ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کارت گرافیک معمولی

mrmmnb
11-06-17, 04:42
سلام
گرافیک سیستمم انبرد هست که توی ویندوز 10 یکم باهاش مشکل دارم و میخوام یه گرافیک بخرم
با توجه به قدیمی بودن سیستم نمیخوام خیلی برا گرافیم هزینه کنم
اینم مشخصات:
M.B: AMD 890GX
CPU: AMD Phenom(tm) II X6 1055T Processor
RAM: Kingmax 1333 2G (*4)
به توجه به اینا گرافیک چی بردارم؟
نمیدونم نو بخرم یا برم سراغ دسته دوم قویتر ولی چون گرافیک هست خیلی به دلم نیست که دسته دوم بردارم
بودجه هم محدودیت خاصی ندارم به نظر شما اگه ارزش داره چیز خوب بردارم و گرنه یه چیز عادی بگید (خیلی هم ارزون نگید که پول دور ریختن باشه) چیزی که هم به این سیستم بخوره و هم ارزش اون هزینه رو داشته باشه
کاربرد هم عادی فقط بعضی مواقع pes بازی میکنم اونم رو تنظیمات عادی
و اینکه پاورم هم 430 گرین هست نیاز که به ارتقا نیست؟

راستی بخوام اینا رو بفروشم چقدر میارزه؟(البته بعید میدونم ارتقا بدم چون همین سیستم واقعا جوابگوی کارم هست)
با تشکر

AtrafNET
11-06-17, 06:51
سلام
به نظرم صبر کن کارت های GT 1030 و GT 1040 وارد بازار ایران بشن و ببینین قیمت ها چطورن یکی از اینا رو بگیرین.
چون الان کارت های ارزون قیمت GT 730 و GT 740 هستن ولی با اومدن این دو تا جدید از سری 1000 تو بازار جایگزین این دو کارت میشن که هم قدرت بیشتری نسبت به سری 700 دارن و هم اصولاْ باید قیمتی در همین حدودا داشته باشن.

DOOM999
11-06-17, 11:00
پیشنهادم اینه Sapphire Pulse RX 550 2GB
پردازندتون شاید از دید خیلیا قدیمی باشه ولی به نظرم پردازنده خوبیه

AMD>INTEL
11-06-17, 12:26
کارتهای RX550 خیلی خوب هستند . به نظرم دوستمون خیلی مورد خوبی را پیشنهاد دادند .
پیشنهادم این کارته GIGABYTE RX 550 2GB GDDR5

DOOM999
11-06-17, 13:58
بله GIGABYTE قطعا کیفیت قطعاتش و کولینگش از Sapphire بهتره

mrmmnb
11-06-17, 17:51
سلام
ضمن تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی
مشکلی بابت بودجه ندارم ولی با توجه به این قطعاتی که دارم و اینکه هدف اصلی من گیم نیست (گفتم نهایتش بازی pes با تنظیمات عادی هست) 500 هزینه کردن برا کارت گرافیک منطقی هست؟
اگه واقعا این سیستم و کار من ارزش داشته باشه میخرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه!!!!

از طرفی بین اون دو تا کارت سری 550 چرا انقدر اختلاف هست (بیش از 100 تومن) در صورتیکه تفاوت انچنانی تو مشخصات نداشتن فقط همه به خاطر کیفیت گیگا هست؟
و البته گیگا دو تا اسلات فضا میگیره که من ندارم (فکر کنم بجز اسلات pci-x که خالی هست بقیه اشغال شده ولی بازم باید چک کنم)
راستی این دو تا کارت سری 550 توی رنج خودشون کم مصرف حساب میشن؟

با تشکر

AMD>INTEL
11-06-17, 17:54
سلام
ضمن تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی
مشکلی بابت بودجه ندارم ولی با توجه به این قطعاتی که دارم و اینکه هدف اصلی من گیم نیست (گفتم نهایتش بازی pes با تنظیمات عادی هست) 500 هزینه کردن برا کارت گرافیک منطقی هست؟
اگه واقعا این سیستم و کار من ارزش داشته باشه میخرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه!!!!

از طرفی بین اون دو تا کارت سری 550 چرا انقدر اختلاف هست (بیش از 100 تومن) در صورتیکه تفاوت انچنانی تو مشخصات نداشتن فقط همه به خاطر کیفیت گیگا هست؟
و البته گیگا دو تا اسلات فضا میگیره که من ندارم (فکر کنم بجز اسلات pci-x که خالی هست بقیه اشغال شده ولی بازم باید چک کنم)
راستی این دو تا کارت سری 550 توی رنج خودشون کم مصرف حساب میشن؟

با تشکر

اگر در حد همین PES هست همون سافایر مناسبه
بله کم مصرف هستند