سلام انتی ویروس کاسپراسکی رو سیستمم نصبه ولی اپدیت نمیشه همش Fail میشه ولی وقتی فلان شکن فعال میکنم اپدیت میشه مشکل از کجاست ؟
20314
AMD>INTEL
10-06-17, 14:54
سلام انتی ویروس کاسپراسکی رو سیستمم نصبه ولی اپدیت نمیشه همش Fail میشه ولی وقتی فلان شکن فعال میکنم اپدیت میشه مشکل از کجاست ؟
20314
ایپی شما بلاک شده در سرورش یا با ایپی ایران مشکل داره .
Meysam_M69
10-06-17, 14:57
ایپی شما بلاک شده در سرورش یا با ایپی ایران مشکل داره .
چطوری میتونم برطرفش کنم به کاسپراسکی تیکت ارسال کنم ip از بلاک در میارن؟
AMD>INTEL
10-06-17, 14:58
چطوری میتونم برطرفش کنم به کاسپراسکی تیکت ارسال کنم ip از بلاک در میارن؟
یکبار مودم را ریست کن . تنظیم ایپی هم دستی وارد یا یکبار روی اتوماتیک بگذار هم IP و هم DNS
Meysam_M69
10-06-17, 15:02
یکبار مودم را ریست کن . تنظیم ایپی هم دستی وارد یا یکبار روی اتوماتیک بگذار هم IP و هم DNS
با اینترنت گوشیم و از طریق فلش وای فای به اینترنت وصل میشم این تنظیمات کجا هستش؟
ویندوز 10 ورژن 1607
AMD>INTEL
10-06-17, 15:12
با اینترنت گوشیم و از طریق فلش وای فای به اینترنت وصل میشم این تنظیمات کجا هستش؟
ویندوز 10 ورژن 1607
network sharing center
Dark Devil
10-06-17, 16:38
20314
بعضی از سرورهای کسپرسکای این مشکل رو با آی پی های ایران دارن که شما میتونین سرور آپدیت رو هرموقع این مشکل پیش اومد به یکی از آدرس های لیستی که در سایت کسپر قرار داره تغییر بدین
Only the registered members can see the link
خبات کریمی
11-06-17, 08:45
messi_fa
سلام دوست گرامی
کسپرسکی تو نسخه های اخیرش برنامه تحریم نورد گذاشته (Secure Connection) که سرورهاش از داخل مسدود شده. شما میخوای آپدیت کنی چون بخشی از سرورها مسدوده آپدیت نمیشه. Secure Connection مبتنی بر همون سرویس ه-ا*ت ا%سپ@ا)ت(ه
کافیه که با یک برنامه تحریم نورد یکبار آپدیت کنی دیگه نمیخواد.
همین که آپدیت های Secure Connection رو یکبار دریافت کنید اوکیه میشه و دیگه نیاز نیست همیشه از تحریم نورد استفاده بشه.