سلام.
خسته نباشید.
بنده قصد خرید Gtx1070 دارم
ولی بین مدلهای سفارشی زیادی که در بازار هست گیج شدم برام در درجه اول قیمت کارت و کیفیت مهمه
خودم نظرم روی Gainward gtx1070Phoenix
هست
میخواستم بدونم مثلا بین این کارت و مدلهای دیگه 1070 که کلاک هسته بالاتری دارند فرق زیادی هست
تو بازی پرفورمنس بالاتری میدن ؟؟
ramin1000
09-06-17, 10:01
سلام.
خسته نباشید.
ولی بین مدلهای سفارشی زیادی که در بازار هست گیج شدم برام در درجه اول قیمت کارت و کیفیت مهمه
هست
میخواستم بدونم مثلا بین این کارت و مدلهای دیگه 1070 که کلاک هسته بالاتری دارند فرق زیادی هست
سلام
آقا رضا قیمت هر چیزی با کیفیتش رابطه معکوس داره یعنی هرچیزی که کیفیتش بهتر باشه قیمتش هم بیشتره و برعکس بنابراین شما نمی تونید همزمان هم کیفیت رو داشته باشید و هم قیمت رو ولی تو بعضی از کارت های گرافیک یک تعادلی بین این دو تا به وجود آوردن
تراشه همه کارت های گرافیک همون gtx 1070 است که از نظر کیفیت هیچ فرقی با هم ندارن که همشون ساخت یک شرکت و آمریکایی هستن
می مونه برد گرافیک، تعداد فن ها، کیفیت فن ها و میزان خنک کنندگی اونها، نویز و ... که تفاوت رو ایجاد می کنه مثلا یک شرکتی میاد سه تا فن قرار میده و اون رو کمی اورکلاک می کنه اما من به شما میگم وقتی gtx 1070 بگیرید یکم کلاک بالا و پایین فرقی نمی کنه
REZA13700
09-06-17, 10:06
سلام
آقا رضا قیمت هر چیزی با کیفیتش رابطه معکوس داره یعنی هرچیزی که کیفیتش بهتر باشه قیمتش هم بیشتره و برعکس بنابراین شما نمی تونید همزمان هم کیفیت رو داشته باشید و هم قیمت رو ولی تو بعضی از کارت های گرافیک یک تعادلی بین این دو تا به وجود آوردن
تراشه همه کارت های گرافیک همون gtx 1070 است که از نظر کیفیت هیچ فرقی با هم ندارن که همشون ساخت یک شرکت و آمریکایی هستن
می مونه برد گرافیک، تعداد فن ها، کیفیت فن ها و میزان خنک کنندگی اونها، نویز و ... که تفاوت رو ایجاد می کنه مثلا یک شرکتی میاد سه تا فن قرار میده و اون رو کمی اورکلاک می کنه اما من به شما میگم وقتی gtx 1070 بگیرید یکم کلاک بالا و پایین فرقی نمی کنه
نظرتون درباره gainward چیه همین رو تهیه کنم
ramin1000
09-06-17, 10:29
نظرتون درباره gainward چیه همین رو تهیه کنم
من همه کارت ها رو نگاه کردم اگه از نظر قیمت نگاه کنیم نزدیک ترین کارت هایی که به کارت شما نزدیکه رو من انتخاب کردم
Asus GTX 1070 Founders Edition *1 850 000
MSI GTX 1070 Gaming X Twin Frozr VI OC 8GB GDDR5 * 1 740 000
ضمن اینکه کارت انتخابی شما گارانتی 2 ساله داره ولی این کارت ها گارانتی 3 ساله دارن
AtrafNET
09-06-17, 10:41
سلام
1070 کارت گرونیه و من جای شما بودم چون می دونم موقعیت خرید یه کارت این قیمتی رو همیشه ندارم از معتبر ترین و شناخته شده ترین برند ممکن خریداری کردم.
چون یه خوبی برند های معتبر و مشهور برای مشتری اینه که اگه برند خیلی مشهور جنسش مشکلی داشته باشه برای آبروی برندش هم شده شرکت گارانتی کننده ایرانی سعی میکنه مشتری رو راضی نگه داره تا مشتری هم نره همه جا برندش رو تخریب کنه اما وقتی از یه برند نسبتاً ناشناخته خریداری کنید حتی اگر شرکت گارانتی کننده با شما بد هم حرف بزنه و جر و بحث و دعوا هم داشته باشید چون اون برند اصلاً شناخته شده نیست که شما بخواین برخورد بد گارانتی اش رو برای همه تعریف کنید فقط پشیمونی برای خودتون میاره.
نمونه اش مثلاً دیدید تو زمینه موبایل جریان سامسونگ Note 7 به شدت رو آبروی سامسونگ تاثیر گذاشت طوری که همه دنیا سرکوبش کردن و مدیر عامل سامسونگ شخصاً مجبور به عذر خواهی و حتی تو کشور های غیر تحریم متحمل به تعویض گوشی های زیادی هم شد.
اما حالا فکر کنید این اتفاق Note 7 برای یه شرکت گوشی ساز نا آشنا مثل Meizu و GFive و... میفتاد باور کنید به جز کشور میزبان خود این شرکت ها هیچ جای دنیا با خبر نمیشد و مشتری های بیچاره همون کشور هم احتمال اینکه گوشی شون رایگان تعویض بشه زیر صفر هستش.
تو زمینه کارت گرافیک، مادربورد و کلاً همه قطعات دیجیتال هم همینطوره اینکه میگن پول برند برای همینه که اگه مشکلی داشت بدونید که با آبروی چندین و چند ساله یه برند طرفید نه یه شرکت نو پا که معلوم نیست فردا اصلاً وجود داشته باشه یا نه.
من خودم تو زمینه کارت گرافیک برند های GIGABYTE و ASUS و MSI و ZOTAC و EVGA رو جزو برند های معتبر و مشهور جهانی می دونم و می دونم که اگه از این برند ها خرید کنم حداقل خیالم از سلامت کالا و صحت ادعا های شرکت سازنده درباره محصول راحته.
AMD>INTEL
09-06-17, 11:34
سلام.
خسته نباشید.
هست
ZOTAC GTX 1070 AMP Edition 8GB GDDR5
قیمتش خیلی خوب شده . انتخاب بسیار خوبیه حدود 1.600