سلام
قصد خرید کیس دارم و نظرتون رو در مورد قطعات انتخابی و استفاده از قطعاتی که از کیس قبلی دارم میخوام بدونم. دلایل انتخاب هام رو هم ذکر کردم
در حال حاضر استفاده از سیستم برای ویرایش و انکود ویدئو و وب سرور و دیتابیس سرور هست که تقریبا همگی درگیر پردازنده هستند با تعداد ترد بالا و تا حدودی هم حجم بالای رم. در آینده شاید کارهای محاسباتی سنگین هم بخوام روش انجام بدم.
قطعات جدید :
پردازنده :
ryzen 1700 - قیمت حدود 1280 - قیمت مناسب در مقابل کارایی بالا در حالت چند هسته ای - اورکلاک پذیری تا 3.9Ghz بدون استرس زیاد
مادربرد :
ASUS PRIME B350 PLUS - قیمت حدود 490 - چیپست b350 و قابلیت اورکلاک رم و پردازنده - usb 3.1 gen2 - داشتن یک اسلات pci 2.0 4x برای اضافه کردن کارت های توسعه در آینده - 6 پورت sata
رم:
در حال حاضر 16 گیگابایت کافیه برام ولی برای اینکه در آینده بتونم به حداکثر 64 گیگ ساپورت شده برسم بدون اینکه رم های موجود روی سیستم رو هم عوض کنم و همچنین الان از پهنای باند دو کاناله استفاده کنم دو تا ماژول 16 گیگ مد نظرم هست.
انتخاب اول : G.SKILL RipjawsV DDR4 32GB (16GB x 2) 2400MHz CL15 - قیمت حدود 1000 - فرکانس و تاخیر و اورکلاک پذیری قابل قبول برای قیمت
انتخاب دوم : G.SKILL RipjawsV DDR4 32GB 3200MHz CL16 - قیمت حدود 1300 - فرکانس و تاخیر و اورکلاک پذیری خوب - شانس رسیدن به کلاک قابل قبول در صورت اضافه کردن دو ماژول دیگه به مادربرد - نسبت کارایی اضافه شده به قیمت اضافه شده نسبت به مدل کندتر چندان قابل قبول نیست
کیس:
Green X3 Plus Viper - قیمت حدود 290 - 8 محفظه 3.5 اینچی (7 داخلی 1 خارجی) - 2 عدد usb3 - تهویه مناسب
درایو نوری:
Liteon IHAS124-14 - قیمت حدود 55 - پرفروش بودن در سایت های فروشگاهی
قطعات قدیمی :
کارت گرافیک :
asus gtx 750 2gb ddr5 - در حال حاضر قدرت همین مدل جوابگوی تمام نیازهای گرافیکیم هست
کولر پردازنده :
DEEPCOOL GAMMAXX 400 - بازدهی قابل قبول اگه قابلیت نصب روی AM4 رو داشته باشه
پاور :
Green GP450A-UK - کارکرد حدود 1 سال - باقی بودن 1 سال دیگر از گارانتی
هارد دیسک :
western digital 1tb blue
western digital 2tb blue
western digital 4tb blue
Seagate Desktop HDD 3TB
intel ssd pro 1500 180gb
AMD>INTEL
07-06-17, 17:58
مادربرد نظرم b350 tomahawk از msi هست . به دلیل عملکرد بسیار مطلوب در کنار امکانات یک برد حرفه ای گیمینگ و ست شدن
رم فقط با یک کلیک بدون دردسرهای خاص . گیم بوست هم عالیه . بدون دردسر اورکلاک میکنه اتوماتیک
.این هم قابلیت ها به نقل از بخش msi
پشتیبانی از پردازنده های جدید AMD RYZEN و نسل هفتم AMD APU و پردازنده های اتلون
پشتیبانی از ماژول های حافظه DDR4 با فرکانس تا 3200 مگاهرتز و بالاتر (از طریق اورکلاکینگ دستی)
فناوری اختصاصی DDR4 Boost
قابلیت Audio Boost و Nahimic 2
صدای آنبورد باکیفیت 7.1 کاناله با بهره گیری از تراشه مدرن Realtek ALC892
پشتیبانی از واقعیت مجازی VR Ready
قابلیت Mystic Light Sync
کانکتور پرسرعت M.2
درگاه شبکه کابلی مبتنی بر کنترلر پرقدرت Realtek با برنامه مکمل جهت بهبود تجربه گیمینگ آنلاین
استفاده از قطعات و اجزای مرغوب و بادوام رده نظامی نسل 4
قابلیت Guard-Pro
شکاف توسعه تقویت شده توسط پوشش فلزی
فناوری اختصاصی Game Boost جهت افزایش کارایی
فناوری اختصاصی GAMING Hotkey جهت کنترل بیشتر بر بازی ها بدون نیاز به کیبورد های گران قیمت
برنامه رایگان Xsplit Gamecaster جهت استریم و به اشتراک گذاری گیم پلی بازی ها
نشانگر LED جهت عیب یابی سریع و آسان
بایوس گرافیکی Click BIOS 5
پایداری و دوام بالا جهت استفاده بی وقفه
طراحی گیمر پسند با ظاهر جذاب
دارای تاییدیه WHQL ویندوز 10
-------------------
رم پیشنهادم این هست . موردهایی که بستم بی دردسر بودن
Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15 DDR4
--------------
کیس خوبه
-----------
رایتر پیشنهاد الجی هست . موردهای بستم خوب بوده
---------
در مورد کولینگ پردازنده باکس بگیری .
کولینگ خودش
AMD Wraith Spire Cooler
کاملا کافیه
moji07
07-06-17, 18:13
مادربرد این مورد توی گزینه های نهاییم بود ولی اینکه 4 تا پورت sata داشت و اینکه usb 3.1 نسل اول بود و نسل دومی نداشت باعث تغییر انتخابم شد. حالا کارایی این بورد اونقدری بالاتر هست که بشه این دو مورد رو نادیده گرفت در مقابل بورد اسوز ؟
رم اگه الان دو تا 8 بگیرم وقتی بخوام بفروشمشون که 4 تا 16 بگیرم این جفت 8 گیگ چقدر افت قیمت خواهند داشت ؟
با توجه به روند رشد قیمت رم خرید حجم بالاتر از حد نیاز توجیه داره یا ممکنه قیمت ها دوباره پایین بیان ؟
AMD>INTEL
07-06-17, 18:19
مادربرد این مورد توی گزینه های نهاییم بود ولی اینکه 4 تا پورت sata داشت و اینکه usb 3.1 نسل اول بود و نسل دومی نداشت باعث تغییر انتخابم شد. حالا کارایی این بورد اونقدری بالاتر هست که بشه این دو مورد رو نادیده گرفت در مقابل بورد اسوز ؟
رم اگه الان دو تا 8 بگیرم وقتی بخوام بفروشمشون که 4 تا 16 بگیرم این جفت 8 گیگ چقدر افت قیمت خواهند داشت ؟
با توجه به روند رشد قیمت رم خرید حجم بالاتر از حد نیاز توجیه داره یا ممکنه قیمت ها دوباره پایین بیان ؟
اگر نظر من را بخواهید بله . بررسی هایی که ازش منتشر شده این صحبت من را تایید می کنند
بستگی به قیمت رم در موقع فروش دارد . رم قطعه ای است که افتش نا محسوسه
بعید میدونم قیمت ها باز تغیری داشته باشه . حداقل تا 25 روز آینده
moji07
07-06-17, 19:23
اگر نظر من را بخواهید بله . بررسی هایی که ازش منتشر شده این صحبت من را تایید می کنند
بستگی به قیمت رم در موقع فروش دارد . رم قطعه ای است که افتش نا محسوسه
بعید میدونم قیمت ها باز تغیری داشته باشه . حداقل تا 25 روز آینده
کارت توسعه pcie که پورت ساتا به سیستم اضافه کنه تو بازار پیدا میشه ؟ چند تا پورت به سیستم اضافه میکنه ؟ راه دیگه ای برای اضافه کردن پورت sata به مادربورد هست ؟
AMD>INTEL
07-06-17, 19:30
کارت توسعه pcie که پورت ساتا به سیستم اضافه کنه تو بازار پیدا میشه ؟ چند تا پورت به سیستم اضافه میکنه ؟ راه دیگه ای برای اضافه کردن پورت sata به مادربورد هست ؟
اگر پورت بیشتر نیاز داری میتونی بری سراغ x370
کارتهای ساتا Pcie هم میتونی تهیه کنی . البته دو پورت هستند .
TechBaMohsen
07-06-17, 20:17
در تکمیل صحبت های آقا امید عزیز، بنده روی همین مادربورد Tomahawk ، براحتی روی 3.8 گیگاهرتز روی ولتاژ خوب، سی پی یو رو آورکلاک کردم.
رم علاوه بر پشتیبانی از a-XMP که به فرکانس 2400مگاهرتز رسید روی لیتنسی 15، خودم هم یک پله آورکلاکش کردم روی 2666 روی همون 15-15-15-15-35
واقعا هیچ توجیه اقتصادی برای خرید رم با بسامد بیشتر نیست، شاید تاثیرش رو در بنچمارک ها مشاهده کنید. تفاوت خیلی خیلی خاصی هم بین برند های مختلف رم مشاهده نمیکنید اگر نمیخواید آورکلاک کنید، سعی کنید به اعتبار گارانتی کننده دقت کنید.
درسته پورت Sata چهار عدد داره، شما میتونید با PCIe همونطور که گفتید ارتقا بدید.
مادربورد های ایسوز فوق العاده خوب هستن قطعا، فقط این سری رایزن چون سی پی یو با معماری جدیدی هست، برخی شرکت ها مادربورد ها رو پخته تر عرضه میکنن، برخی ها نه، MSI الآن خوب بوده.
موفق باشید سوالی در زمینه رایزن و اینها داشتید در خدمتتون هستم جناب.:11():
moji07
07-06-17, 21:13
در تکمیل صحبت های آقا امید عزیز، بنده روی همین مادربورد Tomahawk ، براحتی روی 3.8 گیگاهرتز روی ولتاژ خوب، سی پی یو رو آورکلاک کردم.
رم علاوه بر پشتیبانی از a-XMP که به فرکانس 2400مگاهرتز رسید روی لیتنسی 15، خودم هم یک پله آورکلاکش کردم روی 2666 روی همون 15-15-15-15-35
واقعا هیچ توجیه اقتصادی برای خرید رم با بسامد بیشتر نیست، شاید تاثیرش رو در بنچمارک ها مشاهده کنید. تفاوت خیلی خیلی خاصی هم بین برند های مختلف رم مشاهده نمیکنید اگر نمیخواید آورکلاک کنید، سعی کنید به اعتبار گارانتی کننده دقت کنید.
درسته پورت Sata چهار عدد داره، شما میتونید با PCIe همونطور که گفتید ارتقا بدید.
مادربورد های ایسوز فوق العاده خوب هستن قطعا، فقط این سری رایزن چون سی پی یو با معماری جدیدی هست، برخی شرکت ها مادربورد ها رو پخته تر عرضه میکنن، برخی ها نه، MSI الآن خوب بوده.
موفق باشید سوالی در زمینه رایزن و اینها داشتید در خدمتتون هستم جناب.:11():
مرسی از نظرتون
پردازنده کدوم رو تست کردین ؟ رو چه ولتاژی تونستید 3.8 رو پایدار کنید ؟
رم چه مدلی رو تست کردین ؟ با چه ولتاژی به این فرکانس و تایمینگ رسیدید ؟
دو تا مورد دیگه هم ترغیبم کردن msi رو بگیرم . یکی نظرات کاربران نیواگ و یکی دیگه هم اینکه ساتا 5و6 پهنای باندشون با پورت m.2 مشترک هست و اگه در آینده بخوام ssd nvme نصب کنم رو سیستم باید اون پورت ها رو خالی کنم که سرعتش کم نشه.
moji07
07-06-17, 21:30
یک سوال هم در مورد مادربرد b350 tomahawk دارم اگه اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید. usb type c موجود روی پنل پشتی این مادربرد امکاناتی مثل خروجی بالای جریان برق و خروجی تصویر رو هم داره یا فقط یک usb 3.1 gen1 معمولی هست با کانکتور type c ؟
AMD>INTEL
07-06-17, 21:35
یک سوال هم در مورد مادربرد b350 tomahawk دارم اگه اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید. usb type c موجود روی پنل پشتی این مادربرد امکاناتی مثل خروجی بالای جریان برق و خروجی تصویر رو هم داره یا فقط یک usb 3.1 gen1 معمولی هست با کانکتور type c ؟
یک پورت سریع کامل هست . حتی با قابلیت X-BOOST میتوانید سرعت تمام پورت ها را هنگام نصب وسایل و ادوات ذخیره سازی افزایش دهید .
همچنین یک پورت USB هم به نام سوپر شارژ دارد . برای افزایش سرعت شارژ موبایل
-----------
همچنین یک پورت بدون تاخیر VR READY هم دارد .
AMD>INTEL
07-06-17, 22:31
دوست عزیز مادربرد asus crosshair vi hero با ryzen7 1800x بهترین رمی که بهش بخوره برای اورکلاک چیه؟ قیمت مهم نیست
چون تو سایت gskill هر چقد دیدم تریدنت ها همه برای اینتل بود چرا؟:1. (28):
سوال دومم اینه که ایا ایسوس مثل ام اس ای توانایی اورکلاکش قوی هست یا نه
تاپیک بزنید .
TechBaMohsen
07-06-17, 23:13
مرسی از نظرتون
پردازنده کدوم رو تست کردین ؟ رو چه ولتاژی تونستید 3.8 رو پایدار کنید ؟
رم چه مدلی رو تست کردین ؟ با چه ولتاژی به این فرکانس و تایمینگ رسیدید ؟
دو تا مورد دیگه هم ترغیبم کردن msi رو بگیرم . یکی نظرات کاربران نیواگ و یکی دیگه هم اینکه ساتا 5و6 پهنای باندشون با پورت m.2 مشترک هست و اگه در آینده بخوام ssd nvme نصب کنم رو سیستم باید اون پورت ها رو خالی کنم که سرعتش کم نشه.
پردازنده ام R5 1600 هست،بدون ایکس.
روی 1.25 هم براحتی روی 3.7 گیگاهرتز اومد، تست های مختلف رووش قرار دادم ولی با پرایم تستش نکردم.هرچند کارامو انجام دادم باهاش.
تا 1.34 شما راحت 3.8 گیگاهرتز میتونی ازش بگیری،دقیقا نقطه SweetSpotـش دقیقا همین 3.8تا3.9 گیگاهرتز هستش، یعنی بعد از این بسامد، یهو کوچکترین تغییری در بسامد، بطرز عجیبی ولتاژ بالا برای استیبل شدن میخواد.
ولی اگر کوچکترین تخصصی در آورکلاک نداشته باشید (دقیقا مثل شخص خودم که تا به حال آور نکردم) براحتی میتونید اینکارو انجام بدید من شخصا فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه،منتظر بودم صد بار صفحه آبی بده،که نشد :1. (35):
رم دقیقا همین مدل GSkill RipJaws V 2400 CL15 تست کردم، با ولتاژ 1.2ولت به 2666 روی 15 رسوندم.
با ولتاژ 1.36 هم میشد روی 2800 رفت،یکبار تست کردم ارور داد،یکبار تست کردم شد، برش گردوندم روی 2666 قفلش کردم بدون مشکل شد، ولی در کل 3بار تلاش کردم برای آور،2بار جواب داد.اگر بخوای، فکر میکنم بتونی بهتر نتیجه بگیری تا من، چون من تخصصی در آور ندارم.
همونطور که دوستمون توضیح دادن هستش، وسیله ای که خروجی از یو اس بی تایپ سی بگیره ندارم وگرنه واستون تست میکردم.
در ارتباط با ساتا5 و 6 که پهنای باندش با چند قسمت از مادربورد یکی هست کاملا صحیح هستش، فقط چیپ ست سری X هستش که پهنای باند بیشتری داره، اگر واقعا نیاز به این پهنای باند دارید بایستی سری X تهیه کنید.
مشکل شما این هستش که تعداد زیادی هارد دارید، اگر مثل من یک هارد یا یک اس اس دی داشتید که صد در صد انتخاب B350 Tomahawk رو بهتون پیشنهاد میدادیم. البته هر جور خودتون صلاح میدونید، با توجه به نیازتون اگر بتونید هارد 1ترا و 2ترا رو با یک هارد 4ترا جایگزین کنید،مشکلتون حله.بجای اینکه پول بیشتر صرف مادربورد کنید (بین B350 تا سری X حدود 300هزار تومان اختلاف قیمت هستش)،یک هارد با ظرفیت بیشتر تهیه کنید و انشالله این مشکلتون هم حل میشه.
راستی، سیستم بنده با ویندوز10 قدیمی همش صفحه آبی میداد، که با ویندوز 10 آپدیت 19مارس2017 ، این مشکل بطور کامل حل شد.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید:give_rose: ولی اینو بگم سیستم رایزن با 32گیگابایت رم، دقیقا و دقیقا چیزی هستش که شما برای کارتون نیاز دارید.:1. (31):
moji07
08-06-17, 00:37
مرسی از راهنمایی دوستان. ماردبرد رو همین msi رو میگیرم پس. پایداری بالاتر و شاید کمی کارایی و بازدهی بالاتر به نظر میرسه توی این انتخاب باشه.
آپدیت AGESA 1.0.0.6 رو هم 4 تا نسخه بتا ازش منتشر کردن برای این مدل و تو زمینه آپدیت هم فعال تر به نظر میرسن.
در مورد usb type c از چیپ ASMedia ASM 1543 استفاده کردن و با اینکه نتونستم دیتاشیتش رو پیدا کنم ظاهرا فقط دیتا هست و دیسپلی نداره و قابلیت اضافه کردن خروجی پاور با ولتاژهای مختلف رو داره که نفهمیدم رو این مادربرد فعال است یا نه.
برای رفع کمبود پورت ها در آینده به جز تعویض هاردها با نمونه های با چگالی بالاتر نظرتون راجع به باکس هایی که خروجی usb و ورودی برق دارن چیه ؟ استفاده از اونا مشکل نداره ؟ استفاده از هارد اکسترنال به جای اینترنال هم میتونه جزو گزینه هام باشه ؟ مشکلی ندارن ؟
با انتخاب این مادربرد که پورت های کمتری داره قابلیت استفاده از محفظه های کیس هم محدود میشه. باز هم خرید کیس green x3 plus viper رو پیشنهاد میکنید یا جایگزین بهتری رو میتونم انتخاب کنم ؟
AMD>INTEL
08-06-17, 00:57
مرسی از راهنمایی دوستان. ماردبرد رو همین msi رو میگیرم پس. پایداری بالاتر و شاید کمی کارایی و بازدهی بالاتر به نظر میرسه توی این انتخاب باشه.
آپدیت AGESA 1.0.0.6 رو هم 4 تا نسخه بتا ازش منتشر کردن برای این مدل و تو زمینه آپدیت هم فعال تر به نظر میرسن.
در مورد usb type c از چیپ ASMedia ASM 1543 استفاده کردن و با اینکه نتونستم دیتاشیتش رو پیدا کنم ظاهرا فقط دیتا هست و دیسپلی نداره و قابلیت اضافه کردن خروجی پاور با ولتاژهای مختلف رو داره که نفهمیدم رو این مادربرد فعال است یا نه.
برای رفع کمبود پورت ها در آینده به جز تعویض هاردها با نمونه های با چگالی بالاتر نظرتون راجع به باکس هایی که خروجی usb و ورودی برق دارن چیه ؟ استفاده از اونا مشکل نداره ؟ استفاده از هارد اکسترنال به جای اینترنال هم میتونه جزو گزینه هام باشه ؟ مشکلی ندارن ؟
با انتخاب این مادربرد که پورت های کمتری داره قابلیت استفاده از محفظه های کیس هم محدود میشه. باز هم خرید کیس green x3 plus viper رو پیشنهاد میکنید یا جایگزین بهتری رو میتونم انتخاب کنم ؟
کیس میتونی z2 بگیری با توجه به کانفیگت کاملا مناسبه
به نظرم بهترین راه همون هارد با ظرفیت بالاست میتونی در کنارش هارد اکسترنال دسکتاپی بگیری برای آرشیو
این هم بگم کنترلر این برد مربوط به usb برای خود چیپ است
moji07
08-06-17, 01:23
کیس میتونی z2 بگیری با توجه به کانفیگت کاملا مناسبه
به نظرم بهترین راه همون هارد با ظرفیت بالاست میتونی در کنارش هارد اکسترنال دسکتاپی بگیری برای آرشیو
این هم بگم کنترلر این برد مربوط به usb برای خود چیپ است
یک کنترلر asm1543 روی برد هستش و کاربرد این چیپ برای usb c به نظر میرسه باشه
20276
این دو جا هم همین رو گفتن ولی بیشتر توضیح ندادن
Only the registered members can see the link
Ryzen 裝機平價選擇:Asus Prime B350-Plus vs. MSI B350 Tomahawk | T客邦 - 我只推薦好東西 (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
08-06-17, 01:26
یک کنترلر asm1543 روی برد هستش و کاربرد این چیپ برای usb c به نظر میرسه باشه
20276
این دو جا هم همین رو گفتن ولی بیشتر توضیح ندادن
Ryzen 裝機平價選擇:Asus Prime B350-Plus vs. MSI B350 Tomahawk | T客邦 - 我只推薦好東西 (Only the registered members can see the link)
نه اون کیت گورو دیوایسی که باهاش تست کرده این چیپ کنترلر را دارد .
اگر کنترلر اصلی بود . برای ویندوزهای قدیمی تر درایور داشت . چنین چیزی روی برد هم باشه در واقع مکمل است .
20277
------------
حالا در X370
20278
moji07
08-06-17, 02:00
نه اون کیت گورو دیوایسی که باهاش تست کرده این چیپ کنترلر را دارد .
اگر کنترلر اصلی بود . برای ویندوزهای قدیمی تر درایور داشت . چنین چیزی روی برد هم باشه در واقع مکمل است .
20277
------------
حالا در X370
20278
اینکه برای b350 tomahawk در منابع رسمی استفاده از این چیپ ذکر نشده رو درست میفرمایید ولی توی اون سایت چینی هم گفته که usb c با این چیپ هست :
20279
توی عکس های رسمی هم نگاه کنید همچین چیپی نزدیک usb c دیده میشه. البته رزولوشن عکس هایی که دیدم پایین بود و نوشته های روی چیپ مشخص نبود :
20280
و اینکه این چیپ ASMedia ASM1543 برای اضافه کردن usb c به مادربردها استفاده میشه رو میشه توی این بررسی که از یک مادربرد دیگه هست دید :
ASUS ROG Maximus IX Formula Z270 Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
همچنین اینجا :
Review: SuperO C7Z270-PG Motherboard | OCDrift.com - Part 2 (Only the registered members can see the link)
البته شاید کنترلر اصلی نباشه باشه و بهش بشه گفت سوییچ. چون از پهنای باند usb های خود چیپست/پردازنده استفاده میکنه و usb 3.1 gen1 type a رو تبدیل میکنه به usb 3.1 gen1 type c
AMD>INTEL
08-06-17, 02:18
اینکه برای b350 tomahawk در منابع رسمی استفاده از این چیپ ذکر نشده رو درست میفرمایید ولی توی اون سایت چینی هم گفته که usb c با این چیپ هست :
20279
توی عکس های رسمی هم نگاه کنید همچین چیپی نزدیک usb c دیده میشه. البته رزولوشن عکس هایی که دیدم پایین بود و نوشته های روی چیپ مشخص نبود :
20280
و اینکه این چیپ ASMedia ASM1543 برای اضافه کردن usb c به مادربردها استفاده میشه رو میشه توی این بررسی که از یک مادربرد دیگه هست دید :
ASUS ROG Maximus IX Formula Z270 Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
همچنین اینجا :
Review: SuperO C7Z270-PG Motherboard | OCDrift.com - Part 2 (Only the registered members can see the link)
البته شاید کنترلر اصلی نباشه باشه و بهش بشه گفت سوییچ. چون از پهنای باند usb های خود چیپست/پردازنده استفاده میکنه و usb 3.1 gen1 type a رو تبدیل میکنه به usb 3.1 gen1 type c
بله کنترلر نیست . ایسی مکمل هست .
حالا چرا فقط مکمل هست . چون درایوری ندارد .
مثلا در مدل X370 از 2142 استفاده شده است . درایورش در قسمت دانلود وجود دارد
این چیپ اگر کنترلر بود درایور داشت مثل این ASMedia USB3.0/3.1 Drivers
moji07
08-06-17, 02:36
بله کنترلر نیست . ایسی مکمل هست .
پس با بررسی همین آیسی مکمل باید بشه به مشخصات usb c که مادربرد به کاربر میده رسید. البته پهنای باند چون برای خود چیپست b350 یا پردازنده هست مشخص هست که 5Gb/s هست. ولی اینکه خروجی تصویر داره یا نه و اینکه برق خروجی با ولتاژ و جریان هوشمند و متغیر داره رو نمیشه از روی asm1543 گفت. البته با توجه به اینکه از چیپست خاصی برای اضافه کردن این قابلیت ها استفاده نشده به احتمال زیاد با یک usb معمولی بدون قابلیت خروجی تصویر با برق خروجی استاندارد (0.9 تا 2 آمپر و 5 ولت بسته به سازنده) طرف هستیم و مزیتش نسبت به type a این هست که در آینده که استفاده از این نوع کابل ها فراگیر بشه دیگه لازم نیست یک تبدیل 10-20 هزار تومنی 3 سانتی متری رو به پشت کیس اضافه کنیم.
AMD>INTEL
08-06-17, 02:40
پس با بررسی همین آیسی مکمل باید بشه به مشخصات usb c که مادربرد به کاربر میده رسید. البته پهنای باند چون برای خود چیپست b350 یا پردازنده هست مشخص هست که 5Gb/s هست. ولی اینکه خروجی تصویر داره یا نه و اینکه برق خروجی با ولتاژ و جریان هوشمند و متغیر داره رو نمیشه از روی asm1543 گفت. البته با توجه به اینکه از چیپست خاصی برای اضاقه کردن این قابلیت ها استفاده نشده به احتمال زیاد یک usb معمولی بدون قابلیت خروجی تصویر با برق خروجی استاندارد (0.9 تا 2 آمپر و 5 ولت بسته به سازنده) طرف هستیم و مزیتش نسبت به type a این هست که در آینده که استفاده از نوع کابل ها فراگیر بشه دیگه لازم نیست یک تبدیل 10-20 هزار تومنی 5 سانتی متری رو به پشت کیس اضافه کنیم.
بله دوست عزیز . از یک مادربرد 110 دلاری باید اندازه خودش انتظار داشت .
moji07
08-06-17, 02:48
بله دوست عزیز . از یک مادربرد 110 دلاری باید اندازه خودش انتظار داشت .
انتظار خاصی که نداشتم فقط کنجکاو بودم که دقیق بدونم چه چیزی قراره باشه روی چیزی که میگیرم . البته مثل اینکه کس دیگه ای در این حد کنجکاو نبوده در این مورد چون هر چی گشتم چیزی در این مورد به صورت مستقیم پیدا نکردم و اینطور بود که مجبور شدیم خودمون بشینیم دور هم تحلیل و بررسی انجام بدیم ! :lol::lol: