PDA

مشاهده نسخه کامل : اینتلkaby lake-x,.sky lake-x

gigabyte2017
31-05-17, 05:48
سلام. همینطورکه میدونید اینتل با معرفی سری جدید پردازندهای خودش به صورت جدی وارد رقابت با ای ام دی شده .

لینک معرفیشون Computex 2017: معرفی کامل پردازنده‌های Kaby Lake-X و Skylake-X اینتل و چیپ‌ست X299، سلاطین پردازش (Only the registered members can see the link)

تست و نتایج اوکلاک
Computex 2017: جابه‌جایی هشت رکورد جهانی به وسیله پردازنده‌های سری X اینتل، Core X در صدر لیست‌های عملکرد HWBOT (Only the registered members can see the link)

gigabyte2017
31-05-17, 05:50
به نظر من این سری از پردازنده های اینتل میتونن پردازنده های رایزن ای ام دی رو به چالش بکشن .
به نظرتون چقدر زمان میبره وارد ایران بشن؟
20166

ramin1000
31-05-17, 08:28
منم سوالم اینه که آیا این پردازنده های جدید از ویندوز 7 پشتیبانی می کنند؟

AMD>INTEL
31-05-17, 11:30
به نظر من این سری از پردازنده های اینتل میتونن پردازنده های رایزن ای ام دی رو به چالش بکشن .
به نظرتون چقدر زمان میبره وارد ایران بشن؟
20166

هر موقع وارد بازار جهانی شدن . 45 روز بعد در ایران هستند . قیمتشون بسیار بالا خواهد بود

mehdi_kingmax
16-06-17, 19:09
دوستان یه سوال داشتم
بعضی از دوستان که از سی پی یو های اسکای لیک استفاده کردن میگن بعد یه مدت سی پی یو حالت گرفته اینو توضیح میفرمایید؟

این نقل قول از یه نفر"سری skylake یه بازندس!!! برین فروم فروشگاه همسایه ببینید چند نفر پردازندشون خود به خود حالت گرفته!!!!! اونم زیر بار سنگین نبوده!سیستم زیر دانلود اونم با واتر کولر کورسیر h110 این اتفاق افتاده!! خداشاهده سیستم خودم پردازندش i3 6100 هستش و از amd طرفداری نمیکنم!! ولی اینتل داره ظلم میکنه !"

AMD>INTEL
16-06-17, 19:12
دوستان یه سوال داشتم
بعضی از دوستان که از سی پی یو های اسکای لیک استفاده کردن میگن بعد یه مدت سی پی یو حالت گرفته اینو توضیح میفرمایید؟

این نقل قول از یه نفر"سری skylake یه بازندس!!! برین فروم فروشگاه همسایه ببینید چند نفر پردازندشون خود به خود حالت گرفته!!!!! اونم زیر بار سنگین نبوده!سیستم زیر دانلود اونم با واتر کولر کورسیر h110 این اتفاق افتاده!! خداشاهده سیستم خودم پردازندش i3 6100 هستش و از amd طرفداری نمیکنم!! ولی اینتل داره ظلم میکنه !"

البته این بحث جایش در تاپیک دیگری هست . بحث این تاپیک درباره پردازنده های سری x اینتل هست که بزودی موجود میشود .

mehdi_kingmax
16-06-17, 19:26
میبخشید دیگه نخواستم تایپیک جدید باز کنم

AMD>INTEL
16-06-17, 19:34
میبخشید دیگه نخواستم تایپیک جدید باز کنم

خواهش میکنم . چون بحث شما در مورد این پردازنده ها نیست .