ورود

مشاهده نسخه کامل : عدم نصب اپدیت کارت گرافیک

sajad564
11-06-17, 16:32
سلاااام...من کارت گرافیکمgtx1060 هستش...یه بار از سایت انویدیا نسخه 64 بیت آخرین ورژن رو دانلود کردم نصب نشد...از یکی از سایت های ایرانی هم ورژن سازگار با تمامی ویندوز ها رو دانلود کردم که باز نصب نشد...الان از چه سایتی دانلود کنم که سازگار باشه؟؟WINDOWS 10 HOME
لینک بدید ممنون میشم...با تچکر:love:

AMD>INTEL
11-06-17, 16:33
اول با DDU تمام درایورها را حذف کن
بعد از اینجا بگیر
Only the registered members can see the link

sajad564
11-06-17, 16:48
اول با DDU تمام درایورها را حذف کن
بعد از اینجا بگیر
ببخشید میگم به نصب سی دی کارت گرافیک ربطی نداره؟؟چون من فقط اپدیت رو دانلود و سعی کردم نصبش کنم که نشد...

AMD>INTEL
11-06-17, 16:51
ببخشید میگم به نصب سی دی کارت گرافیک ربطی نداره؟؟چون من فقط اپدیت رو دانلود و سعی کردم نصبش کنم که نشد...

کلا درایور روی درایور نصب میشه این مشکلات پیش میاد
روش درست نصب حذف درایورهای قدیمی با ddu است

sajad564
11-06-17, 17:08
کلا درایور روی درایور نصب میشه این مشکلات پیش میاد
روش درست نصب حذف درایورهای قدیمی با ddu است
والا من هنوز چیزی نصب نکردم که بخوام حذفش کنم...میخواستم درایور رو نصب کنم که نشد قبلش هم هیچ چیزی نصب نکردم:11():

AMD>INTEL
11-06-17, 17:16
والا من هنوز چیزی نصب نکردم که بخوام حذفش کنم...میخواستم درایور رو نصب کنم که نشد قبلش هم هیچ چیزی نصب نکردم:11():

درایور را از لینکی که دادم دانلود کن

sajad564
11-06-17, 17:56
درایور را از لینکی که دادم دانلود کن
نصب نشد...

AMD>INTEL
11-06-17, 17:58
نصب نشد...

اون درایور استاندارده . چه پیغامی میده که نصب نمیشه ؟

sajad564
11-06-17, 18:04
اون درایور استاندارده . چه پیغامی میده که نصب نمیشه ؟
معناش اینطوریه که کارت گرافیک شما شناسایی نشد...ولی راستشو بخوای مشغول نصب برنامه های دیگه بودم دانلود نکردم خخخخخخ ولی حجمو اسمشو نگا کردم دقیقا همونی بود که از سایت انویدیا دانلود کردم

AMD>INTEL
11-06-17, 18:08
معناش اینطوریه که کارت گرافیک شما شناسایی نشد...ولی راستشو بخوای مشغول نصب برنامه های دیگه بودم دانلود نکردم خخخخخخ ولی حجمو اسمشو نگا کردم دقیقا همونی بود که از سایت انویدیا دانلود کردم

دانلود کنید . ویندوزت 64 بیت نصب کردی ؟
اگر باز هم نشد توی ویندوزت مشکل داری . ویندوز 10 64 بیت پرفشنال یا اینترپرایز نصب کن .

sajad564
11-06-17, 18:29
اگر باز هم نشد توی ویندوزت مشکل داری . ویندوز 10 64 بیت پرفشنال یا اینترپرایز نصب کن .
اره منم احتمال میدم از ویندوز باشه...64 بیته ولی home من تا حالا home نصب نکرده بودم...ام اس ای گیمینگ هم که نصب کردم نوشته بود با سیستم عامل شما سازگاری ندارد

sajad564
11-06-17, 20:34
امید جان ممنون میشم یه لینک دیگه بدی(ترجیحا سایت ایرانی یا خارجی درستو حسابی باشه) این هی تا نصفه دانلود میشه بعدش لینک تغعیر پیدا میکنه همه نتم رفت

AMD>INTEL
11-06-17, 20:37
[
امید جان ممنون میشم یه لینک دیگه بدی(ترجیحا سایت ایرانی یا خارجی درستو حسابی باشه) این هی تا نصفه دانلود میشه بعدش لینک تغعیر پیدا میکنه همه نتم رفت

sajad564
11-06-17, 21:34
[

میگه با این ورژن از ویندوز سازگار نیست...ویندوز ده پرو نصب کردم...میگم این درایوره ارور ها رو درست میده؟؟ینی الان قطعا مشکل از ویندوزه؟؟:11():

AMD>INTEL
11-06-17, 21:37
میگه با این ورژن از ویندوز سازگار نیست...ویندوز ده پرو نصب کردم...میگم این درایوره ارور ها رو درست میده؟؟ینی الان قطعا مشکل از ویندوزه؟؟:11():

ویندوز نصب کن درست میشه . نباید چنین اروری بده

sajad564
11-06-17, 21:38
[

میگم ممکنه مشکل از خود کارت گرافیک باشه؟؟البته سیستم کاملا بالا اومده کابل هم مستقیما خورده به کارت گرافیک

AMD>INTEL
11-06-17, 21:39
میگم ممکنه مشکل از خود کارت گرافیک باشه؟؟البته سیستم کاملا بالا اومده کابل هم مستقیما خورده به کارت گرافیک

برق PCIE کارت را وصل کردی ؟
یک شات از GPU-Z بگیر .
ویندوزت 64 بیته ؟

sajad564
11-06-17, 21:47
برق PCIE کارت را وصل کردی ؟
یک شات از GPU-Z بگیر .
ویندوزت 64 بیته ؟
توب جب پی یو زد فقط یه کارتو شناخته که اسمشم اینطوری نوشته>>
microsoft basic display adapet

AMD>INTEL
11-06-17, 21:51
توب جب پی یو زد فقط یه کارتو شناخته که اسمشم اینطوری نوشته>>
microsoft basic display adapet

شما ویندوز جدید نصب کن
10 نسخه 64 بیت اینتر پرایز
درایورهای مادربرد را نصب کن .
بعد درایور NVIDIA را نصب کن
گرافیک درایور خود سیدیش نصب میشه ؟

sajad564
11-06-17, 22:11
شما ویندوز جدید نصب کن
اره نصب میشه ولی درایور نبود برنامه بود...الان اینکه جی پی یو زد نمیشناسه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟من دل شوره پیدا کردم که نکنه کارت گرافیک خراب باشه...

- - - Updated - - -

شما ویندوز جدید نصب کن
البته اروری که میده اینه که با این ورژن از ویندوز شما سازگار نیست...ارور ها رو درست میده؟

AMD>INTEL
11-06-17, 22:14
اره نصب میشه ولی درایور نبود برنامه بود...الان اینکه جی پی یو زد نمیشناسه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟من دل شوره پیدا کردم که نکنه کارت گرافیک خراب باشه...

- - - Updated - - -

البته اروری که میده اینه که با این ورژن از ویندوز شما سازگار نیست...ارور ها رو درست میده؟

برادر ویندوز اینتر پرایز 64 بیت نصب کن . باز جواب نداد کارت رو ببر گارانتی برات تست کنند

sajad564
11-06-17, 23:57
برادر ویندوز اینتر پرایز 64 بیت نصب کن . باز جواب نداد کارت رو ببر گارانتی برات تست کنند
اینتر پرایز رو هم نصب کردم باز جواب نداد...میگم ربطی به به روز بودن ویندوز نداره؟؟چون ام اس ای گیمینگ اپ که روی سی دی گرافیک رو هم نصب کردم نوشت این پلتفرم ساپورت نمیشه...ویندوز رو 9 ماه پیش خریدمOnly the registered members can see the link(28).gif

AMD>INTEL
11-06-17, 23:59
اینتر پرایز رو هم نصب کردم باز جواب نداد...میگم ربطی به به روز بودن ویندوز نداره؟؟چون ام اس ای گیمینگ اپ که روی سی دی گرافیک رو هم نصب کردم نوشت این پلتفرم ساپورت نمیشه...ویندوز رو 9 ماه پیش خریدمOnly the registered members can see the link(28).gif

به روز بودن خیر . ولی احساس میکنم . این نسخه ویندوز شما مشکل دارد

sajad564
11-06-17, 23:59
راستی گرافیک آنبرد هم شناسایی نمیشه...ینی بعد نصب درایور اینل توی جی پی یو زد چیزی نمیاد توی دی وایس منیجر هم همینطور

AMD>INTEL
12-06-17, 00:09
راستی گرافیک آنبرد هم شناسایی نمیشه...ینی بعد نصب درایور اینل توی جی پی یو زد چیزی نمیاد توی دی وایس منیجر هم همینطور

شما یک ویندوز دیگه نصب کن . مشخص میشه . اگر 8.1 نسخه 64 بیت داری نصب کن مشخص میشه /

sajad564
12-06-17, 19:59
شما یک ویندوز دیگه نصب کن . مشخص میشه . اگر 8.1 نسخه 64 بیت داری نصب کن مشخص میشه /
مشکل حل شدددددددددددددددددددددددد دددد...ویندوز قدیمی بود

AMD>INTEL
12-06-17, 20:00
مشکل حل شدددددددددددددددددددددددد دددد...ویندوز قدیمی بود

بله عزیز دیروز هم چندین بار گفتم . تاپیک قفل میشه