با سلام
میخواستم بدونم ماینینگ حدودا چقدر میتونه درامد داشته باشه و اینکه حدودا چقد هزینه باید کرد و ارزش داره اصلا یا خیر
با تشکر.
AMD>INTEL
13-06-17, 19:58
بستگی به مشخصات سیستم دارد .
با توجه به بالا رفتن ارزش بیت کوین ارزش دارد . ولی باید سخت افزار قوی و عموما 4-5 کارت گرافیک قدرتمند دارید
irongar76
13-06-17, 21:26
پس بر اساس گفته شما ارزش سرمایه گذاری داره درسته؟
AMD>INTEL
13-06-17, 21:27
پس بر اساس گفته شما ارزش سرمایه گذاری داره درسته؟
بله با توجه به بالا رفتن ارزش پول بیت کوین . ارزش داره .سازندگان تجهیزات سخت افزاری هم توجه ویژهای به ماینینگ پیدا کردند .
مادربردهای مخصوص BTC و همچنین کارتهای سری RX500 شرکت AMD عملکرد خوبی برای ماینینگ دارند
در پی هجوم ماینرها اتفاق افتاد: اتمام موجودی کارتهای AMD RX 580 و RX 570 (Only the registered members can see the link)
AtrafNET
14-06-17, 09:10
سلام
ببخشید سوال میکنم درباره ماینینگ خواستم بدونم که:
به عمر مفید قطعات ضربه نمیزنه و اینکه در کل معمولاً چند ساعت سیستم رو برای این کار روشن میذارن؟
نرم افزار مورد استفاده اش هم فقط اجرا و شروعش کنیم کافیه یا تنظیمات پیشرفته خاصی داره؟
بعدش با توجه به ایرانی بودن ما چطور می تونیم بیت کوین رو به تومان تبدیل کنیم؟ بیت کوین که به آی پی ایران و مشخصات ایرانی حساس نیست نه؟
آخه نه که کامپیوتر من اکثراً بلااستفاده افتاده خیلی دوست دارم اگه بشه یه کمی ازش درآمد داشته باشم :1. (35):
AMD>INTEL
14-06-17, 10:56
سلام
به عمر مفید قطعات ضربه نمیزنه و اینکه در کل معمولاً چند ساعت سیستم رو برای این کار روشن میذارن؟
نرم افزار مورد استفاده اش هم فقط اجرا و شروعش کنیم کافیه یا تنظیمات پیشرفته خاصی داره؟
بعدش با توجه به ایرانی بودن ما چطور می تونیم بیت کوین رو به تومان تبدیل کنیم؟ بیت کوین که به آی پی ایران و مشخصات ایرانی حساس نیست نه؟
آخه نه که کامپیوتر من اکثراً بلااستفاده افتاده خیلی دوست دارم اگه بشه یه کمی ازش درآمد داشته باشم :1. (35):
در مورد در آمدش و نحوه استفاده در ایران به راحتی در ایران خرید و فروش میشه .یک پول جهانی آزاد بر خلاف پول های دیگر
در مورد نرم افزار و ... باید به سایت هایی که اطلاعات خوبی دارند چه ایرانی و چه خارجی مراجعه کنی در کل دردسری نداره
ولی بله سیستم فشار میاد . معمولا به طور کامل gpu را درگیر میکنه . عموما برای کسانی به صرفه در میاد حداقل چهار کارت گرافیک قوی همزمان ماینینگ میکنند
Dark Devil
15-06-17, 02:11
سلام
متاسفانه بیت کوین به دلیل Difficulty بالای Blockchain هاش نه کسی ماین میکنه و نه ماین کردنش سود دهی داره که من نمیدونم چرا اینجا دارن میگن ارزش داره :1. (27):
باید برید به دنبال سایر Cryptocurrency ها مثل ETH یا XMR
irongar76
15-06-17, 18:44
از نظر محدودیت های حساب Blockchain مشکلی دیگه وجود نداره
من که دیگه به حساب Blockchain نمیریزم اصلا:1. (27):
من بیت کوین هارو به سایت freebitco.in انتقال میدم و از همونجا مستقیم مبادلش میکنم:wink: