشکل را حل کنی تا بایوس جدید بیاد .
این بایوس را تست زدی ؟
PRIME X370-PRO BIOS 0803
RADEON9
23-06-17, 20:33
فعلا با عوض کردن اسلات های رم مشکل را حل کن . تا بایوس جدید بیاد . این کار را توصیه نمیکنم فعلا .
سعی کن با دستی وارد کردن تایمینگ رم مشکل را حل کنی تا بایوس جدید بیاد .
این بایوس را تست زدی ؟
PRIME X370-PRO BIOS 0803
استاد من بایوس رو دانگرید کردم به 0612 بعد دوباره آپدیت کردم به 0803 .قبلا این کار رو میکردم سیستم اوتومات شات داون میشد دوباره روشن میشد الان نمیشه به نظرت آپدیت بعدی بیاد مشکل حل میشه درضمن کارت صدام رو هم جدا کردم فعلا درسته دم شما گرم
AMD>INTEL
23-06-17, 20:59
استاد من بایوس رو دانگرید کردم به 0612 بعد دوباره آپدیت کردم به 0803 .قبلا این کار رو میکردم سیستم اوتومات شات داون میشد دوباره روشن میشد الان نمیشه به نظرت آپدیت بعدی بیاد مشکل حل میشه درضمن کارت صدام رو هم جدا کردم فعلا درسته دم شما گرم
احتمالش هست . در بایوس های جدیدتر خیلی از مشکلات مرتفع میشه