حالا بهترین cpu و کارت گرافیکی که به ایم مادربورد بخوره چی هست تا سقف 2 میلیون ؟
اگر نظرتون این هست که مادربورد قدیمی شده و کار درست این هست که کل سیستم نو بشه حداکثر تا 3 میلیون می تونم هزینه کنم .
برای استفاده معمولی و گیم می خوام . بتونه بازی ها رو حداقل برای 3-4 سال اینده به خوبی اجرا کنه . آدم حساسی هم نیستم که حتما باید بازی روی اخرین کیفیت اجرا بشه .
ramin1000
13-06-17, 22:31
سلام
Intel Core i5-7400 Kaby Lake * 635 000
GIGABYTE B250M-HD3 * 420 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold * 310 000
MSI GTX 1060 ARMOR 2X OCV1 6GB GDDR5 * 1 160 000
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB WD10EZEX * 195 000
AMD>INTEL
13-06-17, 22:33
مادربورد P8H61 R2.0
پردازنده : intel celeron G1610 2.60 GHz 2.60 GHz
کارت گرافیک : NVIDIA gt610 2g
حالا بهترین cpu و کارت گرافیکی که به ایم مادربورد بخوره چی هست تا سقف 2 میلیون ؟
اگر نظرتون این هست که مادربورد قدیمی شده و کار درست این هست که کل سیستم نو بشه حداکثر تا 3 میلیون می تونم هزینه کنم .
برای استفاده معمولی و گیم می خوام . بتونه بازی ها رو حداقل برای 3-4 سال اینده به خوبی اجرا کنه . آدم حساسی هم نیستم که حتما باید بازی روی اخرین کیفیت اجرا بشه .
AMD Ryzen 5 1400
MSI B350 TOMAHAWK
RAM Crucial Ballistix Tactical 8GB 3000Mhz CL15 DDR4
MSI GTX 1060 6GT OCV1 6GB GDDR5
HDD 2TB SEAGATE BARCUDA DESKTOP
CASE GREEN Z PLUS
POWER B500 VER 2
این سیستم به نظر من مناسب شماست . بازی ها را به خوبی اجرا میکنه . پردازنده قدرتمندی داره که حالاها نیاز به تغیرش نیست
قیمت ها هم در لینک زیر چک کنید .
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 22 خرداد (Only the registered members can see the link)
amir1111111
13-06-17, 23:37
پس نظر دوستان این هست که کلا سیستم نو بگیرم و بیخیال ارتقاء بشم ؟!
پردازنده اینتل بهتر هست یا amd ؟ چون قیمت هاشونم تقریبا یکیه .amd رو توی نظرات دیجی کالا دیدم گفتن به دلیل معماری خاصی که داره برای بیشتر بازی ها مناسب نیست . اما توی بنچمارک دو برابر اینتل عمل کرده . منتها موقع اجرا هست که معلوم میشه چجوریه .
AMD>INTEL
13-06-17, 23:41
پس نظر دوستان این هست که کلا سیستم نو بگیرم و بیخیال ارتقاء بشم ؟!
پردازنده اینتل بهتر هست یا amd ؟ چون قیمت هاشونم تقریبا یکیه .amd رو توی نظرات دیجی کالا دیدم گفتن به دلیل معماری خاصی که داره برای بیشتر بازی ها مناسب نیست . اما توی بنچمارک دو برابر اینتل عمل کرده . منتها موقع اجرا هست که معلوم میشه چجوریه .
پردازنده AMD در حال حاضر انتخاب بسیار معقولی هستند. در مورد گیم ها هم اکثر شرکت های سازنده در حال انتشار پیچ های اپدیت برای این پردازنده ها هستند . بازی های جدید هم به خوبی با این پردازنده ها سازگار هستند .
ramin1000
14-06-17, 00:22
مادربورد P8H61 R2.0
پردازنده : intel celeron G1610 2.60 GHz 2.60 GHz
کارت گرافیک : NVIDIA gt610 2g
ارتقا هم می تونی بدی
1- پاورت چیه (مدل دقیق)
2- رمت چند گیگه و مدل دقیق
3- مدل کیس
4- با نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro یک عکس از صفحه ای که باز می شه بذار ببینیم هاردت سالمه یا نه
5- چه بازی هایی انجام میدی بیشتر
amir1111111
14-06-17, 02:54
ارتقا هم می تونی بدی
1- پاورت چیه (مدل دقیق)
2- رمت چند گیگه و مدل دقیق
3- مدل کیس
4- با نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro یک عکس از صفحه ای که باز می شه بذار ببینیم هاردت سالمه یا نه
5- چه بازی هایی انجام میدی بیشتر
چون کامپیوترم رو تابستون 92 گرفتم بیشتر نظرم روی ارتقا هست به این صورت که بهترین پردازنده و کارت گرافیکی که به این مادربورد بخوره ، بگیرم و چون پاورش 4 ساله داره کار میکنه
احتمالا دیگه عمرش رو کرده و باید عوض بشه . مدلش رو نمی دونم اما فکر کنم 600w باشه . رم رو چند وقت پیش 8 گیگ انداختم . هارد رو هم هفته قبل وسترن دیجیتال بلو یک ترا بایت انداختم . کیس هم که سالمه و مشکلی نداره .
اگر نمی صرفه مادربورد هم نو بگیرم و خلاص !!!
راستی یک سوال هم داشتم . من هارد قبلیم 500 گیگ سیگیت بود . موقع کار کردن کمی صدای خِرخِِِِِِِِِر میکرد . این هارد جدید هم موقع کار کردن صدا میده . ایا طبیعیه یا مشکل داره ؟ به نظرم صداش کمی بیشتر از سیگیت هست . اما توی نظرات دیجی کالا اینطور میگفتن که صدای سیگیت بیشتره . موقع خاموش کردن هم یک صدایی شبیه سوت شنیده میشه .
ramin1000
14-06-17, 06:58
چون کامپیوترم رو تابستون 92 گرفتم بیشتر نظرم روی ارتقا هست به این صورت که بهترین پردازنده و کارت گرافیکی که به این مادربورد بخوره ، بگیرم و چون پاورش 4 ساله داره کار میکنه
احتمالا دیگه عمرش رو کرده و باید عوض بشه . مدلش رو نمی دونم اما فکر کنم 600w باشه . رم رو چند وقت پیش 8 گیگ انداختم . هارد رو هم هفته قبل وسترن دیجیتال بلو یک ترا بایت انداختم . کیس هم که سالمه و مشکلی نداره .
اگر نمی صرفه مادربورد هم نو بگیرم و خلاص !!!
راستی یک سوال هم داشتم . من هارد قبلیم 500 گیگ سیگیت بود . موقع کار کردن کمی صدای خِرخِِِِِِِِِر میکرد . این هارد جدید هم موقع کار کردن صدا میده . ایا طبیعیه یا مشکل داره ؟ به نظرم صداش کمی بیشتر از سیگیت هست . اما توی نظرات دیجی کالا اینطور میگفتن که صدای سیگیت بیشتره . موقع خاموش کردن هم یک صدایی شبیه سوت شنیده میشه .
این کارت گرافیک 50 تا 100 تومن گرونتر از قیمت واقعی خودشه ولی معلوم نیست که چه موقع قیمتش پایین میاد و آیا ارزش صبر کردن داره یا نه که اینو خود شما می دونی
اینکه گفتی پاورت 600 واته کافی نیست باید مدل دقیقش رو بذاری ببینم چطوریه
اگه فرض کنیم پاورت سالمه و دقیقا 600 واته چون قطعات دیگه رو هم داری می تونی چند تا قطعه زیر رو بگیری و بقیه قطعاتی که نیاز نداری رو بفروشی