ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم تا سقف یک میلیون چهارصد

caspian
13-06-17, 10:31
سلام دوستان

به پیشهاد دوستان تصمیم داشتم یه مینی کیس یا کیس تاور استوک واردتی بخرم اما راستیتش دلم نمیاد رو این حساب اگه بخوام یه کیس ببندم تا سقف یک میلیون چهارصد چه قطعاتی رو پیشنهاد می کنید

البته مونیتور ایسوس VX239 دارم و هارد یک ترا هم دارم .

پی نوشت یک : واسه خاطر آرشیو فیلم هام الویت اول من این ـه چندین هارد اکسترنال و یا اینترنال رو ساپورت کنه ( سیستم قبلی ام پاور 530 گرین داشت )

پی نوشت دو : خودم زیاد تو نخ گیم و این حرفها نیستم هرچند شاید کسی خواست بازی کنه پس دیگه یه جور باشه که ضایع نشم

با تشکر

ramin1000
13-06-17, 10:57
سلام

اول شما نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro رو دانلود کن و از صفحه ای که باز می شه یک عکس بذار ببینیم هاردت در چه وضعیتیه

دوم شما باید تصمیم بگیری که می خوای گیم بازی کنی یا نه. اگه خودت گیم بازی نمی کنی می تونی از گرافیک مجتمع در پردازنده های اینتل استفاده کنی و در عوض سیستم بهتری ببندی وگرنه اگه بخواهی به خاطر دیگران گرافیک بخری سیستم خوبی نمی تونی جمع کنی چون کمترین کارت گرافیک که ارزش خریدن داشته باشه 400 تا 450 قیمتشه

سوم آیا مدل پاورت اینه: GP530AB چون باید مدل دقیق پاورت رو یگی برای انتخاب کارت گرافیک و ما باید بدونیم که پاورت سالمه یا نه

قطعاتی که نیاز داری رو هم بگو مثلا مادربرد، رم و ... یا مثلا کیس از قبل داری با باید کیس جدید برات انتخاب کنیم یا مثلا اگه حتی هاردت سالم باشه نیاز به خرید هارد جدید داری با این پول

caspian
13-06-17, 12:32
سلام

اول شما نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro رو دانلود کن و از صفحه ای که باز می شه یک عکس بذار ببینیم هاردت در چه وضعیتیه

دوم شما باید تصمیم بگیری که می خوای گیم بازی کنی یا نه. اگه خودت گیم بازی نمی کنی می تونی از گرافیک مجتمع در پردازنده های اینتل استفاده کنی و در عوض سیستم بهتری ببندی وگرنه اگه بخواهی به خاطر دیگران گرافیک بخری سیستم خوبی نمی تونی جمع کنی چون کمترین کارت گرافیک که ارزش خریدن داشته باشه 400 تا 450 قیمتشه

سوم آیا مدل پاورت اینه: GP530AB چون باید مدل دقیق پاورت رو یگی برای انتخاب کارت گرافیک و ما باید بدونیم که پاورت سالمه یا نه

قطعاتی که نیاز داری رو هم بگو مثلا مادربرد، رم و ... یا مثلا کیس از قبل داری با باید کیس جدید برات انتخاب کنیم یا مثلا اگه حتی هاردت سالم باشه نیاز به خرید هارد جدید داری با این پول

ممنون از پاسخگویی دوست من
من کیس خودم رو فروختم و الان یه هارد اینترنال یک ترا سیگت مونده از کیس به اضافه مونیتور و سایر قطعات خارجی کامپیوترم پس یه کیس کامل نیاز دارم بدون هارد
رو این حساب حداقل سیستم پیشنهادی رو هم معرفی کنید ممنون میشم رو قیمت هم یه مقدار بالا تر هم شد مشکلی نیست

TechBaMohsen
13-06-17, 13:57
سلام دوستان
به پیشهاد دوستان تصمیم داشتم یه مینی کیس یا کیس تاور استوک واردتی بخرم اما راستیتش دلم نمیاد رو این حساب اگه بخوام یه کیس ببندم تا سقف یک میلیون چهارصد چه قطعاتی رو پیشنهاد می کنید
البته مونیتور ایسوس VX239 دارم و هارد یک ترا هم دارم

پی نوشت یک : واسه خاطر آرشیو فیلم هام الویت اول من این ـه چندین هارد اکسترنال و یا اینترنال رو ساپورت کنه ( سیستم قبلی ام پاور 530 گرین داشت )
پی نوشت دو : خودم زیاد تو نخ گیم و این حرفها نیستم هرچند شاید کسی خواست بازی کنه پس دیگه یه جور باشه که ضایع نشم
با تشکر
سلام جناب.
با توجه به بودجه اتون،نمیتونیم کارت گرافیک مستقل به شما پیشنهاد بدیم، سیستم زیر رو برای کارتون در نظر گرفتم:
Only the registered members can see the linkخرید-سیستم-تا-سقف-یک-میلیون-چهارصد-pc_nohdd_1400-png
قطعات»

ASUS PRIME B250M-C LGA1151 B250 Mainboard
Intel® Core™ i3-7100 Kaby Lake Processor
Kingston Value 8GB 2133Mhz CL15 DDR4
GREEN GP480A-ES 80Plus Bronze PSU
GREEN Notus200-PWM CPU Cooler
GREEN GF120FSB Case Fan
GREEN Z+ Grand Black Mid-Tower Case

قیمت 1میلیون و 395هزار تومان.

سی پی یو»
مناسب برای کارهای روزمره و بیشتر از نیازتون هستش. همراه باهاش کولر نوتوس 200 پیشنهاد دادم چراکه میخواستم سی پی یو خنک بمونه و عمر خوبی داشته باشه،هرچقدر هم ازش کار بکشید مشکلی پیش نمیاد با این کولر.

گرافیک آنبورد»
برای این سیستم بهیچوجه کارت گرافیک کمتر RX 550 یا GT 1030 تهیه نکنید که اصلا به صرفه نیست چراکه گرافیک آنبوردش میتونه در حد یک گرافیک 200تومنی همراهیتون کنه.
با این گرافیک میشه بازی هایی مثل فیفا و پِس، دوتا2، لیگ آو لجند و... رو براحتی بازی کرد (روی تنظیمات متوسط به بالا) ولی بازی های سطح بالا مثل بتلفیلد و... رو فقط روی تنظیمات حداقل میشه اجرا کرد که طبیعیه.

مادربورد»
تعداد 4تا پورت یو اس بی 3 و 2تا پورت یو اس بی 2 و 2تای دیگه هم روی کیس، نیازتون رو برطرف میکنه.مادربورد خوبی هم هست صفحه رسمیشو خوندم مثل اینکه از مادربورد های سخت جون هست.

پاور»
پاور بیشتر از حد نیازتون هست، طوریه که پسفردا خواستید کارت گرافیک مجزا تهیه کنید، مشکلی نداشته باشید. تا کارت گرافیک های یک میلیونی راحت میتونید بر روی این سیستم ببندید.

کیس و فن»
کیس شیشه ای و واقعا خوبیه نسبت به قیمتش، میتونید رنگ سفیدش هم که کمی گرونتره تهیه کنید بر اساس سلیقه اتون. یک عدد فن اضافه سفارش دادم که در جلوی کیس قرار بدید و هوای بیشتری به داخل کیس کشیده بشه.خود کیس یک فن خروج هوا هم داره.

رم»
مقدار 8گیگابایت برای اکثر کارهای روزمره، عالی هست. ویندوز 64بیت حتما نصب کنید.

انشالله خرید خوبی داشته باشید جناب.:11():

caspian
13-06-17, 14:49
سلام جناب.
با توجه به بودجه اتون،نمیتونیم کارت گرافیک مستقل به شما پیشنهاد بدیم، سیستم زیر رو برای کارتون در نظر گرفتم:
Only the registered members can see the linkخرید-سیستم-تا-سقف-یک-میلیون-چهارصد-pc_nohdd_1400-png
قطعات»

ASUS PRIME B250M-C LGA1151 B250 Mainboard
Intel® Core™ i3-7100 Kaby Lake Processor
Kingston Value 8GB 2133Mhz CL15 DDR4
GREEN GP480A-ES 80Plus Bronze PSU
GREEN Notus200-PWM CPU Cooler
GREEN GF120FSB Case Fan
GREEN Z+ Grand Black Mid-Tower Case

قیمت 1میلیون و 395هزار تومان.

سی پی یو»
مناسب برای کارهای روزمره و بیشتر از نیازتون هستش. همراه باهاش کولر نوتوس 200 پیشنهاد دادم چراکه میخواستم سی پی یو خنک بمونه و عمر خوبی داشته باشه،هرچقدر هم ازش کار بکشید مشکلی پیش نمیاد با این کولر.

گرافیک آنبورد»
برای این سیستم بهیچوجه کارت گرافیک کمتر RX 550 یا GT 1030 تهیه نکنید که اصلا به صرفه نیست چراکه گرافیک آنبوردش میتونه در حد یک گرافیک 200تومنی همراهیتون کنه.
با این گرافیک میشه بازی هایی مثل فیفا و پِس، دوتا2، لیگ آو لجند و... رو براحتی بازی کرد (روی تنظیمات متوسط به بالا) ولی بازی های سطح بالا مثل بتلفیلد و... رو فقط روی تنظیمات حداقل میشه اجرا کرد که طبیعیه.

مادربورد»
تعداد 4تا پورت یو اس بی 3 و 2تا پورت یو اس بی 2 و 2تای دیگه هم روی کیس، نیازتون رو برطرف میکنه.مادربورد خوبی هم هست صفحه رسمیشو خوندم مثل اینکه از مادربورد های سخت جون هست.

پاور»
پاور بیشتر از حد نیازتون هست، طوریه که پسفردا خواستید کارت گرافیک مجزا تهیه کنید، مشکلی نداشته باشید. تا کارت گرافیک های یک میلیونی راحت میتونید بر روی این سیستم ببندید.

کیس و فن»
کیس شیشه ای و واقعا خوبیه نسبت به قیمتش، میتونید رنگ سفیدش هم که کمی گرونتره تهیه کنید بر اساس سلیقه اتون. یک عدد فن اضافه سفارش دادم که در جلوی کیس قرار بدید و هوای بیشتری به داخل کیس کشیده بشه.خود کیس یک فن خروج هوا هم داره.

رم»
مقدار 8گیگابایت برای اکثر کارهای روزمره، عالی هست. ویندوز 64بیت حتما نصب کنید.

انشالله خرید خوبی داشته باشید جناب.:11():

خیلی خیلی ممنون از لطف و وقتی که گذاشتید

یه دوستی یه مادربرد GIGABAYTE B75 و یه یه سی پی یو باندل i3 2100 داره که میشه 320 تومن ازش بگیرم و باقی قطعات رو نو سفارش بدم اما همونطور که گفتم دلم نمیاد استوک بذارم

باز هم تشکر و سپاس

AMD>INTEL
13-06-17, 14:53
عزیز قطعاتی که دوستمون معرفی کردند . خیلی مناسبه . این دو قطعه که گفتی . هر دو استوک هستند .

caspian
13-06-17, 15:04
عزیز قطعاتی که دوستمون معرفی کردند . خیلی مناسبه . این دو قطعه که گفتی . هر دو استوک هستند .

سلام و ممنون از پاسخگویی

بله ، هر دو استوک هستند و گفته 4 ماه هم گارانتی میده !

AMD>INTEL
13-06-17, 15:19
سلام و ممنون از پاسخگویی

بله ، هر دو استوک هستند و گفته 4 ماه هم گارانتی میده !

از نظر من این سیستمی که دوستمون معرفی کردند هم عملکرد بهتری دارد به دلیل تکنولوژی روز است و پورت های سریعتر - پردازنده بهتر - سازگاری بیشتر با ویندوزهای جدید
ارزش خرید بالایی دارد .

caspian
13-06-17, 17:04
اگه بخوام بیشتر هزینه کنم به نظر شما روی سی پی یو هزینه بشه بهتر ـه ؟
راستیتش الان یکی از دوستان داره مخ منو میزنه که حتما سی پی یو I5 بگیرم به جای I3 چون بعداً پشیمون میشم حتما :1. (27):

AMD>INTEL
13-06-17, 17:37
اگه بخوام بیشتر هزینه کنم به نظر شما روی سی پی یو هزینه بشه بهتر ـه ؟
راستیتش الان یکی از دوستان داره مخ منو میزنه که حتما سی پی یو I5 بگیرم به جای I3 چون بعداً پشیمون میشم حتما :1. (27):

بله بردی که دوستمون معرفی کرد با i5 هم مشکل نداره . میتونی i5 7400 بگیری .

DOOM999
13-06-17, 17:45
این هم پیشنهاد من با یه پردازنده4 هسته ای و گرافیک مجتمع قوی مناسب برای گیم تو رزولوشن HD
پردازنده: A10-7870K به همراه کولر خود ای ام دی Wraith Cooler
ASUS A68HM-K :Mainboard
KINGMAX Value 1600MHz DDR3 8GB*2=16gb :RAM
پاور : Cooler Master Elite V2 550W

ramin1000
13-06-17, 19:26
ممنون از پاسخگویی دوست من
من کیس خودم رو فروختم و الان یه هارد اینترنال یک ترا سیگت مونده از کیس به اضافه مونیتور و سایر قطعات خارجی کامپیوترم پس یه کیس کامل نیاز دارم بدون هارد
رو این حساب حداقل سیستم پیشنهادی رو هم معرفی کنید ممنون میشم رو قیمت هم یه مقدار بالا تر هم شد مشکلی نیست

من اعتقاد دارم کمی بودجه رو بالا ببر و یه چیزی بخر که بتونی چند سال بی دردسر ازش استفاده کنی

این سیستمی که در زیر نوشتم، هم 4 هسته ایه و هم با پاور با کیفیتی که انتخاب کردم به راحتی می تونی در اینده کارت گرافیک مستقل هم خریداری کنی

Intel Core i5-7400 Kaby Lake * 635 000
GIGABYTE P110-D3 * 300 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold * 260 000

caspian
13-06-17, 23:07
این هم پیشنهاد من با یه پردازنده4 هسته ای و گرافیک مجتمع قوی مناسب برای گیم تو رزولوشن HD
پردازنده: A10-7870K به همراه کولر خود ای ام دی Wraith Cooler
ASUS A68HM-K :Mainboard
KINGMAX Value 1600MHz DDR3 8GB*2=16gb :RAM
پاور : Cooler Master Elite V2 550W

سلام و ممنون دوست من
اتفاقا در یه انجمن دیگه هم دوستی پیشنهاد سیستم بر پایه سی پی یو AMD رو پیشنهاد داد و من هم یه جورایی وسوسه شدم بودم
اما نمیدونم چه هراسی ـه که از قدیم توی دلم مونده که AMD خوب نیست و اینتل بهتر ـه
و متاسفانه این ترس همیشه مانع شد که حتی یکبار هم شده سیستم AMD ببندم و همیشه اینتل داشتم.

caspian
13-06-17, 23:20
من اعتقاد دارم کمی بودجه رو بالا ببر و یه چیزی بخر که بتونی چند سال بی دردسر ازش استفاده کنی

این سیستمی که در زیر نوشتم، هم 4 هسته ایه و هم با پاور با کیفیتی که انتخاب کردم به راحتی می تونی در اینده کارت گرافیک مستقل هم خریداری کنی

Intel Core i5-7400 Kaby Lake * 635 000
GIGABYTE P110-D3 * 300 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold * 260 000

ممنون دوست خوب من بابت راهنمایی و لطفتون
این مادریرد که معرفی کردید انگار تعداد پورت USB کمتری نسبت مادربرد قبلی داره ، که با توجه به هاردهای اکسترنال و ماوس و کیبوردی که دارم کم خواهد اومد و راستیتش تجربه خوبی هم از مادربرد گیگا ندارم و بیشتر دلم با ایسوس ـه
و یه سوال دیگه اینکه برای این سیستم CPU Cooler خاصی معرفی نکردید آیا همون GREEN Notus200-PWM که در پست های قبلی معرفی کردید کفایت می کنه ؟

سپاس

ramin1000
13-06-17, 23:34
ممنون دوست خوب من بابت راهنمایی و لطفتون
این مادریرد که معرفی کردید انگار تعداد پورت USB کمتری نسبت مادربرد قبلی داره ، که با توجه به هاردهای اکسترنال و ماوس و کیبوردی که دارم کم خواهد اومد و راستیتش تجربه خوبی هم از مادربرد گیگا ندارم و بیشتر دلم با ایسوس ـه
و یه سوال دیگه اینکه برای این سیستم CPU Cooler خاصی معرفی نکردید آیا همون GREEN Notus200-PWM که در پست های قبلی معرفی کردید کفایت می کنه ؟

سپاس

سیستم هایی که معرفی می شه وحی منزل نیست و هر کسی بنابر تجربیاتش سیستم معرفی می کنه

حالا شما این اختیار رو داری که سیستم های معرفی شده رو گلچین کنی مثلا اگه سیستم رو برحسب اینتل می بندی و سوکت 1151، مادربرد رو از یک سیستم، سی پی یو رو از سیستم دیگه و ...

هر برندی هم که از اون خاطره خوشی داری می تونی انتخاب کنی

پردازنده خودش فن داره ولی می تونی اون notus رو هم بگیری یا می تونی فن کیس هم جداگانه بخری اینا دیگه دست خودته

ولی خوب اگه می خوای به جمع بندی نهایی برسی من الان هستم اگه سوالی داری

caspian
14-06-17, 09:16
سیستم هایی که معرفی می شه وحی منزل نیست و هر کسی بنابر تجربیاتش سیستم معرفی می کنه

حالا شما این اختیار رو داری که سیستم های معرفی شده رو گلچین کنی مثلا اگه سیستم رو برحسب اینتل می بندی و سوکت 1151، مادربرد رو از یک سیستم، سی پی یو رو از سیستم دیگه و ...

هر برندی هم که از اون خاطره خوشی داری می تونی انتخاب کنی

پردازنده خودش فن داره ولی می تونی اون notus رو هم بگیری یا می تونی فن کیس هم جداگانه بخری اینا دیگه دست خودته

ولی خوب اگه می خوای به جمع بندی نهایی برسی من الان هستم اگه سوالی داری

ممنون دوست خوب من

یکی دیگه از پارامترها که از قبل توی ذهن من مونده این ـه ، که مادربرد با گرافیک آنبرد سرعت سیستم رو میاره پایین و بهتر ـه مادربرد بدون گرافیک آنبرد خریده بشه (البته شاید الان تکنولوژی مادربردها فرق کرده باشه)

و آیا توی برند ایسوس مادربردی هست با رم DDR4 بدون کارت گرافیک آنبرد ، حول و حوش سیصد و خرده ایی که یه گرافیک 150 تومنی بذارم روش و بعدها اگه شد گرافیک رو ارتقا بدم ( و آیا این کار اصلا منطقی هست ؟ )

با تشکر از پیگیری این تاپیک

ramin1000
14-06-17, 09:24
ممنون دوست خوب من

یکی دیگه از پارامترها که از قبل توی ذهن من مونده این ـه ، که مادربرد با گرافیک آنبرد سرعت سیستم رو میاره پایین و بهتر ـه مادربرد بدون گرافیک آنبرد خریده بشه (البته شاید الان تکنولوژی مادربردها فرق کرده باشه)

و آیا توی برند ایسوس مادربردی هست با رم DDR4 بدون کارت گرافیک آنبرد ، حول و حوش سیصد و خرده ایی که یه گرافیک 150 تومنی بذارم روش و بعدها اگه شد گرافیک رو ارتقا بدم ( و آیا این کار اصلا منطقی هست ؟ )

با تشکر از پیگیری این تاپیک

اون سیصد و خرده ای یعنی دقیقا تا چقدر

caspian
14-06-17, 09:31
اون سیصد و خرده ای یعنی دقیقا تا چقدر

سلام

بطور مثال سیصد و پنجاه به بالا

پی نوشت یک : داستان این ـه هر بار خواستم سیستم ارتقا بدم چند برابر سقف هزینه ایی که در نظر داشتم مجبور شدم هزینه کنم :1. (27):
پی نوشت دو : با توجه به بالا رفتن قیمت ها ، چند سالی هست سیستم رو ارتقا نداده بودم و یه جورایی دلم تنگ شده بود اصلا واسه اینکار :1. (25):

ramin1000
14-06-17, 09:42
ASUS H110-Plus * 320 000
ASUS PRIME B250M-A * 370 000

تو اینج رنج قیمت مدل زیاده بستگی داره چه چیزهایی مد نظر شما باشه

caspian
14-06-17, 09:50
ASUS H110-Plus * 320 000

داشتن پورت های USB2 و USB3 بیشتر رو مین و همچنین داشتن اسلت PCI

ramin1000
14-06-17, 10:00

شما مادربرد زیر رو نگاه کن با اینکه تراشه خوبی داره اما micro-ATX است (سایزش کوچیکه)

لینک (Only the registered members can see the link)

اندازه مادربرد هم مهمه من خودم دوست دارم مادربرد ATX باشه ولی معمولا بین اندازه مادربرد و تراشه یک تعادلی به وجود میارن برای قیمت

مثلا مادربرد ASUS H110-Plus اندازش ATX است اما تراشه اون مورد قبول خیلی ها نیست

caspian
14-06-17, 10:01
ASUS H110-Plus * 320 000

البته مادر برد مادربرد ایسوس اچ 110 پلاس که معرفی کردید انگار گرافیک آنبرد هست

البته من جواب سوالم قبلی ام نگرفتم آیاگرافیک آنبرد تاثیر منفی در سیستم خواهد داشت ؟

ramin1000
14-06-17, 10:02

شما میگی 350 به بالا اینجوری نمی شه

شما باید بگی نهایتا تا چقدر

caspian
14-06-17, 10:07
شما مادربرد زیر رو نگاه کن با اینکه تراشه خوبی داره اما micro-ATX است (سایزش کوچیکه)

اندازه مادربرد هم مهمه من خودم دوست دارم مادربرد ATX باشه ولی معمولا بین اندازه مادربرد و تراشه یک تعادلی به وجود میارن برای قیمت

مثلا مادربرد ASUS H110-Plus اندازش ATX است اما تراشه اون مورد قبول خیلی ها نیست

این ها پارامترهایی ـه که من اصلا اطلاعی در موردش ندارم و خیلی ممنون بایت راهنمایی ها

راستیتش آخرین سیستمی که بستم رو هم با کمک دوستان خوبی مثه شما و در انجمن های مختلف جمع کرده بودم و واقعا واسه چندسالی هیچ مشکلی نداشتم

caspian
14-06-17, 10:10
شما میگی 350 به بالا اینجوری نمی شه

شما باید بگی نهایتا تا چقدر

من که اولش گفتم سیصد و خرده ایی دیگه ! و این یعنی نهایتا ً 399 تومن و چهارصد نشه تو رو خدا :1. (35):

ramin1000
14-06-17, 10:13
البته مادر برد مادربرد ایسوس اچ 110 پلاس که معرفی کردید انگار گرافیک آنبرد هست

البته من جواب سوالم قبلی ام نگرفتم آیاگرافیک آنبرد تاثیر منفی در سیستم خواهد داشت ؟

نه مشکلی نیست به نظر من که یک حسنه

گرافیک های آنبورد رو می شه از تو بایوس و ویندوز غیر فعال کرد

اگه گرافیک 150 تومنی از همین الان داری که خوب ارزش داره بذاری روی سیستم بعدا کارت گرافیک خوب بخری

اما اگه نداری گرافیک مجتمع سی پی یو مثلا پردازنده های kaby lake مثل i3-7100 در حد گرافیک های 300 تا 350 هزار تومنی هستن البته در بعضی ویژگی ها ضعیف ترن ولی قابل رقابت هستن

الان گرافیک GT 1030 قراره وارد ایران بشه و قیمتش در حد GT 740 است و اگه شما گرافیک مستقل می خواهی بخری گزینه خیلی خوبیه

caspian
14-06-17, 10:23
نه مشکلی نیست به نظر من که یک حسنه

گرافیک های آنبورد رو می شه از تو بایوس و ویندوز غیر فعال کرد

اگه گرافیک 150 تومنی از همین الان داری که خوب ارزش داره بذاری روی سیستم بعدا کارت گرافیک خوب بخری

اما اگه نداری گرافیک مجتمع سی پی یو مثلا پردازنده های kaby lake مثل i3-7100 در حد گرافیک های 300 تا 350 هزار تومنی هستن البته در بعضی ویژگی ها ضعیف ترن ولی قابل رقابت هستن

الان گرافیک GT 1030 قراره وارد ایران بشه و قیمتش در حد GT 740 است و اگه شما گرافیک مستقل می خواهی بخری گزینه خیلی خوبیه

نه گرافیگی ندارم در حال حاضر و اگه نظر شما این ـه گرافیک آنبرد مشکلی ابجاد نمی کنه بعدها ، صرفه جویی میشه در هزینه و این خیلی خوب ـه

پس همون تا سقف چهارصد تومن مادر برد معرفی کنید ممنون میشم و اگر هم فکر می کنید گیگابایت و دیگر برندها انتخاب های بهتری دارند مشکلی نیست

ramin1000
14-06-17, 10:37
من نظرم اینه

GIGABYTE B250M-HD3 * 420 000

این قیمت ها رو از سایت های آنلاین می گیرم مثل همه

مثلا لیون کامپیوتر

اینا دلال هستن و جنسی از خودشون ندارن میرن ولی عصر از مغازه های طرف قراردادشون می گیرن و یه چیزی روش می کشن

شما اگه خودت بری بازار بخری قیمت ها خلی پایین تره و تخفیف هم میدن اگه پول نیاز باشن مثلا چک داشته باشن

مثلا من می خواستم Galaxy s7 edge رو از اینترنت بخرم نوشته بود دو میلیون و 200 و واقعا می خواستم بخرم ولی یک مغازه ای رفتم گفت 1900 نقد (هم پول نیاز بود و هم منصف)

حالا من نمی گم مادربرد رو میدن 200 ولی کمتر هم میدن که به 400 برسه

البته سریع تصمیم نگیر بذار دوستان دیگه هم بیان نظر بدن و از نظرات همه استفاده کن

caspian
14-06-17, 11:19
من نظرم اینه

مثلا لیون کامپیوتر

اینا دلال هستن و جنسی از خودشون ندارن میرن ولی عصر از مغازه های طرف قراردادشون می گیرن و یه چیزی روش می کشن

شما اگه خودت بری بازار بخری قیمت ها خلی پایین تره و تخفیف هم میدن اگه پول نیاز باشن مثلا چک داشته باشن

مثلا من می خواستم Galaxy s7 edge رو از اینترنت بخرم نوشته بود دو میلیون و 200 و واقعا می خواستم بخرم ولی یک مغازه ای رفتم گفت 1900 نقد (هم پول نیاز بود و هم منصف)

البته سریع تصمیم نگیر بذار دوستان دیگه هم بیان نظر بدن و از نظرات همه استفاده کن

خیلی ممنون دوست خوب من

چون شهرستان هستم و تا بعد از ماه رمضون تهران نمیام پس عجله ایی ندارم و فعلا هم لپ تاپ ام رو وصل کردم به مونیتور و کارم زیاد گیر نیست ( اصلا لپتاپ حال نمیده و پی سی یه چیز دیگه ست ) :1. (25):

بازم ممنون و اگه مورد دیگه هم به نظرتون اومد خوشحال میشم که در همین تاپیک اعلام کنید

caspian
15-06-17, 07:41
من نظرم اینه

مثلا لیون کامپیوتر

سلام

به نظر اون مورد Micro ATX در مادربرد گیگا وجود داره ، لطفا یه نگاه به این مادربرد بنداز در مقایسه با اونی که معرفی کردید

ASUS PRIME B250-PRO LGA 1151 Motherboard

ramin1000
15-06-17, 07:58
سلام

لطفا یه نگاه به این مادربرد بنداز در مقایسه با اونی که معرفی کردید

ASUS PRIME B250-PRO LGA 1151 Motherboard

مادربرد بسیار خوبیه

مقایسه دو مادربرد در لینک زیر که خودت هم می تونی بر اساس نیازهایی که داری انتخاب کنی هر دو هم بسیار با کیفیت هستن